Alle innlegg Sukkerforum

Bilde- og tekstløses foeventninger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 18:10

Jeg lurer på hva bilde- og tekstløse personer her inne forventer når de sender en førstemelding, og de selv ikke engang bemerker at de mangler "alt" på siden sin.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2016 18:12

Hva de forventer? Spør dem da vel?
Min antakelse er at de har ulike forventninger, tror du ikke? :-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 18:16

@Z
Du har et poeng med at de nok har ulike forventninger, men jeg synes det er håpløst å måtte forklare gang på gang at jeg vil se hvordan personen ser ut og lese en liten presentasjon før dialogen setter igang.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2016 18:18

Forståelig det, Vårsol.

Men du trenger jo ikke å ha kontakt med de uten noe informasjon?
Det finnes vel nok av smekre mannfolk her med både bilde og tekst?
Og ikke har du noen meldeplikt i forhold til å svare alle heller?

Gjør som du selv ønsker, bruk sukker på DIN måte. Det funker best :-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 18:21

@Hovmester:
Vi er tydeligvis helt enige!

Det er fullt mulig at det står flotte personer bak disse profilene, men det er jo umulig å vite når jeg ikke vet noe om dem. De vet jo det meste om meg når de tar kontakt, så det hele blir jo litt rart og skjevt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 18:26

@Ptrn:
Jeg har satt krav om bilde, men jeg skal jammen spissformulere det hele. Takk!

@Z:
Selvsagt kan og bør jeg benytte Sukker på den måten som passer meg, men jeg er litt strengt oppdratt hva gjelder høflighet, så jeg får meg ikke til å la være å svare heller. -Selv om det sikkert er det jeg burde gjort.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 juni 2016 18:31

Da skriver du i profilteksten din:

Jeg skulle gjerne svart alle, men dessverre svarer jeg ikke lenger de uten bilde og/eller tekst. Men lykke til videre! :-)

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 14 juni 2016 19:19 Privat melding

Aner ikke hva som forventes, men jeg gidder ikke å starte en dialog med en person som har en pose på hode heller.... Så om personen ikke vil vise hvem han er så kan det være det samme. En god tekst veier ikke opp for usikkerheten om å ikke vite hvem man snakker med.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 19:21

Ha, ha!
Nå ble jeg blokkert etter å ha etterlyst bilde og tekst hos han bilde- og tekstløse som kontaktet meg nå i ettermiddag. Folk er rare!

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 14 juni 2016 19:24 Privat melding

Flere personer lager en ekstra profil uten noe informasjon for å kunne kikke inn på, og ta kontakt med andre profiler uten å bli gjennfunnet under sin egentlgie og mer utfyllende profil. De bruker det litt som noen velger å bruke pseudonym her i forumet.

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 14 juni 2016 19:35 Privat melding

Mira2000 En god profiltekst kan veie opp for manglende bilde mener nå jeg. Har de en utfyllende og appellerende profiltekst tar jeg sjansen. Er de svært uattraktive så får det heller bli slutten på det når dette viser seg å være tilfellet, det er jo tross alt sjansen de tar ved å ha en profil uten bilde. Men, det er faktisk ikke så ofte at noen er svært uattraktive. Verdt sjansen. Men, bilde er naturligvis å foretrekke.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 14 juni 2016 19:39 Privat melding

Sånn er det vårsol, min erfaring også. Pleier av høflighet av og til å svare hva med et bilde og en tekst? Og da blir det veldig stille :) Eller så kommer klassikeren: kan sende deg bilde på mail eller SMS. Og de fleste her inne vet hva slags bilder som kommer da!
Folk med flere profiler er nytt for meg Mundari, gidder virkelig noen det?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 19:39

@Mundari:
Det har jeg ikke tenkt på, men det er mulig det er som du sier; at noen har flere profiler.

Og hvis kommentaren om pseudonym her på forumet var et hint til meg, kan jeg bare si at jeg tenker på forumet som et sted man kan drøfte ting. Det er ikke via forumet jeg ser for meg at jeg finner den rette, så derfor er jeg anonym her inne.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 14 juni 2016 20:21 Privat melding

Vårsol: Kommentaren om pseudonym var helt generell. Inet rettet mot noen. Jeg har selv et pseudonym jeg bruker når jeg tar opp ting der jeg ikke vil at noen skal spore hvem/hva jeg skriver om.
Jeg har selv fått henvendelser fra anonyme profiler, uten bilde uten tekst. Det har ved litt graving vist seg at det er mennesker som ikke tør ta kontakt direkte. En kan spørre seg om de ser problemstillingen fra et godt standpunkt. De begynner jo kommunikasjonen med en eller flere grove løgner. Hvordan skalman da ha tillit til at det er en redelig person man kan relatere seg til selv om korrekt profil kommer frem til slutt.
I de tilfellen dette har skjedd meg har det vel egentlig vist seg at personene er mer nervøse for sin egen henvendelse enn noe annet, og derfor ikke tør stå frem. Men om du ikke tør vise seg for meg, hvordan kan du tro jeg vil tørre å ha et forhold til deg da. Jeg vil jo hele tiden bejyre meg for å overkjøre den det gjelder. Man bør vel helst være sammen med noen som har en gjensidig balanserbar selvhevdelsesevne?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 22:19

@Mundari:
Du har mange kloke vinklinger! Balanse i forholdet er en fin ting!

Og tenk hvis alle var bilde- og tekstløse her inne; hvordan skulle man funnet hverandre da?

Selv bare mener jeg at det jeg diskuterer her på forumet har liten eller ingen relevans for den jeg skal være sammen med.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 14 juni 2016 23:09 Privat melding

Takker for kompliment, vårsol.
Man ville funnet hverandre slik man alltid har gjort, der folk møtes.
Ditt argument for pseudonym er selvfølgelig kjent for meg. Npår man er så stygg som meg derimot, da må man ha navn, slik at man kan forføre med sin enorme saklighet...

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 14 juni 2016 23:12

Min erfaring med sånne profiler er at de veldig ofte er noen tullebukker :)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 14 juni 2016 23:13 Privat melding

Det handler om å omkranse seg med en aura av mystikk og vise at man er en mann av få ord. Damer liker sånt.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 23:17

@Munari og @HerrFekt:
Noe sier meg at dere benytter dere av virkemidlet ironi. Tar jeg feil?

Skjult ID med pseudonym OSL ti. 14 juni 2016 23:19

Fikk hjerte fra ei uten bilde og knapt text. Etterlyste bilde. Til svar ble jeg blokkert..

Sier litt om at dette ikke er en person jeg ville hatt noe med å gjøre med slik oppførsel. Ikke imponert.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 23:39

@OSL:
Det var jo nesten det jeg opplevde i dag, bare at vedkommende hadde sendt meg en melding og ikke et hjerte.

Men det er sant som du sier: Disse personene hadde det vært vanskelig å kommunisere med uansett.

Men hva forventer de seg egentlig? Et sånt svar?:
"Hei, og takk for hjerte. Jeg ser ikke hvordan du ser ut og aner ikke hvordan du er som person, men vil du møtes?"

Noe sånt?

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 14 juni 2016 23:42 Privat melding

Vårsol: Beklager mitt manglende ordforråd, men hva er "virkemiddel" og hva er "ironi"?
Det de venter seg er at du svarer: Jeg trenger ikke vite mer om deg, adressen min er... og jeg er sexuelt tilgjengelig onsdag mellom 17 og 23, kommer du?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 14 juni 2016 23:48

@Mundari:
Du får utfordre din neste date! -Kanskje hun kan forklare deg hva det betyr? Eventuelt kan det være ett av spørsmålene du stiller i en førstemelding.

Har du opphavsrett på den formuleringen, eller kan jeg bruke den ved neste anledning?

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 14 juni 2016 23:55 Privat melding

All bruk av åndsverk skal være med referanse til opphavsmann etter åndsverksloven, Vårsol. Men hvordan skal jeg holde kontroll. Bruk som du vil, men om det blir spurt, husk hvor du stjeler...

:-)

Eller bare send meg en slik melding pluss reisrute og reisepenger så jeg kan få hentet "betalingen" for formuleringens fremtidige bruk?

(mann 60 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 00:06 Privat melding

Jeg skjønner dessverre ikke helt poenget med Pseudonym, selv om jeg har sett en rekke ulike argumenter som har blitt brukt. Det som virker litt snodig, er at vi lager profiler om oss selv som skal presentere hvem vi er, for å eventuelt treffe på en god match. Det vi skriver i Diskusjonsforumet gir mulighet for eventuelt interesserte å skape seg et enda bedre bilde av personene de vurderer (dersom de er aktive her eller søker litt). For de andre (de som ikke er interessert) har det vel egentlig null betydning hvilke meninger som blir presentert, og om det er med eller uten pseudonym.

Jeg synes derfor ikke det virker som noe godt utgangspunkt for eventuelle relasjoner at man føler behov for på være anonym i diskusjonsforumet. Det er nesten som å si at "Jeg er ikke helt den jeg sier jeg er i min egen profil. Jeg har meninger som jeg ikke vil skal være kjent for eventuelt fremtidige kjærester".

Noe å tenke på..........

(mann 60 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 00:29 Privat melding

Ja, jeg skjønner det, og enkelte ganger har vel de fleste av oss bare lyst til å bare gjøre noe som er "out of character" uten at alle ser på oss :-),

På den annen side tror jeg anonymiteten i stor grad bidrar til at det blir nettopp slik. Hvis man virkelig har lyst til å treffe en ny partner, kanskje man bare skulle røret og vast et annet sted? Mer seriøsitet i forumet hadde kanskje skapt flere potensielle kontakter. Det er en tekstbegrensning på profiltekstene, og ingen gjestebok, så forumet er en mulighet til litt ekstra innsikt

(mann 60 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 00:55 Privat melding

Det har du nok rett i, og det var faktisk et veldig godt forslag. Relasjoner i 30 årene har definitivt en annen betydning enn i 50 årene - frustrasjonen øker sikkert med alderen :-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 15 juni 2016 08:18

Med så lite aktivitet som det tross alt er på dette forumet, ville bare blitt enda mye stillere med et slikt forslag, tror jeg. Men....jeg er jo ikke søkende aktiv, så for meg spiller det ingen rolle. Bare å prøve om folk har troen på det? Frem inn forslaget!

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 15 juni 2016 08:33 Privat melding

Akkurat som det ikke er nok tull å forholde sec til her.... Skal deles også..? Nei.... Ta det som det er, m anonyme og synlige og tøys og alvor.. Noen er også utrolig synlige selv m pseudonym.. 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 18 juni 2016 00:34

@gille:
Synlig med pseudonym? Fortell og forklar!

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 18 juni 2016 02:02

Jeg tror at de som krever pseudonymfri forum er kun ute for å tilfredstille sin egen nyskjerrighet og kanskje kontroll, for profil med bilde er ikke garanti for at personene er ekte og seriøse. Så lenge de ikke har sitt eget navn så kan bildene være av hvem som helst og mange år gamle. Har selv oppdaget noen som ikke er det de sier de er. Pseudonymfobi brukes til å sette useriøs merkelapp på pseudonymbrukere.

Skjult ID med pseudonym Liv lø. 18 juni 2016 08:39

Jeg vet hvorfor text og bildeløse er ute etter

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 18 juni 2016 12:09

Haha og det sier du hovmesteren som er en av de her inne som er mest opptatt av alder...

(mann 50 år fra Vest-Agder) lø. 18 juni 2016 12:20 Privat melding

Stiller ingen forventinger når det gjelder bildeløse og tekstløse .. Det er noe en har blitt vant til uansett date sider :) .. Alle har sine grunner ... Tenker ikke på det :) .. De for bare se om de lyst .. Blir ikke skremt ;) he he

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 18 juni 2016 12:29

Hvordan er det mulig å bruke åpen profil og flere pseudonymer? Har vi ikke bare ett pseudonym vi kan bruke😳? Man må vel kanskje ha flere betalte abonnement for å ha flere pseudonym? Å hva er vitsen med det lissom??
Å som @Totto11 sier, få forventninger til de billed- og tekstløse. De skal skrive interessant for å gjøre inntrykk😊

(kvinne 41 år fra Hedmark) lø. 18 juni 2016 12:41 Privat melding

Bilde og tekstløse profiler som sier at jeg kan spørre dem om hva som helst som jeg lurer på. Hadde de i det minste fylt ut noe,så hadde man ikke trengt å bruke til på å spørre om. Har også opplevd folk bli sure da jeg har bedt om bilde, og at jeg da er overfladisk. Men det er vel ikke til å komme unna at den fysiske tiltrekningen også er viktig.

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 18 juni 2016 12:47

I forhold til alder så er det bare et tall ja, men for noen er jo akkurat det viktig, spesielt med tanke på en ting....nemlig ønske om barn. Å jeg har forstått det sånn at det er en av grunnen til øvre aldersgrense som settes av menn...eller @Hovmester?
For de som er ferdige med sånt er aldersgrenser basert på andre kriterier og for noen spiller alder ingen trille😁
Godt vi er forskjellige, både verden og forumet ville vært kjedelig ellers!

Skjult ID med pseudonym Klatremus lø. 18 juni 2016 12:51

Sååå enig, @laterna.
Og når de blir sure fordi vi etterspør bilde, og kaller oss overfladiske, da er det på sin plass å spørre dem; "Hvorfor tok DU kontakt med MEG da?" Hadde jeg liksom så veldig bra innhold i profilen min? Næh! Ærlig talt tror jeg de selv går etter utseende. De tar kontakt fordi jeg er søt. Snakk om å være overfladisk. Gah!

Skjult ID med pseudonym Klatremus lø. 18 juni 2016 13:04

Besøk eller meldinger, @Hovmester?
Jeg lurer på om vi to er fra ulike planeter. Jeg FORSTÅR ofte IKKE hva det er du prøver å si. Kanskje jeg er treig.....

(mann 50 år fra Vest-Agder) lø. 18 juni 2016 13:19 Privat melding

@Vimsa Takk ... Alle har forskjellige synspunkter og en må akseptere det :) .. Har fått meldinger av bildeløse og tekstløse .. Når jeg spør for jeg noen ganger forklaringer ellers blir jeg skjelt ut og blokkert Men det gjør meg ingenting det .. Håper alle lykkes når det gjelder Kjærlighet :) ..

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 18 juni 2016 13:27

Skriver aldri lenge med billedløse uten å ha mulighet til å få sett bilde. Å er de i tillegg tekstløse må mld ha innhold, holder ikke med et par setninger i hver mld.

Å noen her på forum er enklere å forstå enn andre😁 Korte konsise innlegg er ofte de enkleste å forstå....😂