Alle innlegg Sukkerforum

Noen erfarne Airbnb ere her?

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 20:37 Privat melding

Skal gå Rondanestien nå i Juni/Juli, så jeg tenkte jeg skulle leie ut leiligheten min på Airbnb i de 3-4 ukene jeg er på gåtur.

Har nå lagt ut annonsen, men kan ikke si at jeg er særlig fornøyd.
Det er noe som skurrer og kan ikke sette fingeren på det, så jeg håper det er eller annen her inne som har litt mer erfaring enn meg på dette, og kan kunsten å gi konstruktiv tilbakemelding og har tid til det :) hehehe

Eneste jeg vet er at bildene ikke er av top kvalitet, og det jobber jeg med. (Har sendt melding til profesjonell fotograf)

Her er vraket av en annonse
https://www.airbnb.no/rooms/3353440

På forhånd takk,
Erik

(mann 48 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 23:05 Privat melding

"utleiestedet er ikke lenger tilgjengelig"får jeg når jeg går inn på lenken din, så da er det lite å kunne si om stedet selv.

Ikke prøvd AirBNB selv, men uansett såer det noen ting du bør tenke gjennom. Har du verdifulle gjenstander som er lett å ta med seg? Har du alternativ plassering for disse og andre verdisaker, og spesielle gjenstander som har mer emosjonell verdi enn faktisk verdi?

En ting er å få erstattet verdien til det som kan bli ødelagt eller stjålet, en annen ting er det om det kan erstattes emosjonelt.

Selv tror jeg at jeg hadde hatt store problemer med å leie ut noen jeg ikke kjenner og vet jeg kan stole på. Men som et alternativ til å leie ut på fast basis noe som du uansett ikke bor i selv, i håp om å tjene bedre enn på fastbasis, så er det sikkert veldig greit i en litt større by, og da spesielt i Oslo.

Kan jo og gåsom et supplement til fast leie, f.eks. om du ellers leier ut til studenter resten av året, men at du har i kontrakten at sommerferien så må de forlate stedet. Sikkert en OK deal for studenter som vet de drar hjem om sommeren, at de slipper å betale for 2 måneder de uansett ikke ville brukt stedet.

(mann 41 år fra Oslo) on. 1 juni 2016 00:08 Privat melding

Har sjekket opp med det at annonsen ikke vises. Kan være fordi den ikke var aktiv (den sto bare klar for å legges ut, i påvente av tilbakemeldingene) Men nå er den lagt ut, og kom meg nå inn på den.

Ja, forsikringen i Gjensidige må dekke at jeg gir vekk nøklene til andre, for det teller ikke som innbrudd. I tillegg har Airbnb egen forsikring som dekker opp noe. Er så heldig å ha en hybel også, som for øyeblikket står tomt, så jeg flytter bare det mest verdifulle dit. Det vil si alle Pondusbøkerne :)

Og nei, leie ut til studenter der jeg bor selv, selv om jeg har 2 ekstra soverom tilgjengelig er helt uaktuelt. Tiden der jeg bor i kollektiv er langt forbi, eneste jeg skal bo med er en potensiel partner hvis hun dukker opp. Ja, jeg kunne tjent 15.000 ekstra i mnd, men som min eks sa "Mishasham roo im pool" (Persisk for "Jeg pisser på de pengene")