Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 44 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 08:31 Privat melding

Okay, eg sutrer visst...............siere noen, men er det ikkje utseende det går på så må man vel late aom man er frøken perfekt og har 100 interesser og er super jenta?Nja:) Eg er nå berre meg og det får holde, og for noen holder det kanskje:)
Så dei som seier eg sutrer og skal bry seg..................keep away please:)
Lykke til alle sammen, og stå på krava!
Sunnmørsjenta

Skjult ID med pseudonym musa on. 10 des. 2008 21:21

Parsen
Har du opplevd noe negativt her inne, eller?
Får håpe de det gjelder har lest innlegget ditt - uansett har du vel fått litt respons på besøkslista tenker jeg :-)
Lykke til.

(mann 36 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 22:48 Privat melding

Du kunne jo skrevet litt mer om deg selv i profilen din da. Får ikke så mange inntrykkene av deg ut i fra de få setningene, bortsett fra at du er FÆL til skrive om deg selv (i likhet med oss andre).

"Hei, jeg er en barsk og muskuløs mann fra bygda som ser etter fæle damer så vi må jo være en perfekt match!"

Skjult ID med pseudonym Ludo64 to. 11 des. 2008 00:31

Og her har vi jentenes svar på "bad boy", ser jeg :)

Klager og sutrer på lite oppmerksomhet, for så å glefse etter en som forsøker å gi en konstruktiv tilbakemelding (uten baktanker).

Lykke til :)

*Ludo is all gone*

Skjult ID med pseudonym Organ to. 11 des. 2008 01:11

Parsen: Jeg er ingen ekspert, bare så det er sagt.. Men jeg èr en handymann fra landet og jeg er også i passende alder så kanskje mitt innspill kan være relevant..?

SuperJ har helt rett, du har ikke skrevet noe om deg selv, ja du har et par setninger, men ikke noe som ikke passer til 99 % av alle mennesker. Om du har en rar spesialitet eller en artig finurlighet så fortell om det. Om du kanskje spiller trombone eller på slurva så fortelll fortell. Når du ikke skriver noe som forteller om HVEM du er hvordan kan du da forvente at noen, ( Langt mindre den rette.), skal ta kontakt..? De har jo ikke grunnlag for å vite noe som helst om den de skal kontakte.

Du trenger bare EN melding fra den rette, så lag en sær og artig knagg som han kan henge seg på!

Jeg mener, for å være litt direkte, at dette har fint lite med utseende å gjøre men om innstilling og ikke minst kaloriforbruk ved utforming av din profil. ( Legg forøvrig merke til at jeg ikke beskylder deg for å sutre ;-)

Skjult ID med pseudonym liten to. 11 des. 2008 01:36

@Ludo, hun er ikke jentenes svar på "bad boy"(henviser til bad girl-diskusjon på bad boy-tråden). Nå kommer min subjektive mening, jeg er så absolutt ingen ekspert jeg heller! Men generelt vil jeg si at input samsvarer med output, så om du vil ha respons må du gi av deg selv! Og profiler med positivt språk innbyr til kontakt i større grad...kanskje om du forteller om ting/hobbyer du liker? Lettere å være positiv da! Og så hjelper det ofte å ta med litt om hva du kan tilføre i et forhold, ikke bare hva du vil ha... Håper du kan bruke noe av det her!

Skjult ID med pseudonym s.a.me to. 11 des. 2008 09:22

Hei Parsen.

Du kan jo ta en liten titt i min profil. Nå har jo jeg skrevet veldig mye, og har mange bilder, men har fått mye positiv respons på begge deler( Skrift og bilder ) Tror det viktigste er å være ærlig i hva du skriver, og ja jeg er enig i at du skriver litt for lite om deg selv. Mulig du må tørre å være litt mer personlig, for å tiltrekke deg folk.
Ønsker deg masse lykke til.