Alle innlegg Sukkerforum

jenter på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym summer16 fr. 3 juni 2016 00:30

Ja mange jenter må syns dem er ganske pene selv. Når mange ikke gidder å svare en gang. Er det så skadelig å si bare hallo ?

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 3 juni 2016 01:32

Hello!

(...det tok bare halvannen-to uker å bli desillusjonert altså?? Hm..."ungdommen" nå til dags! :o )

...Antonyma kjenner etter....hm...nope....tok ikke skade altså... :D

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 3 juni 2016 07:13 Privat melding

Sender du til riktig kategori jenter? Passende alder, riktig by, noe til felles? Har du presentert deg selv på en positiv måte? Varierte, gode bilder hvor du smiler, tekst dom gjør jentene nysgjerrig på å bli kjent med deg, en god førstemelding? For jeg tipper at hvis jeg hadde sendt deg en førstemelding hadde du heller ikke svart, fordi alder, bosted og interesser gjør meg uinteressant. Det tenker garantert mange av jentene her også.

Hvis man har gjort det man kan for å bli sett på en positiv måte, skjønner jeg at man har grunn til å klage. Hvis man sender til alle pene jenter som man har null til felles med, og meldingen består av 'hallo' er det ikke rart en ikke får svar.

Hvis du bare sender til de som utseendemessig er 'drømmekvinnen - 10' så ber du jo om null svar. Hvis du sender meldinger til en 6 eller 7 i stedet så kanskje du finner gull. Og jenter som ikke får flere henvendelser enn de klarer å svare på, og som ville bli glad for å høre fra deg.

Skjult ID med pseudonym TILT fr. 3 juni 2016 10:00

Skjønner de godt jeg, her er man vel ute etter en partner eller noe så hvis man ikke ser det potensiale i den som henvender seg så spiller det vel liten rolle om man får svar eller ikke.

¨Tusen takk for melding, men jeg ønsker ikke å ha noe med deg og gjøre¨.
Hjelper vel ikke så mye å få et sånn svar... Er svaret hyggelig i stedet for tydelig så tror den som henvender seg at det er en sjanse og fortsetter kommunikasjonen. Etterhvert har i hvertfall jeg sluttet å svare damene som henvender seg når jeg egentlig ikke vil ha noe med de å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 3 juni 2016 11:28

Jeg svarer som regel alle som har skrevet en skikkelig melding, og ikke bare "Hallo". Men noen ganger angrer jeg nesten på at jeg i det hele tatt svarte, for noen ønsker nemlig en utdyping i hvorfor jeg ikke vil skrive mer eller møtes. -Og jeg ser ikke at noen får noe ut av en slik utdyping. Det blir jo nesten bare vondt... For begge parter.

@Ptrn: Har du mange drømmedamer, du da? ;-)

(kvinne 39 år fra Akershus) fr. 3 juni 2016 11:49 Privat melding

Ååååå IRC <3

(mann 51 år fra Østfold) fr. 3 juni 2016 12:21 Privat melding

Herregud assa! Vet du hvor vanskelig det er å si hallo når du har leppa full av restylan? Mannsjåvinist! Be dem si bapapabab og kvakk kvakk kvakk. Det er mye lettere med duck face.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 3 juni 2016 14:00 Privat melding

Men hvem avgjør om man er en 10-er, eller 6/7-er. .. Det der m øyet som ser osv.. 😜

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 3 juni 2016 14:03

@gille: Vi er nok en 11-er! Minst! ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 3 juni 2016 14:34 Privat melding

Helt klart individuelt hva som er 6,7 eller 10, men enkelte blir betraktet som pene av veldig, veldig mange. Hvis er person med et helt vanlig utseende som ikke har lagt noe arbeid ned i sin profil, kun skriver til de mest attraktive av motsatt kjønn, så er de jo dømt til å mislykkes. Hvis de skriver til andre med helt vanlig utseende som kanskje har en super personlighet så er sjansene større for å lykkes. Hvis du kun skriver til de aller peneste kan du jo ikke klage over at du ikke er pen nok for dem. For da vil jo de også bare skrive med enten de aller peneste eller de som i hvert fall har en interessant profil. Enkel matematikk. Du kan ikke klage over at det motsatte kjønn kun går etter utseendet hvis det er det du gjør selv.

Og for min del er det enkelte med høy match som jeg styrer unna selv om de er dødskjekke fordi de har ting i profilen som uroer meg. De fleste av oss går jo etter noe mer enn bare utseendet :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 3 juni 2016 14:59

https://tv.nrk.no/serie/korrespondentane/KOID39000716/01-06-2016

(mann 50 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 15:28 Privat melding

Det er mange pene damer ☺️. Men det er det indre som teller først å fremst og så må også finne personen som gjør deg nysgjerrig 😊.. De sitter ikke å venter på deg ☺️.. Må gjøre noe 😊.. Dating på nett er ikke enkelt 😉...

(mann 50 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 15:31 Privat melding

De fleste svarer om en skriver normalt 😉..

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 3 juni 2016 17:05 Privat melding

Å være et troll på jakt etter en 10'er ække lett :P

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 17:44 Privat melding

Nå blir ikke jeg nedrent av beilere slik som de fagre ungmøene, men heller ikke jeg gidder å legge mye arbeid i en som bare slenger et "hallo" min vei... Hvis du stadig opplever stillhet på linja så *kan* det være noe du gjør feil. Møter du én rasshatt i løpet av dagen, så har du møtt en rasshatt. Møter du mange rasshatter i løpet av dagen så er kanskje *du* rasshatten 😆

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 18:45 Privat melding

Takk for det, Villrosa 😊 Men det er unektelig fagrere og yngre møer enn meg her (det sier iallfall det lille speilet på veggen). Får likevel min andel useriøse henvendelser. Får jeg bare et hei, sier jeg hei tilbake og lar det være med det. Erfaringsmessig er det helst de som er ute etter en ONS som er de lateste (skulle tro det krevde mer arbeid enn å bare score en kaffedate, men)

Skjult ID med pseudonym - fr. 3 juni 2016 19:33

Går diskusjonen på hvorvidt det eksisterer en fysisk objektiv skjønnhet? Det er klart det gjør det! Dette gjør seg nok mer gjeldende hos kvinner enn hos menn (kvinners definisjon av "fysisk" og "objektiv" er utelukkende velbehag-materialistisk begrunnet, der menn leter etter det visuelle)

Skjult ID med pseudonym - fr. 3 juni 2016 19:40

det var en millimeter feil formulert! Det handler om trygghet og beskyttelse!

Skjult ID med pseudonym - fr. 3 juni 2016 20:09

Tja, nja, hva-faen-prater-du-om...her er vi ikke på mafia! Jeg var på Sicilia for litt siden og "ma fia" har forsåvidt litt med hva jeg sier å gjøre, men ikke mafia!

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 3 juni 2016 20:10 Privat melding

Vårsol ,- med alt det gode vi har på innsiden, på toppen av det ytre synes jeg vi skal smelle til m en 12-er 😁😍😉

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 3 juni 2016 20:13 Privat melding

Thedudette! Fager ungmøy, du!? 😊

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 20:15 Privat melding

Takker og bukker, paper cuts 😊Føler jeg burde protestere på mannesex og kvinnesex, men vet ikke om jeg beveger meg på syltynn is i så fall - har aldri prøvd å være mann. Imidlertid er jeg ganske direkte (og grov i kjeften), men det ville likevel aldri falle meg inn å nevne sex før jeg hadde følt meg frem litt (ikke fysisk, da - det er flørting 2.0).

Ang. objektiv skjønnhet har det jo vært forsket en del på akkurat det, og beauty standards finnes jo. Det er likevel både individuelle og kulturelle preferanser. Selv foretrekker jeg - rent fysisk- en fyr med pent ansikt fremfor en med bangin' kropp og ikke så pent ansikt. Symmetri er all the rage innen skjønnhet, har jeg hørt.

Skjult ID med pseudonym - fr. 3 juni 2016 20:29

Jeg tror, om du i det heletatt skal forsøke finne en sukker-strategi, fokusere på de individuelle forskjellene...i den grad man tror på slikt!? Kulturelle forskjeller eksisterer i aller høyeste grad, se på vår kultur ca 100 år tilbake i tid - da skulle du ikke være syltynn som et sexobjekt, du skulle ha "litt" former! Jeg tror "fysisk attraktiv" refererer til ansikt, og ikke noe mer...det er ihvertfall slik for meg. Og så er jeg overbevist om at "skjønnhet" i denne konteksten er noe mer enn det visuelle, uten at vi skal koble på mafia'en!

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 20:50 Privat melding

Blir

Menn trenger faktisk ikke gjøre så innmari mye for at jeg (kan bare snakke for meg selv) skal få lyst på dem. Show up, bring beer. Og vær innenfor det jeg synes er attraktivt (forskjell på "pen" og "attraktiv). Og oppfør deg som folk.

Skjult ID med pseudonym - fr. 3 juni 2016 20:50

La ss forsøke...jeg kan få innmari lyst på damer, rett og slett av å se disse damene. Jeg tenker i mitt enkle hode at den visuelle attraksjonen først og fremst handler om ansikt, enig/uenig?

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 21:28 Privat melding

Tror jeg trygt kan snakke for alle av oss når jeg sier at vi absolutt ikke ønsker pikken din mellom ørene våre 😂
Fucking your brains out... literally.

Det er egentlig relativt enkelt. Kvinner er ikke romvesener, vi er ganske like dere. Behandle oss som mennesker, oppretthold standard hygiene, vis interesse, flørt 😊

Skjult ID med pseudonym Smarten fr. 3 juni 2016 21:54

Hva enn Paper_Cuts røyker, jeg vil ha det samme :P

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 3 juni 2016 22:12

@Smarten: jei å😂

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 3 juni 2016 22:21 Privat melding

@hovmester: Greit... everybody loves a good mindfuck :3

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 3 juni 2016 22:25

@gille:
Ja, vi kan sikkert gå opp til 15 også!

Nå tok denne tråden en litt annen vending...

Skjult ID med pseudonym - lø. 4 juni 2016 00:34

Jeg er totalt og absolutt FOR at jenter skal slippe svare om de ikke ønsker gjøre dette! Jeg kan ikke se for meg hvorfor dette skal være påkrevd, en eller annen høflighets-greie? Gå sug en kuk om du ikke får "hallo", vurder bli homse...de er litt sutrete, er de ikke?

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 4 juni 2016 10:39

Pepper: Det finnes ikke noe mere irriterende enn en bukse som glir litt opp der.....At du velger å tro at alle kvinner gjør dette med vilje for å vise sprekken, er litt morsomt egentlig. Og synes menn at dette er sexy ? Bare lurer:) Synes selv det ser helt teit ut

(kvinne 63 år fra Vestfold) on. 8 juni 2016 16:38 Privat melding

Det er da jammen mange menn også som ikke gidder å svare. Jeg sender høflige meldinger og får ikke noe svar. Selv etter en del meldinger blir det bare helt taust. Folkeskikk, eller mangel på sådann??? Jeg bare spør jeg.