Alle innlegg Sukkerforum

På toppen av et fjell

Vis siste innlegg
(mann 60 år fra Oslo) to. 9 juni 2016 18:39 Privat melding

En annen observasjon etter noen dager på Sukker er at veldig mange kvinner er på toppen av et fjell på bildene sine. Da kan vi jo utlyse en konkurranse om hvilken profil som har bilde på toppen av det høyeste fjellet.

Er menn på toppen av fjell i sine bilder også?

Da har jeg jo også skjønt at å ikke være en sønn av villmarken kanskje heller ikke er noe sjakktrekk for å lykkes :-).

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 9 juni 2016 18:52

Dyre biler i menns bilder er som kjent penisforlengere, Hva høye fjell betyr tør jeg ikke forklare :D

Skjult ID med pseudonym Sjøla68 to. 9 juni 2016 18:57

Menn viser seg frem i sykkelshorts, bar overkropp full av tattoos, i snøen, i kajakk og sammen ungene sine.

Så har du "de andre" som gjerne lar seg avbilde sammen ølen sin på en uterestaurant i "syden".

Jeg har sett mer sykkelantrekkfotos enn fjelltopper :D

(mann 60 år fra Oslo) to. 9 juni 2016 20:00 Privat melding

Interessant - jeg fisket ikke etter negative ting menn gjør/viser på sine profiler, eller mente at fjellbildene var noe negativt :-).

Jeg synes bare det var morsomt med så mange fjellbilder, når jeg samtidig fremmer en urban profil. Jeg solgte den forbanna alltid-noe-som-må-fikses-klippes-lukes-males eneboligen på landet, flyttet til byen og har aldri angret. Så når jeg først har kommet meg til er alle kvinnene på toppen av et fjell et eller annet sted.

Det var selvironisk - jeg er tydeligvis litt ute av sync :-)

(kvinne 48 år fra Troms) lø. 11 juni 2016 21:37 Privat melding

Fikk mæ nu en go latter etter å lest innlegget ditt Rune58 vi vil vel alle legge ut de mest fordelaktige bilder vi har.Og til opplysning så e d mange menn som legger ut bilder av sæ sjøl på fjellturer,fisking,bålturer og dæ de som virkelig er sjølgo MÅ jo legge ut bilder av sæ sjøl på treningsstudio mens de beundrer sin egen kropp,gjerne veldig lettkledd.Det synes æ e personlig avtenning. Skulle nok vært ordnet masse treffhelger for å kunne "mingle" da hadde vel noen funnet hverandre. :) Ps.Det e trivelig med fjellturer,men kun når man vil ikkje for å få mest "likes" på sosiale medier.

(mann 60 år fra Oslo) lø. 11 juni 2016 21:52 Privat melding

@gausvikpia - det var ingenting feil med bildene på toppen av fjellet. Hadde jeg vært på en topp i det siste hadde jeg også tatt bilde. Mine fjelltoppbilder har nok ingen relevans lenger..., hehe.

Det var bare morsomt fordi jeg hadde en profil der jeg poengterte at jeg var mest urban selv. Og seriøst, alle de som har disse bildene kan vel legge ut høyden på toppen, så finner vi ut hvem som har vært på den høyeste. Jeg ville ikke blitt overrasket om noen her inne hadde noen Himalaya topper å skryte av, eller i alle fall høyere toppen enn vi har i Norge - det hadde vært kult. Mont Blanc er sikkert der et eller annet sted.

(mann 50 år fra Møre og Romsdal) lø. 11 juni 2016 22:15 Privat melding

Hei bor i Molde og bilder fra forskjellige opplevelser og aktiviteter og hvordan livet mitt er. Fjellturer bilder og praktisk arbeid bilder. Skulle tro det er bra. Ellers tror jeg at jeg har skrevet en grei profil. Jeg har sunne interesser og praktisk arbeid. Har jo vært på noen skiturer topptur i vinter og noen Fjellturer. Prøver å holde formen oppe både fysisk og psykisk helse. Idag har jeg vært på Hjertøya øy ved Molde, . Dugnad, hogd mye ved og motorsaging, . Sitter nå å ser på England mot Russland, . I morgen rusletur på Hjertøya, .Ha en god lørdag kveld 😊 Kjempe fint vær sol, .

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 12 juni 2016 00:14

Veldig mange menn har fjelltoppbilder i 30-årene. Trolltunga går mest igjen. Tror de bruker det som "bevis" på at de "liker å ferdes i skog og mark" selv om de fleste av dem ikke ser veldig trent ut.

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 12 juni 2016 00:27

Noen innslag av kjeragboten også. Det er den stenen som henger fast mellom to fjell.