Alle innlegg Sukkerforum

out of my leauge..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fallen to. 11 des. 2008 02:25

Har tittet litt rundt på dere jenter/damer som er her inne på Sukker og jeg får følelsen av at vi gutta kansje har ett lite foto problem.
Alle er jo klar over at ett bilde sier 1000 ord, og med noen av de bildene jeg har sett dere jenter har lagt ut av dere selv så må jeg bare si at sukker er jo full av fotomodeller og jenter som i mine øyne er av det kaliber jeg ikke engang hadde turt å prøve meg på pga de er så utrolig pene.

Personlig har jeg ganske god selvtillit og er ganske fornøyd med måten jeg ser ut på, men så for det kommer til å ta kontakt med det motsatte kjønn så streiker jeg totalt.

Dette er ikke en oppfordring til at dere skal legge ut "dårlige" bilder av dere selv, men ett komplimang, jeg har ikke noe imot av å see så utolig pene jenter, for all del.. men jeg tør bare ikke gjøre noe..

Skjult ID med pseudonym pigalopp to. 11 des. 2008 07:01

Den som intet våger, intet vinner....

Du kan jo bruke hjertene, og kanskje sende en liten mld. for å vise at du er interessert. Om du ikke får svar, så er det jo ikke verdens undergang? Jeg tror mange henger seg for mye opp i bildene av og til. Husk at det er viktig å lese teksten også.

Selv bruker jeg matchtreet endel, for der kommer ihvertfall likheter og motsetninger ganske tydelig frem. I det siste har jeg vært "flink" til å bruke sorte hjerter på de som er helt uaktuelle for meg. Det gjør matchlisten litt kortere, og du slipper å måtte innom uinteressante profiler gang på gang fordi du ikke husker hvem du har vært hos.

Jeg har vært her inne en stund nå, og har om ikke annet fått noen nye venner som er verdt å ta med seg videre.

Prøv deg frem.... kanskje finnes det en fotomodell for deg også.

Lykke til ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 11 des. 2008 08:40

En god del jenter tar bilder hos en proff fotograf, og med den rette lyssettingen, vinkelen og sminken kan de godt se (enda) bedre ut på bildene enn i virkeligheten. En gammel venninne av meg viste meg modellbildene sine for noen år siden, tatt av en profesjonell, og jeg må ærlig talt si at jeg knapt kjente henne igjen. Hun var ganske pen i virkeligheten også, men absolutt ingen "perfect 10" (jeg var selv ikke særlig tiltrukket av henne), men på de bildene var hun faktisk helt utrolig vakker. Dårlige bilder blir jo dessuten slettet og selv gode bilder kan jo pyntes på. Og det er vel ikke overraskende at mange jenter liker å ha og kunne vise fram noen virkelige pene bilder av seg selv, på samme måte som de gjerne pynter seg for å ta seg best mulig ut hvis de skal på byen, date, fest eller noen ganger bare på handletur? Ikke la det avskrekke deg.

Dessuten, siden det tydeligvis er enkelte på andre tråder her som pleier å påstå at pene kvinner er "tom embalasje". Noen er interessante, empatiske, hyggelige og smarte - og samtidig slående vakre (en tidligere kvinnelig håndballspiller, nå jurist og regelmessig håndballkommentator på TV2s God Morgen Norge, er et utmerket eksempel på dette, det kan jeg selv underskrive på) . Andre har i større grad bare fått utdelt én av tingene, enten det indre eller det ytre. Mennesker kommer i alle varianter.

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 11 des. 2008 12:21

Til trådstarter:
Dersom du har det slik bør du kanskje satse mer på indre kvaliteter? Det finnes mange av dem også.

Skjult ID med pseudonym rådvill to. 11 des. 2008 12:52

Sliter med det samme... Har en veldig god tone med ei jente her inne. Det startet med at hun satte meg som "interessant", jeg sendte melding, og etter det har vi sendt en del meldinger frem og tilbake... Vi har en del felles interesser og verdier, og jeg føler "samtalen" går veldig lett.

Har veldig lyst til å be henne ut på en date, men er litt redd for resultatet. Hun er etter min mening utrolig vakker, mens jeg selv er en del kilo for mye og høyst middelmådig. Vet det er helt idiotisk. Alternativet er jo å aldri treffe henne, og da skjer det nå i hvert fall ingenting! Likevel er det vel frykten for et avslag som hindrer meg.

Utrolig irriterende at jeg skal være så handlingslammet...

Skjult ID med pseudonym N/A to. 11 des. 2008 13:01

@rådvill:

Hvis det er slik at bildene du eventuelt har lagt ut i profilen din ikke stemmer overens med slik du ser ut i dag, så burde du kanskje for din egen del rette opp dette ved å legge ut nye bilder før dere treffes.

Hvis du derimot føler bildene er i tråd med hvordan du ser ut i dag, så ville jeg bare kjørt på - den som intet våger osv. :)

Skjult ID med pseudonym rådvill to. 11 des. 2008 13:18

Bildene ble tatt for en måneds tid siden, så det skulle ikke være noe galt med dem =) Men likevel... Er helt enig med deg, men må bare samle opp litt mot ;)

Skjult ID med pseudonym HrMetikk to. 11 des. 2008 13:19

Etter å ha vært på noen dater konkluderer i hvert fall jeg med at jentene som oftest ikke er like pene i virkeligheten som på bildene, mens jeg hittil på samtlige dater har fått kommentert at jeg er kjekkere i virkeligheten enn på bildene.

Dette kommer vel av den enkle grunn at jenter har mer talent for å tvinge frem det rette ansiktsutrykket på bilder og kan sminke vekk en del rariteter.

Skjult ID med pseudonym juni to. 11 des. 2008 13:36

Jeg tror det kan være smart å ta til seg hva Oslomann skriver her, selv om jeg ikke tror det er alt for mange av kvinneprofilene her inne som har kun bildersom er tatt hos en profesjonell fotograf ;-)

Stort sett er vel vi kvinner ganske opptatt av utseende vårt? Og vi ønsker å legge ut de mest perfekte bildene av oss selv. For en tid tilbake viste jeg profilen min til ei venninne (mens profilen var aktiv) og hun sa helt impulsivt: "men du kan da ikke legge ut et bilde av noen annen enn deg???" Med andre ord, jeg syntes jeg hadde et bilde der jeg så veldig fin ut, mens hun kjente meg ikke igjen i det hele tatt... og jeg ble grådig flau og byttet ut bildet på flekken.

Jeg vet ikke helt om det stemmer det jeg skriver nå, men tror dere gutter/menn godt kan ha i mente at vi kvinner/jenter er særdeles bevisst på å legge ut bilder der vi ser _bra_ ut.
Menn har det ikke på samme måten, tror jeg? De tar et bilde kun for å vise ansiktet sitt og om det er i en god eller dårlig vinkel, eller om lyset funker bra eller ikke grubler de ikke så mye på?

Så, la for all del ikke et flott bilde få dere til å miste motet, frøknen kan vise seg å være sånn passe gjennomsnitlig av utseende når dere treffes selv om bildene hennes er veldig flotte.

Mange av oss klarer ganske enkelt ikke å la være å legge ut heldige bilder av oss der vi ser flottere ut enn det vi egentlig er ;-)

Skjult ID med pseudonym Tobben to. 11 des. 2008 13:57

@juni

Jeg har opplevd å dra på date med ei jente som hadde lagt ut et bildesom antakeligvis var 4-5 år gammelt (det er mye når man er 30). Jeg syntes ikke hun så like "fresh" ut i virkeligheten (men hun så heller ikke dårlig ut). Hun nevnte til meg noe sånt som at hun var litt overrasket over hvordan jeg så ut i virkeligheten. Tror ikke det var ment verken positivt eller negativt ment, men det var fordi det er få bilder av meg i profilen min hvor ansiktet er skikkelig up-close.
Og det er litt pussig faktisk, fordi årsaken til dette var at jeg var veldig bevisst på å legge ut helfigur-bilder av meg selv, for å gi et oppriktig bilde av meg selv (jeg er verken en muskel- eller fettklump). Dette igjen fordi jeg selv tidligere en gang opplevde å dra på date med ei jente som jeg bare hadde sett bilde av ansiktet til i profilen - det viste seg at hun var skikkelig-skikkelig rund! Derfor ble jeg veldig bevisst på helfigur-bilder, både av jenter og meg selv.

Skjult ID med pseudonym juni to. 11 des. 2008 14:25

Tobben:

Å ha gamle bilder av seg selv er vel litt dumt, men også ferske og ikke-manipulerte bilder kan være vanskelig å gjenkjenne når man først treffes.
Det er mange som går inn på feks msn etter en stund kontakt her inne og utveksler flere bilder der før man treffes.

Men det er klart, et bilde vil stort sett alltid vise kun et statisk uttrykk og er noe helt annet enn å se en person ansikt til ansikt, og da kan man få en annen oppfatning av fremtoningen til den andre uansett hvor realistiske bildene man har sett på forkant er :-)

Dette med rund eller ikke rund er et annet tema, tenker jeg. Om du selv har truffet noen på bakgrunn av et godt ansiktsbilde og god kommunikasjon så har du jo nettopp valgt å treffe henne på de kriteriene, eller mener du at hun burde fortalt deg i forkant at hun er rund? :-)

Skjult ID med pseudonym Tobben to. 11 des. 2008 14:40

@juni
Nei, hehe, selvfølgelig burde hun selvsagt ikke fortalt meg at hun var rund! Derimot ble det en lekse jeg lærte meg - at jeg ikke skal avtale date med ei som jeg ikke kan tenne på fysisk (og hun her gjorde ikke det, men var ansiktspen). Så det jeg lærte meg var å ikke gidde bruke tid på de jente-profilene som ikke har helfigurbilde av seg selv, for det passer seg liksom aldri å spørre om å få se det før man eventuelt møtes. For jeg er nemlig enig i deg med at man er bevisst på hva slags bilder man legger ut av seg selv, og når jenter kun legger ut ansiktsbilder av seg selv....ja, så er jeg blitt skeptisk, og det med god grunn tror jeg.

Så nå er det bare å fyre løs - la meg få pepper for at jeg siler bort jenter uten helfigurbilde, men vi gutter har jo noen kriterier å gå etter vi også :-) Dere jenter har enda flere kriterier.

Skjult ID med pseudonym mann66 to. 11 des. 2008 14:44

At det skulle være likhetstegn mellom slank/tynn og tenning kan jeg ikke være enig i. Det er jo mange kvinner som er slank men som mangler det sensuelle og sexy som mange jenter har som er litt rundere. Tenning handler jo ikke bare om kropp, men om selvtillit, evne til å by på seg selv og til å få sin partner til å føle seg bra. Så jeg må si meg helt uenig med Tobben over her.

Skjult ID med pseudonym juni to. 11 des. 2008 14:46

Tobben:

Har absolutt ikke tenkt å gi deg pepper :-) Og hadde også helfigur bilde av meg her inne når jeg hadde aktiv profil, slik at det var avklart: sånn ser jeg ut, lissom :-)

Skjult ID med pseudonym Tobben to. 11 des. 2008 15:02

Fint, det juni!
Only way to go! Helfigurbilde = oppriktighet.
(Dette gjaldt den overfladiske biten)

(mann 33 år fra Buskerud) to. 11 des. 2008 15:14 Privat melding

Jeg blåser i hvor fin man er på bildene. Ikke noe kan juge mer enn et bilde. Jeg er ikke verdens mest sexy kar, men jeg føler meg ikke som et veislakt heller.. Men det hindrer meg da ikke å sende en melding til en pen jente. Det er ikke verre enn at hun eventuelt sitter der og himler med øya, men det er jo hennes tap. Jeg er jo en fantastisk kar!

Uansett er det ikke noe stress å foreslå et møte. Det er like greit å treffe et menneske med en gang. Da løser alle sånne problemer seg. Det er kjipere å være på flørten i et halvt år med ei jente for å treffe henne og føle at det ikke er noe kjemi i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 11 des. 2008 18:07

Kanskje greia er å legge ut bilder av seg selv som "underdriver" litt? På den måten møtes man kanskje på litt andre premisser, også får man heller en posetiv overraskelse? :-) En mann jeg snakket med her inne sa noe litt treffende etter at jeg klaget litt over hvor mange menn som tydligvis ikke hadde lest profilen min godt nok. "Ser menn et søtt ansikt de liker,kan du like så godt skrive en kakeoppskrift i profilen uten at han legger merke til det".....

So my point beeing, dra de utseendemessige forventingene NED, å treff de som primert liker det du skriver, ikke det de ser. ;-)