Alle innlegg Sukkerforum

Funksjoner vi ønsker oss på sukker

Vis siste innlegg
(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 00:55 Privat melding

- Jeg ønsker meg at det skulle være mulig å søke på person på forumet og få opp innlegg de har skrevet og tråder de har startet

- Jeg ønsker meg at det fantes et alternativ til blokkering for de man finner uinteressante, slik at man slipper å såre folk

- Jeg ønsker meg muligheten til å sette inn bilder i meldingene og i trådene her på forumet

- Jeg ønsker meg at det skulle la seg gjøre å blokkere folk uten å gå inn på profilene deres.

Og sikkert en god del til, men det er det jeg kommer på i farten. Er det flere som ønsker noen av disse funksjonene, eller eventuelle andre?

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 10 juni 2016 01:10 Privat melding

Klikkbare lenker i innlegg på forumet.
(for latsabber som meg, som aldri gidder å kopiere og lime inn)

Ønsker meg egentlig et helt annet oppsett på forumet, med underforum for diverse tema. Men kanskje vi er for få her inne/ skriver for lite variert til at det er behov for det?

På pc er det vel søkefunksjon i forum? Eller? (Selv er jeg stort sett på mobil)

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 01:17 Privat melding

@pusungen helt enig med alt..

(mann 60 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 01:30 Privat melding

Fjerne valget for svare på innlegg anonymt. Så kan noen heller lage en egen webside for de som har behov for å date og diskutere anonymt - RealBlindDates.no. Forretningsidé for den som måtte ønske, og domenet ser ut til å være ledig :-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 10 juni 2016 02:01

@Pusungen:
Kanskje du skal sende ønskelisten din til support? -Jeg har kommet med ønsker til dem tidligere, og de skulle i hvert fall tenke på saken, sa de.

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 10 juni 2016 06:59

Ønsker en knapp for å skjule profiler for å rydde unna i listene, men ikke nødvendigvis blokkere for godt. Blokkering må beholdes så vi blir kvitt de vi ikke vil ha noe med å gjøre(ekser, naboer ol). Helst uten å gå inn på profilen.
Å ellers som deg @pusungen😊

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 07:21 Privat melding

@Vimsa: Det var det jeg tenkte på under det andre punktet mitt. Du var bare litt bedre på å beskrive det 😊

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 10 juni 2016 09:32

Sukker er optimalisert for at flest mulig skal rote rundt her lengst mulig samtidig som tjenesten må kunne vise til resultater på kjærlighetsfronten.

Altså:

- Jeg ønsker meg at det skulle være mulig å søke på person på forumet og få opp innlegg de har skrevet og tråder de har startet

Den har jeg ingen god forklaring på.

- Jeg ønsker meg at det fantes et alternativ til blokkering for de man finner uinteressante, slik at man slipper å såre folk

Om sukker hadde forklart til de blokkerte at det som oftest bare er en effektiv oppryddingsgreie ville tråder som omhandler dette ikke komme opp mer, og en viss prosent av aktiviteten på forumet ville dødd ut. Dett er også grunnen til at det ikke er en ordentlig oversikt over tråder her. Det finnes bare et visst antall temaer som kan tas opp, og 99% er allerede dekket opp gjennom årene.

- Jeg ønsker meg muligheten til å sette inn bilder i meldingene og i trådene her på forumet

Da ville noen ta den helt ut og laste opp støtende bilder, og det blir støy ut av ville H til moderatorene her. De vill måtte ansette flere folk. Dyrt for sukker og potensiell fare for at folk avslutter abonnement.

- Jeg ønsker meg at det skulle la seg gjøre å blokkere folk uten å gå inn på profilene deres.

Da ville du gått inn på langt færre profiler og til slutt ende opp med et veldig lite antall potensielle. Til slutt er det nesten ingen igjen og du ser ikke vitsen med å være her, og avslutter abonnementet. Ikke bra for sukker. Siden det er tungvint å gå inn på hver enkelt profil å blokkere, gidder man ikke å blokkere så mange.

Og sikkert en god del til, men det er det jeg kommer på i farten. Er det flere som ønsker noen av disse funksjonene, eller eventuelle andre?

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 09:56 Privat melding

@BruceW: Du tar utgangspunkt i at sukker ønsker å lure oss. Jeg tar utgangspunkt i at de ønsker fornøyde kunder. Jeg håper at det lar seg gjøre å gjennomføre noe av dette. Som et minimum at det går an å blokkere folk uten å gå inn på profilen. Det skaper bare frustrasjon for alle parter. 😊

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 10 juni 2016 10:01

Nei, jeg har ikke det som utgangspunkt, jeg bare forklarer hvorfor brukervennligheten må forsakes på noen punkter for at sukker skal fungere i det lange løp.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 10 juni 2016 10:18

Isabel78 nevnte klikkbare linker. Det ville i større grad føre til at folk fyker ut av sukker og ikke kommer tilbake på en stund. I tillegg kan det være linker til steder sukker ikke kan være bekjent av å linke til. Det kan bli et problem av samme type som med mulighet for bildeopplasting.

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 10 juni 2016 17:24 Privat melding

Ville absolutt vært greit med en "ikke-blokkering" ja, hvor jeg kan gjemme tilsynelatende uinteressante fra mine søketreff, men ikke hindre dem i å kontakte meg hvis de vil.

Jeg bruker også notater aktivt, og når den aktuelle brukeren sletter seg kan jeg så vidt jeg vet aldri fjerne notatet, så hun blir liggende i notatlisten min til evig tid. Hadde dessuten vært fint om notat hadde et lite symbol under bildet i søketreff (akkurat som hjerter, album og super gjør), sånn at jeg kan se at jeg har notert noe, og evt få opp notatteksten ved å muse over, istedenfor å klikke inn på profilen og registreres som besøk.

(mann 52 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 17:47 Privat melding

Jeg skulle ønske sukker:

Ga resultater... Kvinner hvor er dere hen, i alle fall ikke oppnåelige:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 10 juni 2016 18:07

Vi får ønske oss en "Garantert kjæreste"-knapp @Mundari😜
....hadde vært spennende å se hva vi kunne endt opp med😂

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 10 juni 2016 18:13 Privat melding

Er enig m pusungen pluss at KAN VI PLIIIIS SLIPPE Å SCROLLE I INNLEGGENE HER INNE 😭 Når det er 250 svar er det jæklig frustrerende å bla nedover i uendeligheten. Del opp med maks 10-12 innlegg pr side - vips, mye lettere å finne frem.

(mann 52 år fra Oslo) fr. 10 juni 2016 19:36 Privat melding

Vimsa: Fikk ønske fremlagt om gjenninnføring av arrangerte ekteskap for et par dager siden. Av en godt norsk kvinne. Er det da lov å si at feminismen har spist sine barn og pendelen svinger?
Ikke at jeg ønske rat mine foreldre skulle valgt, det hadde garantert blitt katastrofe.
Og nå som både min bror og jeg er skilt er jeg i mitt stille sinn glad mor er gått bort, for om hun hadde visst hadde vi blitt drept mens vi sov...

Skjult ID med pseudonym Z fr. 10 juni 2016 19:40

Heier på Brusern her....mange av ønskene vil føre til mindre aktivitet.
Og for meg er det absurd, ettersom alle klager på lite aktivitet :-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 10 juni 2016 20:25 Privat melding

Eh, alle diskusjonsforum jeg har frekventert i årenes løp har hatt mulighet for klikkbare linker. Jeg ser virkelig ikke problemet. Virker bakstreversk å velge å ikke ha det.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 10 juni 2016 20:44

Klarer ikke forklare dette bedre. Det går på forretningsmodell, ressursbruk, brukerprofiler osv.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 10 juni 2016 21:14

Funksjonalitet som henter exemplarer ned i 3D. Virtual reality, without virtual - pure reality only please...😻

(mann 21 år fra Hordaland) lø. 11 juni 2016 20:08 Privat melding

Hi du