Alle innlegg Sukkerforum

Utseende.!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo lø. 11 juni 2016 17:34

Hei.

Jeg blir bare mer og mer deprimert over at jenter tenker vist bare utseende. Er vist ikke så viktig med personlighet eller interesser :(. Men sukker skal jo være så bra lisom. Men har ikke funnet en spesiell person å komme i kontakt med lisom. Hva er det som gjør at jenter ikke svarer tru?

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 11 juni 2016 18:00 Privat melding

Gjelder begge veier det der,- tror fordelingen er ganske lik, desverre.

(kvinne 37 år fra Telemark) lø. 11 juni 2016 18:07 Privat melding

Det å finne noen som har gjensidig interesse er ikke lett. Og begi seg ut på nettdating kan være ganske brutalt. Det er et fokus på utseendet, men sånn er det jo i det virkelige liv også. :) Men her inne blir det nok tydeliggjort i større grad, fordi vi har bare bilder, og er du heldig, en profiltekst å gå ut i fra.
Jeg tror at det kan føles litt enklere hvis man tenker at sider som Sukker o.l. er kanaler for å gjøre deg tilgjengelig for flere. Ikke tenk at "Sukker som er så bra burde jo lande meg en dame (helst i fanget), jeg betaler jo tross alt for dette!" Men sånn fungerer det ikke. Satt litt på spissen. ;-)
Jeg er på returen og jeg er selektiv med hvem jeg bruker tiden min på. Akkurat det handler ikke mest om utseendet, men om samme ståsted i livet, at man ikke krasjer på skjellsettende ting som barn, verdier etc. Men, fysisk tiltrekning er en forutsetning for å i hele tatt komme videre. Og det er det nok for deg også, Mann28Oslo. Tenk på hvorfor du velger å kontakte de profilene du gjør, er det utelukkende på grunn av profilteksten og det som beskrives der?

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 juni 2016 18:09 Privat melding

Jeg tenker at mennesker er mennesker! Det går begge veier som gille sier. Vi ser jo etter det som tiltrekekker oss ;) Er på tide å bli hardhudet. Er hvertfall overbevist om at alle har hver sin match som er der ute :D Ha is i magen, og la ting gå naturlig ;)

(mann 33 år fra Rogaland) lø. 11 juni 2016 18:55 Privat melding

Syting er ikke veldig attraktivt. Bare sier det...😜

Skjult ID med pseudonym løvetann lø. 11 juni 2016 19:03

Du kan jo begynne med å slutte å starte tråd etter tråd der du bare klager på damene her inne... Kan jo hende du kommer litt lengre da, sutring og klaging er veldig lite attraktivt..

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 juni 2016 20:08

Grevling i taket. Greveling, grevelang. Opp med hodet, mannen på 28 i storeby'n. Det nøtter'nte å synes synd på seg selv. Det årnær sæ.