Alle innlegg Sukkerforum

Bildeløse profiler

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Akershus) to. 2 juni 2016 22:26 Privat melding

Jeg titter innom listen over de som har vært på besøk, og blir litt frustrert når det er flere bildeløse. Akkurat nå er de siste 10 på listen i den kategorien. Det kan da umulig være en så høy andel kjendiser og folk i sensitive yrker her på sukker?

(mann 50 år fra Vest-Agder) to. 2 juni 2016 22:30 Privat melding

Har akkurat det samme oss meg de fleste er bilde løse som ser på min profil . En trend skulle en tro 😂

(mann 52 år fra Oslo) to. 2 juni 2016 22:40 Privat melding

Enkelte av de bildeløse er midlertidige falske profiler for å kikke uten å bli kikket tilbake på. Har opplevd et par av de. Man kan jo få noen morsomme diskusjoner ut av de, men de har startet så grunnleggende på feilpremisser at en gidder selvfølgelig ikke følge opp...

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 23:38 Privat melding

Hvis du er riktig heldig blir du lagt til på snap.... av og til får du da også svaret på hvorfor de ikke har bilde... eller så får du penisbilder, helt gratis! woohoo

(mann 50 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 23:48 Privat melding

Det er noe som alltid kommer til å være der 😉 .. kalles gratis passasjerer men biter ikke på den 😂.. Har ikke forandret seg en ting siden første gang jeg prøvde dating ca 12 år siden 😂. Vil alltid være slik 😎

(kvinne 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 3 juni 2016 23:51 Privat melding

Kan heller ikke skjønne hvorfor så mange ønsker å være så anonyme, det er ikke enkelt å finne seg en partner på denne måten, man må jo kan stå for det man gjør , og ikke snike runde i buskene :)

Skjult ID med pseudonym - lø. 4 juni 2016 00:27

Å stå for noe som helst, skjønner jeg ikke skal ha noe med sukker å gjøre!? Det er mye gøy i buskaset!

(mann 57 år fra Oslo) sø. 5 juni 2016 01:21 Privat melding

Vi bildeløse har vel ulike, helt individuelle motiver. Og de kan vel være helt respektable. De fleste her skriver jo vidt og bredt om hvor utrolig glad de er i å trene og har bilde på bilde av seg selv ialt treningstøyet sitt. Selv formidler jeg langt mer personlig informasjon, som jeg ugjerne deler med bekjente jeg ikke har noen amorøse intensjoner med :-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 juni 2016 10:32

Jeg har blitt kontaktet av bildeløse som med én gang sier at de kan sende bilde. Det er jo i og for seg fint, men da kan man lett havne i den ugreie situasjonen at man må avvise etter å ha sett bildet. -Det handler da ikke om at han ikke er kjekk nok, men at det ikke er "noe" som trigger min videre nysgjerrighet.

De har kanskje et ønske på å være diskré, men situasjonen og kommunikasjonen blir av det krunglete på mange måter.

(mann 50 år fra Vest-Agder) sø. 5 juni 2016 10:42 Privat melding

@Vårsol .. enig med deg 😊.. Har blitt kontaktet av noen bildeløse , så tenker jeg på at kanskje de har hatt bilde før og en annen profil før .. Men det er mange av dem som gir meg e-mailen sin .. Tenker da at her er det ugler i mosen ..

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 juni 2016 10:51

@totto11:
Det trenger ikke å være ugler i mosen, men det hele blir litt skjevt. De har sett bilder av meg, som de antagelig liker siden de tar kontakt, også får ikke jeg sjansen til å se hvem de er for senere. -Og da kan jeg lett bli "Den slemme som bare er opptatt av utseendet". Ugreit, rett og slett.

(mann 50 år fra Vest-Agder) sø. 5 juni 2016 11:05 Privat melding

@Vårsol .. Har stor erfaring med det jeg skrev .. selvfølgelig er det mange ordnlige også tar ikke alle under samme kategori ..

(kvinne 41 år fra Hedmark) sø. 5 juni 2016 12:19 Privat melding

Om de sender på forespørsel, så er det jo greit. Blir litt oppgitt over bildeløse som ikke har skrevet noe i profilen sin. Var en senest i går som sa at han hadde problemer med å få lastet opp bilder. Ble stille da jeg ba han prøve en gang til...

(mann 50 år fra Vest-Agder) sø. 5 juni 2016 12:32 Privat melding

@laterna .. Gått se at andre opplever det samme ☺️..

(kvinne 41 år fra Hedmark) sø. 5 juni 2016 13:10 Privat melding

Hahaha Hovmester.. 😃😃

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 5 juni 2016 13:15

Spiller ingen trille om de har bilder eller ikke. Skriver gjerne med bilde løse profiler og svarer gjerne de også. Før eller siden får man se de eller man kutter de ut. Enkelt og greit. Men som @Hovmester sier så greit,, Det hadde vært greit med et bilde av ustyret også,Hahaha.

(mann 50 år fra Vest-Agder) sø. 5 juni 2016 13:27 Privat melding

Noen viser hele seg er vepsen ,kleggen og myggen 😂😂

(mann 57 år fra Oslo) ma. 6 juni 2016 01:17 Privat melding

Vårsol. Jeg forstår at du føler at du avviser pga utseende. Det synes jeg ikke du skal tenke på. Det er vi bildeløse som velger å gjøre det slik, at vi får eks sender bilder på mail. Vi må derfor ha selvtillit nok til å forstå at smaken er individuell og at fysisk tiltrekning er en ganske tilfeldig størrelse. Målet er jo ikke å bli likt av alle. Målet er å treffe den ene. Vi bildeløse får ta ansvar for at det kan bli litt kleint at kontakten opphører så snart bilde er sendt. Så får alle med sterkt retusjerte studiobilder ta ansvar for at det kan bli litt kleint på den første kaffedaten når det knapt er mulig å se likheten mellom daten og profilbildet :-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 6 juni 2016 07:04

@Gentleman:
Det er i og for seg fint at ansvaret ligger hos de bildeløse. Likevel er det jeg som må formulere meldingen om at det ikke er klaff. Det er det som er kjipt.

(kvinne 41 år fra Hedmark) ma. 6 juni 2016 19:07 Privat melding

Har da snakket med bildeløse mannfolk som har vist seg å være kjekke karer..

(mann 57 år fra Oslo) ti. 7 juni 2016 09:11 Privat melding

@villrosa

Du trenger ikke tenke på å formulere noe "avslag". Alle her innen opplever vel å få henvendelser fra personer man forstår man ikke vil gå godt sammen med, av den ene eller annen grunn. Enkleste og fullt ut respektable i denne settingen er å ikke svare. Helt enkelt. Tar han/hun ikke hintet, men maser, er det like akseptabelt å blokkere vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 7 juni 2016 22:21

Og jeg har snakket med bildeløse karer som jeg veldig godt forsto hvorfor var bildeløse, da de først sendte bildet.

Hverken @lanternas eller mine erfaringer har forøvrig noen relevans med mindre det er noen som påstår at alle billedløse er dritstygge eller alle er dødskjekke.

Det finnes selvfølgelig alt mulig innenfor den kategorien.

(mann 60 år fra Oslo) ti. 7 juni 2016 22:24 Privat melding

Vel, bildeløse og tekstfattige profiler gir også en del informasjon, og kan også si noe om personligheten. Det sier i alle fall meg noe. Jeg sendt et høflig avslag i dag om at jeg ikke trodde vi ville være noen match, etter å ha fått en kort melding fra en slik profil. Jeg fikk da det klassiske svaret "det kan du ikke vite før vi har truffet hverandre og snakket sammen". Hhmmm...

Både den mangelfulle profilen og svaret gjorde meg mer sikker på at det ikke ville være noen match enn all verdens bilder og beskrivelser. At det bak profilen finnes en person som er både flott og interessant kan godt hende, men jeg visste likevel at sjansen for match ville være omtrent som sjansene på den store gevinsten i Eurojackpot.

Andre liker kanskje spenningen med å ikke vite. Det blir vel litt som å åpne julegaver fra foreldrene sine i voksen alder - tanken bak gaven er god, men sjansen er stor for at du får noe du ikke ønsket :-)

(mann 50 år fra Vest-Agder) on. 8 juni 2016 10:14 Privat melding

@Hovmester .. De er ikke det ... Men å sende dritt meldinger å så blokkere hjelper ikke når de bildeløse for min del .. Leer godt også for meg selv ..