Alle innlegg Sukkerforum

For vakker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ams ti. 9 des. 2008 23:31

Det er mye prat om at bilde har mye å si for responsen på profilen.

Da har jeg et spørsmål. Jeg er en pen dame, og har et fint bilde på profilen min. Det er veldig mange innom profilen, ekstremt mange som legger igjen hjerter, og noen få som sender meldinger. De fleste som skriver, kommenterer utseendet mitt.

Er det slik at man blir skremt av et for pent bilde? At det blir for uoppnåelig for mange?

Jeg bare lurer. Vet av erfaring at jeg ikke er ute etter en Ken-dukke av en mann og derfor skyr dem - av dårlig erfaring.
Men da legger jeg ikke igjen hjerter og er innom profilen deres tre ganger om dagen, heller!

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 9 des. 2008 23:43

Det er vel mange som har erfart at de peneste jentene stort sett er nokså avvisende og ikke gidder å kaste bort tiden.

Ser problemet riktignok, har det for meg at det som oftest er mye ekstremt sleskt som tar sjansen.

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 9 des. 2008 23:44

Et spm før jeg evt svarer....
Har du fylt ut relasjonsprofilen med hensyn til litt om deg,drømmemannen og interesser?

Skjult ID med pseudonym ams ti. 9 des. 2008 23:47

Ja, de svarene jeg får er for det meste sleske, tvilsomme tilbud fra "modne, seriøse og gavmilde" menn. Noe som ikke er hensikten ved å være her, og det begynner å gå meg litt på nervene må jeg innrømme...

Ludo64
Ja, jeg har fylt ut relasjonsprofilen osv så godt det lar seg gjøre. Jeg har også spesifikt nevnt hva jeg ikke ønsker, og hva jeg ønsker. Likevel virker det som flere overser teksten...

(mann 46 år fra Buskerud) ti. 9 des. 2008 23:52 Privat melding

Jeg tenker aldri at en jente er for vakker for meg, men prestasjonsangsten melder seg nok kjapt ja..
Lett å tenke at en pen jente som deg flirer og rister på hodet når du ser at en Average Joe som meg har vært innom profilen eller sendt en håpefull melding. "Hun tenker sikkert at jeg er vel optimistisk nå.."?

Vi er jo alle litt redde for avvisning, og jo mer attraktiv den andre er (eller vakker som du skriver), jo reddere blir man for å bli avvist. Er nok litt sannsynlighetsberegning ute og går også vil jeg tro. Er du vakrere enn hva jeg klarer å forestille meg som innenfor min "liga" så er det lett å holde igjen og kanskje bare legge igjen et hjerte for å slippe et direkte avslag.

Men det er jo synd om man skal la vær å kontakte noen fordi man analyserer seg i forhold til et annet menneske utfra et bilde og på det grunnlaget bestemmer seg for at, nei vi passer ikke sammen.. Ikke lett dette ;-D

God natt søta! :-*

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 9 des. 2008 23:53

Fryktelig synd du er anonym da;)

Men fra spøk til alvor. Det er synd at det er sånn, men hvis jeg skal ta utgangspunkt i meg selv er det enkelte jeg ikke sender melding til fordi jeg antar at de blir nedrent med meldinger her inne grunnet ett godt utseende +.
Så jeg får bare ønske deg lykke til videre, og håpe at du får noen meldinger fra den type menn du ønsker å treffe. Med tanke på at du har skrevet i profilen hva du ønsker og ikke, er det vel ikke så mye annet du kan gjøre.

Ett annet alternativ er kanskje å sende noen meldinger selv?

Skjult ID med pseudonym ugly ti. 9 des. 2008 23:54

Kjener meg så godt igjen her. Utrolig mange menn som kommenterer utseende mitt, hvorpå jeg takker for komplimentet,
Så går det 4 sec og så kommer fortsettelsen.. som ikke akkurat egner seg på trykk !

Nei, nå er det nok Sukker for en stund. Lykke til AMS

(mann 54 år fra Buskerud) on. 10 des. 2008 00:01 Privat melding

Da er du mao blendende vakker;)

Årsaken til mitt spørsmål er at mange ikke fyller ut profilen, og da har jeg trøbbel med å ta kontakt ( da er vi tilbake til at det ikke nytter med_ bare_ ett "pent bilde").
Men det hender ofte at jeg vender tilbake til en sånn profil, for å se om "profilen" er utfylt og dermed kan oppfattes som ei lausbikkje som snuse rundt.....

Men ikke bare er du vakker (i egne øyne), du har også et velsignet stort ego som starter denne tråden (og det var ikke ment som en fornermelse) :)

Du får gjøre som oss andre, velg dine egne kandidater og ta kontakt selv.....

Skjult ID med pseudonym ams on. 10 des. 2008 00:01

Goodguy72
Men det er jo det som er litt sjarmerende da, en Average Joe! Det er veldig få kjekke gutter som har mer enn et pent ytre. Jeg kjenner i alle fall mange som faller i den kategorien, de er ikke kjipe gutter, men ikke noen som jeg ser for meg med. Jeg synes det er virkelig synd at noen morsomme, oppegående gutter dropper å ta kontakt med meg fordi de mener det. Da ender jeg opp, som nå, med en haug ubrukelig materiale i form av "hei sexy. går det bra???" . Og god natt forresten :-)

HrMetikk
Hehe, viktig å være anonym når man utfordrer janteloven littegranne ;)
Det er nok sant at de som har valgt et superflott bilde av seg, blir nedrent med meldinger... men som allerede nevnt er det ofte i sextilbud det går i. Jeg blir glad hver gang noen faktisk fører en samtale med meg uten at det kommer et forslag til noe vi kan gjøre sammen allerede i første mail. Jeg syns det er for tidlig å pushe et møte på folk man aldri har snakket med før!

Ugly
Skjønner hva du mener... Jeg har sluttet å svare på brev der det eneste som blir nevnt er utseendet mitt. Lykke til du også :-)

Skjult ID med pseudonym ams on. 10 des. 2008 00:05

ludo64
Klart man ikke kan forvente bedre om man ikke fyller ut profilen sin.

Hehe, ja jeg føler meg litt ego med en sånn tråd, men jeg måtte bare vite. Og dere har jo bekreftet mistanken min, så da var det ikke helt bortkastet! ;)

(mann 48 år fra Akershus) on. 10 des. 2008 00:06 Privat melding

Jeg for min del sender meldinger til alle kvinner jeg synes er interessante. Det er selvfølgelig ingen garanti for at den følelsen er gjensidig, men det er nå en del av opplegget. Jeg bare spekulerer her, men de mindre hyggeligere meldingene står vel i stil med hva avsender ønsker i forholdet?

Sleske meldinger kombinert med ønske om varig forhold skurrer vel noe?

(mann 48 år fra Akershus) on. 10 des. 2008 00:09 Privat melding

Så mye for pseudonym når man glemmer å krysse av for anonym :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 10 des. 2008 00:10

Hei
Til trådstarter: Gå inn på profilen til dem som setter hjerte på deg, velg fra øverste hylle og skriv en melding til dem!

Til Ugly: Hvis du opplever brukere som er sleske så skriv det til oss på support@sukker.no. Disse karene blir slettet fra siden!

Til Mar. Bilder betyr 85% er riktig kun hvis bildene er alt man har! Hvis man skriver en spennede tekst i profilen sin og sender et brev som overasker positivt så trenger ikke bildet bety så mye. Men, selvfølgelig må man da skrive til noen som er omtrent på ens "eget nivå". Så til de mange som sikter veldig høyt: Husk at det er på bakken blomstene gror :)

Skjult ID med pseudonym .... on. 10 des. 2008 00:38

Interessant tråd, ams!

Først av alt, jeg kommenterer faktisk aldri utseendet til en jeg tar kontakt med (har i ytterste konsekvens lagt inn en bisetning om at "du virker sjarmerende"). Forteller du noen at du synes de er veldig pen kommer du skjevt ut fra første øyeblikk da den andre personen får overtaket.

Videre skriver jeg stort sett kun til de topp 10 % fineste på sukker, men skriver til langt fra alle i denne kategorien. Årsaken for dette er som følger: Jeg vet at disse jentene får mange henvendelser i form av meldinger/hjerter og at jeg må skille meg ut for å få hennes oppmerksomhet. Jeg ser bra ut (og erfaring tilsier nok til å date veldig pene jenter), men ikke nok til å skille meg ut på bilde. Ergo må meldingen min ha snert over seg og en morsom vinkling, og jeg scanner gjennom profilene 2-3 ganger for å finne en potensiell bra innledning. Finner jeg den ikke dropper jeg å skrive "Hei du har en spennende profil"-meldingen. Tror mange andre her inne har det på samme måte.

Mitt råd til deg er derfor å provosere/ være ukonvensjonell/bruke ironi i din intro. Det trenger ikke være så veldig morsomt/dypt, men det vil både lokke frem flere svar, samt ikke minst lokke frem morsomme og/eller smarte gutter. For det er gjerne disse som vil svare på introen din.

Skjult ID med pseudonym tester on. 10 des. 2008 00:45

Blendene vakker ! .. asossieres med en scammer .. slik er det bare !

Skjult ID med pseudonym ams on. 10 des. 2008 00:51

...
Enig i at det er kjedelig å motta en "du har en spennende profil...vil du bli kjent?" melding. Det er egentlig garantert null svar. Jeg har prøvd å skrive ting i profilen min som skal skille meg ut fra andre jenter... Ting som kan nevnes i en startreplikk, og det er et lite fåtall som har greid å fange opp de små hintene i profilen.

tester
Hva er en scammer? Er litt ny på det her...

(mann 42 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 01:31 Privat melding

@ Tester. foreslår at du sletter den uttalelsen din om en bruker her inne, for akurat den uttalelsen bomma du grovt med! ;-o)

@ ams. Det er klart bildet har mye å si her inne for hvilken respons du får på profilen din. Slik det er lagt opp så har man jo bare bilde, nick, alder og matchtall å basere det på når man velger om man vil gå inn på en profil eller ikke.
Dermed så burde det jo egentlig være unødvendig å skrive at man synes den personen er pen/kjekk, da man sansynlighvis ikke hadde stukket innonm profilen hvis man ikke likte utsende!:-) hvertfall er det slik for meg. jeg stikker gjerne innom profilen til jenter jeg synes ser bra ut. desverre så er det mange av de jeg liker utsende messig som ikke har fylt ut noe informasjon om seg selv, og da skal det mye til at jeg gidder å sende en melding, men det hender at jeg gjør det alikevell!:-) men da skal det være noe mer en bare et pent bilde, da ser jeg på match-treet, og på om hun har markert at hun liker dyr eller ikke. Og hvis hun da har et bilde som virkelig tar oppmerksomheten min, kanskje et spesielt blikk, eller et smil som bare er helt riktig... da kan det være jeg sender en melding:-)
Hvis jeg ikke sender en melding så stikker jeg gjerne innom litt senere for å se om det har kommet noen profiltekst, og har det det så er jo sjansen mye større for at jeg tar kontakt. Men profiler som bare har masse "sexy" bilder og ingen tekst, blir avfeid med det samme. De gidder jeg ikke kaste bort tid på.

Skjult ID on. 10 des. 2008 01:33

har enda ikke sett noen her inne som har vært for vakker, heller tvert imot.

Skjult ID med pseudonym tester on. 10 des. 2008 02:24

Godt å få fart på meningsutvekslingene her ! , joda leste profilen ! , hun har ikke svart ! om svar kommer , blir det nok på dårlig engelsk vedder jeg - tilbake til utgangspunktet - for vakker ?? , så toner man da utseende ned da - det er da ikke alle som ser perfekt ut hele tiden ? det vil i så fall bare være en ungdomsdrøm ! Er du for vakker - ta et om morgenen bilde ... !

Skjult ID med pseudonym tester on. 10 des. 2008 02:34

tester
Hva er en scammer? Er litt ny på det her...
Det er når du ser at en profil er for god til å være sann ... passer perfekt og alt er bra .. bilde flott !.. muligens litt dårlig norsk eller engelsk ...? , så kommer penge spørsmål vanligvis i mail no 3 .. jadda !!!
Scammers har også gjerne en annnen mail adresse de henviser kjapt til .. , hold deg gjerne til sikre fra sukker for sikkerhets skyld - for all del lykke til ! se andre forum for mer info ... det kommer linker senere fra meg på dette !Ingenting slettes timeline ... ennå .. brent barn skyr ilden og lærer andre :-)

Skjult ID med pseudonym tester on. 10 des. 2008 02:40

Tar kritikk på den ... men jeg har sett bildene før , muligens jeg skulle tatt eksempel fra annen kilde ja ... rett nok - til Ludo 64 .. Beklager så meget !

Skjult ID med pseudonym Ludo64 on. 10 des. 2008 02:55

Hyde : Det var en oppfordring til dere begge, fordi hvis tester fjernet sitt innlegg ville ditt stå uten noen som helst mening (hvilket det hadde/har inntil tester evt fjerner sitt inlegg).
Tester : Min oppfordring står ved lag, du har jo selv innsett at det kanskje ikke var et godt eksempel, så hvorfor ikke fikse det i nattens mulm og mørke ( hvor nesten ingen ser noe), mens Sukker sover....

Forøvrig synes jeg at det brer seg en duft av Bache G..... (og det er ikke min Bache G)

God natt :)

(mann 57 år fra Østfold) on. 10 des. 2008 04:20 Privat melding

Uten at jeg har giddet å lese alle inleggene og svarene du har fårr her så vil jeg si: Joda, du KAN være for pen... eller ha for fint bilde. Ikke noe jeg er plaget med, men jeg skriver ikke flørt eller mail til de som har ser for fine eller oppstaset ut... de er vel mest sannsynlig "for dyre i drift" for meg. Jeg har jo forsøkt med en liten flørt til en del her inne nå og har oppdaget at de jeg får svar av stort sett er livredde for å miste statusen som "sikkert svar", noe jeg oppdaget underveis i denne jungelen. Jeg får stort sett "Vi passer nok ikke sammen" til svar... Hvordan i all verden kan man vite det ut fra en veldig enkel profil? Nå har jeg forsøkt den myke varianten... skal legge om stilen til den høye, mørke, mystiske og spennende snart... må bare finne ut hvordan jeg skal få det til... Særlig siden jeg bare er 170 cm... gråhåret og blåøyd... kansje jeg er for blåøyd?

(mann 57 år fra Østfold) on. 10 des. 2008 04:21 Privat melding

Blei veldig mange skriveleifer der... men dere forstår vel kansje hva jeg mener?

Skjult ID med pseudonym yeehaw on. 10 des. 2008 06:24

De blendende vakre damene overlater jeg til de blendende vakre guttene. Tror at "like barn leker best" akkurat i den sammenhengen.

Over tid vil selv den vakreste vise seg å ha skjeve ører og dårlig ånde. Og da blir du kanskje skuffa! Selv er jeg ganske gjennomsnitts og ser etter ei som er ganske gjennomsnitts.

Forøvrig er det vel neppe mange som legger ut de dårligste bildene av seg selv?

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 10 des. 2008 10:36

@ ams

At en kvinne er vakker , t.o.m. veldig vakker, har aldri stoppet meg i hvertfall. Kanskje jeg er en av de få som har tatt kontakt da? Hvis ikke kan du jo vise hvem du er her da, så lover jeg å gjøre det :-) Og jeg er ingen Ken-dukke, er vel omtrent gjennomsnitts når det gjelder utseende, men mener selv at jeg har den selvtilltten og personligheten som trengs likevel. Og hvorfor skulle jeg ikke ha det? Stort sett alle kvinner jeg møter eller snakker med liker meg jo, selv om den fysiske tiltrekningen sikkert ikke alltid er der. Dessuten; den som intet våger intet vinner, og siden jeg har sluttet med å ta avslag personlig har jeg også få hemninger med å starte en flørt med noen som kanskje egentlig er en klasse eller to høyere enn meg rent useendemessig (men ikke som person).

Skjult ID med pseudonym ams on. 10 des. 2008 12:02

Takk for mange bra svar!

charmy68
Jeg vil ikke fjerne bildet, da jeg syns bildet er veldig viktig på en profil. Jeg kikker ikke innom profiler uten bilde, og føler det er noe som skurrer når personen ikke tør å legge ut et bilde av seg selv offentlig. Det kan godt hende jeg tar feil i noen tilfeller, men slik er erfaringen min de få gangene jeg har skrevet med folk som ikke har bilde i profilen sin.

Jeg er enig med deg at det er mange desperate folk som komplimenterer for å få seg noe, og det har jeg jo forsåvidt nevnt i noen innlegg her. Så poenget er ikke at jeg sluker alt av komplimenter, men at jeg heller vi ha noen dypere og mer oppegående svar.

@ alle
Jeg tror konklusjonen her er at man skal selv ta kontakt med de man vil ha kontakt med, og overse sleazy kommentarer fra desperate gutter!

Skjult ID on. 10 des. 2008 12:10

En stor prosent av de som er her på Sukker er på jakt etter noe de ikke får tak i VL, ikke sant ?
Mange har dessverre opplevd det ene og det andre, har ikke det beste selvbilde osv...
Jeg snakket med mange om fenomenet og fikk samme svar : folk er redde for å bli avvist...
Selv fikk jeg en del svar fra de jeg kontaktet og utvekslet noe mld. Etter en stund skriver de :
"Beklager, men jeg tror ikke jeg er bra nok for deg". Det kom også beskjed at de har juget i profilen sin om det ene eller det andre, at jeg fortjenner sikkert noe bedre osv, osv...

Skjult ID med pseudonym Xradon on. 10 des. 2008 12:13

Skjønner ikke problemet ditt jeg. Vis du er ei så pen dame som du selv mener bør du ta kontakt med menn og sjarmere dem i stedet for å stå på stedet HVIL. Det kommer du ingen vei med.

Ja jeg gidder ikke bruke tid på smellvakre damer. Det er en skikkelig TOURN OFF for å si det slik. Du står ikke på førstelisten for å si det slik.

(mann 42 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 12:16 Privat melding

@tester. Jeg skjønner hva du mener, men at ei jente er pen, betyr ikke automatisk at hun er fake!
Hvis du leser profilen hennes så ser du at hun også legger ut fult navn der og link til hjemmesiden sin. I tillegg så kan du jo prøve å google navnet hennes hvis du fortsatt ikke er overbevist. Hvis det fortsatt ikke holder for deg så kan jeg fortelle at jeg bor i samme by som henne og selv om vi ikke kjenner hverandre, så har vi felles venner... Så kanskje på tide å svelge stoltheten og børste støv av Delete knappen! :-)

@ams
Det er en fornuftig konklusjon du har kommet frem til! Enhver er sin egen lykkes smed, og hvis man skulle ta seg tid til å la alle negative og uinteresante henvendelser gå inn på seg så hadde man ikke fått gjort så mye annet tror jeg. Det er jo ganske åpenbart at folk som gjør første fremstøt på en sleazy måte ikke akurat er ute etter noe seriøst, i motsettning til hva jeg har fått inntrykk av at du er ute etter. Og da er det jo bare å ignorere de! Livet blir enklere da!:-)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 13:38

Hei ams.
Jeg leser hva du skriver, men skjønner ikke helt problemstillingen. For hva er alternativet ?
Burde du satt inn et mindre flatterende bilde ?
Hvis bildet ikke er støtende eller vulgært, men kun gjenspeiler en spesielt flott kvinne, skal du være glad for at dette er deg.

Det blir av enkelte antydet at man nesten bøe bla forbi pene mennesker fordi de kan umulig være hyggelige. Hva er det for en innstilling ? Og tenk hva du kan gå glipp av.
En flott mann, en intelligent mann, og et snilt og varmt menneske. For pene mennesker kan faktisk inneha gode kvaliteter også.
Hvis noen blir skremt av ditt flotte utseende, er de ganske sikkert ingenting for deg allikevel. Da blir han en underlegen partner som bare har fokus på utseende ditt.
Vi liker alle å bli beundret, men underdanige, logrende labradorer trenger vi ikke.
Så kjære deg;
Vis hvem du er, og vær stolt av det !

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 13:44 Privat melding

Jeg får stort sett et brev om dagen der en jente sier du er en player du eller noe i den duren.

Og det stemmer 100% Jeg spiller både brettspill og tvspill :)

(mann 42 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 14:03 Privat melding

@spiff
Det du sier om at enkelte antyder at man bør bla fordpi de her inne som er veldig pene har jeg også lagt merke til.
Jeg tror grunnen til det er at det utvilsomt er mange oppmerksomhetssøkere her inne. Folk som egentlig ikke er ute etter å treffe noen, eller som kunne vil treffe andre som ser helt fantastiske ut!
Jeg vet ikke hvor utbredt dette er på herresiden, men jeg kommer stadig over profiler av jenter/damer som ser helt fantastiske ut, og som jeg har høy match med. Men når man tar en tur innom profilen deres så finner man ingen tekst, bare masse bilder av de på "high-end" fester, eller i bikini. denne type profiler blar jeg meg bare videre fra. Men kommer jeg innpå en profil med tilsvarende bilder, og en spennende og gjenomtenkt tekst så blir det noe helt annet!

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 14:17

@timeline
Enig med du ! Bikini og struttende pupper på profilbildet blir bare for dumt.
Men et vakkert ansikt "riktig" fremstilt kan aldri bli feil.
Som de aller fleste trådene her inne en eller annen gang er innom nesten uansett hva det opprinnelige temaet er;
Hvor viktig er bildene...
Dette er et marked hvor man skal selge seg, og et bilde registreres fort. Man gjør seg ganske kjapt opp en mening om dette er et ansikt man ville like å våkne opp med. Det hjelper ikke hvor morsom eller spennene teksten er, hvis ikke det er noe som trigger meg i bildet.
Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym juni on. 10 des. 2008 14:32

Jeg har ei venninne som er usedvanlig, for ikke å si oppsiktsvekkende pen... helt klassisk vakker. Dessuten er hun det varmeste og mest generøse menneske jeg vet om :-)
Hun har vært singel en god stund nå, og ofte får hun høre av menn hun ønsker å bli kjent med at hun er for pen for dem... og et par ganger har hun prøvd seg på nettdating, men responsen hun har fått har vært litt for overveldende og litt for mye vinklet mot sex.

Men jeg kom til å tenke på et annet tema som har vært her inne; det ser ut som om menn ofte opplever at kvinnene de treffer er penest på bildene på profilen, og ikke fullt så pene i virkeligheten, mens kvinner gjerne sier at mennene ofte er kjekkere i virkeligheten enn det de klarer å få til via bildene sine. Jeg tror vi kvinner har større erfaring med å vite hvordan vi skal se best ut foran et kamera enn det menn gjør :-)

Jeg synes et godt tips kan være å ikke legge ut de mest vellykkede bildene dine. Ikke minst fordi du selv skriver at du ønsker ingen kjekkas eller vakker mann selv.

Selv vet jeg neimen ikke om jeg tør å legge ut mine beste bilder her inne dersom jeg skal la profilen min bli aktiv igjen... tenk så flaut om han synes jeg er finere på bildene enn i virkeligheten? Bedre om det blir omvendt ;-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 14:41 Privat melding

Hvorfor blir bikini for dumt? Venstresiden vil at Nordmenn skal skamme seg overalt og alt som er gøy er forbudt omtrent...Jeg derimot hater Janteloven og skandinavisk pietisme....Bikini har sitt eget preg og om en jenter ser fin ut i en Bikini hvorfor skal hun skjule det? Hvorfor skal det være negativt, det samme gjelder jenter som har bilder fra fester osv...om de liker bildet så show it :)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 14:43

@juni
Hvis denne venninnen din virkelig ønsker å treffe en mann, og det gjør hun da tydeligvis, så er jo ikke nettet det dummeste. Da kan hun i fred og ro sile unna alle idiotene med slibrige antydninger, og så begynne å nærme seg det som måtte være spennende. Det skal vel ikke så mye brainwork til for å klare å skille her. Jeg er overbevist om at det finnes menn som behandler også de vakreste med den respekten de fortjener. Som mann er jeg i hvert fall forpliktet til å leve i den troen...;-)
PS.
Hvis du klarer å få venninnen din på nett igjen, LOVER jeg å være snill gutt !!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 14:46

Ja igjen, det er en tydelig dobbeltstandard her! Hører ingen hyle opp når en mann legger ut bilder av deg selv i badetøy!!?? Og artig nok ofte de samme som tyter om at jenter med bikinibilder er "dumt"..
Jeeezzzeeee,- jeg begynner å blir seriøst lei de forskjellige reglene som tydligvis fremdeles gjelder for menn og kvinner. Trodde vi luntet mot 2009 jeg...

Skjult ID med pseudonym juni on. 10 des. 2008 14:49

spiff:

hehe...
tror ikke det er store muligheten for at hun havner på nettet igjen med det første, uansett så var det ikke her inne på Sukker hun var :-D

Skjult ID med pseudonym Stig on. 10 des. 2008 14:55

Clueless hvor mange menn sminker seg og går i klær som viser 30% av all huden?

Skjult ID med pseudonym juni on. 10 des. 2008 14:59

Clueless:

Det har vært mange, mange, mange tråder her inne om hvor ufyselig kvinner synes det er at menn har bilder av seg i bar overkropp, så sånn sett blir likestillingen tatt ganske så godt vare på her inne ;p

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:03

@stig.

Nå var det vel kanskje ikke akkurat det som var poenget mitt. Som kvinne sminker vi oss, og (ja sjokk!) vi viser somregel mer hud enn dere! Dette får du nesten ta opp med høyere makter enn meg.
Det jeg prøvde å si var at det er litt irriterende når folk som timeline og spiff raller i vei om damer i bikinibilder, når jeg er ganske sikker på de har vist ett og annet bilde av seg selv i shorts, på f.eks en ferietur.

Uansett: @AMS: darling, hjertet bitt blør ikke akkurat for deg. Hvis det største problemet du har er at du synes du er for pen, synes jeg du skal ta deg en tur inn på noen nyhetssider, lese noen artikler og SÅ komme tilbake hit og fortelle meg at du fremdeles sliter..
No offence! ;-)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 15:09

@clueless, you don't have a clue....
Og SteinR - hva fa.. har "venstresiden" med dette å gjøre ??????????

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:10

@Spiff

"venstresiden"????? Fordi jeg mener hun har et luksusproblem?

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:11

Å nei, den var til Stein.

Jeg ante bare ikke hva jeg snakket om. Kan du utdype?

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:13

Å nei, den var til Stein.

Jeg ante bare ikke hva jeg snakket om. Kan du utdype?

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:15

Å nei, den var til Stein.

Jeg ante bare ikke hva jeg snakket om. Kan du utdype?

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 15:15

@clueless
Venstresiden var det SteinR som dro inn, gudene vet hvorfor !
Men hvis du ikke skjønner hvorfor kvinner sminker seg og viser mer hud enn menn, har du et stort hull i kunnskapsnivået ditt.
Hint:
Mennesker er dyr !

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:20

@spiff

Joooo....JEG skjønner hvorfor vi sminker oss og viser mer hud enn menn. Det var hele poenget mitt!
Prøvde bare å fortelle Stig(det han svarte meg 14.55) det samme som du tydligvis prøver å fortelle MEG. Det ligger i vår natur å ville se så pene ut som mulig. Tror du misforsto meg litt, men det er greit.
Og jeg VET mennesker er dyr. ;-)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:25

@spiff

Og jeg synes fremdeles AMS som startet denne tråden kanskje har et litt latterlig problem, sammelignet med mange andre utfordringer en kan støte på her inne. Både som kvinne og mann. Blendene vakker eller mindre pen..

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 15:27

Skjønner ikke helt problemet med bikini, men puppene klint opp i kamera og trutmunn vitner ikke akkurat om en intellektuell kapasitet som kan pirre til noe mer enn litt sex. Ikke at sex er å forakte, men her på Sukker er jeg tross alt ute etter litt mer enn det.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:32

@Hrmetikk

Ja, jeg er fullstendig enig med deg, men som Spiff så korrekt påpeker, Vi er dyr ,å reagerer deretter. Desverre. Jeg sier bare at det finnes værre ting enn å være "for vakker", eller legge ut et bilde av seg selv i bikini. Selv har jeg en fullstendig bikinifri-side, ikke fordi jeg ikke kler en, men fordi jeg ikke gidder å selge meg på den måten. Men hvis andre føler for det: knock your self out! Menn gjør det som sakt hele tiden! (føler forresten at vi blander to tråder her, men what the heck!) :-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 10 des. 2008 15:32

Clueless:

Dersom du er pen nok, så står du i fare for å bli stemplet... hva du blir stemplet som vet jeg ikke helt eksakt, men det virker litt som om en får litt for mange fordommer slengt mot seg dersom en kvinne er "litt for vakker".
Selv har jeg inget problem med å skjønne og forstå trådstarter sitt dilemma.

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 15:38

@ clueless igjen, desverre.
Noen ting her i verden er relativt gitte. Men man kan velge å godta dem, eller man kan fornekte dem.
Hvis man godtar at kvinner og menn er skapt forskjellige, og at vi bruker ulike virkemidler for å oppnå interesse hos det annet kjønn, gjør det hverdagen vår relativt ukomplisert.
De som derimot mener at kvinner og menn er like (rekk opp hånden), får et litt mer komplisert forhold til virkeligheten.
Hvis du stadig må konsultere gud i din undring over hvorfor kvinner generelt kler seg og oppfører seg mer "utfordrende" (farlig ord å bruke, merker jeg...), har du et problem.
Verden styres av menn. Det er et annet gitt faktum, lik det eller ikke.
Noen av disse mennene bestemmer også motebildet, de nærmest definerer hva som er vakkert, og de dikterer hvordan du som kvinne kan gjøre deg mer attraktiv overfor menn. Jeg sier ikke at alt dette er bra, men sånn funker det.
I dette bildet hører det også med at kvinner skal erobres, og da må de gjøres vakre og uimotstålige. Menn blir på sinn side fremdeles fremstilt som primitive neandethalere som skal finne seg en formeringspartner, dra henne etter håret inn i hulen sin, og gjøre henne om til en fødemaskin.
Sånn er verden, litt forenklet, men ikke mye.
Og denne verden hr faktisk kvinner tilpasset seg ved å gjøre seg mest mulig spennene for mannen. Hun spiller på det hun kan og har, menn spiller på helt andre strenger.
Betyr det at jeg synes alt innenfor disse "sannhetene" er bra ?
NEI !!!
Men ikke spør hvorfor det er slik.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:41

@Juni

Ja man står nok i fare for å bli "stemplet" som du sier hvis man er pen. Eller mindre pen. Eller eksentrisk. Eller har for mange barn. Eller ingen barn. Eller for høy utdannelsen: Eller INGEN utdannelse. Ellerellerellereller........

Er det ingen her som skjønner hva jeg sier?? Legger man seg ut på en side som dette, med eller uten bilde, står man selvfølgelig i fare for å bli stemplet for litt av hvert. Thats the name of the game. Lev med det!
Greia er bare den at av alle ting folk kan stemple deg som, er kanskje ikke "for vakker" det alle værste????????

Er det ingen her som er enige????????????????

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 15:43

@Clueless

For all del, folk må selvsagt gjøre som de vil. Så lenge de ikke legger ut nakenbilder, så er det jo innenfor rammene.
Personlig trigger det ikke meg (bikini er forøvrig greit synes jeg), men smaken er som baken osv.
Prosentvis er det ikke mange som deltar her på forumet, og meningene her kan nok uansett være en systematisk feilkilde med tanke på at utvalget her er lite og muligens lite gjennomsnittlig i forhold til de mange brukerne her.
Så det er vel grunn til å tro at det slike bilder tross alt er ett godt trekkplaster til profilen og noe som sikrer en del respons.

Det finnes verre ting enn å være for vakker ja, men at det kan være ett problem i forhold til hvem som prøver seg på deg vet jeg er riktig. Har noen venninner som er modellpene, (dessverre barndomsvenner) og har sett hva slags kryp som egler seg innpå når jeg er ute sammen med dem. Forøvrig interessant hvor mye mer draget jeg får på damene når jeg er ute med dem, men det er en annen debatt;)

Men sett litt i perspektiv er det vel verre å være internt fordrevet i Kongo eller politisk fange i Iran enn å være så pen at ingen hyggelige menn tar sjansen på å legge ann på deg;)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:45

@spiff

For siste gang! VI ER ENIGE! Det er akkurat det jeg sier også!!!! Jeg sier at vi er skapt forskjellige og at vi bruker forskjellige virkemidler. Vi reagerer på forskjellige ting! Jeg ber bare AMS om å ikke klage over at hun er pen!!-Nå må du begynne å lese det jeg sier da mann, før jeg blir irritert på deg! ;-)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 15:45

@....clueless (hvisker)
Det forrige innlegget mitt tok litt tid å få skrevet. Og i mellomtiden har du vist deg som en svært fornuftig dame. Vi kom vel bare litt skeivt ut.
Jeg tror faktisk vi er enige om det meste... ;-)
Kanskje til og med at trådstarterens problem ikke er blant de mest alvorlige, selv om det tydeligvis for henne er et problem.
Og det har vel blitt tatt opp sykere temaer her.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:46

@spiff.

MEN, jeg synes fremdeles at både kvinner og menn må få vise seg i badetøy om de ønsker det!!

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:50

@spiff (hvisker tilbake)

Endelig... puhh... :-)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 15:51

Ja for all del...
Et bilde er et bilde er et bilde....
Det er hundre måter å vise en bikini eller badeshorts på.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:55

Helt korrekt!

det er forskjell på et hyggelig feriebilde ,og å ligge på ryggen i et studio med ryggen i spent bue og en finger i en åpen munn.. ;-))

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 15:56

...ikke at jeg gjør det!! Så ofte...... Hihi! ;-)

Skjult ID med pseudonym juni on. 10 des. 2008 15:57

Clueless:

Jo, tror jeg skjønner hva du sier nå :-)
Temaene her inne handler om pen eller ikke pen, for eksentrisk eller for mainstreem, barn ikke barn, hvor mange barn og eventuelt for mange barn. Og temaene handler om utdannelse eller ikke utdannelse, bar overkropp og bikinibilder. Og mange lurer på om de får for lite respons fordi de er for lite pene og de grubler på hvorfor det ikke er det indre som teller...
osv, osv...

Jeg bare skjønner det at et for vakkert utseende også kan være en ulempe, for jeg ser at det skjer med min venninne på flere områder. Så skal et slikt tema nærmest være diskvalifiserende? Hvorfor skal et slikt tema bli stemplet som et luksusproblem dersom trådstarter får en opplevelse av at utseendet hennes er det som gjør at hun har vansker med å finne en kjæreste?

Og veldig mange ganger her inne så får menn et godt tips om å ikke gå etter de vakreste kvinnene, for de får så mye respons uansett så det er ingen vits, og de er sikkert her inne bare for å booste selvtillitten sin...

Synes temaet er like aktuelt som alle andre temaer både du og jeg har ramset opp her :-)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 16:06

@juni.

Jeg har absolutt ingen problemer med at du tar dette seriøst. Jeg har selv vært omringet av smellvakre venninner hele livet som har jobbet som modeller/tv-vertinner osv, og de har selvfølgelig alltid hatt et problem med at menn blir interessert i dem pga utseende t,il tross for at de alle er minst like vakre på innsiden. OG intelligente! Men DET tar det lang tid før disse mennene skjønner, fordi de blir så blendet. Trust me, jeg VET hva du snakker om! Men da sier jeg bare til deg om AMS som jeg alltid har sagt til venninnene mine, LEV MED DET! De riktige mennene vil alltid matrialisere seg uansett. :-) Vi har som sagt alle ting vi sliter med, og selv om det ene problemet ikke er noe værre/bedre enn det andre, får mann bare stole på at det som skal skje, faktisk skjer. Kjøtthuer finnes over alt. Her, og i den virkelige verden. Man må bare finne måter å deale med de på, og de måtene tror jeg man finner ut av helt av seg selv!
Som Spiff sa tidligere: Vis hvem du er, og vær stolt av det!! :-)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 16:19

@juni
Jeg er definitivt ikke her for å booste selvtilliten.
Jeg ønsker å finne en flott dame/jente/kvinne som jeg kanskje etter hvert kan kalle min kjæreste. (Ganske deilig ord, forresten).
Og jeg gir meg IKKE hvis jeg ser en nydelig kvinne her, bare fordi jeg skulle være redd for å ikke nå opp. Det blir litt for defensivt !
Men ellers ser jeg det du påpeker. Alt her inne har i bunn og grunn å gjøre med hvordan vi fremstiller oss selv, hva vi bør gjøre for å sprite opp profilen, hva vi for all del ikke bør gjøre, osv.
Men hva sier det egentlig om oss....tenker jeg.
Er vi så usikre at vi må ha bekreftelser på alt mellom himmel og jord ?
Har vi litt lite selvinnsikt ?
Eller er vi på jakt etter det perfekte ?
Jeg tror egentlig ikke jeg er noen av de stedene.
Jeg velger å se på dette som interessante samtaler og meningsutvekslinger.

Skjult ID med pseudonym juni on. 10 des. 2008 16:22

Clueless:

Enig i det du skriver, vi har stort sett alle ting som vi sliter litt med eller som vi opplever som en ulempe på en eller annen måte, og at det er opp til oss selv å finne den mest riktige og beste måten å deale med det :-)

(men om det kan hjelpe å få litt tankespinnhjelp fra et eller annet nettforum så er ikke det så dumt heller)

;-)

Skjult ID med pseudonym musa on. 10 des. 2008 16:24

Hvor går grensen for å være "for vakker"?
Ingen her inne føler seg sygge håper jeg....

Skjult ID med pseudonym HrMetikk on. 10 des. 2008 16:32

Føler at jeg ligger perfekt på grensen, ikke mange vakkerpoeng unna å skremme bort det som er av jenter vil jeg tro;)

Nei da, det er vel ikke så lett å sette ord på hvor den grensen går. Det avgjøres av hvordan hjernen tolker ett visuelt inntrykk.
Allikevel kan det virke som om mange menn tolker denne grensen rimelig likt.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 16:35

@juni:

Det er selvfølgelig sant at meningsutvekslinger i forum som dette kan hjelpe,det er sånn det skal være når det funker på den kontruktive måten det er ment som. Det kan også ha en helt motsatt hensikt. Dvs at den som starter tråden blir sittende igjen med flere spørsmål enn hun hadde når hun startet den! Roper man i skogen får man som kjent ymse svar. ;-) Så lenge man er klar over dette, og ikke kryper opp i fosterstilling fordi svarene man får ikke er som forventet, er alt greit. :-)

@musa;
Selvfølgelig er det folk her som føler seg mindre pene?? Alle ser ikke ut som glansbilder, og de fleste har vel litt selvinnsikt (ikke så alt for mange når jeg tenker meg om,,) You`r point beeing?

Skjult ID med pseudonym mars on. 10 des. 2008 16:57

Jo penere en jente er jo mer legger jeg i å forme en god melding. Selv ligger jeg ikke i toppsjiktet, men lar meg ikke skremme av utseende. Men de skal være PENE, ikke sånne som Mira Craig, tynne jentene i Top Model, Scarlett Johansson osv.

Men samtidig vet jeg at jo penere de er jo mindre svar får jeg. Så ams, kanskje du er for meg og jeg er for deg?:P
Et råd til deg da ams er å skrive meldinger selv. Ikke sitt og vent på meldinger du allikevel ikke svarer på. Trives du ikke så gjør noe med det:)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 10 des. 2008 18:51

hmmmm , vet ikke helt om jeg kan stille i samme klasse som deg ,ams, men jeg kjenner meg igjen i det du skriver . Det er mange innom profilen, har flere hjerter enn jeg gidder å telle .... og så dukker det opp disse litt på kanten meld som du snakker om. Men heldigvis kommer det en og annen koselig melding også ...og det gjør det verdt det ;o)

Skjult ID med pseudonym musa on. 10 des. 2008 18:54

Clueless
Glansbilder?..... Den du ikke synes er et glansbilde er den personen mindre pen for alle?
Mulig jeg synes den du liker utseendet på er drit stygg....
Selv om en ikke liker profilbildet mitt håper jeg da virkelig at en annen av de 10000 som er her inne synes jeg er pen...

Skjult ID med pseudonym bude on. 10 des. 2008 19:27

jeg skjønner ikke hvorfor noen mener man må finne seg noen i "samme liga" som seg selv. man bestemmer seg jo ikke for hvem man liker eller ikke liker. jeg veit at hvis jeg og george clooney hadde deltatt i en skjønnhetskonkurranse, så hadde nok han vunnet. tidligere så har jeg vært sammen med både ei jente som har vært svært billedlig vakker, og ei som ikke var det. men begge to hadde mange andre sider som var svært tiltrekkende. hvis ei jente som blir sett på som "stygg" kan falle for meg, så burde jo ei jente som blir sett på som "vakker" også gjøre det. av den grunn så finner jeg ingen her inne for vakker til at jeg skal ta kontakt. det er mulig dette virker som et forsøk på å være veldig politisk korrekt, selv om det ikke er meningen. jeg har ikke lest alle meldinger som er lagt på denne tråden, så jeg veit ikke om dette har blitt kommentert, men jeg synes nesten det virker som ams klager på at andre gjør det samme som hun. for hun tar ikke kontakt med gutter som hun omtaler som veldig vakre pga tidligere erfaringer. det er mulig mange av guttene her gjør det samme.

(mann 42 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 19:41 Privat melding

@Clueless (Og SteinR)
Jeg foreslår at dere leser meldingen min en gang til! Jeg skriver ikke at det er noe galt med bikini bilder! Gudene skal vite at jeg nyter synet av ei nydelig jente i bikini MINST like mye som enhver annen mann! :-o) Det jeg skriver er følgende:

" Men når man tar en tur innom profilen deres så finner man ingen tekst, bare masse bilder av de på "high-end" fester, eller i bikini. denne type profiler blar jeg meg bare videre fra. Men kommer jeg innpå en profil med tilsvarende bilder, og en spennende og gjenomtenkt tekst så blir det noe helt annet!"

Jeg trodde jeg hadde formulert meg ganske klart og tydelig her, men for å gjøre det enda tydeligere, så er det jeg menere så enkelt som at en profil med flotte sexy bilder der profileieren har valgt å ikke skrive en ting om seg selv eller hva hun liker / er ute etter, det blir uinteresant for MEG!
At dere klarer å få det til å bli at jeg synes bikini bilder er tåpelig det synes jeg er ganske fantastisk!:-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 22:14 Privat melding

timeline jeg kommenterte hverken deg eller yorkshire terrieren:) men kommentaren under deg.

Venstresiden representerer en "skamme-seg-holdning" som jeg føler tar ifra individet i samfunnet frihet...Er du norsk så har du det så bra at du skal skamme deg.

Jeg skulle ønske det fantes et parti som ville at vi skulle feste og drikke og kose oss mer, som lot oss ta en øl eller to i pausen på jobb eller som arrangerte happenings hele tiden, og om jenter ville ha bilde av seg selv i bikini så var det bare stas hehe:)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 22:32

@steinR.

Døh? lurer bare på: er det mange damer som faller for det bildet av deg i shorts hvor du viser muskler? Og det andre i hot-tuben? og la meg se....flekser du ikke litt på det siste bildet ditt også? Funker det er liksom? Jeg mener, det virker ikke som om du har så mange andre strenger å spille på? Mulig jeg tar heeelt feil her....

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 22:38

Clueless, I love you !!!!!

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 22:46

@spiff?

Hva har jeg jeg gjort for å fortjene denne entusiasmen mon tro?
Og for å være på den sikre siden: jeg elsker selvfølgelig deg også! ;-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 22:55 Privat melding

Clueless du kan lese profilen min, eller er du av typen som liker de bøkene med lite tekst og store bilder.

Jeg vil at sukker skal være gøy og at flørting skal være gøy, så du greier ikke å treffe noen punkter meg uansett hvor hardt du strever.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 22:55

Men kanskje jeg bør gjemme meg? Før SteinR kommer og flekser meg rett ned, enten med musklene eller intellektet sitt..

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 22:58

Clueless, nå har du sjansen !
Vil du gifte deg med meg ?
Vil du bli mor til mine barn ? (kun 5-6 stykker)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:01

Joda, lest profilen din. Du forvarer bildene dine med at du stort sett går i bar overkropp. Vil du høre en hemlighet? Jeg liker å gå mye naken, men det betyr ikke at jeg legger ut bilder av herligheten i profilen min på nettet.

PS! takk for hjertet jeg ser du har gitt meg. ;-) Du har tydligvis i det minste god smak.

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 23:01

@SteinR
Du, for at ikke dette skal bli for dumt.
Jeg tar absolutt poenget ditt med at det går an å være litt uhøytidelig. Det er lov å flørte, vise seg litt frem, og ikke ta dette så dønn seriøst.
Jeg tror også dette har litt med alder å gjøre.
Du skal bare se Clueless og jeg er litt missunnelige....

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:04

@spiff.

Ikke umulig jeg gifter meg med deg en (i) dag (så lenge det ikke skjer her, men gjerne på en strand så langt bort vi kommer)
Men disse 5-6 ungene er jeg litt skeptisk til..? Trenger vi virkelig det?? ;))

Skjult ID med pseudonym liten on. 10 des. 2008 23:04

Du Clueless, enig med deg i veldig mye... men jeg har faktisk lest profilen til SteinR, og han er ikke "all muscle, no brain". Jeg er ikke enig i alt han sier her heller (hvor kommer det med venstresiden fra?). Og jeg må bare få sagt at det ligger j.... mye arbeid bak de musklene han flekser!

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:06

@steinR

Jeg er enig med min fremtidige mann;spiff, her. Ikke så alvorlig ment! Keep it light dude! ;-))))

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:09

@liten:

sant nok, Stein er sikkert ikke så ehhh....kroppsfiksert som han ser ut..? Just pulling his leg for laughs! ;-)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:11

@spiff:

Jeg har en åpning og noen uker fri i Julen? ;-) Blir du med?

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 23:14

@ clueless darling
Selvfølgelig, jeg følger deg til verdens ende !
Håper bare ikke du er altfor vakker, da får jeg litt angst. (Var det ikke egentlig det som var utgangspunktet for denne linken ?)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:18

@spiff.

Jeg er akkurat sånn du liker dem! ;-) Hva med deg? Er du sånn ca.1.85, bustete hår og leende øyne kan jeg bare si: Verdens ende, here we come!!

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 23:22

Ja, 1.85 med vannblemmer.
1.84 uten

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:23

Solgt!

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:24

Med eller uten vannblemmer. Solgt! ;-)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 23:25

Hårbørste er oppskrytt, og jeg har maaaange smilerynker !

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:26

Dette blir bare bedre og bedre! Men vi ble ikke helt enige om dette vollyball-laget du ville vi skulle ha?

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 23:29

Sandvolleyball da ?
To ????

(mann 42 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 23:32 Privat melding

Oh, get an room you two! ;-o)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:36

* ler av Timeline!* Begynner vi å bli litt personlige og irriterende? Jeg ser den! ;-) Sooooorry!

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 23:36

@clueless baby !
La oss bruke romjula godt !
Hadde vært hyggelig å sjekket profilen din, forresten ;-)))
En av oss må antagelig komme ut av skapet...

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 10 des. 2008 23:40

@spiff,darling.
Vil du virkelig gjøre dette? ;-)

Skjult ID med pseudonym spiff on. 10 des. 2008 23:42

@clueless honey
Jeg har aldri vært så sikker i hele mitt liv.
(Kanskje med unntak av da jeg...nei, forresten. Det kan være det samme.)

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 11 des. 2008 00:07 Privat melding

Hei på deg!
Personlig tror jeg at menn er enklere enn du tror. What you see is what you get.... Tror ikke at jenter med fine profilbilder får annerledes brev enn de med mindre fine. Mulig de får FLERE henvendelser, men jeg vil tro at de gjenspeiler det samme som jenter med gjennomsnittsprofiler får. Unntaket er selvfølgelig hvis bildene er utfordrende, kanskje... Jeg må innrømme, med hånden på hjertet at toppen 5% av brevene jeg får vekker min interesse. Og få menn forstår hvordan de får den. Men, som jeg tenker, hvis de ikke forstår, da er jeg heller ikke interessert! Det er svært sjeldent at en manns bilder er nok. Og hvis jeg har latt meg forlede av det...ok da...jeg er ikke feilfri...så har møtet med personen alltid resultert i at den mentale kjemien ikke har vært der. Mitt råd til deg vil derfor være at du SKAL være selektiv, du SKAL forvente at måten en mann henvender seg til deg på fenger din interesse. Og til dere gutter: SKRIV!!!!! Selv om innholdet er viktig, er ikke det viktigst! Det som betyr noe (for meg hvertfall) er tonen i brevet, og tonen i brevet vil gjenspeile hans personlighet. Du må finne ut av hva som er viktig for deg. Er det humor? Oppriktighet? Sarkasme? Hengivenhet? Faller du for menn som forguder deg, eller liker du de som er arrogante? Men viktigst av alt er det kanskje at han prøver å fenge din interesse. Legger han litt arbeid i det, er han seriøs. Hvis du overfører de samme prinsippene til det virkelige liv, finner du mange likhetstrekk..what you see is what you get! Tror ikke det er mer hokus pokus enn det! Og siden du sikkert har fått mange henvendelser her inne, vil jeg tro du får det i det virkelige liv også. Men kjærlighet er vanskelig, og jeg tror oppriktig, at hvis man er 100% ærlig med sine følelser, og faktisk vet hva man trenger, er det ikke så mange man passer med. Det er som å lete etter en nål i en høystakk. På nettet kan man jo bli oppgitt, kanskje fordi man får mange henvendelser, også begynner man å lure på om man er helt umulig. Ikke tro det! En dag møter man en person som passer på alle måter. Ønsker deg masse lykke til, og ikke ha hastverk! Det er ikke noe galt med profilbildet ditt, og det er kanskje ikke noe galt med de som henvender seg til deg heller, du må bare finne den som passer til deg...

Skjult ID med pseudonym skeptisk to. 11 des. 2008 01:08

Kan si for min egen del at jeg er skeptisk til å ta kontakt med jenter som er "for" pene/vakre. Det er mest pga. tidligere erfaringer. Orker ikke et forhold til hvor alle gutter sikler rundt dama så fort vi er ute et sted. Nå var jeg sikkert uheldig med valget mitt ettersom det viste seg at hun var villig til å prøve andre og. Men må innrømme at jeg blir litt kvalm av alle som skal "prøve" seg uansett. Gift eller ikke det spiller ingen rolle virker det som. Mange gutter (sikkert jenter og) har ingen respekt for andre. "If you wanna be happy for the rest of your life, never make a prettey woman your wife" heter det i en sang. Skjønner at folk syns det kan være smigrende å få oppmerksomhet også, men det finnes forskjellige måter å motta den på.

Skjult ID med pseudonym Organ to. 11 des. 2008 01:24

marini: Du har så rett så rett i det du skriver!

"Men kjærlighet er vanskelig, og jeg tror oppriktig, at hvis man er 100% ærlig med sine følelser, og faktisk vet hva man trenger, er det ikke så mange man passer med. Det er som å lete etter en nål i en høystakk. "

Jeg kunne nesten, men bare nesten, ikke skrevet det bedre selv :-)

skeptisk: Jeg skjønner at du har, ( Minst èn. ), dårlig erfaring. Men samtidig klarer jeg ikke å se fornuften i et slikt standpunkt, du sier i klartekst at du ekskluderer svært pene jenter fra din søken etter kjærligheten med stor K. Vel, i mine øyne er det da MANGE jenter du bevisst holder deg unna, siden det er utrolig mange vakre jenter her, ( Og ellers. ).

For min egen del liker jeg vakre ting, vakker natur og selvsagt vakre kvinner :-)

Skjult ID med pseudonym ams to. 11 des. 2008 01:27

Oisann, litt av et chatroom det her har blitt mens jeg har vært ute og fartet i dag da dereeee!

@marini
Åh tusen takk for innlegget ditt. Du har satt ord på fortvilelsen min. Jeg er helt enig med deg i at det kan virke umulig å finne _noen_ på internett når man blir nedrent med mail og henvendelser som er totalt uinteressante, og at løsningen er å være litt kresen på hvem man slipper innpå :-)

Skjult ID med pseudonym Sec. to. 11 des. 2008 09:42

@ ams (og marini for såvidt)

Sitat, ams: "Jeg er helt enig med deg i at det kan virke umulig å finne _noen_ på internett når man blir nedrent med mail og henvendelser som er totalt uinteressante, og at løsningen er å være litt kresen på hvem man slipper innpå"

....Det er tilsynelatende et "problem" for jenter/kvinner at de blir bombardert av meldinger fra "uinteressante". Stakkars! Det hadde kanskje vært en tanke å være mer på offensiven selv!? I stedet for å klage på hvor mange uinteressante meldinger man mottar fra uinteressante gutter/menn, kan man jo SELV ta kontakt med de som derimot virker interessante. (Men det hele koker vel ned til at det ikke finnes noen som er "bra nok for meg" antar jeg....).

Om sutre-kulturen er stor blant gutter/menn som ikke mottar svar, så er den også høyst tilstedeværende for jenter/kvinner som mottar (for mange) henvendelser, og som ikke er fornøyd med avsenderen; for høye forhåpninger i begge leire.
Finnes det kan hende en sammenheng? Jo færre svar en gutt mottar, jo flere henvendelser sender han ut. Og jo flere henvendelser jentene mottar, jo mer "kresne" blir de, og jo mer siler de. Til en viss grad, eller langt på vei, ligner dette en sirkel av noe slag.

Skjult ID med pseudonym Sec. to. 11 des. 2008 10:11

@ Fakinsupah

Well said! Er veldig enig. Jeg betrakter også førstemeldingen som en interesse. Det skal ikke blinke "Frieri Light" av den. Betrakt meldingen som en interesse, som sagt, og kikk deretter på profilen til fyren, etter mer dybde.
Hvem gidder vel å blottlegge hele sjela si i en førstemelding!? Det bør ikke forventes.

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 11 des. 2008 10:57

Spørs akkurat hvordan dere oppfører dere på www.sukker.no det. Det er nesten flaut å være her inne og blir sett ned på samfunnet rundt seg at "Xradon" får ikke dame fordi han ser helt jævlig ut. Han er sikkert et feit monster som ingen liker tenker dere. Men jeg er stikk motsatte.
Det må nesten være enda flauere for dere jenter at dere ikke gidder å ta kontakt med menn og får ryktet at dere er forbanna kravstor, forventningsfull. Dere lager stort import av Thailandske damer fordi dere ikke liker norske menn. Da går flyet til Asia der jenter er jenter enn disse damene som bare stiller voldsomme krav for å få en date. Du må ha ditt, datt for å nå inn. Fy faxx for en råttenskap dere er.

Håper dere får det med dere og ikke bare skryte at dere er så pene. Dere er pene helt til vi får opplevde den negative anskuelsen dere har til norske menn. Ikke akkurat så særlig sjarmerende.

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 11 des. 2008 11:21 Privat melding

Akk ja.... Jeg er sååååååå lite attraktiv at jeg faktisk fjerna bildene. Måtte det. Kunne ikke la de andre Sukkerbrukerne ta skade av det de hadde sett. Kan tenke seg hvor ille det er å ha mareritt i dagslys fordi trynet mitt sitter festet på netthinna...
Kunne jo blitt saksøkt fordi jeg ikke oppfyller EU kravene.

Ikke har jeg en BMI på 12,7. Ikke har jeg prøvd Barbiedrugs - så jeg er DESSVERRE ikke brun hele året, jeg er ikke konstant "horny", jeg har fortsatt matlyst, og jeg trenger søvn. Ikke har jeg platinablondt hår som er tupert. Og rynkene mine kommer ikke i nærheten av Jan Thomas. Har litt tannsten. Har av og til lange negler på tåneglene som jeg liker å bite. ÅÅÅ - for en tilfredsstillelse. Ellers har jeg kun dusjedag hver søndag - pengekrise. Sparer på vann og strøm. Håret henger fett rundt mitt kvisete ytre.

Klærne stjelte jeg under treet til Frelsearmeen, var nok ikke myntet på meg, men noe måtte jo jeg også kle på Keiko kroppen.

Jeg er egentlig VEEEEEEEEEEEEEEEEELDIG misunnelig på alle de vakre menneskene her inne. Derfor velger jeg å svare på dette innlegg uten pseudonym, og som meg selv - dog uten fæle bilder som allerede var retusjert av en mester i Photoshop.

Godt jeg er så overfladisk at jeg bare ønsker meg en sååååå grådig kjekk mann, som er way out of my league.

Skjult ID med pseudonym charmy68 to. 11 des. 2008 11:32

Helt feil Xradon og det bilde er din egen skyld. Uansett hvordan du ser ut driter du deg ut gang på gang i den verbale kommunikasjonen her i debatten. Du mangler selvinnsikt og respekt for damene. Du rakker ned på alle norske damer og rart du ikke flytter ut av landet hvis vi er så full av råttenskap som du sier. Bye bye sier jeg bare...hehe

Du gjentar deg selv hele tiden og i flere diskusjoner, og du tar heller ikke hint fra andre her inne at man er lei av å høre deg sutre at du ikke får deg noen norsk dame. Tenk litt etter hvis du kan så er det veldig forståelig at norske damer rygger fra en fyr som deg med et slikt negativt kvinnesyn. Man skulle egentlig ikke tro du er fra nord Europa engang med et slik kvinnesyn. Du vil nok heller ikke finne lykken med en Thaidame eller rettere sagt at hun blir lykkelig. De fortjener vel ikke mindre respekt enn norske damer vel?

Skjult ID med pseudonym Organ to. 11 des. 2008 11:52

Xradon:

Det virker på meg som om du kunne vært tjent med å snakke MED jenter og ikke bare OM de. Kjenner du i det hele tatt noen jenter?

Ditt innlegg minner meg særdeles mye om det jeg hører når jeg besøker et par barndommsvenner fra SVÆRT grisgrendte strøk. Gakk hen og smak på livet, øh.. evt. smak på damene, det tror jeg vil gjøre deg utrolig godt!

Kan ikke bare sitte å surmule i forum ;-)

Skjult ID med pseudonym ams to. 11 des. 2008 13:11

@Xradon
Stakkars, stakkars deg. Det må være helt utrolig trist å være deg som er så full av bitterhet på grunn av norske damer. Hva har vi gjort mot deg? Ja, det er viktig å være selektiv i sitt valg... Gutter som deg faller da naturligvis helt bakerst i køen. De holdningene dine er jo helt ute på jordet, og hvis du synes norske damer er så jævlige, hvorfor flytter du ikke vekk herfra som charmy68 foreslo?

Gutter som deg gir meg lyst til å være dust - mot sånne som deg!!

Skjult ID med pseudonym oslo-øst to. 11 des. 2008 14:02

jeg trodde jenter likte å få informative meldinger som viste at vi hadde lest profilen deres, pluss en ordentlig beskrivelse av oss selv. men jeg fikk beskjed om at jeg måtte skrive lange førstemailer, for da virker man desperat

Skjult ID med pseudonym ams to. 11 des. 2008 14:04

Hei Fakinsupah!

Ja, førstemeldingen har en del å si. Til eksempel da, hvis en mann skriver "hvordan går det" (uten spørsmålstegn) så er det allerede et minus til han. Jeg liker at man formulere seg, og ha skrivekunnskapene på plass..da mener jeg ikke nødvendigvis rettskriving (ja, jeg vet det finnes dyslektikere), men at man i alle fall har kontroll på tegnsettingen sin da. Kanskje det er jeg som er sær, men for meg er det et tegn på mindre intelligens eller latskap.

For det andre, tonen i brevet, slik som er nevnt litt tidligere, har masse å si. Merker jeg at han skriver veldig sånn...ikke på mitt nivå, så velger jeg å ikke svare. Og selv om han skriver kort, kan han skrive en kul melding bare ved å referere til noe i profilteksten min og kanskje vise at han har skjønt en spøk i profilen eller noe. Tja, vanskelig å forklare. Men førstemeldingen er kjempeviktig.

For noen dager siden fikk jeg en melding der det sto "Så pen du er... Vil du bli kjent?", så går jeg inn på profilen, det står nada på noen av punktene...kun et bilde (et lite et...ingen albumsbilder).. Skriver tilbake "Jeg vet ingenting om deg, så det vet jeg ikke".. Får tilbake "Hva vil du vite da?".. Sånt blir veldig slitsomt og useriøst syns jeg. Vil man bli kjent med noen, må man gi av seg selv.. Ikke forvente at man konstant skal få.

Og jeg skriver faktisk meldinger først til de som virkelig vekker min interesse på en eller annen måte. Men det har også hendt at jeg har tatt feil av folk, og når jeg sier "Du, jeg tror egentlig det her ikke fungerte helt" så får jeg tilbake "Jaja, du som ville ha kontakt med meg!!".

Er egentlig ikke noe særlig poeng i det her, svarte bare på spørsmålet ditt, FS! :-)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk to. 11 des. 2008 14:39

Jeg er ikke blant dem som er full av raseri og hat mot sukkerjentene, er egentlig ganske fornøyd;)

Jeg synes allikevel en del av jentene i denne tråden legger lista usaklig høyt i forhold til førstemeldingen.
Jeg har en utfyllende profil som jeg anser som relativt velskrevet og realistisk, jeg ser ikke noe poeng i å gjenta det som står der når hele teksten er ett tastetrykk unna.
"For the record" får jeg ganske god respons her inne, men legger ikke sjela i førstemeldingen.
Får jeg ett godt svar derimot, da snakker vi;)

Må si jeg synes det grenser til prinsessenykker å forvente noe mer.

Skjult ID med pseudonym Sec. to. 11 des. 2008 14:44

@ HrMetikk

Jentene legger såvisst ikke lista usakelig høyt i forhold til førstemeldingen!
Du glemmer at ting skal være perfekt: det perfekte bryllup, det perfekte ekteskap, det perfekte hjemmet. Herunder også førstemeldingen, for det er her det skal starte, ikke sant!? Det perfekte!

Skjult ID med pseudonym HrMetikk to. 11 des. 2008 16:42

Disse jentene går en fremtid med mange skuffelser i møte, men heldigvis er det uansett ikke disse egenskapene (om det kan kalles det) jeg ser etter i en potensiell partner.
Siden jeg verken har planer om å få brev-venner, vinne Brageprisen eller få en kvinne som higer etter høystatus A4 tilværelse kommer jeg til å fortsette med rimelig korte og blødmeløse meldinger i fremtiden også.

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 11 des. 2008 18:34

Skjønner meg ikke på disse sukkerjentene jeg. De er og forblir en bløff i mine øyne. På tide at norske damer som herjer på slike forasteder tar det innover seg. En mann velger alltid det enkleste. Kvinner går etter det kompliserte og derfor forblir dem potte vanskelig å få kontakt med.

Nerder kaller jeg slike damer.

Skjult ID med pseudonym belezza to. 11 des. 2008 18:45

Åh GIIIIIID altså, så det er DERFOR, jeg er rett og slett så vakker at bare noen få tør å skrive til meg :-) Godt å få en forklaring ;-)

Skjult ID med pseudonym oslo-øst to. 11 des. 2008 18:48

Jeg skjonner ikke at du er singel jeg, x-radon

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 11 des. 2008 18:51

@belezza

Ja! det er SÅ oppklarende! Og det er derfor jeg får så mange henvendelser, jeg er akkurat passe stygg! *fniiiis*
Som du sier, godt å få en oppklaring! *hihi*

Skjult ID med pseudonym belezza to. 11 des. 2008 19:01

@Clueless - HAHAHA, jeg vurderer sterkt å legge inn et sykt stygt bilde - kanskje jeg får napp da????? På den andre siden blir fyren vel skuffet når jeg dukker opp, smellvakker og sexy som jeg er :-)))

Skjult ID med pseudonym Hannah to. 11 des. 2008 19:20

Xradon som jente selv vil jeg være anonym fordi jeg kjenner flere jenter her inne og jobber med to av dem.

Det er en ukultur. Vi har i alle år sagt at norske menn er usjarmerende og at mange sydlandske menn oppvarter oss bedre.

Kan ikke gutta bare få si det samme om noen jenter fra andre land?

Jeg må innrømme at jeg blir overrasket om det finnes hvite heteroseksuelle menn igjen i Norge om 10-20år, kan ikke fatte hva som holder de igjen bortsett fra fysisk velferd.

(mann 42 år fra Oslo) to. 11 des. 2008 22:39 Privat melding

@Clueless
For å hoppe litt oppover i tråden igjen, så jeg får svart!:-o)

Personlige? Ja!
Irriterende? Langt ifra! Jeg har vært gift! Det skal mer til en det der for å irritere meg!;-o) Så ikke noe å be om unskyldning for!:-)
Håpe dere fikk et fint rom!;-)

Skjult ID med pseudonym Hingsten to. 11 des. 2008 23:28

Belezza-lille,ikke så eplekjekk i kveld er du snill, kler deg mye mer å nyte en avslappet tilværelse.
om du er den hingsty tror du er, og "tar med dobbeltmadrasser når du reiser utennlands"..
Er hingsty litt skeptisk til om det hjelper bare å bytte bilde, men det vet du vel,
Isåfall hadde du utfordret den små-uskyldige hingsty for lenge siden,
mulig hingsty tar feil,du har jo et konkurransefortrinn, da tilgir du forhåpentlig.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 12 des. 2008 00:24 Privat melding

Må innrømme at jeg blir provosert over de som furter over at damer ikke svarer på brev, og som hardnakket hevder sin rett til å skrive lettvinte førstegangsbrev. WAKE UP! Rabler man ned en halvhjertet jobbsøknad nytter det ikke å kalle sjefen for å ha prinsenykker hvis han ikke innkaller vedkommende til intervju. På Sukker kommuniserer man først og fremst gjennom skriftlige medier, og da nytter det da ikke å skrive brev som:
Halla...kaffe?
Fin profil, fine bilder
Jeg er nysskjerrig, nysjerig, (aner ikke hvor mange stavemåter jeg har sett) på hvem du er. Møtes?
Jeg er en oppegående mann på 40 år. Jeg liker å sykle. Om vinteren har jeg både nedoverski og bortoverski. driver du med da?
osv osv..
Og her kommer 1000 kroners spørsmålet. Når man får mange brev, gi meg EN god grunn til å svare på slike henvendelser? Hvis man ønsker kontakt med en mann eller en kvinne, bør man vise at man hvertfall prøver, det er det minste en kan forvente. Noen menn mangler rett og slett folkeskikk, man henvender seg ikke til voksne kvinner med : halla søta - date i kveld? (kanskje til fjortiser..jeg er 37) Profilteksten er forøvrig svært viktig, hvis en mann ikke har gjort et dårlig førsteinntrykk gjennom brevet, sjekker jeg alltid profilen. Dessverre er mange profiler svært korte, lite utfyllende, og det er helt umulig å danne seg et inntrykk av mennesket som skjuler seg bak. Og her kommer 1000 kr spørsmålet nr to: hvorfor skal jeg svare på henvendelse fra en mann som ikke gidder å bruke mer enn 10 sekunder på å skrive (for alt det jeg vet har han ikke lest profilen min en gang), som har en profil som ikke sier meg noen ting om hvem han er, og som kanskje i tillegg har bilder av seg selv med caps, solbriller, gjerne litt uklare, litt på avstand. Eller kanskje han har et bilde av en fisk, et bilde av et fjell med seg selv i 1cm2 nederst i høyre hjørne, en motorsykkel, en jolle, eller en fin bil. Kanskje han bare har ett bilde av seg selv? Kanskje ingen?
Det er ikke noe problem for meg å se hvilke menn som har jobbet litt med profilen sin og bildene sine. Man bør gjøre et godt førsteinntrykk på nettet, for det er den eneste sjansen man får. Er det så vanskelig å akseptere da? Er det ikke bedre å gjøre noe med profilen sin, brevene sine og bildene, istedenfor å være bitter på damene? Kanskje disse mennene bør prøve å skrive til kvinner uten bilder i profilen sin, eller til kvinner som ikke har fullt så fine profilbilder?Kanskje det er disse mennene som bør senke kravene..

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) fr. 12 des. 2008 01:00 Privat melding

Dette er interessant, det må jeg si. Psykologi på nett og steder som Sukker er ofte litt vridd fra det virkelige liv, av en eller annen grunn. Jeg er tror det fordi alle går inn med utrolig mange forskjellige motiv, erfaringer fra det å være på nett, språk på nett og forskjellige oppfatninger av hva det vil si å legge inn en profil på et "sjekkested".

Jeg regner meg som ganske normal av utseende og jeg innrømmer også at jeg "filtrerer" bort jenter jeg ikke synes er attraktive (men det gjør jeg IRL også), og det er som regel også de som tar kontakt. Attraktive jenter tar ikke kontakt på nett, det er min erfaring. De venter bare på at drømmemannen skal snuble innom profilen deres, noe som ligner alt for mye på virkeligheten. Tror nok det må litt mer jobb til, fra begge kjønns sider...

Men hva er attraktivt? Se det er ganske så individuelt. Om jeg snubler over ei jente som har et utseende som er typisk "pent" og kikker på profilen hennes, så lar jeg meg ikke avskrekke av at hun er pen. Gudene skal vite at det ikke er noe problem for meg, jeg liker pene jenter med noe innafor. Men jeg lar meg avskrekke når jeg ser at profilen hennes avslører at hun nok ikke er den matchen som relasjonstesten påstår at vi er når det kommer til interesser o.l.

Samtidig kommer jeg over mange jenter jeg kunne tenke meg å ta kontakt med og som beskriver drømmepartneren som en fyr som minner mistenkelig om meg selv. Må innrømme at jeg har vært dårlig til å ta initiativ til å ta kontakt, annet enn å merke med rødt eller gult hjerte. Jeg gidder nemlig ikke å ta kontakt med noen som ikke merker meg som interessant tilbake. Hun ser at jeg har merket henne, hun sjekker profilen min og hvis hun ikke faller for den - greit, da er vi ferdig med den. Mulig det er litt passivt, men å mase på folk er ikke min greie. Jeg synes selv at jeg har en ganske utfyllende profil som sier ganske mye om meg selv og hvis man ikke liker den, så er det jo greit. :)

Og nå har jeg skrevet en hel masse svada som egentlig ikke har noe poeng. Se, der har du meg! ;)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk fr. 12 des. 2008 01:02

marini

Men nå blir jeg faktisk ganske ofte innkalt til intervju selv om jeg med fullt overlegg skriver en kort førstemelding, den er riktignok langt i fra å ligne på ditt eksempel over her.

De damene som krever en voldsom innsats i den første kontakten må gjerne gjøre det for min del, men jeg forbeholder meg retten til å mene at de i så fall ikke er den typen kvinner jeg ønsker å treffe.

Det som trengs å vite står allerede i profilen min, og ytterligere kontakt går for min del først og fremst ut på og møtes på date.

Skjult ID med pseudonym DAME50 fr. 12 des. 2008 08:12

Marini: Godt skrevet. Ditt innlegg bør brukes som rettesnor for de som virkelig vil ha kontakt her inne.
HrMetikk: Du har rett i at korte brev kan være ok. MEN da må det være litt vett i innholdet og ikke minst en utfyllende profil.
Jeg må jo innrømme etter all ramlende raushet og uforskammede svar når jeg har skrevet et gjennomtenkt førstebrev så har jeg sluttet med det.
Nå skriver jeg stort sett at jeg finner profilen interessant og ber vedkommende om å lese min og svare om han syntes det samme så kan det senere bli lange mailer. :)
Rawky: Skriv brev og glem hjertene. De fleste bryr seg døyten om hjerter og tenker at det var da en latsabb som er så lite interessert at han ikke gider å bruke 2 minutter på å skrive en gang.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 12 des. 2008 11:30 Privat melding

Bare rydde bort en misforståelse: jeg snakker ikke om at man skal skrive et laaangt førstegangsbrev, det holder faktisk med to-tre linjer. Men det som står der bør være skrevet på en ordentlig måte. Det bør altså være såpass bra skrevet at den som mottar brevet sitter igjen med et godt inntrykk av personen. Når hun da velger å trykke seg inn på profilen, er det sannsynligvis det hun finner der som vil avgjøre om hun skriver tilbake eller ikke.

Rydde bort en annen misforståelse: mange kvinner søker selv, og skriver selv, selv om de mottar mange brev. Jeg har gjort det! Mange ganger! Nettopp fordi jeg har blitt lei av dustebrev fra menn som spør etter en date i første brev eller lignende.

Og når det gjelder hjerter.....en mann skal ha en svært interessant profil eller fine bilder hvis jeg skal skrive til han hvis han bare har trykket på et hjerte. Jeg har faktisk vært så lite opptatt av de hjertene, fordi jeg tror (meget mulig jeg tar feil), at det sitter NOEN silere der ute, som bare ser på bilder, og trykker interessert på hundrevis av bilder de liker, for å se om de får svar. Da kan de sanke inn interesserte damer, som de kanskje også får raskt til sengs..... he he.... skulle vært mann jeg :-)

Skjult ID med pseudonym up-and-go fr. 12 des. 2008 11:33

@marini: Sånn skal det gjøres! Lærer noe hele tiden, jeg :-)

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 12 des. 2008 11:34 Privat melding

PS... HrMetikk

Du skriver:
Men nå blir jeg faktisk ganske ofte innkalt til intervju selv om jeg med fullt overlegg skriver en kort førstemelding, den er riktignok langt i fra å ligne på ditt eksempel over her.

Spørsmålene blir som følger:
1. Hva jobber du med tro?

Neida...som sagt trenger man ikke skrive en LAAAAAAAAAAANG førstemelding, men det bør som sagt være skrevet på en ordentlig måte. ER vi enige da? Anser du to-tre linjer for langt?

Skjult ID med pseudonym jente fr. 12 des. 2008 12:24

@marini
Du er et friskt pust her inne, og det i positiv forstand ! Veldig bra ! - som det står litt ovenfor her : Sånn skal det gjøres. Her er det mange som kan lære mye.
Godt at det finnes seriøse og oppegående trådskrivere her--- blir liksom litt lei av tomme tråder ang.fake orgasmer,rødvinståke eller ikke,osv...jeg da. At det går an å få til en tråd på ca. 100-150 innlegg av noe sånt er meg helt uforståelig.
Og så dukker det plutselig opp en medsøster her, og det med vett og forstand i behold - Takk skal du ha, you made my day !

Skjult ID med pseudonym Stig fr. 12 des. 2008 12:30

Legg merke til at ingen kaller Marini for en mannehater eller bitter. Men i samtlige poster der menn har skrevet om samme tema så går det bare sekunder før de er stemplet som kvinnehatere. Hvorfor er den moderne norske kvinne hellig for kritikk?

Men Marini tenk deg at du er en mann. Du er uønsket i alle sosiale sammenhenger, du kan alltid lett erstattes og ingen vil ha deg noe sted, du er altså 100% uønsket i et samfunn du må leve i og du er 100% avhengi av å danne allianser med andre menn for å komme deg videre..100% tenk deg den følelsen. Hatet fordi du er født.

For menn flest resulterer dette i interesser de utvikler i tidlig alder, en overlevelse strategi som gjør livet levbart. De vet at en kvinne i rullestol sin seksualitet er mer ettertraktet enn deres så de bidrar til verden på andre måter. De utvikler data, systemer, veier, biler, tver osv. Men de er fremdeles hatet.

Er det noe jenter virkelig kan er det drittkasting og menn får høre det fra tidlig alder stort sett til de dør og om de noen gang sier noe om det får de bare standard svar: Hvordan jenter er det du henger med? Sier de noe tilbake om jenter eller kritiserer det de synes er en ukultur, f.eks at menn ikke får se sine egne barn vokse opp så er de bittre kvinnehatere.

10% av guttene får 90% av jentene, Marini gi meg en grunn til at de resterende 90% av menn skal bruke sin tid på å skrive et brev til deg som de har 99% sjangse til å ikke få svar på?

Skjult ID med pseudonym Avslappa fr. 12 des. 2008 12:58

Stig - Herregud mann! Hvilken verden er det du har vokst opp i?!?

Er selv mann midt i 30-åra, har _aldri_ følt meg hatet av kvinner. Det har selvsagt vært personer som ikke har likt meg (akkurat som jeg også har msilikt andre individer), men å faktisk sitte her å mene at kvinner (som uensartet gruppe) skal sitte her å hate alle menn er f*** nære en sinnslidelse.

Har et helt normalt utseende og har både gode og dårlige historier med kvinner, men jeg har Heldigvis såpass selvinnsikt at jeg "fatter" at kvinner er mennesker de også; noen gode, andre dårlige (akkurat som oss menn). Noen kommer til å syns jeg er søt, andre ikke. jeg velger bort noen jeg sikkert burde "beholdt" akkurat som jeg sikkert også blir "svartelistet" av noen som egentlig hadde likt meg hvis vi møttes...
Bitterhet = turnoff. Samme hvilket kjønn du er...

Skjult ID med pseudonym Fritz fr. 12 des. 2008 13:27

Det er jo sikkert slik Stig skriver også. Hvis man ser ut som en skurk så blir man behandlet slik. Da skal det mye til for å holde bitterheten unna. Jeg synes dette er forståelig også ut fra tidligere erfaring. Jeg hadde nesten 0 draget på damer før jeg var 19 år. Vel, det vil si, jeg var ettertraktet av de damene jeg definitivt ikke var interessert i.. Uansett så forstår jeg hvordan det føles nederst på dumphusken og gir derfor Stig litt cred selv om jeg nok også vil underskrive det Avslappa skriver også.
Da jeg kjørte på som 19 åring snudde lykken og jeg havnet på andre siden. Jeg holdt dumphusken i gang. Alt handler om selvsikkerhet i kombinasjon med evnen å kunne se det annet kjønn. Det er et vanskelig spill dette her. Jeg synes på en måte at sukker er litt karakterdannende med alle mulighetene og avslagene man må forholde seg til. Hvis jeg ikke hadde følt at jeg hadde sittet på toppen av dumphusken, hvilket jeg ikke er sikker på.., så hadde det nok vært tyngre. Jeg synes derfor vi alle skal være litt tolerante her inne.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 12 des. 2008 14:14 Privat melding

Hei Stig!
Du skrev:
"...10% av guttene får 90% av jentene, Marini gi meg en grunn til at de resterende 90% av menn skal bruke sin tid på å skrive et brev til deg som de har 99% sjangse til å ikke få svar på?"

Hvis de selv tror at det er 99% sjanse for at jeg ikke vil svare, har de så liten selvtillit at jeg ville funnet ut av det selv gjennom å lese profil og brev. Da er det kanskje like greit å la være? Poenget mitt er at HVIS man skal skrive, gjør det på en ordentlig måte.

Jeg synes at Stig burde lære av Fritz, som har funnet ut noe svært viktig: "Alt handler om selvsikkerhet i kombinasjon med evnen å kunne se det annet kjønn. " Kunne ikke vært mer enig. Jeg har aldri falt for eplekjekke menn, men heller blitt tiltrukket av humor og selvsikkerhet, og at jeg får følelsen av å bli sett og respektert.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 12 des. 2008 15:26

@ Stig

Sjekking har alt med ferdigheter og selvtillitt å gjøre, og med ferdigheter mener jeg her innen sjekking og flørting. Avvisning og nederlag legger grunnlaget for nye avvisninger og nederlag fordi man mister selvtilliten og gir opp, og det merkes. Det er ikke for ingen ting at de fleste kvinner sier "selvtillitt" som en av egenskapene de leter etter hos en mann - man merker om noen ikke har det.

Men den positive siden av dette er at sjekkeferdigheter er noe man kan lære seg, det er ikke et medfødt talent. Det er ikke "enten har du det eller så har du det ikke", det er "enten kan du det eller så kan du lære deg det". Øvelse gjør mester. Selv hadde jeg en lang og mørk periode på damefronten inntil for rundt et år siden. Jeg hadde ikke alltid vært sånn, men én avvisning for mye hadde tilslutt ødelagt selvtilliten min når det gjaldt sjekking og jeg hadde praktisk talt hadde gitt opp og sluttet å prøve. Heldigvis innså jeg til slutt at dette faktisk var noe jeg kunne lære meg, det er ikke medfødt, og begynte å gjøre noe med det. Og akkurat som nederlag legger grunnlaget for nye nederlag, skaper suksess mer suksess, siden ferdighetene forbedres og selvtilliten øker. Fra og ikke å ha datet en jente på bokstavelig talt måneder og år før jeg begynte å arbeide med meg selv, dater jeg ofte nå en eller to nye jenter hver uke. I går sjekket jeg opp en pen jente på bussen på vei hjem fra jobb. Nå foretrekker jeg faktisk å sjekke damer på dagtid, ikke ute på byen, siden ingen av oss da er beruset og - for å være helt ærlig - konkurransen er mindre. Ikke mange andre menn som gjør det samme, så det kommer som en hyggelig overraskelse for jentene jeg prøver meg på. Har faktisk aldri opplevd annet enn smil og glitrende øyne når de forstår at jeg legger an på dem midt på dagen i butikken, på gata eller mens de sitter på trikken på vei til nok en kjedelig dag på jobben. Mine høye standarder, som pleide å være en forbannelse siden jeg før nesten aldri klarte å sjekke opp de jentene som jeg fant tiltrekkende (de var ”out of my league” på den tiden), er nå ikke lenger et problem. Men det har tatt tid, selvdisiplin, litt penger og en del feiltrinn og nederlag å komme dit – slik det er med alle nye ferdigheter man forsøker å lære seg. Og jeg lærer fortsatt. Noen har selvsagt medfødte egenskaper som gjør det lettere for dem å tilegne seg dette enn for andre, men alle har muligheten hvis de forsøker og er villig til å forandre seg, lære av sine feil og prøve nye ting.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 12 des. 2008 18:02 Privat melding

Jeg må si det fra mitt synspunkt; Mange damer her har veldig fine bilder, men ofte står det INGEN info om dem, og HVORFOR skal jeg da skrive til dem? I andre tilfeller kan det godt tenkes at de damene som ser bra ut har en profiltekst som ikke fenger meg spesielt; HVORFOR skal jeg da skrive til dem? På den annen side er det minst like sikkert at om jeg skriver til dem at de ofte ikke synes jeg er noe særlig og det kan jeg leve med, jeg er høyst sannsynlig ikke interessant for en stor andel av damene her, og det er heller ikke målet mitt. Er jeg heldig så finner jeg EI som passer meg og det holder. Om det blir litt leting og feiling på veien tåler jeg også. Lykke til folkens og god jul:)

Skjult ID med pseudonym belezza fr. 12 des. 2008 21:12

Egentlig bryr jeg meg ikke stort om utseende, blir jeg forelsket i en mann så forvandles han til noe veldig vakkert. Bjørn Eidsvåg er stygg i mine øyne, men han hadde garantert klart å synge meg til sengs og vips blitt vakker mitt i akten :-)

God jul til deg også Chandler, du er forøvrig kjekk å se på i mine øyne (men for ung for meg)

Skjult ID med pseudonym trøsen fr. 12 des. 2008 21:17

@oslomann: Hvis du dater ca. 2 jenter hver uke så kan man jo lure om du ikke snart burde finne noen du liker?

Skjult ID med pseudonym chandler77 fr. 12 des. 2008 21:22

@belezza
takk for komplimentet:)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 12 des. 2008 21:25

@ trøsen

Hvem har sagt at jeg ikke finner noen jeg liker? Kanskje jeg liker å ha flere enn én kvinne i livet mitt? I det minste til den dagen jeg eventuelt finner en jeg synes er så fantastisk at jeg bare har lyst til å være sammen med henne, og ingen andre?

Ha en fin fredagskveld :-)

Skjult ID med pseudonym flatslide fr. 12 des. 2008 22:52

Noen er så pene at de får sort hjerte umiddelboms.

Skjult ID med pseudonym teøsen fr. 12 des. 2008 22:54

@oslomann: takk.