Alle innlegg Sukkerforum

Bilder i album

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sjæfen to. 2 juni 2016 10:58

Hva er poenget bak å ha 10 bilder i albumet, men ingen av de er av personen selv. Det er bilder av fjell, solnedgang, vann, etc.

kjønner at noen vil ha med sine interesser et på bilder, men de fleste er jo så main stream..

Skjult ID med pseudonym Haakon to. 2 juni 2016 12:38

Er man interessert i fjell og solnedganger så er man interessert i fjell og solnedganger.... At du føler det er mainstream er jo et helt annet tema.

Er det bare de som er interessert i modelltogbaner og bittesmå flosshatter som kan dele det i album? :) Fordi det ikke er mainstream?

Men man kan jo spandere noen få bilder av seg selv også da, når sant skal sies.

Skjult ID med pseudonym Sjæfen to. 2 juni 2016 12:54

Poenget var vel at det eneste som er interessant er jo bilder av vedkommende, holder at man skriver at man er interessert i div.

(mann 48 år fra Oslo) to. 2 juni 2016 14:43 Privat melding

Er helt enig med trådatarter her, det er personen som er interessant. Er for såvidt mye man kan si med bilder, men bedre å vise seg selv på steder man har tilknytning til, eller utfører aktiviteter man interesserer seg for.

Har man andre typer bilder så bør man "forklare relevansen" i bildetekstene.

Bilder av natur uten at det er noen nevneverdig relevans, er fullstendig bortkastet i denne sammenhengen. My 5 cents...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 2 juni 2016 16:47 Privat melding

Blir det date med et kvinnfolk som har sånne bilder i profilen, vil vel det første som faller meg inn å si, være noe i denne gaten; "Du ligner svært lite på bildene i profilen". Vet ikke om det er et sjekketriks, men da er jeg i alle fall ærlig. :P

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 2 juni 2016 19:18 Privat melding

Ok får vurdere å ta bort bilder av andre ting da. Hva er egentlig ønskelig av bilder da?
Enig at det er kjedelig om det BARE er bilder av hytter, hus, biler, fjelltopper osv. Men trodde kanskje noe som viste litt interesser var ok i tillegg til bilder av en selv.

(mann 51 år fra Østfold) to. 2 juni 2016 19:20 Privat melding

Så lenge det er flest bilder av en selv er det ok. Noen har jo hverken profilbilde eller andre bilder av seg selv, men bare bilder av katta, fjelltoppen og sjøen sin ;)

Men hvis de selv er med på bildet på fjelltoppen, ved sjøen og med katta, synes jeg det er helt fint ;)

(mann 51 år fra Oslo) to. 2 juni 2016 19:54 Privat melding

Villrosa: De som bare har bilder av utstyret (sånne som meg bl.a.), det er bare behov for å fremstå "større enn den er":-)

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 3 juni 2016 18:35 Privat melding

Totalt uintresangt med bilder av hytta,, båten og div skryteting.😱 er bilde av en potensiell kjæreste som er interessant.
Jeg har ingen ønsker om å gå til sengs med en lamborgini 😂😂

(mann 51 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 01:22 Privat melding

sikkert et par stk ;)

(mann 34 år fra Hordaland) lø. 4 juni 2016 04:26 Privat melding

Tja..
Bilder av diverse ting kan jo fort bli en icebreaker når man skal skrive til hverandre. Kanskje har man hytteturer til felles, eller båtliv. Det går jo ann å spørre om bildene hva det er for noe.
Hvem vet? :)

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 4 juni 2016 08:07 Privat melding

@Thomas084: Ja, Jeg har opplevd at folk har tatt opp ting rundt bildene når vi snakker sammen. Det er jo med på å gi et bilde av personen.

En annen ting er jo hva du ønsker å formidle med bildene. Jeg har med bilder fra hagen min og fra reiser jeg har vært på, fordi begge deler er viktige deler av mitt liv.

Men jeg er jo litt mer usikker når menn hovedsakelig har bilder av gjenstander (bil, hytte, motorsykkel). Jeg kan bedre forstå alle fjelltoppene, for de mennene som ikke er opptatt av friluftsliv her på sukker er jo sjeldnere enn en enhjørning, og det er selvsagt deres friluftsinteresse de ønsker å fremheve, men bilder av bil forstår jeg ikke helt budskapet bak.

Skjult ID med pseudonym Haakon lø. 4 juni 2016 08:30

Det finnes nok av de som ønsker en viss livsstil for seg selv, i tillegg til de medmenneskelige trekkene til en potensiell kjæreste. Og da kan det nok godt hjelpe på å flashe med fete biler, store båter, feriehus og annet som viser at man er i en viss posisjon.

At dette gjerne er overfladiske folk er nå som det er, de søker gjerne noe som er like overfladisk tilbake. Så om du og jeg kanskje rynker på nesa av dette og føler det blir totatt skivebom, så er det gjerne midt i blinken for noen andre.

Kanskje disse er av typen som drømmer om å bli med på Paradise Hotel, eller er furtne for at Paradise Hotel ikke var en ting når de selv var i rette alderen - men man lager nå sin profil for å appelere til den typen personer man selv ønsker seg. Enten det er et jetsetliv i sus og dus, småbruksliv med utedo og brønn, teltliv på vidda eller hva det nå skal være.