Alle innlegg Sukkerforum
(mann 46 år fra Akershus) ti. 31 mai 2016 17:44 Privat melding

Det er en annen tråd gående om noe fotballgreier, kikket såvidt innom den men orket ikke lese alt, så da tenkte jeg det kanskje var greit å lage en tråd om Top Gear også. Har ikke sett den første episoden av "nye" Top Gear ennå, men vurderer å se den i kveld hvis jeg orker (og der har dere meg, som tar kvelden før 22...)

Uansett, siden "nye" Top Gear har fått veldig blandet mottakelse vil jeg gjerne høre om det er andre her på Sukker som har noen tanker eller meninger rundt dette.

Skjulte profiler bes holde seg unna denne tråden. Ærlig talt, hvis du ikke en gang kan skrive om Top Gear uten å måtte være anonym sier det mest om deg og falskheten din, og slike folk klarer vi oss fint uten her inne.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 31 mai 2016 17:48 Privat melding

Jeg nekter å se på nye Top Gear, kall det boikott om du vil.. Det skal være James, Jeremy og Richard, hvis ikke kan det være det samme med hele greia *fnys*

(mann 46 år fra Akershus) ti. 31 mai 2016 18:05 Privat melding

@Smylfz: Jeg er igrunn totalt enig med deg, det trekløveret skal godt gjøres å erstatte! Likevel må jeg se den første episoden for å kunne komme med en avgjørelse, de første par sesongene av original Top Gear hadde endel å jobbe med de også.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 31 mai 2016 18:08 Privat melding

Jeg har forsøkt å se både Top Gear Australia(?) og USA (?) funket ikke, orket bare litt og syntes det var pisskjedelig.. Har konkludert med at det er kombinasjonen med de tre og konseptet som funker for meg :)

(mann 46 år fra Akershus) ti. 31 mai 2016 18:34 Privat melding

@Smylfz: Da er vi to, det er akkurat det samme inntrykket jeg sitter igjen med!

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 31 mai 2016 19:18

Oi Oi Oi @brumlebassen med quite the "attitude" der altså! oi oi oi,nommen nommen da...dakar...hvor kom det fra da skal tro?? 😂
Sorry, going straight to ridicule land for that one! ha ha ha

Pst! mulig du har misforstått "pittelitt" ift "hvilke folk" og fordommer/attitude "vi" klarer oss fint uten "her inne" ...men lykke til! 😘
💕💞💕💕💞💗💖💕💞 sending masse løv' da eg tror brumlebassen trenger litt ekstra💟

(mann 46 år fra Akershus) ti. 31 mai 2016 19:37 Privat melding

@Antonyma, Tusen takk, innlegget ditt understreker poenget mitt mye bedre enn jeg noen gang kunne klart på egen hånd!:-)

@Villrosa, Kun for oss med bilde? Hva er det du snakker om?

(mann 48 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 19:39 Privat melding

Dette blir vel som 2and a half men før og etter Charlie Sheen.

Nei, det er ikke helt det samme, og Charlie gjorde serien til noe helt spesielt. Men jeg har sett serien etter også, og klarer absolutt kose meg med den nye versjonen.

Vil tro det blir noe av det samme med Top Gear. Dog er ikke ikke det favorittshowet mitt, så har ikke gått inn for å følge med, men om jeg kommer over en episode når jeg surfer rundt på kanalene, så kommer jeg definitivt til å gi det en sjanse.

:-)

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 31 mai 2016 19:44

@Brumlen: Tenkte å skrive noe om Top Gear, men lar være. Det er din tråd så du kan komme med de ønsker du vil med tråden din. Er uenig i restriksjonene du har satt, men respekterer det. Håper du får en fin debatt.:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 31 mai 2016 19:58

Har ikke respekt for restriksjonen😝
Dette er et sted for alle, å "restriksjonen" gjør at jeg bare måtte inn å kommentere den og bare den!
Kjenner jeg blir litt Lufta er for alle, ædda bædda😬

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 23:42 Privat melding

Jeg har desverre ikke fulgt dette, men dere får rapportere tilbake hit når dere har sett programmet. :-)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 1 juni 2016 00:31

@Vimsa: Jeg respekterer ikke restriksjonene, men at han vil ha tråden i fred. Dette er Sukker og ikke noe politikk, og det er nok av tråder for de uønskede.

Der trampet jeg inn.:-)