Alle innlegg Sukkerforum

datingprofiler vs IRL

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 16:10 Privat melding

Å plukke ut noen ved hjelp av en datingprofil er nesten håpløst og urettferdig. Det blir så to-dimensjonalt; bilder og faktaopplysninger.

I min profiltekst skriver jeg også noe om at jeg synes nettdating er mer og mer håpløst. Alt blir så overfladisk.

Jeg hadde plutselig en ledig helg og det passet seg slik at Sukker inviterte til treff og quiz på St.hanshaugen i går. Jeg har aldri vært på slike treff før - så jeg dro med spenning på hva som ville vente meg.

Tror det var ca 170 - 200 som kom og man ble plassert på større bord hvor man kunne sitte å prate litt med både menn og kvinner. Det ble arrangert en quiz i to omganger og ved runde to byttet man bord og man møtte nye mennesker. Da quizen var ferdig kunne man velge å gå eller sitte /mingle og snakke med flere av de oppmøtte. Jeg ble der ganske lenge.

Jeg ble positivt overrasket. Det var veldig hyggelig. Og det som overrasket meg mest var at det var mange veldige flotte mennesker der. Vi fikk også tilgang til datingprofilene til de som var møtt opp. Jeg så altså de kvinnelige deltagernes profiler (med matchtall over 70) på min app. Og for å komme til poenget, så var det mange flotte kvinner der - som jeg sikkert ikke hadde lagt merke til en gang ved å bare se på profilen. Men å se de IRL bringer inn en helt ny dimensjon.
Tenk på alle de vi ikke gir en sjanse pga en uheldig datingprofil, eller fordi vi finleser faktaopplysninger i detalj og krysser av "feil" her og der. Møtes man på en tilstelning som dette, så legger man mer merke til de man kanskje ikke hadde levnet en tanke ved å bare se på profilen.
Så JA til IRL treff ;)
Takk til Sukker og de fremmøtte for en hyggelig kveld i sommersola på St.Hanshaugen!

Jeg kan anbefale slike treff til dere som aldri har gjort det før. Om du ikke treffer kjærligheten, så treffer du garantert mange hyggelige mennesker av begge kjønn og det gir deg jo også sosial trening - om du manger det ;)

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 4 juni 2016 16:24 Privat melding

Signerer Pauliner 100%! :)
Første sukkertreff for mitt vedkommende var også i går, ingen forventninger utover to bonger og quiz. Møtte utrolig mange fine mennesker, og vi ble en gjeng som endte med å gå videre etterhvert og hadde en super kveld ute i Oslo. Hvem hadde trodd at de skulle være så GØY å gå ut med bare fremmede? Takk til sukker og alle på treffet og ikke minst takk til gjengen som danset skoene av "ungdommen" på et eller annet utested hvis navn jeg ikke aner. I had a blast, dette gav mersmak!

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 4 juni 2016 16:27 Privat melding

..glemte det VIKTIGSTE: folk som snakker og beveger seg er noe helt annet enn å se de på en skjerm, flerdimensjonalt er tingen! ;)

Skjult ID med pseudonym Ibi lø. 4 juni 2016 16:53

Så flott å lese :) Jeg kommer muligens til å slenge meg med på neste sukkertreff etter å ha lest dette.Savner å treffe folk utenfor datingsiden på en uhøytidelig og inkluderende måte.Her på nettet er det så utrolig lett å sortere bort de tilsynelatende "gråsteinene" .det er synd.
Var det også endel 55+ deltagere?

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 4 juni 2016 16:54 Privat melding

Dumt at jeg ikke hilset på dere

(mann 51 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 17:12 Privat melding

@Ibi: det vil jeg tro det var, uten at jeg vet nøyaktig alder.
@tatiana72: Det var vel vanskelig å hilse på alle (rundt 170 stk) ;)

(mann 51 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 17:14 Privat melding

@Smylfz : håper du fant skoene etter at de ble danset av :) Det var sikkert gøy å gå og danse etterpå.

(mann 51 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 19:56 Privat melding

Var mange flotte der, Hovmester. Du skulle blitt med, vet du. Da hadde du sikkert vunnet quizen også.

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 4 juni 2016 22:25 Privat melding

@hovis.. Det var det...

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 4 juni 2016 22:39 Privat melding

Var jo på et forums-treff før jul, og det var jo veldig hyggelig,- litt midre skala , dog, men har jo fått noen nye venner der . Anbefales !😉

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 4 juni 2016 23:25 Privat melding

Ja, det var kleint i hvert fall for meg

Skjult ID med pseudonym - sø. 5 juni 2016 05:49

Hmmm...så du påstår at å møte mennesker har noe for seg? ...nei, tror jeg ikke noe på!

Skjult ID med pseudonym rådgiver sø. 5 juni 2016 08:17

Trådstarteren har et poeng, nemlig at en profil ikke er i nærheten av å kunne formiddle alle dimensjoner som påvirker tiltrekningskraften av en person. Og det er synd at det blir ikke treff av den grunn. Samtid kan det vise seg at de som virker interessant på papiret har null virkning. Så helt enig: real is best. Men jeg har mistanke om at dette endrer ikke noe i kravene og påfølgende sorteringsprosessen. Leste en gang at senest etter 3 måneder, når den første storforelskingen er over, hentes kravlisten fram. Det er hyggelig å treffe nye folk, men det er ikke grunnen til at jeg er på Sukker. Jeg skal ha en kjæreste.

(kvinne 52 år fra Vest-Agder) sø. 5 juni 2016 08:41 Privat melding

Takk for at du minner oss om at det fins mange flotte mennesker her :) Alt for lett å bli motløs, kanskje særlig når man er +/- 50 og bor i "distriktene" :)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 5 juni 2016 10:30 Privat melding

Ja Paulaner, takk for en hyggelig kveld til deg også, til Tatjana og en særlig takk til de to pseudonymene av noe fantastisk hyggelige damer som holdt ut til etter stengetid på siste utested i bydelen med en tulling som meg. De vet nok hvem jeg mener:-)