Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge er det OK å date fler?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sjæfen ma. 6 juni 2016 19:37

Når man har vært på noen dater så begynner forventingene å komme etterhvert. Fler av oss er jo i flere prosesser og dater kanskje 1 til, hvor lenge er dette greit synes dere?

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ma. 6 juni 2016 19:42 Privat melding

Til man har "The Talk" - altså blitt enige om å være eksklusive, tenker jeg, men vet at ikke alle er enige. Det lureste er jo å snakke med den du dater for å se om dere er enige om "oppskriften"

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 6 juni 2016 20:30 Privat melding

Jeg tilhører dinosaurgenerasjonen hvor man ble kjæreste ved første kyss, så i mitt hode er det utelukket å date flere hvis man har kysset eller har definert seg som kjærester, men verden har blitt et underlig sted mens jeg var hjemme med barn en 20 års tid 😔

Skjult ID med pseudonym c ma. 6 juni 2016 20:49

Er det ikke bedre å si fra at man dater flere samtidig i stedet av å holde skjult og gjøre det likevel? Jeg er for så ærlig som mulig,

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 6 juni 2016 20:58 Privat melding

Dette er jo ganske overfladisk, så inntil man blir enige om å treffes igjen, og igjen.. Da.. Ser jo selv at når interessen tar seg opp, meldes der mer konsentrert m en person, og man blir litt mer "forsiktig" med å engasjere seg i fler.. Har jeg erfart,da..😜😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 juni 2016 21:06

Vanskelig å si. De fleste vil vel kanskje si at grensen går ved at en har vært intim med en av dem.
At hvis en har vært intime og vil fortsette å treffes så er det kanskje greit å holde seg til den ene.

Når det er sagt så er det sikkert menn og kvinner der ute som ikke har noen kvaler mot å pule både en og to forskjellige partnere i samme tidsrom.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 6 juni 2016 21:10

Hvordan makter folk å date flere samtidig, lurer nå jeg på. Har evig nok til og med bare av tanken - på å date en dame. Å dra ut med en dame en kveld og en annen neste vil gi meg nervesammenbrudd. Men nå må jeg finne hvilestolen min. Dette tok på. Skal vi se, hvor la jeg kryssordet nå da..

Skjult ID med pseudonym c ma. 6 juni 2016 21:16

Noen har mer overskudd enn andre da. Alt ville bli lettere hvis det er kjærlighet på det første blikket, men jeg har ikke opplevd det noen ganger.

Skjult ID med pseudonym Synne ma. 6 juni 2016 21:23

Jeg tenker en om gangen er det beste. Har opplevd å få god kjemi med flere og surret meg inn i noe som ble vanskelig. Er å huske det er ordentlige mennesker dette, og selv om du ikke får følelser, kan de du treffer og er i dialog med få det. Eller vær ærlig og si du dater flere :-)

Skjult ID med pseudonym c ma. 6 juni 2016 21:23

Paper C, jeg tror at det ikke bare damer som dater flere samtidig, det gjelder menn også. Hvis man ikke føler den sterke følelsen etter treffet, burde man slå opp med en gang?

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ma. 6 juni 2016 22:22 Privat melding

Smaken er som baken. Jeg ser ingenting galt i å date flere, så lenge man kommuniserer det tydelig. Det er absolutt fordeler med å spre fokus litt. Man beskytter seg mot å bli for opphengt i én person, blant annet. Det er verken hastverk eller uoppdragenhet/grådighet, og jeg ville ikke ha tenkt ille om en fyr om han datet flere såfremt han var ærlig om det. Så er det min jobb å kommunisere om det passer meg eller ikke. Har vært på begge sider av den likningen, og det er en reell test av hvor god man er til å formidle egne behov, og være villig til å ta konsekvensene hvis ikke de blir møtt.

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 6 juni 2016 22:29 Privat melding

Man får gjøre som man vil.

Selv dater jeg en om gangen, og ønsker nok fort ekslusivitet fra den andre part.

Merker jeg andre part ikke har fokus og frekventerer andre så bakker jeg ut, gidder det bare ikke rett og slett, da er jeg ikke "the one"

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 6 juni 2016 22:33

For egen del har det vært uaktuelt å date flere samtidig....har jo hatt som prinsipp å bare skrive med en, noe jeg har gått bort fra. Men gud så stressende det er nå man plutselig får svar fra to-tre stykker samtidig, går jo nesten ut av mitt gode skinn og.
Å tør ikke tenke på hvordan jeg ville reagert om jeg skulle treffe flere samtidig! Hadde vel gått helt i fistel:-)
Jeg er nok også der at jeg ville ønsket eksklusivitet tidlig når man først hadde møttes og bestemt at man ville møtes igjen. Jeg hadde i allefall ikke hatt problemer med å vært eksklusiv om jeg hadde kjent det var noe som kriblet:-D

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 6 juni 2016 22:45

Ærevære dere menn som har svart det holder med en om gangen😊 Skulle vært flere av dere👏

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 6 juni 2016 22:46 Privat melding

Date flere? haha heldige dere er som har fler å velge mellom. Finner ikke en kjeft som er innteresang her jeg,,,, jada jada vet jeg er sær og kresen.

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ma. 6 juni 2016 22:53 Privat melding

Rart at det vekker så sterke følelser. To each their own. Jeg bruker litt tid på å utvikle følelser, så jeg gjør meg ingenting av å date flere de første ukene, iallfall ikke hvis de begynner som komplett fremmede for meg (hadde det vært et vennskap som ble til noe mer hadde det nok stilt seg annerledes). Ligger ikke med flere samtidig.
Gir den potensielle uttrykk for at han vil være eksklusiv, og jeg føler det kan være noe der, så gjør det meg heller ingenting å satse på den ene. Så vanskelig kan det da ikke være, og kan heller ikke skjønne hvorfor det skulle være noen trussel.

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ma. 6 juni 2016 23:02

Man forteller da ikke til noen at man dater flere...Det er det bare du selv som vet...

Skjult ID med pseudonym Sjæfen ma. 6 juni 2016 23:04

Enig, man sier jo ikke til andre potensielle at du dater fler...

Det er turn off.. "Kan ikke på fredag for da er jeg på date"...

Skjult ID med pseudonym Sjæfen ma. 6 juni 2016 23:07

Så man skal kun prate med en av gangen her inne også? Eller hvor går grensen, det var jo det opprinnelige spm :)

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ma. 6 juni 2016 23:08

Nope da er man på besøk hos sine barn som er flyttet ut..f.eks.eller på trening..:-) :-) :-) :-) mange unskyldninger bare fantasien setter grenser..

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ma. 6 juni 2016 23:09 Privat melding

Mja. Jeg går ut fra at man dater flere, men skjønner jo at ikke alle tenker det samme. Tror jeg heller hadde vært ærlig om det, så vet de hva de har å forholde seg til. Vil jo heller at de skal ha den informasjonen de trenger for å kunne bedømme om jeg er noe for dem.

Skjult ID med pseudonym Sjæfen ma. 6 juni 2016 23:10

Hadde du sagt til meg at du datet andre så hadde jeg ikke møtt deg mere.. Noen ting vil man ikke vite....

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ma. 6 juni 2016 23:40

En date er en date..da møtes man for å se om det er liv laga..Man er da søren ikke gift med verken første eller andre date..Og man kan faktisk like to på en gang og da må man finne ut av det.. Og man trenger da ikke hoppe i køya verken første eller andre gang man dater...

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ma. 6 juni 2016 23:52 Privat melding

Jeg er kresen som fy, og gir ikke bort hjertet mitt lett. Når jeg treffer noen fra kaldstart (som her, f.eks) er det for å se om vi har kjemi in person. Mennesket jeg treffer er strengt tatt en fremmed, dog med potensiale. Ville føles merkelig for meg å utelukke andre fra første/andre/tredje date. Hadde gjort hva enn som føltes naturlig så lenge det ga mening.

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 7 juni 2016 00:03 Privat melding

Har aldri hatt luksusproblemet med at flere enn en person har ønsket å date meg samtidig. Men det passer meg igrunnen fint, vil date færrest mulig, men heller date riktig type person.

Ser ut som man fra besvarelsene her kan dele dette i to, de som dater en og de som date flere.

Åpenhet og ærlig er viktig, da kommer man lengst tror jeg.

De som dater flere men holder det sjult møter nok seg selv til slutt.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 7 juni 2016 07:05

Må nå få påpeke at luksusproblemer ikke har dukket opp ennå😁 Men jeg vet jeg holder meg til en om gangen om det skulle....men sjansen for å plutselig sitte her å skrive med 2-3 interessante som i tillegg vil møtes er vel heller liten😊

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 7 juni 2016 07:30 Privat melding

Ser ikje problem m prate/kaffedate m fler enn en, som en sier,- man er jo totalt fremmede. Men så fort man kjenner for å være intim er det noe annet,- I'm a one-man-girl! 😉

(kvinne 45 år fra Vestfold) ti. 7 juni 2016 16:24 Privat melding

Snakker kun for meg selv, men jeg ser ikke feil med å date flere...så lenge man føler det er greit. Jeg legger alt I et forhold, når det er etablert for begge parter, men frem til det ser jeg ikke feil i å date flere. Men, det er viktig å Være ærlig om det, det sier seg selv 😊
Men...ikke det at jeg er plaget med at det renner inn ønsker om en date altså 😉

(mann 53 år fra Oppland) ti. 7 juni 2016 16:33 Privat melding

Å date flere samtidig vil jeg aldri gjøre.
Jeg ser at dette er relativt akseptert her inne som det også skrives en del om hvor lite tålmodige vi er i prosessen med å finne en partner....hmmm..
Litt for mye multitasking i samfunnet etter min smak, men nå er jeg gammeldags på dette området.

Skjult ID med pseudonym c ti. 7 juni 2016 21:11

Hvis du møter noen som er hyggelig, men ikke sier PANG, hvor mange ganger vil du møte vedkommende før du gir deg?

Skjult ID med pseudonym Sjæfen ti. 7 juni 2016 22:11

Maks 1 gang til @C

Skjult ID med pseudonym c ti. 7 juni 2016 22:21

Nå er jeg litt bekymret , jeg kommer til å være single lenge...

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 7 juni 2016 22:34 Privat melding

Skjønner ikke problemstillingen. Eneste regel er å ikke flytte smitte mellom de mange en dater, så er alt lov...

Skjult ID med pseudonym c ti. 7 juni 2016 23:08

@Frk Søss, jeg har ennå ikke truffet noen som sier PANG selv om jeg har møtet en del nå.. Jeg trodde at jeg burde gi dem litt mer tid, men jeg har ihvertfall gitt dem to ganger.. Tenk at jeg aldri klarer å finne en som jeg kan ha sterke følelse for ..