Alle innlegg Sukkerforum

David toska

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 22zz lø. 18 juni 2016 16:55

Kom over ett nytt rykte😁

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 18 juni 2016 17:49 Privat melding

😂😂😂nei!! Men i Bergen med ny dama fikk jeg høre av en venn som går på UiB. Så de visst på bussen

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 18 juni 2016 17:55 Privat melding

Eller veit jo ikke om han er det her på forumet altså

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 18 juni 2016 20:36 Privat melding

😂hav Haakon? Har du hørt om det fra før?

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 18 juni 2016 20:40 Privat melding

Leste artikkelen nå men der er han jo alene

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 18 juni 2016 23:47 Privat melding

Kunne du trengt deg å møte han her Chillrosa?

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 19 juni 2016 00:21 Privat melding

Hun dama som ikke er kona.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 19 juni 2016 08:42 Privat melding

Attevar..?

Skjult ID med pseudonym Joda sø. 19 juni 2016 17:58

Hva mener du Gille? Har sett de jeg og, på skolen litt for ung for han kanskje?

(kvinne 33 år fra Hordaland) sø. 19 juni 2016 17:59 Privat melding

Viste ikke at han var gift heller da

Skjult ID med pseudonym - sø. 19 juni 2016 21:33

Vedkommende er så vidt meg bekjent fortsatt sperret inne, om man kan si det om noen som soner en dom i Norge! Det er forøverig ingen hemmelighet at halve fengselsnorge er på Sukker, så....
Bortsett fra det skulle jeg så inderlig ønske det ble noe mer samsvar mellom crime and pain i dette landet! Tiden hvor man kunne håpe å rehabilitere kriminelle er long gone! Ene og alene fordi de ikke må tenke verken hardt nok eller lenge nok! Det var vel en fra denne gjengen som nylig slapp ut...hva fant han på...lovlydig skattebetalende borger? Eller måtte skattepengene mine, nok en gang, gå med på advokathjelp og annet "behov"?

Skjult ID med pseudonym - sø. 19 juni 2016 22:24

Ikke i det heletatt! Dette vet jeg fordi kommunikasjon ut av fengsler ikke er hemmelig, og å være på et datingforum er ikke ulovelig for innsatte!

Skjult ID med pseudonym - sø. 19 juni 2016 22:42

Det prim-ere (ikke tallet) bør være hvorvidt svina skal få tilgang til disse datingsidene! Hvorfor skjønner vi ikke at en nevekamp på byen i 1960 ikke er det samme som et gjengoppgjør i 2016, eller hva det måtte være!

(mann 52 år fra Oslo) sø. 19 juni 2016 23:00 Privat melding

La Linea: "Det var vel en fra denne gjengen som nylig slapp ut...hva fant han på...lovlydig skattebetalende borger? Eller måtte skattepengene mine, nok en gang, gå med på advokathjelp og annet "behov"?" Litt latterlig å komme drassende med den, mnår sakne dreier seg om at en gruppe norske politimenn smuglet 50 kilo hasj fra Nederland til Norge, lot manne ta det imot på krita for å selge det og ikke sørget for å beslaglegge det etterpå. Ikke har betalingen han ga politimennene kommet "til rette" heller. Her bør du vel etterspørre lange fengselsstraffer for tjenestemennene og deres overordnede i en lang rekke oppover i systemet, ikke lattterligjøre de lave straffene og den gratis advokathjelpen?
Eller er storstilet narkotikasmugling greit for deg når den gjøres av ansatte i narkotikapolitiet, men galt når det gjøres av tidligere yrkeskriminelle?

Skjult ID med pseudonym - sø. 19 juni 2016 23:31

Største pisset jeg noensinne har hørt! det er din blåøyde snillisme som kommer til å kjøre hele nasjonen på dynga! Hva dreier saken seg om sa du? Er du en av de som på død og liv må frikjenne kjeltringen fordi purken er kreativ?
For å starte med det siste først! JA - det er greit for meg! Du bør kanskje vente på rettssaken før du starter spre piss du ikke vet noe om! Dette har du fra tv2, de har like mye troverdighet som en døddrukken jugoslav!
Når mennesker som er med på væpnet ran med døden til følge i Norge må pågripes i Mitrovica. Når organisert kriminalitet på styggeste måte kan spores til Beograd og Pristina, når svin fra Pakistan utnytter vårt blåøyde rettsvesen til fulle! JA, politiet MÅ få operere slik at de får tatt disse svina!
Vi kan selvfølgelig fortsette med det vi gjør i dag - hva tror du om det? Være den organiserte kriminalitetens foretrukne område i en kombinasjon av at vi er velfødt og har lavt til ingen straff!? Vi importerer den styggeste kriminaliteten du kan tenke deg i dag! Og purken er hjelpesløs!
Jeg registrerer du mener det er greit at en dømt kriminell mottar 50 kilo hasj for videresalg!

(mann 52 år fra Oslo) ma. 20 juni 2016 00:12 Privat melding

La Linea: Her i huset har ikke TVen vært på siden april, og TVs nyheter har jeg ikke vært innom på to år, så jeg tror din antagelse om hvor min indo kommer fra er skivebom. Du forsvarer altså smuglerne og de sender det illegale produktet på markedet, men vil ta andreledet i distribusjonen og dumpe ham i et hull. Ja ja, vi som er for likhet for loven er altså de so preiker piss. Deg om det, Kanskje godt for deg at du bruker pseudonym med slike holdninger.
Når det gjelder internasjonal kriminalitet i Norge finnes mange andre virkemidler enn å forverre forholdene her. Du kan jo lese litt kriminologi så kanskje du vil oppdage tendensen med at jo værre straffer, jo mer kriminalitet, en tendens som er verdensomspennende. Eller fåmed deg at folk so har sittet i norske fenglser er blandt de i verden med lavest repertisjonsrate.
For det er vel det generelle kriminalitetsnivået du vil ha lavt, og ikke et iboende hevnønske overfor spesifikke kriminelle du av en eller annen grunn ønsker straffet mye strenger enn andre for likeverdige handlinger.
Å ramse opp en hel haug med andre saker med internasjonale forgreninger, når vi starter ut med en meget hjemmeavla yrkeskriminell er så irrelevant som det kan bli. Personen som er utgangspuntet for vår uenighet spilte fotball som lilleputt i Norge, er født her. Hans internasjonale relasjoner er ikke større en at han måtte få hasjen fra det norske politiet for han hadde ikke muligheter/resurser/interesse til/av å få tak i det i utlandet til en eget lavere pris. Det er altså mannen du vil dumpe i et hull fordi du ikke liker utviklingen med internajsonal kriminalitet i Norge. Vidsynt må jeg si:-)

Skjult ID med pseudonym - ma. 20 juni 2016 00:31

Din viten om kriminologi må nok oppdateres! Du forfekter et noe utdatert syn på dette! Og igjen, at du setter likhetstegn mellom politispanere og en kjent kriminell, eller en hvilke som helst i denne saken er hoderystende! Du mener åpenbart at han ikke gjorde noe galt! Jeg kan ikke se hvordan du kan argumentere for det! I beste fall må du benytte deg av noe slik som: "fordi han gjorde noe galt kan jeg gjøre noe galt"!
Du må nok og oppdatere din repertisjonsrate - dette er noe svada som henger igjen fra Michael Moore var på Bastøy! Det stemmer rett og slett ikke lengre! Og årsaken til det er at vi har en netto kriminalitet import! Det er ingen nedside med å være kriminell i Norge.
I eksempelet som ramset opp en rekke byer, der du valgte deg en, pratet jeg ikke om Betew, jeg pratet om Halimi!
Du skjønner åpenbart ikke mye, og det er på grensen til kjedelig og opprørende å ha en diskusjon med deg - for du kan ikke fakta!
Sverige, vårt naboland, har i dag lovløse soner! Dette er ikke mine ord, det er svensk politi sine ord! Men igjen - dette er jo ikke en virkelighet du tror på!