Alle innlegg Sukkerforum

In the END..

Vis siste innlegg
(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 10:17 Privat melding

"We only regret the chances we didn't take ,relationships we were afraid to have, and the descisions we waited too long to make."

Sukker-ånd i et nøtteskall, -er nok flere som kommer til å angre.. 😉. -dette kommer opp igjen og igjen..Bortsett fra at man venter på 10-er'n, den perfekte, ridderen, "det er så digg å være singel".. Hvorfor gidder man å skrive, og love, avtale møter og så ikke møte? Har man virkelig så lite å bruke tiden sin på? Jeg takler et avslag hur lett som helst, men blir så jævlig nysgjerrig på den " no show"- greia, og jepp jeg går videre uten bitterhet, faktisk. Jeg tenker igjennom alle mulige scenarioer, og kan godta alt, bare jeg får beskjed,- ting kan skje, som er utenfor ens kontroll,- men det er jo bare å gi beskjed. Er det ikke ?
( ikke ute og fisker etter sympati, bare nysgjerrig på "greia") 😉

(mann 50 år fra Vest-Agder) lø. 4 juni 2016 10:38 Privat melding

Venter på å treffe ei romantisk dame som ikke bare skriver det , men er det . Altså ikke 10 eren 😉😎.. Tenk å sitte på en strand å se på sol ned gang i sammen 😀det hadde vært noe 😁😉😎

(mann 50 år fra Vest-Agder) lø. 4 juni 2016 10:39 Privat melding

Solnedgang 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 juni 2016 10:52

@gille: kan ikke svare utfra at jeg selv gjør/har gjort som du påpeker - avtaler jeg så møter jeg.

Det jeg kan si fra å ha spurt de som trekker seg i siste liten, og fått svar på er at motet svikter. Aner nok av adferd jeg ser med deaktivering og etter en tid reaktivering av profil - at 'beskjeden' (les: motet svikter) er medvirkende årsak til manglende svar på meldinger også.

Må jo være en (under-)grunn til å sitte vaglet taus på Looks tross sjarmerende mail :)

Selvsagt er det allmenngyldige bekymmer om forventet ubehag fra menn som ikke håndterer nei alltid tilstede og forstyrrer bildet.

(mann 49 år fra Vestfold) lø. 4 juni 2016 11:11 Privat melding

Det ligger i menneskets natur å være både redd og upålitelig og dette konseptet innbyr til begge deler. Jeg tror ikke det helt har gått opp for folk hvor vanskelig denne kontaktformen egentlig er. Sosiale nettsteder er allemannseie. Det er den nye normaliteten. Men er vi egentlig tilpasset en virkelighet hvor våre dypeste relasjoner søkes oppfylt gjennom internettet? Jeg tror ikke det. Jeg vil at det slik at det å ikke møte opp, unnlate å si i fra, vegre seg for å svare på meldinger, ombestemme seg, nøle, tvile osv. antakelig er en naturlig adferd i en prosess, som er så til de grader uforutsigbar og fragmentert som dette. Dvs i en prosess som går ut på å skape en kjærlighetsrelasjon gjennom Internett.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 11:35 Privat melding

Tenkte kanskje et pseudonym mannet/kvinnet seg opp og ville dele.. 😜 men Regner også, som dere påpeker, at motet kanskje er det som svikter, men vil tro, at for egen selvfølelses skyld, hvis man da ikke er en virkelig "douchebag", sitter igjen m en bedre følelse, hvis man sender et "Sorry, kommer ikke"...? Uhm, vel..
Jeg er ganske enkel, men har likevel forståelse for at uforutsette ting dukker opp. Og følelser er en ærlig sak, uansett hvilken vei de går, - jeg tar kun ansvar for mine egne, er ikke redd for andres ,dog😊
Romantisk solnedgang er gull, da, totto 😉

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 11:37 Privat melding

Så forsåvidt heller at du avlyste, enn å møte m uvilje, Hovmester. Hvis man har bestemt seg på forhånd er det jo lite vits.. Men man kan jo selvfølgelig ombestemme seg under møtet, også.. 😉

(mann 50 år fra Vest-Agder) lø. 4 juni 2016 11:47 Privat melding

Det er sant @Gille 😊.. Har aldri vært redd for å møte noen 😊.. Har aldri av lyst noen date 😀. Men mange som ikke kommet date som avtalt med meg 😉..

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 11:50 Privat melding

Redsel tar over for folkeskikk😂 er jo ingen naturkatastrofe å gi beskjed , så bør jo ikke fremkalle samme angsten tenker jeg 😜

(mann 50 år fra Vest-Agder) lø. 4 juni 2016 11:56 Privat melding

Redsel er vel ikke noe skamme seg over 😊. Viktig å gi beskjed at de vil 😁

(mann 50 år fra Vest-Agder) lø. 4 juni 2016 11:56 Privat melding

Ikke

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 juni 2016 12:06

Kom vel ikke fram tydelig nok: jeg har aldri opplevd ikke møtt, og kun en avlysning (da jeg fikk forklaringen motet sviktet). Om det skyldes at jeg bare ikke har vært ute for kvanta unnvikere eller folkelynnet her vest er uferdigforsket.

Selv på dates der det er klart at 'nogå attåt over natt' er opsjon så har alle møtt.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 12:20 Privat melding

Har hatt et par "ikke møtt".. Med meget hyggelig tone på meldinger ( sms/sukker/snap) frem til noen timer i forkant, og så "no-show"... Bilulykke, plutselig sykdom, barn.. Mange muligheter, men koster jo ikkeno å si ifra... 😜 uHm vel.. Their loss,- jeg er jo den jokern, som viser seg å være en 10-er 😂😂😂

(mann 50 år fra Vest-Agder) lø. 4 juni 2016 12:22 Privat melding

@gille .. He he det er det 😂

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 4 juni 2016 13:01 Privat melding

Jeg er helt på linje med Hovmestern her. Sier man at man møter så møter man. Kommer det noe i veien, utsetter man. Kjenner man at det blir fullstendig feil avlyser man.

Det er en ærlig sak å føle at det ikke stemmer helt, men å ikke gi beskjed om det på forhånd går ikke an.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 juni 2016 13:10

@Solecita: lese spm. Dette er en opplysningstråd - ikke en meningstråd. Ikke alt må menes. Klar å ikke gi beskjed går an - det skjer jo. Alt som skjer går an. Er jo dokumentert i tråden.

..,og om det absolutt må menes klart det er lov å være beskjeden og ikke svare meg (som å blokkere meg). Det er kjøpt og betalt risiko ved å være her..

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 4 juni 2016 20:09 Privat melding

@blingbling: Du pleier å være tydelig og lett å forstå, men det forrige du skrev her skjønte jeg null og niks av. Kan du ta versjonen for dummies? :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 juni 2016 21:33

Å - jeg lett å forstå? Det er når alt klaffer det da.

Det jeg sier er at klart det går an å trekke seg uten å si fra. Det står jo i tråden at det skjer. Jeg oppfattet spørsmålet som om det skjer, i og med begrepet "nysgjerrig" brukt i spørsmålsstillingen. Jeg oppfattet og ts som ikke ute etter vurderinger av fenomenet i og med "ikke fisker etter sympati".

Til slutt sier jeg at om jeg absolutt blir utfordret på å mene om fenomenet så er det greit. Jeg kan ikke regne med at alle skal tørre å si fra om de ombestemmer seg. Det på lik linje med at jeg også må regne med å bli avvist og blokkert (slik jeg selv gjør).

Det er konseptet nettdating i et nøtteskall. Jeg får det jeg forventer og betaler for.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 22:43 Privat melding

Du tolket meg riktig, bling. Er bare nysgjerrig, på generell basis . At det ER ugreit at noen fjør det, er helt klart, men en helt annen greie 😉

(mann 48 år fra Oslo) sø. 5 juni 2016 04:43 Privat melding

Jeg er kanskje litt baklengs her, men jeg angrer i grunnen mer på de (fåfengte) sjansene jeg tok enn de jeg hadde selvinnsikt nok til aldri å ta.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 5 juni 2016 09:32 Privat melding

Du er alltid på den sikre siden, liksom Fekt, uansett 😉😂

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 juni 2016 10:17

Jeg har også hatt lange samtaler med noen, hvor det etterhvert ble utbrodert hvor fantastisk det ville bli å møtes. Så ble møtet utsatt gang på gang, og tilslutt ble det ikke noe møte. Jeg tror kanskje det handler om en slags lyserosa drøm hvor man forventer at alt er perfekt. -Og rett før møtet skjønner vedkommende at ting kan komme til å føles vanlig og ordinært. Kanskje det er skremmende?

Men å ha avtalt et møte, som ender med at han ikke dukker opp, har jeg heldigvis aldri opplevd.

(mann 50 år fra Vest-Agder) sø. 5 juni 2016 10:28 Privat melding

Har hatt noen som ikke har møtt opp , men tenker det er deres tap tenker jeg 😊😉..

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 5 juni 2016 10:56 Privat melding

At man vil bli bedre "kjent " via meldinger kan jeg jo skjønne, men det er jo bare å si, - jeg har jo tilogmed spurt rett ut om det er vits i bruke tid på dette, hvis det har stoppet opp m meldingsflyten, men fått forsikringer , og greie forklaringer, at "jooo, selvfølgelig er jeg interesert " ., Velvel..