Alle innlegg Sukkerforum

Er lei av løgner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ves sø. 29 mai 2016 13:20

Da var jeg ferdig med min fjerde date fra sukker. Og igjen var hun helt anderledes både bilder og hvordan hun beskrev seg selv...

Jeg er ikke den som har masse erfaring fra dating, og fire dates på ett år er ny rekord med god margin, men hvorfor må damene ljuge meg mitt opp i trynet? Det gir ikke mersmak...

Jeg har ikke imot litt fett på dama, men når bildene dine tydeligvis er mange år gamle og egen beskrivelse er atletisk, slank eller gjennomsnittlig med "kropp og helse betyr mye for meg", da kan du for faen ikke møte opp med 20kg ekstra rundt livet!?

Og hvorfor skriver du at du ikke er politisk aktiv når det første du drar ut av kjeften er hvordan et kommunistisk samfunn er det du lengter etter og at du håper Audun Lysbakken en dag vil være din elsker?
Samme regla igjen med religion. Du skriver ikke at du er tvilende eller ateist, men samtidig spør om det er greit å gå innom domkirka for å be på vei hjem fra byen fordi du føler at du har syndet for å ha drekki et par glass vin!

Og hvordan kan noen gå fra det å hate sitt hjemsted og aldri se seg tilbake for å så drømme om et liv der man oppdrar barn på en sjark i Lofoten dagen etter?

Men dette er jo nettopp den flaksen jeg har når det kommer til damer. Det ser ikke ut til at 2016 kommer til å bli et bedre år.

Lærdom har jeg i det minste tatt. Jeg skal i det minste ha bilde med datostempel på neste gang.

(kvinne 39 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 13:59 Privat melding

Huffda, unnskyld at jeg ler... Men du har da virkelig hatt uflaks. Etter min erfaring er det mange flotte, ærlige, oppegående folk her. Har aldri vært ute for denslags.
Ikke mist håpet, bare vær nysgjerrig, spør i vei om alle sånne potensielle dealbreakers. Og så kan jo dette være en påminnelse til oss alle, om å ikke love mer i profiltekst/bilder enn vi kan innfri i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Lexi sø. 29 mai 2016 14:03

Noe sier meg at det er mer enn løgnaktige damer som er problemet her...

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 29 mai 2016 14:40

@ ves

Med den innstillingen så har du helt rett i en ting i alle fall, 2016 kommer ikke til å bli bedre....

Og om du har datostempel på bildene dine så hjelper det vel lite hvis ikke damene har det samme ;)

En solrik Søndag til deg :)

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 29 mai 2016 14:46

Du bør sette pris på at de allerede viser ved første date at de er håpløs. Da sparer du mye tid for å finne det ut selv etterhvert.

Når det gjelder utseende burde det ikke være en overraskelse at den stygge virkeligheten ser litt annerledes ut enn de Photoshop-optimerte bildene på profilene. Jeg for min del ser ikke ut på bilder, men gjør en ganske bra figur i virkeligheten. Problemet er bare at det blir ingen date med denne rekkefølgen :)

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 29 mai 2016 15:48 Privat melding

Så man må avbildes med dagsferske aviseksemplar trykt opp mot brystet?

(kvinne 39 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 15:53 Privat melding

@Gille, jeg tror ikke man skal trykke den opp mot brystet, da får man vel klager fordi man ikke har vist nok av frontpartiet 😛 *damned if you do, damned if you don't*

(kvinne 55 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 15:58 Privat melding

Det er derfor jeg stadig fyller på med nye bilder, daterer dem alle, og har opplyst mine siste tre dater om at jeg har lagt på meg det siste året. Det kan godt være at jeg skuffer dem likevel, men jeg skal i hvert fall ikke ha sittende på meg at jeg har lurt dem. 😜

(kvinne 51 år fra Østfold) sø. 29 mai 2016 16:17 Privat melding

sabla bra skrevet. men det samme gjelder dere mannfolk serru. Jeg vet at her er det mange gamle bilder som ligger å slenger. Mulig noen av mannfolka tror vi damer er tette som fy,, og kjøper alt vi ser. vi vet at virkligheten er noe helt annet og at bilder lyver. Fryktelig smålig å drite seg ut med å ha gamle bilder spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 29 mai 2016 17:12

For noen år siden da datingbyåene ble populære og Oslo fikk sine første, så var det et program på tv om dette. Innehaveren av en av de populære dengang, ble spurt om hvem klintellet var og hva de søkte etter. Hun sa at kvinner som kommer innnom var veldig selvkritiske. De kunne være flotte å se på og ha fint figur, men likevel lurte de på om hvem de hadde sjanser hos. 
Menn derimot kom og visste hvem de villevha, og var sikre på at de hadde sjanser hos hvem som helst. Det var pene menn, kjente menn, mindre pene menn og menn fra forskjellige yrker. 

Hun tok eks. om menn som kom innom og som var tykke, dvaske, gamle, lukter uvasket kropp og gammel røyk. De så etter kvinner som var mye yngre, pene, lekre og med riktige former. Medarbeiderne til innehaveren hadde forsiktig forsøkt å påpeke om edruelighet i letingen for da var sjansene mye større. Men de mennene hadde blitt sinte og krevd å få en ung, pen og attraktiv kvinne til dem. Akkurat som om de unge attraktive ville gå for sånne.

Hvilken tankegang har slike menn?! Er kvinner så lite verdt for slike menn at de mener deres utseende med karakter max 2 er det samme som kvinner med karakter 8-10?:-)

Siden da har nettdating blitt populær, og de samme mennene har funnet veien til nettdatingbyråene.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 17:35 Privat melding

Apache:
Den framstillingen gir jeg ikke fem flate øre for, i hvert fall ikke med de erfaringene JEG har (både utfra hva jeg leser her inne og observerer ellers).
Min erfaring er tvert imot at menn er MINST like selvkritiske til egen sjarm og tiltrekningskraft som damer.

Skjult ID med pseudonym Smarten sø. 29 mai 2016 17:41

Har bevist begynt å unngå profiler uten helfigurbilde.

Nei, jeg er ikke kroppsfiksert, men ønsker heller å gjøre meg opp min egen mening om formene hennes enn å bli lurt.

Ser en del personer her ifra i virkeligheten, og det er mange som pynter på sannheten. Vi som har hatt en aktiv livstill i mange år skiller lett de som er aktive fra de som er stuegriser. Gange, kroppsholdning etc. avslører deg med engang.

(mann 52 år fra Oppland) sø. 29 mai 2016 17:41 Privat melding

Uansett, å gå hardt ut mot det motsatte kjønn er veldig lite sjarmerende synes jeg..)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 29 mai 2016 17:54

@Fekt: Det er nå det som ble sagt. Skriver ikke noen steder at alle menn er sånn, men påpeker at slike menn har selvsagt funnet veien til Sukker også. Finnes sikkert noe sånt blant kvinner også, men nå skrev jeg om menn som er sånn. Så slapp av, det gjelder ikke deg.:-)

@Hovmester: Det er ikke mine betraktninger, men en viss datingbyrå sitt for mange år siden. Søkte på nett, men fant ikke. Det er ikke alt som kommer på nett av gamle ting. Og trekk klørne inn for her var det snakk om visse menn, og ikke mange el. alle menn.:-)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 18:02 Privat melding

Jeg synes heller ikke det gjelder meg, poenget mitt var at jeg heller generelt synes det gjelder menn i større grad enn kvinner.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 18:03 Privat melding

At man reagerer på eller er uenig i en påstand betyr ikke automatisk at man føler seg tråkka på eller er i forsvarsposisjon.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 29 mai 2016 18:19

@Fekt: Vanligvis så er du roligheten selv med en fin selvironisk vri selv om mange trådene har handlet om menn opp og i mente.
Og denne gangen reagerte du så voldsomt til å være Sukker-deg at jeg et øyeblikk lurte på om du visste presis noe om disse byråene.:-)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 29 mai 2016 18:29 Privat melding

Tror vi aksepterer å bli tiltrukket av en vi syns vi fortjener å bli sammen med. Når det er sagt, er det noen med mindre selvinnsikt enn andre, tror det er dette @Apache snakker om. Dette fungerer begge veier, verden vil bedras, må vite. :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 29 mai 2016 18:32

@nigma:
Kloke ord!

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 29 mai 2016 19:11 Privat melding

Enig m nigma👍🏼 verden vil bedras, -sånn har det vært bestandig men litt tydeligere nå, når alle screener hjemmefra , uten å gå ut og sjekke virkeligheten 😜

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 29 mai 2016 19:13

Måtte le av din historie, sorry for det:-)

Tipper ljuging og pynting på sannheter og bilder er kjønnsuavhengig. Jeg kjenner i hvert fall til justerte og retursjerte versjoner her av både kvinner og menn.

En venn som er på Sukker kaller seg "et par kilo for mye". I virkeligheten er han (veldig) stor og fyldig. Flere "gjennomsnittlige" jeg har møtt er egentlig gode og lubne. En bedagelig sofasliter jeg kjenner har (eventuelt hadde, det er et halvt år siden jeg så ham i LOOKS) et rikelig antall frisksportbilder fra diverse fjellturer, sist han var på fjelltur var vel i 2010 - bildene var ditto gamle.

Forventninger er faktisk det eneste det er mulig å bli skuffet av.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 29 mai 2016 19:20

@Nigma: Helt riktig vurdering.:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 29 mai 2016 19:27

Jeg er høy og blond og helt perfekt 😂

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 mai 2016 19:29

Har faktisk aldri opplevd noe sånt.
Ikke at jeg har vært på veldig mange dates, har vel truffet 4-5 forskjellige jenter.
Ingen av de med bilde i helprofil. Men jeg ble ikke skuffet.
De var alle flotte jenter, med både ansikt og former som falt i smak hos meg. :)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 29 mai 2016 19:40

@Villrosa: Nå igjen. Slutt å kast brensel under en meningsutveksling som gjelder 2 andre.:)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 29 mai 2016 19:57

@Hovmester: Du kan få lov å flekke tenner hvis de er rene, sunne og hvite.:-))

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 29 mai 2016 20:14

Jepp, vi har visst det @Villrosa😂😂

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 29 mai 2016 20:34

Jeg tror Apache har rekorden på forumet i å dra fram situasjoner og eksempler på menn utrente, dvaske som lukter uvasket kropp og gammel røyk, og eksempler i mer eller mindre samme sjanger.

Det går iallfall ikke ann å telle på en hånd lenger, enten det gjelder gamle tv-program, opplevelser på bussen, "dette har jeg lest en annen plass" eller hva det nå skal være.

Lurer på om det ikke er en liten guilty pleasure altså..

(mann 49 år fra Oslo) sø. 29 mai 2016 20:40 Privat melding

Skal ikke henge ut noen nå. Alle har vi våres særtrekk – foruten meg da. Jeg er ikke tilhenger av at man henger ut noen.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 29 mai 2016 21:10

@Haakon: Obs....bakholdsangrep! Gribber og slanger samler seg.:)

En som følte seg truffet over noe som ikke var personlig ment.Hvorfor ellers bli personlig.:-))

For rettferdighetens skyld kan det være smart å bla nedover på siden og se hvem som har startet de fleste menn er tråder, og hvem som har skrevet flest negative menn innlegg på Sukker.:-)

(kvinne 55 år fra Akershus) sø. 29 mai 2016 21:37 Privat melding

For moro skyld begynte jeg å bla meg nedover for å se, og fant egentlig bare en som var i 'menn/kvinner er'-kategorien: The Wife zone chart :-:stuck_out_tongue_winking_eye:

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 29 mai 2016 22:06

Hmmm.. får ikke håpe at lukten av en kvart sigarett røkt på leirskole i 6 klasse henger igjen ennå, men det går definitivt inn under begrepet gammel røyk om det gjør det ;)

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 29 mai 2016 22:23

Det var en fyr som hele tiden var inne på profilen min og jeg så han hadde en profiltekst som var inspirert av min. Vi utvekslet noen meldinger og så nyskjerrig som jeg er søkte jeg på navnet hans på Facebook. Fant ut at han hadde giftet seg sommeren året før. 🙈

Kom i snakk med en annen fyr. Tilfeldig inne på en Facebook-gruppe kjenner jeg ham igjen og går inn på Facebookprofilen hans. Han var 43 år ikke 35 😂

Menn lyger også. Det går mest utover de som lyger tror jeg. Jeg har "store" venninner med man og barn. Selvfølgelig finnes det menn som liker det. Da må man gå for de mennene som liker en selv i stedet for de som ikke liker en.

(kvinne 39 år fra Hordaland) sø. 29 mai 2016 23:00 Privat melding

Jeg tenkte å prøve å lyge på meg noen år... sånn som vi gjorde i ungdommen for å komme inn på utesteder 😅

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 29 mai 2016 23:03 Privat melding

@Isabel78: You can't handle the truth! Haha.. :P

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 30 mai 2016 02:24 Privat melding

Som sagt tidligere her - verden vil bedras 😂 alltid,- og nå vil "den" gjerne krenkes også .. GoGo sier nå bare jeg 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 30 mai 2016 02:47

Gille da,
krenking er jo veldig HOT 😂

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 30 mai 2016 06:25

Huff som dere klager på hverandre. Vi er alle i samme båt og vi jakter på hverandre men trenger da ikke å bite hodet av hverandre? Og om noen har gamle bilder av seg selv ? Hva så? Dere vil jo treffe noen og ser jo fort det og da kan man jo være klar på at dette passer ikke meg. Og si takk for møte å gå. Men sikkert bedre å klage her her i stedet for å si i fra på stedet. Vi vil jo alle at flest mulig skal skrive eller kontakte oss? Ha en flott mandag alle sammen:)

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 30 mai 2016 07:31 Privat melding

Jeg tenker at for meg er ærlighet en grunnleggende egenskap som må ligge i bunnen for ethvert vennskap, og særlig for et kjærlighetsforhold. Hvis bildet er ti år gammelt, men det fortsatt ser ut som deg er det greit. Hvis du knapt ligner, så er det ikke greit.

Og 'si fra der og da' høres tilforlatelig ut i teorien, men ville du hatt mage til å si: 'Å Gud du så gammel ut, og myyye tjukkere ut enn på bildet!'

Hadde det ikke vært ryddigere om folk hadde realistiske bilder og sa sannheten om alderen sin? 😊

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 30 mai 2016 07:39 Privat melding

Tinka,- trend up my ass 😂😂😂 couldn't Care less 😂😂😂😂👍🏼

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 30 mai 2016 11:09 Privat melding

Kanskje det er noen som legger for mye vekt på bildene, enn personen/personligheten? Sikkert noen som vil ha noe flott i kabrioleten eller på kaminhylla. Man kan slanke seg, trene og forandre kroppsfasong, det er verre med den mentale biten.

Når man bygger opp forventning på grunnlaget av et eller flere bilder, så er jo dette en overfladisk greie. Skjønnhet forfaller, gravitasjonen gjør sitt, men det mennesket som du skal ha følelser for, og gode dialoger med, vil utvikle seg sammen med deg, om dere begge jobber for det. Bare så det er sagt.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 30 mai 2016 11:28

Jeg har fjernet mitt profilbilde - ellers er alt som før... Men når snart 50% av landets befolkning nærmer seg overvektig bør man ikke bli overrasket over at det vil finnes en del av de her. At noen mangler selvinnsikt må vi bare ta som en selvfølge. Jeg er så slem at når noen uten bilder sender meldinger til meg ber jeg om å få oppgitt høyde og vekt :)

Jeg tar jo det som en selvfølge at de tar kontakt med meg på bakgrunn av nettopp bilder.... Ja, jo og slik går dagene...

(mann 49 år fra Oslo) ma. 30 mai 2016 11:35 Privat melding

Alle lyver. Visst noen sier at de aldri lyver, så lyver de. Noen lyver mye, noen lyver lite og noen lyver sånn at de tror det selv. Dette er kriteriet for normalitet.

Jeg husker at jeg hadde en date en gang, en veldig pen dame, men det var bare ansiktsbilder av henne på profilen.. Alt dette gikk veldig fort, og jeg skulle tilfeldigvis kjøre sørover på dette tidspunktet og vi fant ut jeg skulle kjøre innom henne. Det siste hun sa til meg i telefonen var at hun var litt brei over rumpa.. Og jeg bare sa: ”Ja ja, litt brei over rumpa det er helt fint”

Når jeg møtte henne så var hun ikke bare litt brei over rumpa, hun måtte bruke bumerang for å få på belte.

Jeg følte meg ikke lurt på den måten, men jeg har et problem som jeg ikke liker å si så høyt for det kan virke diskvalifiserende, men jeg har fra jeg var liten hatt stor forkjærlighet til slanke kvinner.. Og jeg er selv også slank. Jeg er opptatt av akkurat det.

Bare hun har slank kropp, så må det gjerne være litt skam over tryne for å si det sånn. En skjev nese, og et arr i ansiktet etter bitt i fra en hund, det er innenfor. Jeg var faktisk sammen med en dame i mine unge år som hadde arr i ansiktet etter et hundebitt.. og hun var faen meg den flotte dama, og dette er ikke løgn.

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 30 mai 2016 11:54 Privat melding

Jeg har vært singel i 9 år nå..og møtt noen menn i løpet av den tiden.
Men jeg tror nesten aldri de har vært veldig annerledes enn hva jeg trodde, når vi møttes :) Og da snakker vi både om kropp, hode og det ytre;) Mulig jeg har vært heldig..mulig jeg er en god menneskekjenner.
Mulig jeg gjør meg litt godt "kjent" før et møte.
Men takknemlig for det er jeg i hvert fall.
Synd dine opplevelser er så annerledes @ts.

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 30 mai 2016 12:26 Privat melding

Jeg har vel aldri opplevd at de har vært så dramatisk annerledes at det har plaget meg. Noen har sett litt eldre ut, noen ikke fullt så kjekke som på bildet - men en god del var kjekkere enn på bildet faktisk. Det er ikke sikkert det har vært noe bevisst juks. De har antagelig bare tatt de bildene de hadde.

Og når det gjelder personlighet har jeg aldri opplevd noe veldig avvik mellom det de har skrevet og slik de har fremstått heller. Det er mye du ikke oppdager vis skriftlig kommunikasjon, men jeg kan ikke huske at jeg har tatt noen i direkte løgn.

@ts høres ut til å ha vært utenfor det sannsynlige uheldig.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 30 mai 2016 14:36

Jeg er liten og noen ganger har jeg fått indirekte hint om at de som hintet vil ha høyere damer enn meg. På den annen side har jeg møtt menn som liker små damer. Foretrekker slanke menn med sunn livsstil, da passer det inn med meg og min livsstil. Har aldri røykt, så det er også forbud mot.
Var samboende med en som var 10 år yngre og 190 cm. Vi gikk fint sammen, jomfruer begge to også.:-)

"Hører du Haakon enda en historie, som vil at Apache som den eneste skal være et blankt ark uten opplevelser, uten kunnskap som ikke passer inn, uten nyskjerrig på alt osv.":-))

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 30 mai 2016 15:50

Jeg har oppdaterte bilder av meg i profilen for å unngå en ubehagelig situasjon på date. Det er jo slik at utseende for mange er en avgjørende faktor på om en skal gå på date eller ikke - spent på om noen her har gått på date Nr 2 med en som har utgitt seg for å være en annen enn det profilen sa???

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 30 mai 2016 16:03

@Villrosa: da må jo virkelig personligheten vært helt fantastisk! I tillegg tror jeg du er spesielt generøs🌺

Jeg vil gjerne ellers presisere at jeg bare har vært på fine dater med flotte menn - som har gitt seg ut for å være den sammen IRL som på Sukker 😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 mai 2016 20:07

Det er selvsagt lurest å gjøre som meg, skrive at en er rund som en ball.
Så blir hun sabla positivt overrasket når hun treffer meg. :P

Skjult ID med pseudonym rådgiver ma. 30 mai 2016 20:23

Det at man ikke ønsker å bli lurt er en ting, og dette med kroppsfokusering en annen. "Alle" er så opptatt av å finne det perfekte match i starten (som aldi bli til), men hva skjer egentlig dersom hun er slank i starten og så legger på seg 15 kilo. Skiller man da lag? Jeg har ikke svaret på det. Jeg kan ikke utelukker det, fordi det ytre er også utrykk for holdninger m.m. Og nå det ytre forandrer seg på grunn av holdningsendringer er det rett og slett ikke den samme personen som man fallt for. OBS: jeg mener nå ikke den vanlige aldringsprosessen. Synspunkter?

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 30 mai 2016 23:32 Privat melding

Interessant at hvis man liker at folk skriver riktig, blir man kallt for de underligste ting, men å diskriminere folk på grunn av vekt er helt stuerent.

(mann 49 år fra Oslo) ma. 30 mai 2016 23:47 Privat melding

@Rådgiver
Mitt synspunkt er jo at det pleier å være et samsvar mellom vekt – eller fett og livsstil.. men ikke nødvendigvis. Det kan være andre årsaker til fedme som ikke skylles livsstil.

Jeg har jo vært så frimodig å si at jeg ikke kan bli sammen med en jente som er for tykk, og jeg synes selv at det høres jævlig ut å si det så høyt, men sånn har jeg alltid vært.. Jeg husker blant andet når jeg var 15 år, da var det en innmari pen og ålreit jente som ble forelsket i meg (det høres jo utrolig ut) Men jeg klarte ikke den følelsen å drukne mellom beina hennes, og jeg har alltid vært opptatt av trening, selv om jeg synes fotball er kjedelig, men når man er opptatt av trening så man blir litt selvsentrert kanskje.

Om dama endrer seg å blir litt feit når man er i sammen, så er man jo der.. det tror jeg går bra. Visst jeg først elsker noen, så er jeg ikke et monster.

Ps. Jeg har jo hørt damer si/skrive her ute at de ikke klarer menn som er skalla, og det er jeg.. Og det tåler jeg. Og det er sikkert mange andre ting jeg har som ikke damer liker, så sånn er det. Jeg tar det ikke så tungt jeg. Jeg vet at jeg ikke er perfekt.

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 30 mai 2016 23:48

Personlig vil jeg heller at daten min skal ha noen ekstra kilo enn å være for slank😉 Han bør likevel like å være aktiv - være positiv til å gå tur osv.

Men nå var det jo ikke det denne tråden tok for seg - det var jo om en var ærlig mht profil og bilde.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 00:00 Privat melding

Sunny
Det må jeg virkelig unnskylde, det var ikke meningen. Det kom bare som en verkebyll helt naturlig ut.

Det var ikke en bevist sabotasje.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 00:01 Privat melding

Bevisst heter det vel..

(mann 51 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 00:34 Privat melding

Tigerungen: Fordi du fortjener det:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 31 mai 2016 01:25

@Pusungen

Neida. Det er selvsagt stuerent å diskriminere for uansett grunn.
Om en skriver feil. er for tynn, for tykk, for store pupper, for små pupper, for stor rumpe, for liten rumpe, feil interesser, feil musikksmak, for religiøs, for aktiv, for lite aktiv, feil etnisitet osv., osv.

Dette er ikke en jobbstilling. Vi kan gjøre hva svarte vi vil når vi sorterer ut kandidatene. Det finnes ingen regler som gjør at vi ikke kan diskriminere akkurat slik det passer oss.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 01:29 Privat melding

Powpowgutt: I prinsippet er all diskriminering ulovlig, enten så er begrepsbruken feil eller så er handlingen ulovlig:-)

Skjult ID ti. 31 mai 2016 02:12

Jenter krever så mye lisom på sukker. Syns det er litt rart lisom. Huff da :(

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 31 mai 2016 02:13

@Mundari
ha ha tror du er litt ute å kjøre nå;)
(eller så kan du alltids kjøre ironikortet!)

Eg tror nemlig ikke man kan bli juridisk dømt og straffet for å systematisk sortere bort (diskriminere) etter etnisitet, religion, alder ... eller kjønn for den del(!) osv. når det gjelder dating og valg av partner...ha ha
Det sku tatt seg ut!! :O
Der er det heldigvis ikke påkrevd med like rettigheter og muligheter for alle!! hurra!

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 31 mai 2016 10:26

Datingmagasinet:

https://sukker.no/datingmagasin/2016/05/aerlighet-varer-lengst

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 31 mai 2016 13:59

Man kan faktisk godt si at kropp og helse er viktig for meg, og ha 20kg ekstra rundt livet. Dette er ikke nødvendigvis motstridende. Det kommer helt ann på situasjonen.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 31 mai 2016 15:50

Mas mas mas... over hele linja!! :o

regner med det er lite "mas" med Hovmesteren da :) eller?

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 31 mai 2016 16:47

Nå skrev jeg 20kg fordi at TS nevnte dette som en motsetning til at man var opptatt av helse og kropp, men det kan forsåvidt gjelde 40 og 80kg også, og ikke bare rundt magen.

Saken er den at man lett kan se på en person at h*n er overvektig, og gjøre seg opp en mening i sitt eget hode om hvorfor. Men man har null ide om vekten er på vei opp, stillestående, eller om denne personen har jobbet ræva av seg i flere år for å komme seg ned til de 20-40-80-etc kiloene for mye.

Om et år kan denne personen være mer fit og i bedre helse enn de aller fleste, men de fleste gidder ikke ofre en tanke på at det kan være tilfelle.

Uansett, så kan man både være overvektig, og opptatt av kropp og helse. Det står ingen plass at må ha vært det hele livet sitt for å få lov til å krysse av. Selv om de fleste nok automatisk tenker sånn.

https://youtu.be/CpKDteQ3FIQ

(mann 52 år fra Oppland) ti. 31 mai 2016 17:25 Privat melding

Villdyret
Tar du 50 situps daglig i noen uker blir du presentabel før du vet ordet av det...hoho....)..

Skjult ID med pseudonym saha ti. 31 mai 2016 18:10

Omg! Ikke rart man ikke treffer den "rette". Selvsagt betyr det ytre mye, men det indre bør bety mest!!!