Alle innlegg Sukkerforum

Litt trøst!

Vis siste innlegg
(kvinne 29 år fra Oslo) to. 11 des. 2008 13:49 Privat melding

Kan noen gi meg litt insiprasjon til eksamenslesingen? :(

Jeg greier ikke logge meg av facebook og sukker, selv om bøkene med masse kjipe notater ligger strødd rundt meg!

Skjult ID med pseudonym jegfantjeg to. 11 des. 2008 13:57

Samme problem her ....
Prøve å skru av trur jeg.

Gå på butikken (vær kjapp). Kjøp noe ekstra godt (is - sjokkis ...) Men det er kun lov å nyte etter 3-4 timer med intenst arbeid !

jeg skal prøve dette nå.

Lykke til :D

Skjult ID med pseudonym juni to. 11 des. 2008 13:59

nja... tror ikke du trenger trøst... tror du trenger et positivt lite tupp i stumpen for å klare å slå av PCen... avknappen er bare noen få tastetrykk unna ;-)

Slå av pcen, og sett på radioen eller en eller annen litt sløv, intetsigende musikk som gjør at du kan fokusere på fag, greit med litt distraksjon men sørg for at du ikke blir pirret til å bruke tastaturet...

:-)

Skjult ID med pseudonym eliseb to. 11 des. 2008 14:08

Dere har så rett, så rett.

Sjokolade var en god idè og nå skal jeg være flink jente, slå av PCen og våge å se i bøkene! :-)

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 11 des. 2008 14:14

"Å apellere til fornuften er verdens største slag i luften". Sitat Piet Hein.
Men altså alikevell....
Du kan du gjøre eksamensnerver og sveving rundt på nettet om til en vinn/ vinn situasjon.
Å være på Facebook og Sukker tilfredstiller et korttids behov for her og nå morro. Langtids perspektivet er at du bør logge av for ca en uke for å repetere notatene dine slik at du høyner eksamensresultatet.
Hvor mye bedre tror du at du realistisk kan klare å prestere til eksamen dersom du logger av nå fremfor å fortsette å sveve her inne i en uke til? Og, siden dette sannsynligvis vil ha betydning for fremtiden, om du mister en uke på internett, hva har du egentlig gått glipp av? Alle de røde kjertene, og alle de hyggelige meldingene i innboksen vil være der om en uke også.
Sett en konkret bokstav (karakter) på hvor stor forskjellen vil være i karakter på om du repeterer notater eller ikke. Og sett så karakteren som målsetting for det du leser. Gjenta gjerne for deg selv hvorfor du har logget deg av, det var for å få karakteren.... Lag en liten førjulegave til deg selv, og vente med å "pakke ut"/ lese alle de hyggelige meldingene du har i innboksen til etter eksamen. Gi beskjed til de du allerede har kontakt med om at du logger av nå. Og les! NÅ.
Lykke til ;)