Alle innlegg Sukkerforum

Utseende.!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo lø. 11 juni 2016 17:34

Hei.

Jeg blir bare mer og mer deprimert over at jenter tenker vist bare utseende. Er vist ikke så viktig med personlighet eller interesser :(. Men sukker skal jo være så bra lisom. Men har ikke funnet en spesiell person å komme i kontakt med lisom. Hva er det som gjør at jenter ikke svarer tru?

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 11 juni 2016 18:00 Privat melding

Gjelder begge veier det der,- tror fordelingen er ganske lik, desverre.

(kvinne 38 år fra Telemark) lø. 11 juni 2016 18:07 Privat melding

Det å finne noen som har gjensidig interesse er ikke lett. Og begi seg ut på nettdating kan være ganske brutalt. Det er et fokus på utseendet, men sånn er det jo i det virkelige liv også. :) Men her inne blir det nok tydeliggjort i større grad, fordi vi har bare bilder, og er du heldig, en profiltekst å gå ut i fra.
Jeg tror at det kan føles litt enklere hvis man tenker at sider som Sukker o.l. er kanaler for å gjøre deg tilgjengelig for flere. Ikke tenk at "Sukker som er så bra burde jo lande meg en dame (helst i fanget), jeg betaler jo tross alt for dette!" Men sånn fungerer det ikke. Satt litt på spissen. ;-)
Jeg er på returen og jeg er selektiv med hvem jeg bruker tiden min på. Akkurat det handler ikke mest om utseendet, men om samme ståsted i livet, at man ikke krasjer på skjellsettende ting som barn, verdier etc. Men, fysisk tiltrekning er en forutsetning for å i hele tatt komme videre. Og det er det nok for deg også, Mann28Oslo. Tenk på hvorfor du velger å kontakte de profilene du gjør, er det utelukkende på grunn av profilteksten og det som beskrives der?

(mann 34 år fra Sogn og Fjordane) lø. 11 juni 2016 18:09 Privat melding

Jeg tenker at mennesker er mennesker! Det går begge veier som gille sier. Vi ser jo etter det som tiltrekekker oss ;) Er på tide å bli hardhudet. Er hvertfall overbevist om at alle har hver sin match som er der ute :D Ha is i magen, og la ting gå naturlig ;)

(mann 33 år fra Rogaland) lø. 11 juni 2016 18:55 Privat melding

Syting er ikke veldig attraktivt. Bare sier det...😜

Skjult ID med pseudonym løvetann lø. 11 juni 2016 19:03

Du kan jo begynne med å slutte å starte tråd etter tråd der du bare klager på damene her inne... Kan jo hende du kommer litt lengre da, sutring og klaging er veldig lite attraktivt..