Alle innlegg Sukkerforum

"Merk" de som ikke svarer!!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rich on. 15 juni 2016 08:29

Jeg lurer på.... Iallefall ville jeg selv satt stor pris på om det kunne blitt satt en anførsel ved de (og det er MANGE ) som konsekvent lar vær å svare på hyggelige invittasjoner de får.
Dette er en stor skuffelse blandt mange, iallefall menn, som jeg kan snakke for, at en legger sin flid i å be om å få kontakt med ei søt jente her..... venter i en, to og tre måneder, men intet svar.....!,,,
Det er stygt gjort og mange drømmer blir knust.

Ja - det er bare å gå videre til neste.... Men for mange av oss her inne, så har allerede selvtilliten blitt punktert lappet, punktert igjen - og dette er nok en følelse av verdiløshet.....hjertesukk fra en som begynner å bli ensom nå og det gjelder nok også endel gode jenter/ damer der ute......

Klem til alle!

Skjult ID med pseudonym Mr T on. 15 juni 2016 09:21

@Rich ingen kjæreste kan gjøre noe med den ensomheten, skal en selv ha noe som helst å tilby en partner bør en først å fremst lære seg å trives i eget selskap :-)
Og å vente flere månder på svar gir kanskje ett hint om å gjøre noe med selvinnsikten. Ta noen grep! Er ingenting å la seg såre av detta greiene her, hvis dette punkterer selvtiliten så var det ikke noe der fra før.
Ha en fortsatt fin dag!

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 15 juni 2016 09:26

Vet du hva @Rich, dere har det ikke bedre enn mange oss damer heller! Forskjellen er bare at vi går videre til neste, uten å lage sutretråd om det.....for sutring er som kjent skikkelig turn off😳

(kvinne 52 år fra Østfold) on. 15 juni 2016 09:27 Privat melding

Helt enig med deg MrT.
Det er ikke sånn det fungerer .ingen tvang å svare.det er faktisk valgfritt.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 15 juni 2016 09:36 Privat melding

Tror jeg skal vise til svaret mitt i tråden 'Høflighet' ...

Skjult ID med pseudonym Ibi on. 15 juni 2016 09:42

Jeg mener det er riktig å svare de som legger litt flid i en melding,synes det er fortjent.Ellers så gjelder det som flere andre her også hevder at det er viktig å ikke legge altfor mye i en henvendelse gå heller videre til neste om du ikke har fått svar innen noen dager.

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) on. 15 juni 2016 18:25 Privat melding

Hvis drømmene dine knuses og du må lappe sammen selvtilliten hver gang du ikke får svar, så er du ikke i good working order til å date... Hva skjer med psyken din dersom du går på et par dater for så å bli avvist? Jeg mener ikke å være kjip mot deg på noe vis, vi har alle vært der! Ingen er perfekte, men alle har et ansvar for å være ved adekvat psykisk helse før man inngår noen form for intime forhold.

Skjult ID med pseudonym Luggen on. 15 juni 2016 19:19

Å merke de som ikke svarer er jo idioti. Jeg svarer de jeg har lyst til å svare, og selv om det er særs sjeldent mellom hver gang trenger jeg ikke bli stemplet av den grunn.
Skjønner ikke helt greia med å være så opphengt i å få et svar.. Får man ikke svar var man bare ikke riktig person. Ikke verre enn det..

Skjult ID med pseudonym tindar on. 15 juni 2016 19:26

Bare hopp videre i livet og smil av de som ikke svarer. De vet ikke hva de går glipp av og du mister ikke noe som er verd å ofre en tanke. Rundt neste hjørne kan verdens beste vente på akkurat deg;)

Skjult ID med pseudonym Apache to. 16 juni 2016 05:09

Du vil ha straffekoloni. Det forteller mye om deg.

(mann 29 år fra Hordaland) to. 16 juni 2016 06:07 Privat melding

Hvorfor skal det påvirke din selvtillit når du vet det er slik for de aller fleste? Omtrent alle menn får svar kun fra tid til annen, det hører man jo på Sukker hele tiden. Hadde du vært alene om sjeldent å få svar - greit nok, men når hver jente (i hvert fall i min aldersgruppe) blir nedlasset i meldinger så sant de bare ser normale ut, vel da er det jo mye som skal til for at akkurat DU er den hun er mest interessert i. Det gjelder alle menn det, med unntak av de rike sjarmerende modellene kanskje.

Skjult ID med pseudonym Neitakk to. 16 juni 2016 10:09

Jeg svarer sjeldent, men jeg har virkelig ikke tid til å bruke så mye tid på sukker at jeg skal skrive eller klippe og lime inn høflige avvisninger til alle som skriver!!!!!! Det ville tatt opp ganske godt med tid.

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 juni 2016 10:14

KLART det påvirker selvtillit over tid om man aldri får svar.
KLART man blir frustrert, oppgitt, motløs eller lei seg av å aldri bli sett.
KLART man reagerer på at noen er populære, mens man selv føles usynlig.

Helt normalt. Vær glad for at du fremdeles har følelsene din inntakt. Det sier i alle fall meg at du ikke er helt avstumpet av dette "gamet".

Med det sagt, er det heldigvis og desverre sånn at man skal og bør svare den man selv ønsker å svare. Noen svarer få, andre prøver å svare alle. Dette er også et valg. Vi er på sukker av fri vilje, de fleste i håp om å finne en partner. Hele opplegget er bygget på frivillighet, og sånn skal det nok fortsette å være.

Lykke til da - håper du finner henne! :-)