Alle innlegg Sukkerforum
(mann 35 år fra Østfold) to. 2 juni 2016 22:44 Privat melding

Hva gjør att man blir litt mere attraktiv her inne på sukker,vet det kansje virker litt rart av en mann på min alder å spørre om noe slikt, men kliner til å spør om tips og råd til hva man bør ha med i profilen sin,kansje noen med litt erfaring kan hjelpe meg/oss med liten eller ingen erfaring med nettdating og komme med noen tips

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 2 juni 2016 22:56 Privat melding

Jeg ville startet med å ta det siste bildet i albumet ditt som profilbilde. Det er du veldig fin på, og bilder generelt, og profilbildet spesielt betyr mye.

Tekstene dine ser fine ut. Ingenting av innholdet virker negativt på meg. Noen jenter - meg inkludert - er litt nøye på språk, så hvis jeg var deg ville jeg kostet på meg å legge inn store bokstaver, punktumer og gjerne litt avsnitt. Men det er meg. Andre kan synes det er sjarmerende. :-)

(mann 48 år fra Oslo) to. 2 juni 2016 22:58 Privat melding

Jeg tror en litt mer utfyllende tekst, samt litt flere ting som er spesielt for akkurat DEG alltid er en fordel. Ikke noe galt i de tingene du nevner, men det er de samme tingene som de aller fleste andre her inne også nevner. Du skriver at du har humor, hva med å heller skrive noe morsomt? "Show, don't tell" og alt det der.
Litt flere og mer varierte bilder vil jeg anbefale.
Dette er en ganske nådeløs datingform der man fort velges bort dersom profilen ikke umiddelbart fenger (noe jeg både forstår og er skyldig i selv).
Lykke til, og ikke mist motet. Vi er ikke alene om å være i samme båt her inne.

Og innser smått selvironisk at jeg akkurat skrev et av de mest klisjéfylte innleggene på forumet om å unngå klisjéer i profilteksten.

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 4 juni 2016 00:54

Hmm ble faktisk mer undrende over at du skriver "...vet det kanskje virker litt rart av en mann på min alder å spørre om slikt..." Hva er rarere en viss en mann i en annen alder spør om noe slikt?

Ps; Er heller ikke så begeistrert for de som beskriver seg selv som sååå snille og greie..

Skjult ID med pseudonym - lø. 4 juni 2016 01:31

1. Ikke hør på hva sukkerforum mener om dette! Disse vet ikke svaret på annet enn trivialiteter i en ellers kjedelig hverdag! Dette er et faktum!
2. Det finnes en objektiv standard for pen!
3. Av to (2) kan du utlede at majoriteten vil søke mot minoriteten! Dette betyr at noen få, jenter i ditt tilfelle, logger inn på sukker til en inbox av hinsides dimensjoner! Jeg har selv fått "låne" profilen til jenter jeg har datet her inne, og i det "hun" logger på går "antall besøkende" som sekundviseren på ei klokke! At det er slik er menns problem, og menn er årsaken!
4. Det er overhode ikke umulig å komme gjennom brannmuren! Men du må kunne ordlegge deg! Du må kunne tilby henne noe annet enn alle andre tilbud hun vasser i! Hva dette er, er individuelt! Man kan få en viss formening om hun har skrevet litt i profilen...har hun barn er det lett! Enhver dame med barn har en, og bare en, prioritet! Anerkjenner du det er det snøre i bånn første helg! Har hun ikke barn, har hun antakelig noen ambisjoner med livet, hvilke ambisjoner er dette, og hvordan kan du hjelpe henne med å nå disse? Hun er på sukker, og da mener hun noe med det! Din oppgave er å finne ut hva!