Alle innlegg Sukkerforum

Høflighet

Vis siste innlegg
(mann 54 år fra Akershus) on. 15 juni 2016 03:17 Privat melding

Normal høflighet ville være å svare hvis noen spør deg om noe. Der er det en del som sliter litt....

(mann 51 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 06:03 Privat melding

Siste trekk for å bli populær hos damen er å sutre over at de du skriver til ikke svarer. Du henvender deg til villt fremmede som ikke har bedt om din oppmerksomhet på noen som helst måte. Du kan da ikke vente at de skal svare, og ville det egentlig være noe bedre å få en haug med avslag på grått papir?
Damene her inne får noen av dem veldig mange henvendelser, andre vil ikke ha en sm akkurat deg. De velger å ignorer istedet for å sende et eller annet "høflig" avslag av typen: "Du, jeg tor ikke vi passer særlig godt sammen". Det ville ikke brakt deg noe som helst fremover.
Å sutre over det i forum, som utrolig mange har gjort før deg, det er et av forumets vanligste tema, er noe som ikke oppfattes som videre tiltalende. Ta heller ignoreringen som en mann, gå videre til neste anledning/profil og bedre lykke neste gang. Og siden tråden ble startet midt på natten og nesten ingen har sett den, slett den så færrest mulig av de du vil prøve deg på får sett den. I ettertid kan du takke meg:-)

Skjult ID med pseudonym blond og.. on. 15 juni 2016 07:01

La oss starte en tråd med Kari Bremnes og Vikingarna isteden for!

(kvinne 55 år fra Akershus) on. 15 juni 2016 07:13 Privat melding

Hei @Aronsetter, og velkommen til forumet!

Jeg skjønner reaksjonen din, men som @Mundari sa, så er det grunner til at folk ikke svarer. 😊

Hvis du hadde mottatt 50 henvendelser på en dag, hvorav 40 var
- 'Hei'
- 'Søta'
- 'Jeg drømmer om kvinner med erfaring, vil du ha sex med meg'?

Fra
- Folk som bor flere timer unna deg
- Er tyve år yngre/eldre enn deg
- Røyker/ skal ha flere barn og du tydelig har signalisert at begge deler er uaktuelle for deg
- Ikke har bilde/tekst

- så ville du kanskje også blitt mer kynisk.😔

Særlig hvis du etter å ha sendt et vennlig avslag får beskjed om å se deg i speilet, og du må jammen ikke tro at det er mulig å få alt du ønsker deg av en mann!! Du får virkelig senke kravene! 👿

I en ideell verden hadde vi svart alle. Mange av oss starter ut der, men etterhvert ønsker vi å skjerme oss fra negative svar, og vi har rett og slett ikke energi til å svare alle.

Men hvis du skriver en god og velformulert førstemelding til en realistisk kandidat, og du selv har tatt deg bryet med å legge litt av deg selv i profilen din, med gode bilder og humoristiske, opplysende tekster som viser litt av hvem du faktisk er, da er jeg enig i at du bør kunne vente et svar. Og normalt vil du få det. 😊

Vi er alle her for å finne en kjæreste, og jeg tror få er så blaserte at de ikke svarer en som faller inn under forrige kategori. Det kan jo være drømmemannen. 😄

Men vær klar over at det er i det øyeblikket du får en avvisning at du kan vise hva som bor i deg.

- Du kan sende en sur melding tilbake
- Du kan forholde deg taus
-Du kan sende et vennlig svar tilbake og ønske lykke til videre, og faktisk ha en sjanse likevel. Noen av de nydeligste meldingene jeg har fått har kommet fra menn som jeg dessverre har måttet takke nei til.

Så gå inn i dette med lave forventninger og skuldre, med vennlighet og vilje til å by på deg selv, så vil du antagelig få en god opplevelse her. Og hvis du ikke får svar, eller blir blokkert, så tenk at 'nei, nei, da slipper jeg å søle bort mer tid på henne'.

Ha en fin tid på sukker!

(kvinne 51 år fra Østfold) on. 15 juni 2016 09:41 Privat melding

Veldig bra svart solecita.😀😀

Skjult ID med pseudonym Hmmf... on. 15 juni 2016 17:48

Har så mye jeg kunne sagt akkurat her, men velger å ikke åpne "a can of worms" i mangel av noe passende uttrykk på norsk.

(mann 49 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 17:56 Privat melding

@Solecita - Velkommen til forum!!

«Dette innlegget er sponset av Coca Cola Norge»

Nei det er ikke bra svart, det er dårlig svart. Svaret tar utgangspunkt i at får man ikke svar, så er man ikke bra nok, eller at man er slibrig og sexfiksert, og det er slettes ikke sånn verden henger i sammen.

Jeg for eksempel får ikke svar i fra kvinner jeg skriver til, fordi jeg er for pen. Det er slitsomt være så pen som jeg er for kvinner blir så redde, og det er også en side ved saken.

Jeg for eksempel svarer alle kvinner, men jeg er enig i at det er slitsom med de giftesyke og de kvinner som kun er ute etter sex. Men selv om de bruker en skolisse til underbukse, eller ser gråe og triste ut, hasjer eller røyker, drikker eller pisser så får alle svar i fra meg, det har jeg energi og overskudd til. (Husk det damer, jeg har plass til flere meldinger)

Det å bli frustrert og indignert over at «mannehatere" som ikke feirer livet og mangfoldet, trenger man ikke å ta så tung.. Men som alltid her i livet så har man valg. Visst man velger å bli furten over å ikke får svar på en melding, så har man valgt å bli furten.. Valget er ditt!

Det er jo bedrøvelig at man kan skrive om så selvsentrerte problemstillinger.. Det er sånn: «dama jeg skrev til svarte meg ikke - fy faen!!!» Drit i det da!!

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 15 juni 2016 18:26

@Paper_Cuts:
Dette er en evig debatt, og alle har vel sine grunner til hvorfor de svarer eller ikke svarer på meldinger.

Jeg lurer litt på hva du mener det er verdt å skrive om. Hvilket tema er en tråd verdig her inne på forumet, mener du? Jeg er nemlig litt nysgjerrig på hva du mener om det.

(mann 49 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 18:47 Privat melding

@Vårsol
Joda, alt kan jo skrives om på forum, men for meg så handler det om at grunntema på forum ofte handler om tape forventninger og subjektive fortellinger. Reelt kan man ikke bruke det til noe.

Alltid er det en subjektiv forklaring, og det er det vi her på forum skal svare på. Den andre part som er «drittsekken» høres ikke.. og det er ikke en gang sikkert at trådstarter vil høre det selv, men lar frustrasjonen og fordømmelsene være bunnen i fortellingen. Alt for mange er ukritiske til sånne historier.

Har man en god date, og den er sammenfallende med hverandre.. så blir ikke den ene part borte. De som tro på det, vil jeg ikke si noe om.

For meg, så har en sak mer enn to sider..

(mann 49 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 19:02 Privat melding

Jeg er enig med deg @Hovmester... men jeg vil ikke starte en sånn tråd.. det er "tryne" mitt for slitt til.. Men kommer det en som er ny og modig.. så tar jeg det i mot med skyss hånd...

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 15 juni 2016 19:09

@Paper_Cuts:
Du har absolutt noen poeng, men jeg mener likevel at det må være rom for frustrasjon og lufting av kjipe situasjoner innen dating på forumet.

Men jeg gir deg en utfordring: Start en i dine øyne en "perfekt tråd", som er positiv, ballanserte, objektiv(!) og interessant!

(mann 49 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 19:27 Privat melding

@Vårsol
Akkurat det tror jeg ikke at jeg evner, nemlig å lage en sånn tråd med det tema du tenker på, med tanke på det renomme jeg har.

Jeg reagerer kun på at alt for mange som sier:

Jeg hadde en date med verdens flotteste dame/mann, vi hadde det så fint i sammen.. men jeg hørte ikke mer i fra henne/hann..

Om jeg da lager en tråd som handlet «Om hvor syke kvinner/menn er» så er det noe som brister på veien… og det må jeg be om unnskyld for.

Det er noen andre som må lage en tråd om det tema du tenker på..

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 15 juni 2016 20:22

@Paper_Cuts:
Blås nå i renommeet; server oss en super tråd!

(mann 49 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 22:11 Privat melding

@vårsol
Som sagt.... det kan jeg ikke...

Jeg lever godt med å være "Blære tryne" eller @Paper_Cuts..

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 15 juni 2016 22:47

@Paper_Cuts:
Jeg må bare spørre: Tror du damene setter mer pris på blærer oppførsel (din betegnelse) enn sutring? Jeg er nemlig ikke helt sikker på det...

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 16 juni 2016 01:11 Privat melding

@Pepper: Vær så snill og vis meg hvor i svaret mitt det står at det tar utgangspunkt i at man ikke er bra nok.

Du leser meg konsekvent som fanden leser bibelen om dagen. Send meg en e-mail i stedet, så kan vi heller slåss der.