Alle innlegg Sukkerforum

Kjærligheten?

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 28 mai 2016 01:57

Har dere truen på kjærligheten her på sukker?

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 01:59 Privat melding

ikke i det siste nei...i begynnelse var det litt mer tro

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 28 mai 2016 02:32

...sommeren 16 kom og gikk...og kom og gikk...og.. kanskje den bare må gå noen runder med seg selv før den kommer for fullt..? Har trua til uka eg alså ;-)

ID kjærleiken? Kva? Kor? Korleis meinar du? nei, ingen har trua... noen av oss har havnet i forumskjærsilden og kommer seg ikke ut igjen... its rough...
But we're one big happy family at least.....skal vi starte en sekt like godt..? flytte sammen i et stort kråkeslott og diskutere dagen lang?..blir jo nesten som en vanlig familie det :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 28 mai 2016 03:53

Bill.merk "har kråkeslott"😂

Skjult ID med pseudonym pedro lø. 28 mai 2016 09:17

Nei...

Ingen av damene (med noen FÅ hederlige unntak) GIDDER å svare på normale henvendelser... sjølv dei der matchen er over 90 faktisk.... så hvorfor GIDDE?

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 09:23 Privat melding

@Pedro: Det hender gutta ikke svarer, selv ved høy match også, så du er i godt selskap.

Har du forøvrig gjort det du kan for at du skal få svar?

- Gode, skarpe bilder hvor du smiler
- Fyldige profiltekster, gjerne med litt humor
- Hyggelige førstemeldinger hvor du nevner noe som står i profilteksten hennes
- Og sist men ikke minst - riktig alder og rimelig nærhet?

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 09:27 Privat melding

Hva er ellers vitsen med å være her?

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 10:00 Privat melding

Kjærlighet? Jeg har troen, bare han er et snilt og omsorgsfullt menneske som ikke tråkker på folk. Så får han veie det han vil.

Skjult ID med pseudonym Lilly lø. 28 mai 2016 10:04

Jeg har også troen, men jeg må si at det har vært tøffere emosjonelt å være på en sånn siden enn det jeg hadde trodd. Tenker at man må huske at dette kommer i tillegg og ikke er den eneste måten man ser etter noen. Noen nye fritidsaktiviter generelt eller for single er også lurt :-) Jeg får som oftest meldinger fra en annen type menn enn det jeg er interessert i, men jeg knekker sikkert koden for hvordan jeg skal endre profilen min snart :-)

Skjult ID med pseudonym mousie lø. 28 mai 2016 10:13

Har troen på kjærligheten, men ikke at jeg finner den her på sukker😬

Skjult ID med pseudonym Z lø. 28 mai 2016 10:36

JA!

JA.

(mann 54 år fra Akershus) lø. 28 mai 2016 10:54 Privat melding

Selvfølgelig! Jeg betaler til og med for det 😘

Skjult ID med pseudonym Olivia lø. 28 mai 2016 11:08

Ja jeg har troen på at det går an å finne kjærligheten her. Og det er basert på at her inne får man en mulighet til å komme i kontakt med mange, mange flere enn jeg hadde klart ute i den virkelige verden. Har datet flere menn den tiden jeg har vært her, enn jeg har gjort i hele mitt pre-sukker-liv.

Men etter å ha "tried and tested" her en tid, tenker jeg følgende: Å lykkes i kjærlighet avhenger ikke bare av andre, det avhenger i minst like stor grad av meg selv. I hvilken grad jeg selv klarer å komme "ut av skallet", gjøre meg sårbar, slippe noen innpå meg emosjonelt. Hvor mye tid og krefter jeg er villig til (eller evner) å bruke for å komme over hindringer.
Erfaringsmessig er det jeg som trekker meg først, da har det som regel vært fordi jeg ikke har klart å utvikle de store følelsene, og ikke vil føre noen bak lyset ved å fortsette (blir nesten som 1 mnd gratis prøveabonnement på avisen, jeg avbestiller som regel når prøvetiden er over...). Jeg har møtt fine, flotte, oppegående menn, så det er ikke det at jeg ikke finner noen som er "bra nok" (jfr en del tråder om "kvaliteten" på utvalget av damer/menn). Jeg har hatt det hyggelig med alle jeg har møtt.

Skjult ID med pseudonym rådgiver lø. 28 mai 2016 11:32

@olivia. Bra innlegg! Min konklusjon er at jeg ikke nødvendigvis finner kjærligheten her, av følgende grunner. Kravspesifikajonen her inne er sinnssyk høyt. Eller som jeg leste i en annen tråd. Jeg skal ikke ha tjernekast 4, men minst 6. Men mye viktigere er den berømte kjemien. Jeg har også hatt mange hyggelige dates, men ikke den Wow- følelsen. Samtidig treffer jeg minst 10 damer hver dag som gjør inntrykk på meg og jeg har lyst til å bli kjent med. På en måte omvendt rekkefølge enn hos Sukker. Men største problemet er kanskje at media forespeiler oss hele tiden en uoppnåelig ideal som vi sammenligner oss med. Og samtidig gjør den digitale verden at valgmulighetene er nesten ubegrenset. Når skal man da sette streken og sier: thats it? Og så må man ikke glemme at vi forandrer oss både innvendig og utvendig. Det som er perfekt i dag er det ikke nødvendigvis i morgen. Blir det da bruk-og-kast eller kunne man like godt nøye seg med tjernekast 4 med en gang?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 28 mai 2016 12:54

Det Z sa.

Kråke i slottet? 'Krake søker make'?

Skjult ID med pseudonym skallet lø. 28 mai 2016 13:42

Nei i allefall ikke her. Virker som de fleste tror at det er full klaff og kjærlighet vi første blikk. Vi har knapt tid til å fordøye en hyggelig date før det søkes etter en ny. Det er faktisk veldig då som for den store kjærligheten og hundre sommerfugler etter en kopp kaffe, der begge er litt nervøse og redde for å drite seg ut. Hvorfor ikke ta en date to å se hva som skjer når ting er i litt normale former. Om vedkommende var en hyggelig date. Mener ikke at man må fire på sine krav om hva man ønsker, men virker som alle har en drømmepartner som du må inn i filmverdenen for å finne. Å ikke en gang den personen er slik IRL. Når man
sitter å leser profilen før en går på date å skaper seg det perfekte bilde så må det jo gå galt. Det er ikke noe tålmodighet å spore, bare søken etter feil ut fra det som sto i profilen. Var for kort,litt for feit, alt for stille, snakket om feil temaer, osv. Kanskje bør vi få litt i
Oss selv å se på mitt eget tankesett.
Drømmedama mi finnes sikkert, men hun er nok garantert ikke slik jeg tror at hun er. Når en date mislykkes sender vi det ut på forum å klager over uærlige folk som ikke holdt det kravet jeg satte. For min del vet jeg hva jeg ikke ønsker i ei dame, men hun kan være full av overraskende positive sider for det å bli den drømmedama jeg trodde hun ikke var i utgangspunktet.
Det er alt for lett å stoppe etter en date, for så å lette på ny. Da kommer nok drømmepartneren aldri. Det vil alltid dukke opp noe som er bedre, for en liten stund. Ingen blir aldri bra nok når alle tenker slik

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 28 mai 2016 14:56

@FrkSøss: perfekt teori begrunnet i konkret eksempel, men som er krevende å praktisere fordi den krever stålkontrollert uhildet refleksjon i fart. Kan vanskelig tenke meg en mindre objektiv kjerlighetsrådgiver enn meg selv (jaja - ok kanskje deg selv da;) om man står midt oppi slik luksussituasjon. Derfor er det en tanke om en på et eller flere vis kommuniserer med mer enn en, å være på rimelig forskjellige steder i 'fremgangen'.

Den du nevner er vel vanskelig å unngå - om han var den begeistrede/skuffede og fikk en ny sjanse. Overfor følelsen 'den rette' er det vanskelig å holde igjen - som å være en hund når det hives en pinne i nærheten💘

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 28 mai 2016 14:57

*æ.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 15:00 Privat melding

Jeg har definitivt blitt mye mer kresen det siste året og det har med livssyn å gjøre.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 15:30 Privat melding

På ingen måte..)

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 28 mai 2016 15:33 Privat melding

Vet ikke... Er noe usikker.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 28 mai 2016 15:46

Tror at å finne ekte kjærlighet på Sukker er som å finne nålen i en høystakk. Det er mye om skal klaffe. Har lest om de som har funnet og giftet seg, men de har hatt tålmodighet og skrevet lenge på vedkommende først for å bli kjent, så chat, videochat før møte. De har brukt i hverfall 1 år før de har møttes.

Har ikke tro på å løpe fra date til date uten å bli godt kjent med personen på forhånd. Da lærer man det indre mennesket å kjenne først.
Men jeg er kresen også. Mannen må være noenlunde slank, ikke dvask og uten mye tomt fett og passe på kroppen for helsens skyld. Indre er viktigst, men det at mannen passer på sin egen livsstil er viktig.
Er også oppmerksom på tenner. Et smil som viser gule el. brune tenner er ikke noe som førstegangs inntrykk. Tenker ikke på de som har medfødte lysgul/grå tenner som ellers rene og friske, el. de som pa sykdom sliter med å holde tennene inntakte.
De jeg tenker på har fått gule og brune tenner pga livsstil. Med det kan det følge dårlig ånde. Røyklukt og smak i munnen er også plagsomt.

Er det flere som ser på tenner?

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 15:57 Privat melding

Dumt med for mye kroppsfokus, men det jeg mener med flat mage er:
En kvinne som har en mage omtrent som gjennomsnittskvinnen hadde for 50 år siden. Er det for mye å forlange ?..)

Skjult ID med pseudonym Lilly lø. 28 mai 2016 16:00

De jeg kjenner som møtte sin på sukker har utvekslet noen få meldinger og så har de møttes uten å kalle det for dates osv. Bare gjort vanlige hyggelige fritidsaktiviter og så har de blitt forelsket. Hadde aldri blitt forelsket etter en date selv. Synes det er rart om folk går på date med håp om kjærlighet ved første blikk. De aller fleste trenger litt mer tid.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 16:06 Privat melding

Ja, jeg snakker om damer på min egen alder ca..).

Men, nok om det...nå over til Sport!

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 16:09 Privat melding

Dagens øvelse: Nedoverbakkerulling for dvaske damer i seniorklassen.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 16:13 Privat melding

Maha..ta deg en kopp kaffe villdyret..)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 19:42 Privat melding

Må si at fokuset på å få stormforelskelsen på første daten, som jeg får i inntrykket av "alle" forventer, gjør at jeg faktisk vurderer å avslutte betalt medlemskap.

Sier ikke at jeg ikke tror på kjærlighet ved første blikk, men jeg tror det kanskje bare er 2% som faktisk vil oppleve det.

Jeg tror man rett og slett må innstille seg på at de varige gode følelsene må man gi tid til at skal komme, og i dagens samfunn så vet jeg ikke om vi (meg inkludert) er nok villige til å gi den tiden.

Vi er så godt fornøyd med singelfordelene, at vi kanskje ikke er helt villige til å gi kjærligheten nok tid til å komme.

Dog, håpet lever ennå, så velger å betale ennå en stund. 😍

(mann 48 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 19:47 Privat melding

Har jeg troen på at man kan finne kjærligheten her på Sukker? Absolutt.
Har jeg troen på at jeg kan finne kjærligheten her på Sukker? Absolutt ikke.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 28 mai 2016 20:05 Privat melding

@adameus helt riktig. Det er ikke sant at folk er på Sukker for å finne kjærlighet. Av de siste 10 menn som jeg er vært bort i , alle , har sagt : jeg søker en elskerinne...

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 28 mai 2016 20:09 Privat melding

Selvfølgelig tror jeg! 😍 Har nasse kjærlighet jeg! Åpen og tja.. Svarer på meldinger gjør jeg også.. 😘

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 20:10 Privat melding

Dersom jeg sender deg en melding gille, lover du å svare ?

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 28 mai 2016 20:25 Privat melding

Jeg svarer alle, alltid👍🏼

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 20:28 Privat melding

Whow... jeg setter den i banken til senere. Håper det er greit..)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 28 mai 2016 20:36 Privat melding

Var ikke så viktig , nei .. 😂

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 28 mai 2016 20:37 Privat melding

Men selvfølgelig Apollonis👍🏼 Anytime .

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 20:42 Privat melding

Du kan tenke sånn;
Selv om alt går galt med de mennene jeg møter så vil jeg alltid ha en bitte bitte liten mulighet i bakhånd..hihi..
Jeg har også svargaranti.jepp..))

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 28 mai 2016 20:50 Privat melding

Tror ikke magen min er flat nok, dog.. ☺️

(mann 53 år fra Oppland) lø. 28 mai 2016 20:54 Privat melding

Kanskje magen min har blitt større når vi kommer så langt, slik at jeg må fire på kravene😅

Skjult ID med pseudonym Synne lø. 28 mai 2016 21:37

Jeg har trua på dette :-) Jeg har møtt ett knippe flotte menn her, dessverre så kom ikke de riktige følesene.... Så når HAN dukker opp er jeg klar :-)

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 28 mai 2016 23:46

Det er klart jeg har tro på å finne kjærligheten - usikker på om jeg finner den på Sukker eller irl, men BLIR her til jeg har møtt HAN :-) Hva er alternativet liksom?

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 01:24 Privat melding

@Villrosa: Jeg gjorde samme øvelse og kom omtrent til samme resultat. De aller fleste menn i 50-årene søkte etter jenter som var fra 2 - 15 år yngre enn seg, noen ned til 20 år yngre. Noen få gikk tre-fire år opp.

Fint, tenker jeg. Da kan jo jeg gå ned til 34 også, og da utvider jeg jo tilfanget ganske betydelig 😎

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 29 mai 2016 08:21 Privat melding

Apollonis.. Jeg firer IKKE på krava, men så har jeg bare noen ganske få, som er udiskutable.. Men har fortsatt trua,- både på kjærlighet og mannfolk 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 29 mai 2016 08:46

@Adameus: 'Singelfordelene' sier du. Det er bare å ramse opp det. Jeg kommer ikke på en eneste. Alle slike lister jeg har sett er bare rasjonaliserende trøst. Det er bare tom dyne i nabosengen. Det skal ikke være sånn. Der skal det være en fordel (eller 2-3-4-..) balansert med en søt bakdel :)

Nå bør jo ikke spørsmål om alle selvsagte forutsetninger er med - som at det ikke skal være 2 psykopater under samme tak mm. dukke opp.

(mann 53 år fra Oppland) sø. 29 mai 2016 09:30 Privat melding

Dere kvinner må nok bare akseptere at de fleste menn på deres egen alder ønsker seg en kvinne som er litt yngre enn dem selv.
Årsaken ligger vel genetisk i og med at menn kan bli far så lenge de lever.
Blame nature...

(mann 53 år fra Oppland) sø. 29 mai 2016 09:32 Privat melding

Jeg anbefaler at dere steller så godt med mannen at han aldri vil gi slipp på dere..)...jeg kunne ha gitt dere noen gode råd i så måte, men jeg vet ikke om dere er rede til å lese det.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 29 mai 2016 09:43

@Apollonis: blame nature kan man gjøre på mange andre areanaer - bare spør Darwin.

Det menns manglende selvinnsikt - kall det gjerne livssyn for min del, som er deres uerkjente erkjennelse. Sirkeleffekten det skaper ved misforståelsen at de er salgbare 20 år ned er beskrevet i tråden.

Selvsagt ser jeg etter jevnaldrende - selektivt. Har faktisk spurt de vesentlig yngre jeg har skrevet med om de er komfortable med differansen.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 29 mai 2016 09:59

Signerer deg og Søss - ofte😉

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 09:59 Privat melding

@Appollonis: Og menn på vår alder må nok også godta at mange kvinner som kommer ut av et langt forhold hvor ting og tang ikke har fungert så godt, og har gjenoppdaget sin egen - kraft - vil være interessert i en mann hvor de har størst sjanser for at de får brukt det en stund. Nå kan menn også ha betydelig kapasitet på det området langt oppi 60-årene og sikkert også 70-årene, men hvis du skal velge mellom en 49-åring og en 69-åring så sier det seg selv at du har bedre sjanser for et langt og livat samliv med den første. Og for at du ikke blir sittende som enke lenge, ettersom de statistisk sett dør først.

Og tatt i betraktning at det i et flertall av tilfellene er kvinnene som bryter ut av ekteskapet, og at deres helse deretter går opp og mennenes går ned, så vil jeg tro det er et enda bedre at du gir råd til gutta om hvordan de kan stelle så godt med kvinnen i sitt liv at hun aldri vil gi slipp på ham 😎

(mann 53 år fra Oppland) sø. 29 mai 2016 10:07 Privat melding

Veldig bra...)...jeg har forresten regnet ut at snittalderen på de som har sendt meg hjerter det året jeg har vært på sukker er 51 år.

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 29 mai 2016 10:35

@Appollo: Har du for mye fritid eller var dette ikke så mange hjerter? :)

(mann 53 år fra Oppland) sø. 29 mai 2016 10:53 Privat melding

Det er akkurat så mange hjerter som det skal være..)

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 10:55 Privat melding

Apollonis. Shit. Nå må jeg til med kalkulator når jeg kommer til Milani 😁 Nå letter jeg.

(mann 53 år fra Oppland) sø. 29 mai 2016 10:56 Privat melding

Milano ?

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 11:39 Privat melding

Jeg har troen på kjærligheten punktum. Så håper jeg at jeg får oppleve den igjen. Om jeg finner han her vet jeg ikke. 💗

(mann 48 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 12:10 Privat melding

@blingbling så for deg er det bare ulemper med å være singel, og livet er bare en jakt på neste forhold man havner inn i?

Å være i et forhold handler om å inngå kompromisser for å kunne nyte dagene sammen til det beste for begge. Ikke nødvendigvis for hver enkelt, for det vil alltid være situasjoner hvor man gjør andre valg enn de man helst ville gjort, fordi man tar hensyn til den man er sammen med.

Hele greia med at man inngår forhold, er jo at fordelene skal være større enn ulempene. Så velger folk å skille lag når det ikke lengre er tilfellet.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 29 mai 2016 13:06

@appolonis
tviler på at det er det at de kan bli far enda som er årsaken til at menn i 50 - åra søker mye nedover i alder! ha ha

kan vi ikke heller si det som det er at de tenker med pikken og ikke med hodet da?
For seriøst, det er ingen triumfende "fornuft" bak et slikt søk.
Hvem dør f.eks "først", Hvem er "sprekest"/"virkbar" i senga lengst?

OG:
Hvorfor skulle en kvinne i sin seksuelle gullalder som tenker med hodet velge langt eldre menn som muligens er godt og vel over sin seksuelle prestasjonsevne/topp og hypotetisk medfører forlengelse av enketilværelsen unødig på kjøpet?

..eg berre lurar eg :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 29 mai 2016 13:16

@Adameus: ulemper ja - 'havner inn i' nei - som sagt selektiv. Om så som du sier hadde jeg vært i forhold nå.

Enig i 2. avsnittet ditt.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 29 mai 2016 13:22

Aldersvurderinger i søk etter kjærlighet?

Det mest fornuftige og hensiktsmessige som argumentert for over er selvsagt en litt yngre mann til enhver dame.

En mann som er mye eldre enn meg og som forsøker å overbevise meg om at vi bør prøve lykken har muligens en i overkant egoistisk tilnærming til relasjonen mener eg.
Det er min påstand, brannfakkel? betviler...
Vi tenker alle litt egoistisk, MEN eg kan si at selv forsøker eg å se situasjonen fra en potensiell partners synsvinkel også ja før eg selger meg inn. Eg kontakter ingen der eg representerer åpenbare dealbreakere fra deres ståsted. (menn i hopetall driter i dette..de bidrar ikke nevneverdig i rimelighetsvurderingen) For skal det lykkes i lengden må det se "fordelaktig" ut for begge tenker eg.

Hadde en her som selv bråkjekt kommenterte aldersforskjellen mellom oss med at den ikke burde ha noe å si da den ikke hadde noen konsekvenser (!).
Etter eg la frem "konsekvenser" som ulik pensjonsalder, mulig lang enketilværelse og at eg sannsynligvis må gi opp ønske om barn (mine seksuelle behov utelot eg med det første..he he) ble han svar skyldig gitt. Han tenkte, som eg antok, mest på konsekvenser for seg selv.

Men han elsket like full svaret mitt og ble bare enda mer interessert enn før ja... ja ja ja sånn går nå dagane ;P

Kollektivoppdragelsen av menn virker fånyttes, seksualdriften er sterk..enn så lenge den er der! hi hi hi

La oss sitte på hver vår tue til vi døøøøør! ja la oss det! ..eller så må noen "gi" noe ....kanskje ;-)

Og det gjør også menn...i praksis heldigvis..så menns alderssøk er ofte å betrakte som veiledende og ikke absolutt er min erfaring.
:-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 29 mai 2016 13:26

Dersom en mann (35+) kun søker 5-6 år ned får eg nærmest sjokk! ha ha så uvanlig liksom!
Eg tror eg har sett det kun en eller to ganger her inne...

Mannens kollektivt manglende selvinnsikt virker litt patetisk på meg.
At menn tilsynelatende alltid og gjennom hele livet tror de har mer felles med ei som er 10-20 år yngre enn ei som er jamgammel eller 1-2 år yngre til og med er...intet mindre enn patetisk og latterlig.... og gjør noe med respekten min kjenner eg. Eg aksepterer det, men eg respekterer det ikke... på samme måte som med religion.

Typisk søk for menn er 2-15 år yngre enn seg...(også i 30 og 40 åra, ikke bare 50-70)
Så når de eg faller utenfor alderssøket hos kontakter meg så lurer eg på om de egentlig "vet" hva de vil og hvor "bevisst" alderssøket deres egentlig er.
De møter seg selv i døra ved å jakte meg som er jamgammel eller eldre iallefall...såpass må man kunne si. ;D
Det hender de endrer alderssøket sitt for å «please» meg virker det som. he he Det er morsomt/søt og noe eg kan sette pris på om det gjøres med humor og selvironi :-)

ja..for det kan jo være noe søtt og ubehjelpelig over det også...mannen har jo hard intern konkurranse om hvilket av hodene som skal bestemme.. slik at eg kan i visse tilfeller være overbærende og se gjennom fingrene med litt lite selvinnsikt/ubehjelpelighet på det området :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 14:47 Privat melding

Tatt en rask opptelling. 87 hjerter er fra menn som er eldre enn meg, 71 er fra menn som er yngre enn meg og 2 er fra jevnaldrende. Gjennomsnittsalderen klarer jeg ikke å ta i hodet. Ettersom jeg ville måtte tatt det på kalkulatoren på mobilen så tror jeg ikke jeg ville prøvd meg på den øvelsen da jeg garantert ville gått surr og måttet prøve på nytt ørten ganger. Matte er ikke en en mine sterke sider ☺️

(mann 53 år fra Oppland) sø. 29 mai 2016 14:51 Privat melding

Sannsynlighetsberegning
87/71*54= ??

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 29 mai 2016 14:53

Det finnes en teori om hva som er den beste alder for en kvinne. Og det er egen alder (les: av mannen) delt på to pluss 7. Ifølge denne formelen har man bare en jevngammel kvinne / jente som kjæreste når man 13 - ellers er den alltid yngre :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 29 mai 2016 14:59

14/2 +7 = ?

(mann 53 år fra Oppland) sø. 29 mai 2016 14:59 Privat melding

Personlig vil jeg nok foretrekke en kvinne rundt min egen alder, eller 2-3 yngre, men jeg kan akseptere at de er ned mot 40 ja...

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 15:49 Privat melding

@Rådgiver: ifølge din "teori" (basert på hva?) burde jeg som er 37 finne meg en mann på 60. Ain't gonna happen... Dette høres ut som det reneste bullshit.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 15:49 Privat melding

Det regner, blåser og tordner i Milano,og hotellet mitt ligger uti gokk, så jeg har tatt utregningen: Gjennomsnittsalderen er 50.9.

Hva var poenget med å regne det ut igjen? 😊

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 15:54 Privat melding

@Rådgiver: Og min idealmann burde være 94...

Det vil sikkert glede vår husvenn som kommer hvert år som er 91, bortsett fra at han synes jeg er for gammel. Han dater ikke jenter over 30 😂

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 16:20 Privat melding

@Solecita:go for it! Dårlig hjerte og fet lommebok også? Hva har du å tape? 😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 29 mai 2016 16:31

nå snakker vi godt opp i åra her damer! :o
Da er det kanskje passende som Mike & The Mechanics å minne om at:

it's too late, when we die...

- The living Years

https://www.youtube.com/watch?v=uGDA0Hecw1k
<3

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 29 mai 2016 16:40

@Isabell. Teorien handler ikke om dine valg ☺️

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 16:48 Privat melding

@Rådgiver: Og du synes en mann på 94 ville være passende alder for meg. Er ikke helt sikker på om du gir gode råd 😤

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 16:51 Privat melding

@Rådgiver: Eh mulig det, mulig det. Men hvor mange damer tror du er interessert i å sitte passivt og vente på å "bli valgt" av en kar som er nesten dobbelt så gammel? Sist jeg sjekket måtte det to til for å inngå et forhold...
Hadde vært interessant å høre hvordan noen har utarbeidet denne "teorien"... eller kanskje ikke.

Skjult ID med pseudonym Over 40 sø. 29 mai 2016 16:52

@Rådgiver
Formelen alderen delt på to pluss 7 går da jaggu meg begge veier :)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 17:26 Privat melding

@isabel greit at testamentet eller ringen er på plass før man kaster seg fullt inn i et forhold med en eldre riking med hjerteproblemer. 😉

Menn har alltid sett seg ut etter damer som er befruktingsdyktig, og i sin biologiske prime time, uavhengig av egen alder. Det ligger latent i oss fra historisk barndom.

Da vi knapt nådde 30 år, så var det for kvinnene viktig å finne den beste jegeren, som kunne sørge for beskyttelse og matauk for seg og sine.

At det i dagens samfunn er mest fornuftig for kvinnen å finne en mann som yngre enn seg, rokker ikke ved den vurderingen.

Lokkemiddelet i moderne tid er, som i lang tid før, penger og makt.

Sterkt generaliserende selvsagt, og mange det selvsagt ikke gjelder for.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 29 mai 2016 17:45

..entertainment today ass... :D

men det ligger "latent" i mannen å være trofast da....? Ikke noe sånt latent behov for flest mulig sexpartnere/spre gener opplegg altså? for det klarer han jo merkelig nok like fint som damer mener eg....eller? :-)

Noen ting er mer "hendig" å ha vondt i viljen og være et ubehjelpelig "offer" for en andre tenker eg :-)

Disse primalapene av noen menn bør kanskje tenke seg om de... om hva som er mest fornuftig for dem (fremfor å tenke at kvinnenes fornuftsvalg ikke angår dem) og følge med i timen litt, ellers tar evolusjonen og naturen og gjør kort prosess på halvparten! ha ha

Vi damer er begynt å dele på "godene" og resirkulere for lenge siden :-)

Wake up and smell the roses why don't yuh? -or not... ha ha

Eg heier på survival of the fittest eg! :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 29 mai 2016 17:46

that is: AKA the smartest!

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 18:05 Privat melding

@Isabel78: Vedkommende er en meget god venn jeg er veldig glad i og som jeg håper skal leve i minst 10 år til. 😊

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 18:13 Privat melding

Akk ja... kanskje jeg skal teste ut teorien og se om jeg blir aller mest lykkelig med en 26-åring... 😂 og jeg som har avvist alle disse flotte unge karene... hva tenkte jeg på?

@Solecita, slapp av, jeg ønsker din venn et langt og lykkelig liv.

(mann 39 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 22:12 Privat melding

Selvfølgelig, men man må ikke nøye seg med første og beste en møter :-D

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 29 mai 2016 22:38

Jeg har i og for seg trua på kjærlighet, men jeg makter ikke mer Internett for å finne den. Internett gjør meg sprø. Som en kjeks. Det er snart bare smuler igjen av meg. Saken er den at Internett har eliminert tid og rom. Vi trenger ikke forholde oss til disse trege og omstendelig dimensjonene lenger. Tror vi. Men jeg vil ha en dame jeg kan sykle til! I det minste nå på en times tid. Et kvinnefolk innenfor de to dimensjonene jeg faktisk er nødt til å forhold meg til. Pluss at hun må kysse meg mykt og godt. Internett bare skråler i vei om at jeg kan kikke på kvinner over hele fordømte landet. Jeg vil ha en dame innenfor min forståelseshorisont slik at jeg kan ligge i armkroken hennes og få tenkt meg litt om. Jeg er utslitt. Jeg skal legge meg inn på hvilehjem og ligge i en fluktstol med et glass limonade på en krakk ved siden av meg. Vent, kalles det ferie? Vel samme kan det være. Sex orker jeg. Det blir alt for slitsomt. Men det kan komme en dame i pen sommerkjole og være litt lettkledt for meg. Hun kan spankulere ned til vannet med en parasoll og snakke med britisk aksent og ha melkehvit hud. Og etterpå lese litt høyt for meg. Det er det eneste.

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 22:44 Privat melding

@Rampegutt:
melkehvit hud: ✔️
Sommerkjole: ✔️
Britisk aksent: må innøves, spesielt r-ene.
Sykkelavstand: dessverre...(med mindre du er i vanvittig god form)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 29 mai 2016 23:03

Hehe:) Det var det med de grunnleggende dimensjonene...men det er veldig sentrale kvaliteter du har inne der. Det er helt klart. Og som vestlending kan jo parasollen byttes ut med en kledelig paraply. På grunn av mangelen på sol er det jo også letter å vedlikeholde melkehvit hud. Burde jeg flytte tro..kanskje de beste damene er på Vestlandet! De har artige dialekter, kan banne grovt, sette sjøbein og tåler en regnskur uten å klage på dagsrevyen...

(mann 48 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 23:16 Privat melding

Vi har tall på hvilken sannsynlighet det er i snitt: Av de som har medlemskap og avsluttet fordi de fikk en kjæreste i 2015, svarte 75% at det var på Sukker de traff vedkommende. Altså for 3 av 4 er det her det skjer. Om man er blant de 25 resterende % betyr det vel at man er litt mer kresen, relativt sett, eller kanskje ikke har vært aktiv eller åpen nok på dater som noen er inne på her.

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 23:16 Privat melding

Kom, kom... her er plass nok mellom fjord og fjell. Og: Trenger du plass på hvilehjem så har jeg kontakter i bransjen 😂