Alle innlegg Sukkerforum

Det er bare yngre jenter som svarer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BergensR ti. 31 mai 2016 21:33

Jeg er en mann på nå 30 år og har i det siste skrevet til en del. De eneste som svarer meg er stort sett jenter i begynnelsen av 20-årene men de nærmere min alder gjør ikke det. Hva kan det skyldes? :p jeg synes at det er så rart! Jeg skriver da ikke noe umodent eller upassende i meldinger, men spør om helt normale ting. Jeg er i utdanning og hatt fast jobb i fire år, er ikke noen slask. Så ja...vanskelig å forstå.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 mai 2016 21:47 Privat melding

Kanskje du bare er mer attraktiv for de som er i begynnelsen av tyveårene enn de på din egen alder :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 31 mai 2016 22:05

Kanskje det er mangel på barn som er problemet?
Jenter på din alder har vel stort sett barn og ser etter en som er klar for familielivet.
Er du klar for familielivet?

Yngre jenter har ikke nødvendigvis like ofte barn.

Bare slenger ut teorier jeg. :P

Skjult ID med pseudonym BergensR ti. 31 mai 2016 22:35

villblomst: Mulig :) Forstår ikke hvorfor men det kan jo hende av en eller annen grunn...

Powpowgutt: Ikke dum teori :P Men ser ikke at det står noe i deres profil om at de har unger i hvert fall. Jo, jeg er forsåvidt klar for familielivet om et par år. Har enda et år igjen av utdanningen. Vil jo ha ting litt mer på stell før jeg går inn i noe slikt. Er i utgangspunktet litt skeptisk til å date damer med unger, men er kjemien knall så vil det sikkert ikke være noe hinder.

Skjult ID med pseudonym Lilly ti. 31 mai 2016 22:46

Tenker det er fordi du står oppført som student/jobbsøker? Når man har kommet i 30-årene vil ikke vi kvinner vente så veldig lenge før man får barn. Når man jobber og leter etter sin framtidige ektemann og far til sine barn blir en student en person i en helt annen livsfase. Kanskje du har røde blader på når barn også? Ville skrevet i profilen at du er ferdig om et år ihvertfall. Hvis du vil vente type 5 år med å få barn bør du heller ta kontakt med yngre. Etter 35 blir det vanskeligere å bli gravid så det kan gjøre at færre svarer.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 31 mai 2016 22:47 Privat melding

@bergensr min erfaring er at jenter/damer i den aldersgruppen (18-25 ca) ser sine jevnaldrende som barnslige og lite moden for barn og familieliv, men mere ute etter party party og ONS eller korte affærer. Så da er du nok i rette nedslagsfeltet for dem.

Det er nok sannsynligvis grunnen til at de opp mot din alder også ser etter noen litt eldre enn seg selv, og dermed at du og din aldersgruppe da fremstår som for ung for dem.

Min teori. :-)