Alle innlegg Sukkerforum

Ved fruktdisken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sjøla68 to. 16 juni 2016 11:07

Jeg er stor fan av mennesker som ikke er A4, men her inne har jeg stort sett vært i kontakt med mennesker som er langt utenfor det jeg søker. Uten å gå i dybden og lage en sutretråd; jeg tviler på at jeg fornyer medlemskapet som superbruker :D

Forleden dag observerte jeg en særdeles tiltrekkende mann i butikken. Jeg angrer litt på at jeg ikke tok kontakt. Det koster jo ikke mye, alt å vinne intet å tape. Men jeg er _veldig_ dårlig på smalltalk med fremmede i butikken. Jeg kunne sikkert sagt "så fine sko du har" (det hender faktisk jeg sier det til kvinner, uten t jeg vil noe mer enn å gi kompliment for skoene), men han hadde ikke fine sko. Min erfaring er at veldig dårlig (ja, veldig generaliserende her) på å ta hint.

Er det innafor å bare si: - hei, du er veldig kjekk/pen (eller sexy, for det var det denne var)? Hey handsome, liksom? :D Vi nordmenn er ikke vant til å bli snakket til av fremmede i heletatt, og har en relativt stor intimsone. Når man møter noen i dagligvarebutikken eller på toget, skal man spørre om de har en good smoothieoppskrift, eller what?

- Jeg skal ha deg! sa jeg til han jeg var i forhold med sist. Det funka den gangen :D Men det var på firmafest, ikke på nærbutikken.

(mann 48 år fra Oslo) to. 16 juni 2016 11:11 Privat melding

Det kan nok funke, og all ære til spenstige forsøk, men jeg ville nok umiddelbart begynt å se meg rundt etter skjult kamera hvis jeg fikk servert en sånn replikk.

Skjult ID med pseudonym Lexi to. 16 juni 2016 11:39

Ikke så lenge etter at jeg ble skilt var jeg på vei hjemover fra Oslo, og stoppet på en bensinstasjon ved Lillestrøm. Mens jeg sto og fylte bensin så jeg plutselig en mann som kom ut av bilen sin og stoppet opp og så på meg.

Jeg så tilbake og tenkte Yes! Akkurat en slik mann vil jeg ha. Jeg vurderte å gå bort å gi ham telefonnummeret mitt og be ham ringe hvis han var singel, men på det tidspunktet var jeg ikke klar for noen ny mann, så jeg satte meg raskt inn i bilen og kjørte avgårde.

Det et tre år siden og jeg har aldri glemt ham.

Jeg burde kanskje angre for at motet sviktet, men som sagt, jeg var ikke klar.

Men neste gang, da skal jeg være klar. 😊

Skjult ID med pseudonym lurerlitt to. 16 juni 2016 12:39

@Sjøla68
Jeg personlig synes direkte kvinner kan være riktig så tiltrekkende.
Det vitner om en selvtillit litt over normen.

Hvis du har hatt hell med den direkte formen tidligere, så synes jeg du bør hoppe i det og prøve igjen om sjansen skulle by seg.
Hva åpningslinjen bør være har jeg dessverre ingen formening om

(mann 29 år fra Hordaland) to. 16 juni 2016 15:54 Privat melding

Har gått opp til 6 tilfeldige kvinner og bedt dem ut. Ikke noe smalltalk, kun noe i dur av "hei, liker stilen din, ser ut som vi har den til felles/så du smilte til meg, lyst å ta en kaffe en dag?". Det funket 1/6 ganger, men henne hadde jeg støtt på ca. 3 ganger før (vi går samme vei, bare motsatt retning), og hun smilte til meg hver gang. Men hey, alltid verdt et forsøk! 2 av gangene fikk jeg skryt for å tørre å spørre, så selv når du får nei tar folk det stort sett positivt!

Skjult ID med pseudonym Kathinka to. 16 juni 2016 16:38

@Bjørn89: You are the man!

Jeg er dypt imponert! Eksempel til etterfølgelse!!!

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 16 juni 2016 17:20 Privat melding

Treffer man en flott mann ved fruktdisken må det da være helt på sin plass å spørre "vil du befrukte meg?" 🍌🍆🍑🙃

(mann 29 år fra Hordaland) to. 16 juni 2016 18:20 Privat melding

@Kathinka Hehe, takk!

Til alle som har vurdert å be en tilfeldig person ut, men lot være; det er verdt det! Du føler deg bedre uansett utfall, for du vet at du i det minste turte å spørre! Da slipper du å angre etterpå, slik TS gjør!

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 16 juni 2016 18:50 Privat melding

Og jeg hadde vist deg vei til surmelken Hovis 😂

Skjult ID med pseudonym Wille to. 16 juni 2016 19:47

Jeg fikk sommerfugler i magen i kafékø på Gardermoen den 7 juni. Han var høy og mørk og hadde, for meg, det magiske "noe". En god og intelligent utstråling var mitt inntrykk, tilstede og nedpå.

Jeg surret litt fram og tilbake i den køa, fant ikke helt ut hvor den startet. Han sto bak meg i kø og tok surringa mi med et godt blikk og en lun og ertende kommentar. Jeg ble helt satt ut av han. 😍

Dessverre blir det litt abrupt å etablere kontakt i en sånn setting. Men deilig å bli helt klønete-rød-og-skjelvende-betatt sånn helt uventet fra det blå. Da er det da fortsatt liv i lundar!

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 16 juni 2016 20:00

Kan bare melde om at den agurklineren fra en tidligere tråd i vinter funket som faen!! ;D ha ha

Tok sats og prøvde den (mest for moro/test) på en ung liten sak en gang.. ;D Ble brått ekstratilbud på butikken gitt.. :o

Agurk, bananer, og meloner er "the shit" i fruktdisken:
"Hvilke meloner foretrekker du/liker du best?" ...-så holder du opp kun en melon.. i brysthøyde... og spander på et skikkelig smize ;D

Ja, til mer flørt på butikken, på trikken, ja overalt! We need to lighten up her oppi kalde nord ass.. just do it! :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 juni 2016 20:09

Honningmelon takk - vannmelon blir så mektig😁

...og du glemte vel aubergine i oppramsingen

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 16 juni 2016 20:25

@bling
Ha ha bling, humor ;D det funker det :)
aubergine...squash..poteter,kiwi, avacado, grapefrukt osv... anything flies... når det er magi og kjemi.. og guts! Kun fantasien setter grenser ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 16 juni 2016 20:42

Tss..hvem er det du prøver å lure nå da hovis.. ;D
Du hadde vært forsvarsløs . (punktum)
Jamgodt med walkover den matchen der.. ;)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 16 juni 2016 20:46 Privat melding

På en ferietur til Spania for noen år siden, var vi på butikken. Jeg stod ved en reol og forbi kom en lokal, ung kvinne. "Hola, guapo" sa hun. Hei kjekken, betyr det. Og jeg klarte å stotre frem et 'hola' jeg også, men for perpleks til å bli helt 'how you doin'....' 😁. Men jeg synes det var kult, og skulle gjerne hatt det sånn i Norge. Da hadde vi nok vært flere innbyggere her. 😉 Tar vi utfordringen...?

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 16 juni 2016 21:18

Jepp, super innstilling det Fredrik! ...men da må "alle" være med på det ..ellers legger fort folk for mye i en sånn hilsen også... :P

Og hva skjedde med å blinke og smile til hverandre? .. opplevde det nylig, at en la til et blink når han så på meg.. og da kom eg til å tenke på at menn blinker og smiler sjeldnere enn før.. (sjeldnere eg observerer de gjør det til andre damer også...så nei ikke bare at eg er gammel og ut på dato osv hovis ..eller anyone som fikk lyst å komme med en smart-ass comment nå ;P )
Menn går mer for "the serious look" .. mer som en sexy undertøysreklamelook (they wish/try ha ha ), inntil isen er brutt.. det er litt pokerfjesaktig, men når eg tenker meg om..så gjør vel vi damer det også!? :P
Eg øver meg for tiden på å tørre å være først til å smile... eg skal faen meg begynne å blunke litt mer også... sette folk helt ut!! :o Kanskje eg slenger på et "hei kjekken" på butikken også..dersom eg er i godlune.. :-)
Challenge accepted, skal herved forsøke å være litt "rausere" med dere menn! ha ha ;-)

Anton - følte seg inspirert.. :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 16 juni 2016 22:05

Hvis noen gjør det så hever eg mitt venstre bryn raskt to ganger i retur ....før eg høyner med å la de gå opp og ned motsatt av hverandre flere ganger!! Ha ha 👀👅

Skjult ID med pseudonym Himyaknow to. 16 juni 2016 22:15

Husker ved fruktdisken for et par år siden, en varm sommerdag, da det kom ei lekker ei og sa til meg : du skal vel ha meloner i dag du ja?
Jeg bare : eehh uhh, ja.. én kanskje.
Så dum jeg var, så trodde jeg det var et salgstriks av betjeningen (noe det sikkert var). Jeg røsket til meg to meloner og stakk.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 16 juni 2016 22:18 Privat melding

Antonyma
Nå skal jeg begynne å blunke mer til damene også. :-)
Den er jo ganske snill og uskyldig, men likevel tydelig på at vedkommende synes du er verdt et blikk.
'Hei søta' tør jeg ikke å si, før jeg har fått minst et blunk først ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 16 juni 2016 22:36

...:-) er det direkte oversatt fra engelsk "feel me up" Søss? ..ja ja...siden det er sommer og eg er i godlune får det gå for denne gang.. ;D

"I kissed a girl and I liked it"
https://www.youtube.com/watch?v=tAp9BKosZXs

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 16 juni 2016 22:37

ha ha ...vi setter den på freudian slip-kontoen Søss.. ;-)

(mann 50 år fra Vest-Agder) to. 16 juni 2016 22:40 Privat melding

Jeg opplevde å bli spurt om jeg ville spise lunsj , mens jeg var hos en frisør , vi fikk ei kjempe god tone mens hun klippet meg .. og hun inviterte meg på lunsj :) .. sa ja med en gang .. Det skjedde mens jeg var på lang helg i Bergen :) ..

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 16 juni 2016 22:41

Go Fredrik og resten av gutta! ...og ja, dere må følge med vettu @himyaknow he he ;-)

liker viben i denne tråden, keep it up :-)

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) to. 16 juni 2016 23:27 Privat melding

*noterer så blekket spruter*

Ei venninne av meg hadde det med å prikke kjekkaser på skuldra og spør "edde mulig å få sæ noe?" Funka som bare det... Kommer an på hva man ber om, kanskje... 😃

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 juni 2016 23:43

@TheDudette: fruktbart mao😁

Sveisent trick 😼 - og kommer i tillegg an på hvem som spør. Frekkhetens og andre nådegaver kombined..

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 17 juni 2016 00:06

ha ha @dudette tviler ikke på at den kan funke! ;-)

eg trodde først det var : "er det mulig å få se noe"... og den er kanskje ikke så dum den heller ;D ...hvis han følger opp er det jo mye man kunne ønske seg å se..: "deg i bar overkropp", "hvordan du ser ut underfra i horisontalen" , "den lille søte rumpa di uten den buksa på" "hvordan du ser ut når du....fyll inn det som passer."... osv osv.. ;-)

legger meg på minnet både ett og hitt.. ;D

Skjult ID med pseudonym _________ fr. 17 juni 2016 06:17

For min del: vær heller direkte enn å gi hint. Jeg tar heller et hint for lite enn å sjanse på noe som kanskje ikke er et hint i det hele tatt.

Hvis du velger å hinte, og hintene ikke tas, ikke klag over at andre er dårlige på å ta hint, siden det er du som har valgt å ikke kommunisere klart.

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) fr. 17 juni 2016 17:40 Privat melding

Har alltid hatt lyst til å prøve "Fin skjorte/bukse/whatever - hadde passa perfekt på soveromsgulvet mitt!" wink wink nudge nudge