Alle innlegg Sukkerforum
(mann 35 år fra Østfold) to. 11 des. 2008 14:36 Privat melding

jPK skrev det jeg tenkte. Masse jenter her inne som søker mann som er snill, god, godt trent, kosete, varm., sporty etc.

Jeg har snakket med en del som vil ha en som er aktiv og rører på seg mye, som er : godt trent.

Jeg selv er ganske greit trena, litt ekstra på kroppen ennå. Men de jeg har snakka med som har villet møte meg sier at de selv er meget opptatt av kropp og helse. Og ofte står i profilen trener jevlig på sats...

De jeg har mætt har skuffa meg som faen, lagt ut gamle bilder, fotoshop, redigert ditt og datt. Og er det noe jeg ikke liker så er det folk som ikke klarer ¨å være ærlige. Man burde i minste klare det bak pc.

Når jeg har møtt dem har jeg blitt skuffa, forbannet faktisk en gang, og ene gikk jeg faktisk fra når jeg så henne i døra.

Ja høres sikkert klysete ut, men kom igjen a. Vist man er dum nok til å vise et bilde som ikke er av deg selv, lurer du ingen andre en deg selv. Jeg tar for f.en ikke bilde av brad britt og limer, redigerer hode mitt oppå. Og når du møter meg så veier jeg 200 kg og ser ut som et lik.

Veit mange bare er her inne og kødder. Og det skal de få gjøre med et smil. Men når du går så langt som å møte noen så går du selv på tryne med fake ( ikke slik du ser ut i virkeligheten ) bilde.

Hilsen Alex.

(kvinne 44 år fra Hordaland) to. 11 des. 2008 15:32 Privat melding

Heisann!

Dersom det er noen "trøst", så er det nok slik på begge sider her inne. Jeg har vært på date med folk som har lagt ut gaaaaamle bilder av seg selv. Er faktisk så ille at jeg ikke kjente igjen daten min når jeg møtte ham. Man blir faktisk veldig skuffet. Føler seg litt lurt. Og det er ABSOLUTT ikke et godt grunnlag for videre bekjentskap.

Jeg har aldri snudd i døren. Det er jeg altfor høflig til. Men jeg gidder ikke treffe dem flere ganger. For å si det sånn..........

Eva

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 11 des. 2008 15:53 Privat melding

Enig, enig! Også er det kanskje sånn at de som har "pynta" mye på bildene her inne enten er veldig kreative eller så har de kanskje dårlig selvtillitt. Hvis man er vant til at man må komme forbi utseendet før en person av motsatt kjønn gidder å vise interesse, så er ikke Sukker stedet å legge ut et bilde av en konstig klumpedumpe. Her har man jo mulighet til å prate med folk først i motsetning til på byen feks.

Ellers er det utrolig interessant å se på hvilken kategori folk putter seg i ved valg av bilde de legger ut. Det er mye sexy/kjekkas faktor her inne, men også familie, karriere, rock'n roll, party, naturelsker og klovn. Stort sett har jo folk gjort et bevisst valg på bildet de legger ut, og det er noe de ønsker å formidle med det.