Alle innlegg Sukkerforum

Midtveis i livet:)

Vis siste innlegg
(kvinne 53 år fra Vest-Agder) on. 15 juni 2016 19:19 Privat melding

Hva legger dere i det? Er 50 de nye 40 som i sin tid var de nye 30? Eller er livet "slutt" ved 60 sånn at nå er det bare høst og solnedgang og "siste gang" av alt som er å forvente fremover?
Personlig trives jeg fantastisk godt i livet mitt her og nå og klarer ikke se problemet med å "runde 50", men har merket meg hvor mange som har gratulert meg med "de 29" som om det var det jeg forventet. Andre som har tanker om temaet?

(mann 48 år fra Oslo) on. 15 juni 2016 20:13 Privat melding

De sier at livet starter ved førti, så jeg regner med å få midtlivskrisa rundt 2050 en gang. Foreløpig har jeg akkurat nådd trassalderen og skjeller ut foreldre, ting jeg skumper borti og damer som ikke svarer på meldinger (det midterste der er faktisk sant).

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 15 juni 2016 22:00 Privat melding

Jeg er ikke så opptatt av når midtveis i livet er. Jeg er bare opptatt av at jeg aldri har hatt det så godt. Det er det som teller. 😊

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) on. 15 juni 2016 22:01 Privat melding

Eddu gal, når jeg blir pensjis kan jeg jo gjøre akkurat det som passer meg - pluss at ingen kan kjefte på meg, kan jo bare skylde på demens eller liknende. Havner jeg på gamlehjem skal jeg smugdrikke og klype pleierne i stumpen. Insistere på at kun mannlige pleiere skal bade meg. Gro hasj i klesskapet og snikmate de andre oldisene med hash brownies.

Har ikke noe problem med å nærme meg førr, men synes ikke fysisk og mental alder er helt i harmoni. Da jeg var yngre trodde jeg at alt skulle falle på plass automatisk - skulle føle meg og oppføre meg i henhold til alder. Det er egentlig ikke mange årene siden jeg oppdaget at alle faker modenhet så godt de kan, og googler seg til resten...

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 15 juni 2016 22:12 Privat melding

@TheDudette:
1. Jeg vil på samme pleiehjem som deg (jeg kan sjekke ut de beste så du vet hvor du skal dra når du kommer så langt)
2. Du har absolutt rett. Har ikke blitt en dag eldre mentalt siden jeg var 17. Speilet minner meg imidlertid hver morgen på at selv om jeg er 17 år på innsiden så er jeg 54 på utsiden :-)

(kvinne 53 år fra Vest-Agder) on. 15 juni 2016 22:37 Privat melding

@Paper, vi har da mange gode år igjen til å danse på bordene og slå ut håret - slapp av og nyt!
@Hov - hvis 40 er midtlivskrisa så er jeg jo ferdig med det, ikke noe mer å tenke på, takk, det var supre nyheter:D
@Fekt, jeg skriker når jeg føler for det, og det går særlig ut over folk som kjører 70 i 80 sona for min del... Tenker at det er sunn terapi:)
Enig med @Søss - nyter livet akkurat så gammel som jeg er!

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) on. 15 juni 2016 22:50 Privat melding

@Solecita: Flottings! Vi kommer til å trenge et progressivt hjem med god kjønnsbalanse, røykebalkong og ekte tregulv (må kunne gjemme stæsjet under gulvplankene).
Du er heldig hvis du bare har speilet som minner deg på alderen. Har en sassy tiåring som til stadighet ber meg slutte å være så barnslig.

@ paper-cuts Tusen takk, det trengte jeg virkelig å høre i dag 😊

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 15 juni 2016 23:13 Privat melding

@TheDudette: Jeg har to sassy tenåringer som hver dag forteller meg å slutte å være så barnslig. 😂

(mann 52 år fra Hedmark) on. 15 juni 2016 23:26 Privat melding

Dudette: HVorfor må du gjemme stasjet. Heselvesenet har taushetsplikt, og innen du er på aldershjemmet må vi ha legalisert. Ingenting er bedre for de ansatte enn at de "innsatte" sitter rolig på verandaen...

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) on. 15 juni 2016 23:45 Privat melding

Hohooo tviler på at det blir noen legalisering i vår tid (og ikke på en lang stund dersom dagens tenåringer er så prektige som de vil ha det til). Så var det det der med å "sitte rolig på verandaen"... det var ikke planen... 😆

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 juni 2016 00:26

Ja, nei altså...jeg fylte 55 lørdag. På selveste fandens fødselsdag 😂 Det er jo "ganske voksent"😁 Da fikk jeg denne linken (under) i innboksen fra en venn. Banalt kanskje, men en fin påminnelse.

Da tenkte jeg; pokker heller, klart jeg skal konkurrere i VM i København neste år, ha ha. Og ta den utdannelsen og få det sertifikatet jeg har snust på på, neste år. Det er bare å gi gass...😎; og å leve som om vi er udødelige.

FUCK WRAPPING IT UP!

https://www.youtube.com/watch?v=jqgOA6-Up1Q

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 16 juni 2016 01:00 Privat melding

Gratulerer med dagen, @Tinka 🌹❤️🌷☀️🍰🎂🌟🎺🎈🎉🎁

Jeg burde jo visst at du også er tvilling (sier hun som ikke tror på astrologi) 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 juni 2016 01:09

Ha ha, takk takk Solecita, for dagen som var
Jeg tror jo heller ikke på astrologi (eller noe som helst annet astro-ish). Men sikkert artig som selskapslek😂, og junibursdag er uansett helt kanon 😊

(mann 48 år fra Oslo) to. 16 juni 2016 01:14 Privat melding

Min indre værskorpions ascendent til vanntyren fortalte meg (i Allers) at Tinka var tvilling, så snakk for deg sjæl, Solecita.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 juni 2016 01:47

Ha ha Fekt
Glad du har et sånt indre kompass, og bare "føøøøøler" på deg hvilket stjernetegn en bekjent kvinne tilhører 😂

(mann 48 år fra Oslo) to. 16 juni 2016 01:52 Privat melding

Undervurder aldri mannlig intuisjon og magefølelse, vi bare VEIT sånt.
Nå: Meditasjon og stille bønn før konsert i morgen.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 juni 2016 02:49

😂 Fekt 'ass

Skjult ID med pseudonym Apache to. 16 juni 2016 05:06

Det går ikke å legge inn årene når fylte 60 og vente på aldershjem. Livet er ikke slutt, men en ny begynnelse når du blir pensjonist og får tid til å dyrke hobbyene dine og reise hvor du vil. Vet om folk som har funnet seg ny kjærlighet når de var 70. De har reist sammen, meldt seg på dans og gjort mye som øker livskvaliteten.

Er man frisk så er det mye man kan gjøre. Tenker mer på de som er syke uansett alder og ikke kan gjøre det samme som en frisk 60 åring. Folk som har som høyeste ønske å være friske nok til å leve og ikke kun eksistere. Husk også at et sunt sjel gir et sunt legeme, og at optimisme og livslyst stråler ut fra ens indre.😊

Nei vær glad at du har nådd den alderen du er i. Mange overlever ikke så lenge. Sykdom og død spør ikke etter alder, og det er klart at å leve i evig pessimisme er ikke bra for helsen.

Og når man blir eldre jo mer er det å feire geburtsdagene.😊

(kvinne 53 år fra Vest-Agder) to. 16 juni 2016 05:53 Privat melding

Fin start på morgenen å lese denne tråden, i alle fall, og en god latter forlenger jo livet :D