Alle innlegg Sukkerforum

Ikke svar

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Akershus) lø. 11 juni 2016 15:34 Privat melding

Vet ikke om damene her inne får så mye meldinger, ,at det å.sende et høflig svar er for mye forlangt😈
Bare undres? ??

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 11 juni 2016 15:37

De har ingen plikt til å sende deg noe som helst.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 11 juni 2016 15:40

Hvis de sender svar om at "beklager, du er ikke min type", så kanskje det blir galt og, siden dere ikke har møttes før og hvordan kan de da vite det osv... Er nok mange som velger den veien med å ikke svare. Man er på på nett og det er mange forskjellige folk, man kan ikke ta det som skjer personlig.

Skjult ID med pseudonym blond og.. lø. 11 juni 2016 15:57

@kjekk65 Enig med deg. Det er mange som ikke har oppdragelse nok til å svare høflig tilbake. Her inne forventer vi å finne noe av det viktigste av alt, noe vi savner sårt og bruker mye tid på å finne, så klarer man ikke å være så pass seriøs at man sender et svar tilbake til den som er så pass interessert at den sender en hilsen. Etterpå klør man seg i hode og lurer på hvorfor man er alene . Selv svarer jeg alle og det er ikke få. Skulle bare mangle. Har med min egen integritet og selvrespekt og gjøre også. Mennesker er mennesker selv om de sitter bak en skjerm og det ikke er din type. Klarer man ikke å hoste opp et høflig svar uten å såre med "du er ikke min type" foreslår jeg at man tar grunnskolen på nytt igjen.

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) lø. 11 juni 2016 16:16 Privat melding

Ingen kommentar er også en kommentar, teknisk sett. Gå for profilene med svargaranti. Vinn-vinn.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 11 juni 2016 16:16 Privat melding

Svarer alle, alltid..

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 11 juni 2016 17:52 Privat melding

Jeg har pleid å svare stort sett alle, MEN det har hendt at jeg ikke har svart, da stort sett fordi det har vært en forglemmelse og når jeg har vært inne igjen så har det gått så lang tid at det nesten blir tåpelig å svare..

Jeg skjønner ikke alle de såre tærne rundt omkring, de som avviser deg kjenner deg ikke, og avvisninger må ikke tas personlig, da blir man jo sprø.

Når det er sagt så foretrekker jeg et svar selv jeg. Gutter/menn hos meg har en svarprosent på ca. 5. Det vil si at ca 1 av 20 svarer på meldinger, gutta er ikke så "flinke" de heller, men hadde de vært interessert så hadde de svart meg. De er ikke interessert og det er faktisk helt greit, blokkerer noen meg så er de jo veldig tydelige, men da vet jeg ihvertfall hvor skapet står ;)

@blond og.. Hvorfor er "du er ikke min type" sårende? Hvis mannen stemmer totalt motsatt av meg, står på nedoverski hver helg i vinterhalvåret og elsker jazz så er han ikke min type. Så enkelt er det faktisk. Eventuelt så er det noe ved utseendet som gjør at jeg ikke er tiltrukket, ergo ikke min type. Det betyr bare at jeg ikke liker det jeg ser, ikke at jeg mener at mennesket er stytt. Jeg har to venninner her inne og vi har FULLSTENDIG ULIK smak. Det jeg synes er überhot, finner den andre fullstendig utiltrekkende, mens den tredje kan være enig i objektivt utseende, men så er det allikevel noe som gjør at man ikke tiltrekkes = h*n er ikke deres type. Jeg mener at det svaret også er et legitimt svar på henvendelser så lenge dét er grunnen :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 11 juni 2016 17:59 Privat melding

Det Bruce sa. Har ingenting med manglende oppdragelse å gjøre, de er rett og slett ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 11 juni 2016 19:28

Det Bruce, Hoppetussa og HerrFekt sa 👊🏼

Hilsen ei som sjelden svarer for Ja, det er da også ett svar😉

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 11 juni 2016 20:24

At noen ikke er ens type har ikke noe med grunnskolen å gjøre. Man kan jo lese profilen til en annen en og se at man er to vidt forskjellige typer. Jeg har ikke sagt at jeg synes det er ok å ikke gi et høflig svar eller avslag, men jeg blir heller ikke fornærmet om noen ikke synes jeg er hans type. Man savner noe i hverdagen, ja, men man må jo huske at man er på nett, og her er mange forskjellige mennesker, man klarer ikke å oppdra alle. Om man ikke får svar, så sier det det meste. Man er ikke interessert, da er det jo ikke så mye mer å dvele ved.

Skjult ID med pseudonym blond og.. lø. 11 juni 2016 20:34

Hvordan man oppfatter "du er ikke min type" er sikkert forskjellig men jeg har min mening om saken og synes det er ufattelig barnslig å ikke kunne svare når man får en hyggelig hilsen. Det å sende et høflig svar til noen som tar kontakt forventer jeg at grunnskoleelever skal klare. Dette er et kjøttmarked på mange måter og for min del er det viktig å holde en ryddig profil og personlighet her inne. Som ryddig og personlig er for meg. Skjønner at andre mener noe annet. Du er ikke min type er noe min datter på 12 og hennes venner lirer av seg. Men 12 eller 55, vondt kan det gjøre uansett og jeg garderer meg gjennom å være høflig.... mot alle.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 11 juni 2016 20:58

At folk ikke svarer på meldinger, eller at folk blokkerer andre er et stadig tilbakevendende tema på forumet. Man får ikke belært andre, dette er et sted med forskjellige folk, så da må man vel bare prøve å finne de som holder en ryddig profil og holde seg unna alle grunnskoleelevene her inne. Jeg synes forøvrig at det å kalle andre som ikke svarer for at de driver en grunnskolementalitet også er å rakke ned på dem jeg da. Alle som som klager her over at de ikke får svar, vi vet jo ikke hva slags førstemelding de har sendt?
Selv får jeg da meldinger fra folk som bare skriver "hei"... eller "skjer a".. eller "driver du med a".. De har jeg ikke giddi å svarte og vet noen ble fornærmet av det, men der mener jeg at heller dem får komme opp med noe bedre.

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 11 juni 2016 21:30

Kvinner her inne har mange meninger og har vært her lenge, Så de kan nesten alle triks og har endel selv og dermed faller de ikke for fristelsen å svare deg om de ikke ser at du har et skapelig utseende og manerer.

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 11 juni 2016 21:42 Privat melding

Da har vi forskjellig oppfatning av hva "høflig svar" er @blond og..

Jeg mener at:
"Hei xxx,
tusen takk for melding, det setter jeg stor pris på, men
-du er dessverre ikke min type
-jeg er dessverre ikke interessert
-du bor dessverre for langt unna
-du har dessverre bilder av ungene dine på profilen.
Jeg ønsker deg lykke til her inne! :)
-S"
går under kategorien "relativt høflig melding", de som bare skriver "hei" får et hei tilbake, de som skriver "Hei hvem er du da?/Hva gjør så denne damen i kveld?/Hei, lyst til å skrive litt ++" får meldinger som de over hvis jeg ikke er interessert. De som viser at de faktisk har lest profil, men ikke er interessante av ulike grunner får et mer utfyllende svar som enten er positivt eller negativt avhengig av om jeg blir nysgjerrig på dem :)

Du oppfatter "du er ikke min type" som uhøflig og under barneskolenivå, jeg synes det er helt greit, vi er forskjellige i hvordan vi oppfatter ting rett og slett :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa lø. 11 juni 2016 22:46

Enig Smylfz :)

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 11 juni 2016 23:00 Privat melding

Gud så lei jeg er av disse syteinnleggene om manglende svar! Sorry! Orker bare ikke å bruke tid på å svare alle. No answer = not interested. Ferdig snakka!

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 11 juni 2016 23:56 Privat melding

Lurer på hvem som er irritert/indignert her, Hovmester.....

Skjult ID med pseudonym blond og.. sø. 12 juni 2016 07:25

Jeg er enig med dere om at meldinger som; Hei, hva skjer snuppa og et smilefjes ikke bør forventes påfølgende langt svar og høflighet. Jeg skriver om de som faktisk tar seg tid til en høflig og personlig hilsen. Og det at jeg bruker grunnskoleelever som sammenligningsgrunnlag synes jeg er godt beskrivende. Når man synes at mennesker skal stå i diverse ufinheter etter en vennlig hilsen forventer jeg at man tåler andres meninger.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 12 juni 2016 08:42 Privat melding

Jeg er enig i at får man en lang og personlig hilsen fra en som har grunn til å tro at dette kan være en god match, så bør man ta seg bryet med å svare. Blir det veldig mange, så går det an å lage standardsvar. Men meldinger med 'hei' og 'så pen du er snuppa' fra objektivt håpløse kandidater, der er det ikke så ofte jeg svarer. For en stund siden fikk jeg melding fra en som hadde en virkelig god førstemelding, så selv om han rent geografisk var uhåndterbar for meg sendte jeg lang og hyggelig melding tilbake om hvorfor jeg dessverre måtte takke nei, men takket for interessen og ønsket lykke til videre. Så fikk jeg melding tilbake hvor han takket overstrømmende for tilbakemelding og sa at det var sjeldent noen tok seg bryet med å svare, og at han aldri hadde fått en så koselig avvisning. Og akkurat der tror jeg vi jenter har litt å lære av gutta. Jeg har sendt uhyre få førstemeldinger, de kan telles på en hånd, men de jeg har sendt, der har jeg stort sett mottatt veldig hyggelige svar, enten det ble et nei eller et ja. Pluss en som aldri svarte 😌

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 12 juni 2016 09:34

Det ble jo veldig mye snakk om hyggelige førstemeldinger her da. Og jeg er jo enig i at det fortjener et hyggelig svar. Men vi vet jo ikke hvor hyggelige eller ikke hyggelige meldingene til trådstarteren her var da :)

Skjult ID med pseudonym Hanne sø. 12 juni 2016 12:31

Jeg har fått melding fra TS. Kort og upersonlig (kunne vært sendt til alle på sukker, og godt mulig den er det også).

Hvorfor skal jeg svare på sånt, all den tid det finnes menn som evner å uttrykke seg?

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 12 juni 2016 12:42

Jeg lurer mer på hvorfor hver enkelt ikke bare kan få være som de er uten at de skal bli definert som noe som helst. Alle er forskjellige og responderer på forskjellige måter.
En melding som en kan tolke som veldig intetsigende kan for noen andre redde dagen...
Hurra for forskjellene, det er jo derfor vi faller for forskjellige typer :)

Skjult ID med pseudonym løvetann sø. 12 juni 2016 12:43

Men må jo også legge til at for meg så er " sutring " veldig lite attraktivt, og "pjatt" helt uinteressant. Så overfladisk er jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 12 juni 2016 12:51

Man kan rett og slett ikke ta alt som skjer på nett av negative ting for personlig :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi sø. 12 juni 2016 13:44

Jeg har også mottatt melding fra @ts. Tre-fire ord. Upersonlig. Ikke noe jeg ville svart på.

Særlig gutta må nok spisse meldingene sine og skrive noe som gjør at jentene blir nysgjerrig på dem. Det er mange gode kandidater der ute, så det er greit å synliggjøre hvorfor akkurat du er noe for dem.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 12 juni 2016 14:10 Privat melding

@Hovmester: Spot on.

(mann 50 år fra Vest-Agder) sø. 12 juni 2016 14:14 Privat melding

Har alltid fått svar på de jeg sendt til :)... Og sender alltid tilbake de som skriver til meg ;) ..

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 12 juni 2016 14:32

Har kun fått to avslag😳
Alle meldinger jeg har sendt er lest. De som har svart har gjort det av "interesse" og vi har skrevet litt uten at det har ført til noe...utenom de to avslagene. Gidder ikke telle alle leste meldinger, bortkastet energi! Er de interessert svarer de. Å her er det ikke mange som kun har fått et Hei! Legger sjela mi i de fleste førstemeldinger for å prøve å gjøre et godt inntrykk, skille meg ut fra mengden😜

Skjult ID med pseudonym blond og.. sø. 12 juni 2016 14:45

Så trådstarter forventer mer av andre en seg selv. Nice.... ikke.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 juni 2016 14:47

Snekrer en førstemelding slik den s k a l være for smelle realt rett i sikringsboksen:

"Hey gurl! 😉 why u so fine? 😈 (lånt intro)

Siden du er her er du tilhenger av samvær mellom gutt og jente. Jeg har en madrass jeg skulle testet spretten i. 😼

Blirrumeeller?😍

Legger ved bilde av tilhengerfestet som inngår i testen. Tar gjerne mot bilde av din tilsvarende infrastruktur😜

Etterpå kan vi finne på noe gøyt i sivilt antrekk - og finne ut om vi nesten skal gifte oss😊"

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 12 juni 2016 14:53

Hahaha... :D

Skjult ID med pseudonym blond og.. sø. 12 juni 2016 14:58

Fått som første melding.
-Haaallå snuppa åstan går det?
-Hva gjør denne vakre frøken i kveld da? (jeg har ikke bilde)
Hva sier du til et restaurant besøk med påfølgende rødt? Jeg svarer: -Tenk om jeg er stygg som juling?
-Da blir det mye rødt på meg, svarer han.

Hei. Jeg er 23 år og fantaserer om modne kvinner med en fast hånd. Jeg har mye å gi den rette. Call me. Pleaasss
Jeg lar meg underholdes av de andre men han siste blir for mye. Da logger jeg meg av å lurer på hva i all verden jeg gjør på Sukker.

Men mange veldig hyggelige menn også. Takk og lov.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 12 juni 2016 15:32 Privat melding

@ts: Hvis du blokkerer og gir et småsurt svar til de som faktisk svarer deg, og prøver å gi deg nyttige tips til hvordan du kan forbedre dine sjanser, så ville jeg gått litt stillere i dørene når det gjelder krav til høflighet hos andre hvis jeg var deg.

Man har en tendens til å høste som man sår...

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 12 juni 2016 17:31 Privat melding

Bling og blond.. Jeg ler så jeg griner,- det var dagens for meg! 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 12 juni 2016 18:11

Kjekt å være til hygge😊

Satt og vrei huet på hva 'infrastruktur' kalles i tilhengerbransjen, men næ - så kom jeg på nå: 'kulekobling' 😋

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 12 juni 2016 18:45 Privat melding

Haha.. Kulekobling👍🏼

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 12 juni 2016 18:46 Privat melding

Lett å more idag ! 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Sjøla68 ma. 13 juni 2016 00:01

Om ingen er interessert, ikke antydning til napp en gang, anbefaler jeg å bytte åte ;)

Skjult ID med pseudonym Piapia ma. 13 juni 2016 07:27

Ts: Driver du med masseutsendelser etterfulgt av blokkeringer? Du fikk i allefall et høflig avslag fra meg :)

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 13 juni 2016 16:32

@gille Så bra! Jeg ler selv godt av disse "kjekkasene" , men som sagt litt vanskeligere med de unge som leter etter lykken i de "eldre". Får meg til å føle meg som en overmoden pære på et fruktfat.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 13 juni 2016 23:31 Privat melding

Blond .. 👍🏼 Har fått min andel sånne meldinger, og det er bare å la seg underholde, spesielt på en søndag ( jada veit det er mandag idag !) 😁 Jeg er ganske tydelig på hva jeg vil,så de får holde på 😂😂 -de finnes i alle alders-kategorier 😂😂😂😂 men jeg svarer faktisk alle 😉

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 13 juni 2016 23:42 Privat melding

Renner inn med meldinger fra de under 19 her. Jeg treffer dem med falskt navn og skjult telefonnummer, gjør dem gravide og forsvinner igjen. Da lærer de å la eldre menn i fred.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 14 juni 2016 00:52

Har du blokkert kvinner som er rundt din alder og eldre og sendt melding kun til de unge?

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 14 juni 2016 07:05

@Mundari, om noen måneder kommer bidragskravet😂😂😂
(må huske å legge inn skjult nr på tlf neste gang jeg ringer😂)

Skjult ID med pseudonym på date ti. 14 juni 2016 08:21

Behøver man å svare på tomme profiler? Føler det er energitappende å svare på noen som ikke har gitt noe informasjon om seg selv.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 14 juni 2016 08:54 Privat melding

For å svare på en profil som er tom skal han enten ha et fantastisk bilde eller en fantastisk førstemelding. I begynnelsen svarte jeg alle, og takket høflig nei til folk som var nesten helt uten informasjon, med begrunnelse at vi nok ikke var noen god match. Da hendte det at jeg fikk sinte mailer i retur, med beskjed om at det kunne jo jeg for svingende ikke vite når jeg ikke hadde truffet dem!!

Men som @Rune58 sa i en annen tråd: Mangel på informasjon er også informasjon, og et slikt svar gjorde meg i hvert fall bombesikker på at det ikke var rett mann for meg.