Alle innlegg Sukkerforum

Blir blokkert av brukere uten grunn...?

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Akershus) to. 9 juni 2016 22:34 Privat melding

Hei sukker-folk ☺️

Opplever nå og da at en bruker har vært og besøkt profilen min, og deretter blokkerer meg uten at man engang har skrevet en melding til vedkommende . Hvorfor? Jeg bare lurer. Hadde forstått det dersom man var ufin eller frekk, eller har møttes, men ikke vil ha noe med den andre å gjøre lenger...

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 9 juni 2016 22:40

Prøv å skrive "blokkering" i søkefeltet her så får du opp 249302 tråder som handler om akkurat det.

(mann 51 år fra Akershus) to. 9 juni 2016 23:15 Privat melding

Ok! Tydeligvis flere som opplever det... :-D

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 9 juni 2016 23:38

Folk bare rydder bort de som er utenfor deres søkefelt. Ikke værre enn det😊
Eller det kan være naboen, eksen, dama til en kompis etc som ikke vil du skal se at de sneik inne på profilen din @ts😂

(mann 51 år fra Akershus) to. 9 juni 2016 23:51 Privat melding

Skjønner! Da rimer det - takk 😊

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 10 juni 2016 00:44

Dette har blitt sagt hundre ganger før, men det er fremdeles uheldig at de som blir bokkerte får beskjed om at noen har besøkt profilen deres før de oppdager at de er blokkerte.

Jeg skulle ønske man kunne blokkere (les: rydde opp) uten å måtte gå inn på profilen til eksen, naboen eller de som bok i "Gokk".

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 10 juni 2016 09:18 Privat melding

Har begynt å blokkere, mest for å rydde litt, ikke noe personlig i det, men noen er uansett helt uaktuelle 😊 hadde vært greit, som vårsol sier, m en mildere ordning , som ikke blir like synlig,- noen tar seg jo nær av dette og blir såre, desverre.. 😊

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 10 juni 2016 11:54

Vet det finnes en "skjul" funksjon på annet nettdating sted. Profilen kommer ikke opp på lister og ved søk, men personen man skjuler kan sende mld til de som har skjult.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 10 juni 2016 12:27

Plager ikke meg om folk gjentar tråder i det uendelige.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 10 juni 2016 14:37 Privat melding

@WhiteL: Grunnen til at problemstillingen har vært oppe mange ganger er selvfølgelig fordi dette er noe som opptar mange, og som er uforståelig og frustrerende frem til en får det forklart. Så det er naturlig at du stiller spørsmålet og blir litt oppgitt. Det er en del av oss som ønsker både en knapp for å skjule de som er uaktuelle for oss, men hvor de fremdeles har mulighet til å kontakte oss, og at folk ikke får beskjed om at man har besøkt dem for så å se at de er blitt blokkert. Hvis de to tingene ble innført ville man slippe mye frustrasjon. Velkommen til forumet, forresten ! Du ser ut til å være ny, og det er hyggelig med nye fjes :-)

(mann 48 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 16:36 Privat melding

Hvordan et spørsmål om hvorfor man blir blokkert gjør den som spør farlig er i hvert fall hinsides min fatteevne.

(kvinne 41 år fra Hedmark) fr. 10 juni 2016 16:36 Privat melding

Ikke tenk på dem som blokkerer deg. Konsentrer deg heller om dem som ikke gjør det ☺️

(mann 48 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 17:19 Privat melding

Eller kanskje man rett og slett lurer på om man har gjort noe galt. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor det gjør en person farlig.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 10 juni 2016 17:40 Privat melding

Jeg vet ikke om siden dette mest skjer med menn, at det ligger en 'det må de tåle'- tanke her. Jeg synes ikke vi skal herse med de som blir støtt. Jeg hadde syntes det var kjempekjipt å bli blokkert hvis jeg var innom og tittet på en jeg syntes var søt.

Skjult ID med pseudonym Mars fr. 10 juni 2016 18:01

Jeg synes det er kipt å bli blokkert selv. Særlig hvis det skjer etter at jeg har vært inne på en profil.
Selv blokkerer jeg ikke noen som kontakter meg eller går inn på min profil for å kikke. Jeg synes det er et for sterkt virkemiddel å bruke med tanke på hvordan den andre kan føle seg etter å ha blitt blokkert. Jeg tenker bruken av blokkeringer et uttrykk for det sorteringssamfunnet vi i større og større grad er blitt en del av.
Jeg skjønner heller ikke hvorfor noen har så stort behov for orden og systematikk at de av den grunn blokkerer. Skulle jeg blokkert alle som av forskjellige grunner ikke interesserer meg hadde jeg ikke fått gjort annet her.
Ellers virker det som det er en del her som nærmest går vitenskapelig frem for å skaffe seg en kjæreste – lykke til.

(mann 50 år fra Vest-Agder) fr. 10 juni 2016 18:15 Privat melding

Blir blokkert hver dag bryr meg ikke og mld før de blokkerer meg og mange av dem egner seg ikke på trykk leeer godt ..

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 10 juni 2016 18:20 Privat melding

Skjønner heller ikke blokkering... Hadde bare blokkert noen som ikke tok nei for et nei eller opptrådte truende på noe vis. Har ingen problemer med å si ifra om jeg ikke er interessert, og det pleier da å holde for de fleste.

(mann 50 år fra Vest-Agder) fr. 10 juni 2016 18:25 Privat melding

Har aldri vært inne på noen av de som blokkere meg og skriver mld før blokkert .. Blokkere aldri noen gidder ikke ..De for bare blokkere meg hvis de har lyst ..

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 10 juni 2016 18:30

Blir stadig blokkert......å blokkerer selv kun de som er inne på profilen min stadig vekk og er laaaaangt over aldersgrensen jeg søker, type 10-20 år😳
De som er innafor og kan være interessante og gjør det samme sender jeg mld til og blir da som regel blokkert😁
Men det bryr meg midt på lilletåa😊

Skjult ID med pseudonym Rampegutt fr. 10 juni 2016 18:48

Hvordan vet man at man blir blokkert? Har aldri tenkt over det der egentlig. Antar jeg blir blokkert så det gviner, men åssen kan jeg vite det..og hva er egentlig problemet. Det er jo "10000" kvinner her inne. Om tusen stykker blokkerer meg er det jo 9000 igjen. Holder i massevis. Hvis jeg tenker på at noen damer blokkerer meg etter å ha vært inne på min profil klarer jeg ikke engang å bruk en brøkdels kalori på å tenke at det er dumt. Hvordan er det mulig å bli støtt av å bli blokkert på et nettsted hvor det vrimler av damer i alle himmelretninger? Men en gang ble jeg litt småirritert. Det var en dame som utrolig nok skrev i profilen sin at hun var dominant(!) så jeg kontakte henne etter beste evne og alle kunstens regler. Hun svarte meg faktisk, men jeg bodde for langt unna sa hun, og så blokkerte hun meg. Og hun bodde på Lillestrøm eller noe og jeg bor i Vestfold. Da ble jeg litt betuttet. Det var ufølsomt av henne! Man kan åpenbart ikke stole på noen lenger. Jeg er sikker på at hu bare jugde.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 juni 2016 19:23

En ting har jeg lært meg: Det nytter ikke å forstå alle andres avgjørelser.

Noen blokkerer bare fordi de tenker "uinteressant". Noen blokkerer fordi man røyker, ikke røyker, går på fjellet, ikke går på fjellet, har deilig kropp, ikke har deilig kropp, er høy og mørk, ikke er høy og mørk, er steinrik, ikke er steinrik, liker blomter, ikke liker blomster, liker å reise, ikke liker å reise, liker slanger, ikke liker slanger, elsker god mat, hater å bruke penger på mat, er åndelig, er ateisk - hva som helst!

Min konklusjon? Folk vet ikke sitt eget beste! Fakta banana!
Vi ANER ikke hva vi holder på med, og surrer det til for oss selv til stadighet :-)

Så chill, kjære venn. Ta livet med ro. Ikke prøv å forstå. Det finnes nok av mennesker som er ulik deg. Men det digge er at det finnes noen som vil akkurat som deg også. Så stå på, Sir - og lykke til!

:-)

(mann 50 år fra Vest-Agder) fr. 10 juni 2016 20:10 Privat melding

Man vet ikke hva en finner av mennesker på date sider .. Det viktigste er å aldri gi opp håpet :).. Så en må ikke bry seg noe om noen blokkerer deg ...

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 22:35 Privat melding

Tenk på en blokkering som en manglende looks-match. Jeg hører aldri noen klage over manglende looks-match, men egentlig er det nøyaktig det samme. Man ble valgt bort. Ikke mer dramatisk enn det :-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 10 juni 2016 22:42

Jeg har opplevd at mennesker som deltar i et kjøttmarked ikke aksepterer at enkelte finner det for godt å filtrere utvalget - hvorfor? Tror de det ligger en skjult faenskap bak dette?

(kvinne 39 år fra Akershus) fr. 10 juni 2016 22:53 Privat melding

Du er nok ikke blokkert uten grunn :)
Kanskje du:
-bor for langt unna/bor for nære
-har for mange/få barn
-røyker/røyker ikke
-liker jazz/liker ikke jazz
-er for høy/for lav
-har bil/har ikke lappen
-har blå øyne
-har hund
-søker annen alder enn den som besøker deg
-har nulltoleranse for alkohol/liker alkohol
-er religiøs/ikke-religiøs
-har bilder av ungene dine på profilen <-- DETTE er et så stort NEINEI for meg at jeg nesten gråter når jeg må blokkere dødskjekke menn med fantastiske profiltekster på grunn av det :(

INGEN av disse eller andre blokkeringsgrunner er grunnløse, MEN de er ikke personlige grunner til å blokkere deg, de som gjør det kjenner deg ikke, du bare passer ikke i filteret deres :)

Jeg synes det er greit å bli blokkert, da vet jeg hvor skapet står ;)

Jeg blokkerer i øst og vest <-- kjempesmart, har nesten ikke hatt besøk på evigheter, men dét er mitt problem ;)

Skjult ID med pseudonym - fr. 10 juni 2016 22:53

Så...annonym filtrering er stikkordet?

(kvinne 39 år fra Akershus) fr. 10 juni 2016 22:54 Privat melding

Gr?r, noe falt bort:
*har blå øyne/grønne øyne/grå øyne/brune øyne
*har hund/katt/firfisle eller gekko ;)

(mann 57 år fra Møre og Romsdal) lø. 11 juni 2016 21:03 Privat melding

Opplever blokkering som ukultur. Ikke minst fordi man ikke gis noen mulighet til å kommunisere og finne ut av om det er noen grunn. Så kan jeg forstå det hvis det er eks eller nabo eller noe slikt, og selvfølgelig hvis man har vært utsatt for plagsomme meldinger eller tilløp til kverulering eller hva det måtte være. Men å blokkere for å rydde opp har jeg ikke sansen for, og det skal vel ikke så mye innlevelsesevne til å for å skjønne at en del vil oppfatte dette som kjipt. (Det er vel også til å forstå at blokkereren kan ha blitt lei av eventuelle hyppige besøk, men synes egentlig også det er et luksusproblem.) Ok, er ikke emosjonell pga dette, men for min del blir dette et minus med Sukker, et argument for å vurdere et annet tilbud eller heller gå ut og smile til noen i parken. (Men b. skjer ikke såå ofte da. Er her ennå :-) )

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 11 juni 2016 21:31 Privat melding

Blokkering er en møkkafunksjon som burde vært noe helt annet, men siden det er den muligheten folk har for å "fjerne" uinteressante profiler så er det den som blir brukt.

Jeg blir selv blokket av folk som bare er innom meg, eller som jeg har vært innom, eller av andre grunner, oppdager det innimellom når jeg ser profiler her på forum som jeg har lyst til å sjekke. Jeg aner ikke hvorfor de har blokkert meg, men de har sikkert sine grunner :)

Jeg lever fint med at folk blokkerer meg og jeg lever også fint med at folk misliker blokkering. Jeg skjønner ikke hvorfor folk tar seg så nær av blokkering, men respekterer at andre opplever funksjonen annerledes enn meg :)

Det er godt vi er forskjellige sier jeg bare, hvis ikke hadde verden vært et mye kjedeligere sted ;)

PS: eneste blokkering jeg misliker er når folk sender en ufin melding og umiddelbart blokkerer, DA blir jeg bittelitt grinete..

(mann 57 år fra Møre og Romsdal) lø. 11 juni 2016 23:44 Privat melding

Ja, det siste er jo helt greit. Og det er jo ingen som har hoppet på deg eller kastet cupcakes i øyet ditt og sånn. Men blokkering blir en form for kommunikasjon, og i mine øyne en dårlig form for kommunikasjon - og som til en viss grad signaliserer at dette er et menneske jeg ikke er interessert i og som jeg derfor ikke trenger å bry meg om. Mener det er bra å bry seg bittelitt om alle. Men da har jeg sagt mitt, og lever fint med de rådende tilstander.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 12 juni 2016 00:32 Privat melding

Det største problemet med blokkering er etter min mening navnet "blokker" siden det antyder at man har gjort noe galt, i tillegg til at man får vite at det har skjedd.

Det som derimot er genialt er at begge forsvinner fra hverandres lister. Andre steder kan person A sette "Ikke interessant" på person B og den forsvinner fra egen liste. Derimot kan person B gå inn hos A og tenke: "Hmm kanskje denne personen er the one, jeg sender en melding!" Og det er helt bortkastet...

Jeg blir glad hvis folk blokkerer meg for da er det avklart, denne personen er ikke interessert enkelt og greit, da bruker jeg tiden på andre som kanskje er.

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 12 juni 2016 00:53 Privat melding

Digg å blokkere og bli blokkert, få bort det som ikke matcher
*tommel opp*

(mann 45 år fra Oslo) sø. 12 juni 2016 01:04 Privat melding

Sukker-treet er en annen ting. Man kan sette absolutt krav, men Sukker fraråder å bruke funksjonen!

Det er gjerne litt tilfeldig hvilket eksakt tall man setter, men høy/middels/lav har man et bevisst forhold til. Derfor burde absolutt krav inkludere +/-3 i stedet for bare +/-1, da kunne man sette 10 på sitt eget tre for å inkludere bare de som har svart høyt (7-10) eller sette 7 for å ekskludere de som har svart lavt (1-3).

Dette ville dessuten spart oss for masse blokkeringer!

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 12 juni 2016 03:01

Dere som lurer på hvorfor dere blir blokka....i dag ble jeg avblokka😳
Er det noe som er noe å lure på må det nå være det!
Funderer nå på om jeg blir blokka igjen hvis jeg sender melding og spør😁
Skal jaggu gjøre det😇

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 12 juni 2016 08:21 Privat melding

@Vimsa: Det kan tenkes han har gjort som meg: Først blokkerte jeg ingen. Så blokkerte jeg noen få som var plagsomme eller som så skremmende ut og ofte var innom. Så hørte jeg de andre sa at de blokkerte folk som var uinteressante pga geografi eller alder eller bilde/tekst og alle de som kom innom som ikke hadde bilde. Så da gjorde jeg det. Men så leste jeg et par tråder her med folk som syntes det var sårt å bli blokkert, så da opphevet jeg alle blokkeringer igjen, bortsett fra de som var plagsomme eller så skremmende ut (og de var kanskje 1% av de jeg blokkerte.

Så kanskje han bare har endret praksis?

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 12 juni 2016 10:29

@Sol...har aldri vært inne på profilen hans😳 Så det var nok ikke fordi han følte seg "forfulgt".
Men at det kan ha noe med alle trådene her å gjøre kan vel være en grunn😊
Han dukka opp på Looks i går, med gjensidig interesse for flere dager siden og han har ikke vært der før.
Jeg sendte melding i går, den er lest og jeg ble ikke blokkert igjen😳.....men svar har jeg ikke fått😁
Men akkurat det bryr meg mindre😊

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 12 juni 2016 13:27 Privat melding

@Vimsa: Det var neppe noe du gjorde som var årsaken til at du blokkerte. Det var vel mer at det var noe i profilen din - noe dere ikke matchet på - han liker hunder du liket katter - det kan være hva som helst og behøver ikke være noe negativt, bare noe som ikke matcher. Jeg blokkerte f.eks. de med veldig mange fjelltopp-bilder, for de fjelltoppene har ikke jeg tenkt til å være med på 😂

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 12 juni 2016 13:28 Privat melding

* årsaken til at han blokkerte.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 12 juni 2016 13:48

Helt greit å bli blokkert @Sol, jeg bryr meg ikke om det😊
Og jeg bryr meg enda mindre om årsaken. Trenger ingen forklaring.
Tenkte bare jeg skulle sjekke reaksjonen😜
De som blokkerer er ikke interessert, så enkelt er det! Greit å slippe å bruke tid på de😉