Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym summer16 to. 2 juni 2016 01:45

Når det står tall på bildene til folk. hva vill det si?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 2 juni 2016 01:53

Matching dere har ut i fra spørsmålene i relasjonsprofilen til Sukker som en fylte ut når en opprettet profilen her. :)

Skjult ID med pseudonym summer16 to. 2 juni 2016 02:06

powowgutt@ men det vill jo ikke hjelpe. Skrev til en og hilse på med 90 prosent. Så jenter tenker vist bare perfekt Justin Bieber hehe

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 2 juni 2016 02:18

Matchingen er ingen garanti. Den tar f.eks ikke høyde for hva slags interesser, etc. en har eller hvor en bor.

Det er kun en pekepinne på at en kan matche om en har noe til felles og finner hverandre attraktive.

Trodde det bare var 16-åringer som likte Justin Bieber jeg. :P

(mann 49 år fra Oslo) to. 2 juni 2016 04:33 Privat melding

Hei @Summer16
God morgen, solen skinner og det kommer til å bli en bra dag i dag..

Jeg har noen tanker - Jeg sanker tanker..

Machtallet du får i forhold til andre baserer seg på hva du og andre har fylt ut i relasjonsprofilen, og det er en ganske usikker affære.

En ting er interesser og sånne veldige konkrete ting (jeg liker dyr for eksempel) En annen ting er hvordan du opplever deg seg som menneske, for eksempel.

”Jeg er veldig søt og snill og grei, utadvendt, ser positivt på livet, krangler aldri”

Altså sånne subjektive ting, der tror jeg mange juger så det renner av dem og mer eller mindre ubevist. Man vil gjerne fremstå bedre enn det man er. Det er ikke mange som vil innrømme at de er sjalu anlagt for eksempel – det er en av de forbudte følelser man ikke snakker så mye om, også det at man har en tendens til å bli forbannet for eksempel, eller at man er en løgner og snylter.

En psykopat innrømmer ikke at de er en psykopat, men de påpeker gjerne at andre er det og det er interessant. (man kjenner seg selv på andre)

Relasjonsprofilen er med andre ord en selvmelding, så det matchtall man får i forhold til andre er noe jeg personlig ikke tar så alvorlig. Så visst man får matchtall med en på 98 og tenker at hun passer bra for meg, så er det nok mange som har blitt skuffet over sin egen forventning til det.

Sånn relasjonsprofiler er det ikke noe kvalitetskontroll på, og det er ingen uavhengige psykologer som for eksempel har gjennomført en personlighetstest. Man kan hele tiden gå inn å rette på relasjonsprofilen sin, tror jeg. Jeg har ikke prøvd, så jeg bare tror det.

Så om du liker en person som du vil passe sammen med i virkeligheten, ser man ikke på matchtallet alene, men det er kanskje en viss pekepinn, men ikke noe mer enn det, sånn jeg ser det.