Alle innlegg Sukkerforum

Noen er forbanna...

Vis siste innlegg
(kvinne 38 år fra Vest-Agder) sø. 19 juni 2016 09:40 Privat melding

Våkna til en temmelig kjip melding i dag. Hvis du er der ute og leser dette, Anti-Pjatt: Føler du deg bedre nå? Det der var en skikkelig shitty ting å gjøre. Du har all rett til å være uenig, tilogmed bli forbanna, men det voksne er å argumentere saklig og uten personangrep. Og å dra ungene mine inn i det - faen meg uakseptabelt.
Det sitter et menneske bak pc'en her.

Her er regla i sin helhet:

12 timer Anti-pjatt(ubesvart)
Jaha, du. Først kommer det en tråd der en perosn beklager seg over syting om ekser, og da svarer du følgende:

”Helt enig med deg! Bitterhet og syting er særdeles utiltrekkende. Det er dessuten et digert, vaiende rødt flagg. Folk som føler livet er i mot dem eller skylder dem noe styrer jeg unna, kommer aldri noe positivt ut av det.

Smile, and the world smiles back. Laugh hysterically, for no reason, and they'll leave you alone”.

Ja vel. SÅ kommer det en tråd der en dame faktisk beklager seg over eksens oppførsel, og da ville man jo vente seg at du ville svare noenlunde det samme som ovenfor? Nei da, i stedet svarer du dette:

”Hahaa kødder du? Smekk ham i bakhuet! Eller kom med lovprisninger av andre menns attributter.
Spøk til side: Slik oppførsel er uakseptabel. Man blir ikke blind fordi om man er i et forhold, men alle med et snev av empati og respekt (og mer enn to hjerneceller) lar være å stirre åpenlyst. Eksen din var et regelrett rasshøl, og ikke spesielt smart heller. Godt du kvittet deg med ham :)”

Snakk om å motsi seg selv! Et hjelpeløst, innbilsk lite kvinnfolkfjols uten et snev av selvinnsikt er hva du er. Gud, så forbannet lei jeg er av å måtte forholde meg til sånne som deg, som ustanselig sklir i sine egne argumentative bananskall, langer ut mot speilet i sin monumentale innsiktsløshet, og for øvrig ikke når meg halvveis opp på ankelfestet intellektuelt. Heldigvis for deg, og dessverre for meg, har jeg valgt å ikke være betalende medlem her, ellers skulle jeg ha revet de lattervekkende ”meningene” dine fra hverandre på forumet som det skrikerunge-sludderet de er. Godt jeg nå kvitter meg med deg !

Og til slutt – hvis døtrene dine er i nærheten av å kunne kalles briljante, er de GARANTERT ikke dine.

(mann 51 år fra Oppland) sø. 19 juni 2016 10:00 Privat melding

Noen ganger er det lurt å telle til 10, eller 100...det gjelder oss alle.

(kvinne 38 år fra Vest-Agder) sø. 19 juni 2016 10:03 Privat melding

Debatterte med meg selv om jeg bare skulle la det ligge, men kom frem til at troll bør ut i sola. Det er overhodet ikke greit å gå til personlig angrep på noen bare fordi man er uenig med dem.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 19 juni 2016 10:12 Privat melding

@Dudette
Ja, han var jammen meg sint gitt. Kanskje han har en banan i øret?

Hvordan klarte du å rote deg bort i han da @Dudette?

(kvinne 38 år fra Vest-Agder) sø. 19 juni 2016 10:15 Privat melding

Aner ikke hvem han er - han skrev denne meldingen og blokkerte meg. Kanskje han sto opp av feil seng?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 19 juni 2016 10:18 Privat melding

Ja, du vet at sinte mennesker er redde mennekser..

(mann 51 år fra Oppland) sø. 19 juni 2016 10:19 Privat melding

Tenk på hvor mye bedre alle føler seg om man bare bestemmer seg for å være overbærende og positiv..))..ikke alltid like lett, men...befriende..jepp..)..når man vet at man har hevet seg over noe man burde reagere på blir man automatisk i bedre humør.
Og, du verden så klimavennlig på sukker...hehe

(mann 48 år fra Oslo) sø. 19 juni 2016 10:26 Privat melding

Apollonis
Alt kan ikke være sånn, og sånn er det ikke, og kommer aldrig til å bli sånn.

Jeg så akkurat en dansk dokumentar på nrk.no som heter «Skam deg, Emma» Den handler om en ung jente som fikk frastjålet noen private nakenbilder som ble brukt på hatporno nettsteder.. da ser man fort hvor merkelig verden er.. Men hun er en sterk ung kvinne, så hun snudde alt til sin fordel.. I dag er hun blitt en merkevare og en talskvinne for kvinner.

Fascinerende ung dame.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 19 juni 2016 10:26

Typisk utslag av menn som hater kvinner. Latent voldelighet kombinert med dumhet. Han synes du er attraktiv, vet at han ikke kan få deg og svarer med aggresjon.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 19 juni 2016 10:30

Sånn generelt:
Ikke for å være besserwisser, men jeg mener det ville være en bedre løsning å sende en melding til support fremfor å oute noen her. Da kan man få gjort noe med saken - om man da ønsker å gjøre noe med saken.

Så til følgende setning:
"Gud, så forbannet lei jeg er av å måtte forholde meg til sånne som deg"
Jammen slutt da å forholde dere til sånne der ikke ønsker å forholde dere til. Jeg fatter ikke hvorfor man fremdeles er i gjørma om man ikke ønsker å være der. Drit i stolthet, drit i å ta igjen - bare snu ryggen mot skyggen og vend ansiktet mot sola. Ingen andre enn dere selv hindrer dere. Sorry to say. Å sitte å klage på andres oppførsel fører da ingen steds frem. Om man ønsker å oppdra andre mennesker, be my guest. Men da vil man få et travelt og slitsomt liv :-)

(kvinne 55 år fra Akershus) sø. 19 juni 2016 10:34 Privat melding

@TheDudette: Denne var så hinsides at den var faktisk grensende til morsom.

Jeg ville ikke latt meg bekymre to sekunder over den fyrens meninger. Og hvis folk skal begynne å tyne alle de som de er uenige med her så skal det bli festlige tider.

Og forøvrig det @Rampegutt sa.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 juni 2016 10:36

Akkurat her kan vi være enige om at vedkommende lider av kvinneforakt, Rampegutt. Trist lesning. Det at han blokkerer, kan utvilsomt sammenlignes med vold. Han skal vrenge ut all eder og galle over kvinnen, og deretter slå når hun ønsker å svare, for å tvinge henne til taushet. I realiteten er dette en stakkar det ikke går særlig godt for. Jeg synes synd på denne mannen, og verre er det at han får anledning til å gjøre ei fin dame som Dudette lei seg. Jeg mener det har vært flere tråder om vedkommende misbruker, og det er på tide at Sukker utestenger vedkommende. Politianmeldelse begynner også å bli på tide. Det er psykisk vold. Rett og slett.

(kvinne 38 år fra Vest-Agder) sø. 19 juni 2016 10:37 Privat melding

Melding til support er sendt. Pleier å være rund i kantene, men dette er langt utenfor det jeg synes er akseptabelt. Jeg gjør ikke dette for å oppdra noen som helst, dette er helt for min egen peace of mind. Hadde han sagt dette her på forum var det nå én ting - kjipt nok, men iallfall oppe i dagen.

(kvinne 38 år fra Vest-Agder) sø. 19 juni 2016 10:41 Privat melding

Tusen takk for støttende ord! Jeg er ikke redd, @Solecita - aner jo ikke hvem fyren er - men blir litt skjelven av at noen kan mislike meg så sterkt (hadde han truffet meg IRL hadde jeg jo heller skjønt det... 😂 )

(kvinne 55 år fra Akershus) sø. 19 juni 2016 10:47 Privat melding

@TheDudette: Jeg fant ham ikke da jeg søkte, så enten har han blokkert meg også, eller så har support vært effektive.

Pussig at ting som overhodet ikke gjelder ham kan gjøre ham så illsint. Jeg har bare fått hyggelige meldinger fra folk som har lest det jeg skriver og jeg har vært like omskiftelig og med like mange sterke meninger som deg.

Det hjelper kanskje at jeg er eldre, @Rampegutt har som sagt helt rett i at dette antagelig er en fyr som vet at du er for flott for ham.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 19 juni 2016 10:47

Han misliker ikke deg sterkt i det hele tatt. Han er bare full av hat i seg selv, og må få det ut på en eller annen måte - og da er det enklest å spre eder og galle til de man ikke har noen nær relasjon til. Og da gjerne i påvirket tilstand når filtrene er sløvet.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 19 juni 2016 10:49

Jeg og er litt sint på deg @TheDudette - fordi du er ganske skjønn der du titter ut av koøyet i tråden, fordi du er så for ung for en på halvthundre og fordi du er det du er der på Sørlandet og ikke på Vestlandet.

Tilsammen grrr - faktisk😤

(kvinne 38 år fra Vest-Agder) sø. 19 juni 2016 10:53 Privat melding

Sannelig om jeg vet. Egentlig spiller det liten rolle hvorvidt han misliker meg eller ei. Det lille 'brevet' hans hadde nok ønsket effekt - jeg ble opprørt. Stanser imidlertid ikke nebbet mitt (skal mer enn det til, ingen har enda funnet formelen uansett hvor hardt de har prøvd...).

Kommentarfeltene på sosiale, og andre, medier renner jo over av slike som ham, så dette burde ikke sjokkere meg så mye som det gjør.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 juni 2016 10:58

Han liker deg, og er tiltrukket av deg, Dudette. Vær trygg. Det der er frustrasjon i et nøtteskall, som eksploderer.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) sø. 19 juni 2016 10:59 Privat melding

@ Sol : Han er her enda..

@ TheDudette :
Jeg var inne på profilen hans og leste. Og jeg tror aldri jeg har sett noen som er så full av seg selv.
Det er aldri noen som kommer til å bli bra nok, for i følge han selv så er han perfekt.
Sånne mennesker har et alvorlig mindreverdighetskompleks og er ikke noe å kaste bort tid og energi på.
Problemet er jo bare at selv om det florerer av hans like så klarer de og oppnå det de er ute etter. Nemlig å sette en "støkk" i mottager av sine oppgulp.

Bra du rister det av deg og ikke lar deg stoppe, tommelen opp :)

(kvinne 38 år fra Vest-Agder) sø. 19 juni 2016 11:33 Privat melding

Håper det bare er ukjente damer på nettet han er så aggressiv mot, og ikke eventuelle kjærester.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 juni 2016 11:38

Han skriver:

* Om seg selv *
"Jeg er nok litt mer filosofisk og problematiserende enn folk flest. Overflatiskhet står IKKE høyt i kurs her i gården – jeg foretrekker folk som kan ta en seriøs diskusjon om de store tingene.

Ellers er jeg svært autonom og "selvgående." Jeg finnes ikke avhengig av noen, og kommer ALDRI til å være svak, underlegen eller desperat på noe vis. Derfor har jeg heller ingen problemer med å presentere følgende eksklusjonskriterier: Jeg vil IKKE bo sammen med noen, jeg vil IKKE ha barn, og jeg vil IKKE gå inn i noen form for "forpliktelser" av økonomisk eller annen art. Å jakte på større flatskjermer, biler og hytter etc. er ikke noe jeg bruker tid på, og som du sikekrt skjønner, kommer jeg ikke til å forsørge andre enn meg selv. Det jeg vil ha er åndelig og intellektuelt fellesskap - intet mer, og intet mindre.

Så hvis du bare er ute etter å fylle et hull i familieprosjektet ditt - over og ut."

* Drømmepartner *
"JEG er kresen, ja!

Først og fremst er du VOKSEN. Hvis du flyr rundt på utesteder halve natten, fjaser og tuller, har liksom-kjærester og leker med andres følelser, holder du deg unna meg. Det samme gjelder hvis du er utseendefiksert og gnåler om kropp, bilder etc. i profilen.
Mobbing og utseendefiksering er sosial terror og ødelegger folks liv, og jeg gidder ønsker ikke å legitimere dette ved å gå inn i noen som helst dialog med ynkelige små "prinsesser" som tror de kan forhåne andre på grunn av utseende, eller annet de ikke kan noe for.

Du holder deg også unna meg dersom du er verpesyk, parasittær eller desperat etter en (reserve)pappa til barna dine. Det samme gjelder hvis du er krakilsk, kverulantisk, dominerende eller kontrollerende på noe vis.

Hvis du derimot er VIRKELIG intelligent, kunnskapsrik og opptatt av livets store spørsmål, er det langt bedre. Hvis du i tillegg er snill og empatisk - så har du i hvert fall klart deg gjennom første sortering her i gården."

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 juni 2016 11:43

* Jobb og interesser *
"Jeg kommer ikke til å blottstille meg ytterligere overfor alle de fiendtligsinnede "damene" her (andre og langt mer bramfrie betegnelser enn "damer" kunne vært på sin plass). Vil du vite noe mer, må du ta sjansen på å skrive til meg - og den "risikoen" du tar består ikke i annet enn at det med 99,9 % sannsynlighet ikke blir besvart, antakelig heller ikke lest.

Så hvis du er en oppblåst liten "drømmedame" som tror du kan vikle menn rundt lillefingeren, fyller forumet med gnål om "ligaer"og så videre - og på toppen av det hele ikke har noen annen sosial kapital å legge på bordet enn et Barbie-søtt utseende - da har du nok kastet bort tiden din på å lese så langt ned som hit.

Men det har du kanskje skjønt allerede?"

Av andre ting, oppgir han å være 47 år, bosatt på Lambertseter, har utdannelse innen journalistikk, og godtar fisk, hamster, hund og katt. 182 cm og slank. Åndelig, men ikke religiøs. Jobber som folk flest. Har østlendingdialekt, og behersker engelsk flytende.

"[Han] sier han selv er selvstendig, mystisk og litt sjenert. Han har valgt følgende livsinnstillinger: følg magefølelsen, jeg vil være helten i mitt eget liv og kun død fisk svømmer med strømmen."

Han ønsker:
Forhold: Søndagskjæreste med kvinne fra 30 til 44 år
Foreldre: Ønsker ikke å møte aleneforeldre
Fra fylker: Akershus, Oslo, Vestfold, Østfold

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 19 juni 2016 11:49 Privat melding

Jeg anser meg selv som rimelig intelligent, empatisk og snill.. Ikke engang om griser flyr eller "hell freezes over" ville jeg nærmet meg det der...😂😂😂 Stakkar .

Skjult ID med pseudonym blond og.. sø. 19 juni 2016 11:56

Medlemmet er ikke lenger aktiv. Poff! og der ble han borte....

(mann 45 år fra Oslo) sø. 19 juni 2016 12:25 Privat melding

Det som er ekstra dumt med situasjoner og diskusjoner som dette er at personen det her dreier seg om umulig kan få noe positivt ut av det. Dette er ingen måte å løse problemer på.

Jeg forstår godt andres behov for å kaste steiner men det fører gjerne ikke til annet enn bremsing av utviklingen hos de 'demokratisk avgjorte drittsekkene' - og også hos de som kaster steinene på 'drittsekkene'.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 juni 2016 12:33

Det er helt riktig, tresnitt, men jeg husker at det var en annen kvinnelig forumist som startet en tråd om tilsvarende henvendelse fra denne samme karakteren. Den gang anbefalte jeg å slette tråden, og rapportere vedkommende til Sukker.

Siden nevnte vedkommende fortsatt er i full vigør, er det veldig greit å ha denne tråden, slik at andre som har blitt, eller blir, kontaktet av denne sjarmerende mannen, får se at det ikke er dem selv det er noe galt med.

Årsaken til at jeg limte inn profilteksten er at han har blokkert disse damene han har angrepet, og fratatt dem muligheten til å lese hvordan han presenterer seg selv.

(kvinne 55 år fra Akershus) sø. 19 juni 2016 13:16 Privat melding

Denne teksten kan ikke være seriøst ment. Det kan ikke finnes en jente i landet med lav nok selvfølelse til å svare eller skrive til dette.

(kvinne 38 år fra Vest-Agder) sø. 19 juni 2016 13:25 Privat melding

Å men jesus. Han legger ikke fingrene imellom, det skal han ha.

@blingbling Du skal ikke ta noe for gitt - kan jo være jeg er helt nøtts etter halvthundreårige vestlendinger 😁

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 19 juni 2016 13:30

Ta kontakt med henne, bling.

(kvinne 51 år fra Østfold) sø. 19 juni 2016 16:10 Privat melding

Jævlig bra svart TheDudette. 😁😁😁
Jeg fikk også noe surt oppgulp av denne karen. Men han turde tydeligvis ikke vente på svar .han blokkerte meg. 😂😂

(mann 33 år fra Rogaland) ma. 20 juni 2016 00:11 Privat melding

Jeg tror ikke jeg er i stand til og bli så forbannet som TheDudette er på denne fyren. Men jeg kan forstå at det er mulig, oppførselen til denne karen er jo aldeles helt bak mål. Den siste kommentaren som henviste til døtrene var å gå laaangt over streken. Han må jo ha en diagnose av et eller annet slag. Synes kansje d er litt drøyt å utlevere ham her, men på en annen side så er det bra at slike personer blir forsøkt satt på plass. Han har kansje plaget andre kvinner også som ikke er så harde i hodet som jeg har inntrykk av at TheDudette er, så de er nok takknemlige for at noen gjorde noe.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 20 juni 2016 02:19

Synd det er så langt til Kristiansand.
(Digger TheDudette)

Skjult ID med pseudonym Gullpinne ma. 20 juni 2016 02:46

Haha, dette kan umulig være seriøst? Er det ikke noen med litt over gjennomsnittet bitterhet mot TheDudette som har opprettet en falsk profil?

En annen ting, finnes det mange tilsvarende profiler som er lik hans? Profilteksten var jo særdeles underholdende lesing