Alle innlegg Sukkerforum

Kun av nyskjerrighet:

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym NotTooHot sø. 19 juni 2016 20:13

Hvorfor blir feks jeg kontaktet av kvinner fra Troms når jeg selv er lokalisert retning øst av oslo?

Håper noen jenter at vi skal få så god kjemi at vi flyr opp til troms, nord trøndelag osv for en kaffe? :P
Eller er det bare fordi man kjeder seg? Lurt litt på dette ser du.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 19 juni 2016 20:37

@NotTooHot:

Når du sier at de tar kontakt, mener du da at du mottar meldinger fra dem eller har de bare vært inne på profilen din?

Det hender nemlig at jeg f.eks klikker på bilder som popper opp på høyresiden, bare fordi jeg liker utseendet til vedkommende. -Og så ser jeg at han dessverre bor i en by laaangt borte, eller at vi er dønn forskjellige med tanke på interesser og livssituasjon.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 20 juni 2016 09:02 Privat melding

Jeg har også fått endel slike langdistansehenvendelser. Jeg tror tanken er at man får så god kontakt at man etterhvert finner en praktisk løsning på det. 'Love conquers all'. Hvis man treffer folk i det virkelige liv, hender det jo også at man må flytte langt for å få være sammen med dem. En kamerat traff ellers en jente fra den andre siden av kloden via nettet, nå er de gift og har to barn (hans barn nummer fem og seks).

Det meste går. 😎

Skjult ID med pseudonym Fra nord ma. 20 juni 2016 09:57

Lurer på om trådstarteren har fått direkte henvendelser eller bare at "vi damer" har ruslet innom profilen hanes? Det er mange søk som kun viser bilder av personen, og da er det jo lett å titte innom profiler hvor bildet fenger og man ser noe man liker.
Og for alt du veit så kan det jo hende at vi "fra nord" er mer flyttbar en hun som er godt etablert i nabobygda. Det tar ca 1,5 time med fly fra sentrale strøk og opp til oss i "gokk". I tillegg er det noen av oss nordlendinger som er ofte i Oslo.
Ha en vakker dag

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 20 juni 2016 22:13 Privat melding

Jeg får ganske mange meldinger fra menn som bor flere fylker unna meg, og skriver at det ønsker å "bli kjent". Overrasker meg ikke at noen kvinner driver på likedan.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 20 juni 2016 22:14 Privat melding

Kan også legge til at når jeg har nevnt det for dem, så skriver de at de er villige til å ta fly fra NordNorge til Oslo for å ta en kopp kaffe osv...
Jeg er dog ikke interessert i distanseforhold.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 21 juni 2016 00:24

hmm...skal ingen skrive ordet "sutring" nå altså?? jøss.. :o ha ha ha

..det er altså innafor å ønske seg geografisk nærhet... og ikke forstå seg på de som søker langt unna, da slipper man gjengangrep og latterliggjøring, men ønske om aldersmessig nærhet derimot..og undring over motivet og realismen til de som søker tilnærmet "milevis" unna i alder...nei det blir for drøyt/kravstort/urealistisk/urimelig/frekt...og for ikke å glemme det viktigste...sytete! attack! attack! ha ha :P
#entertainmenttonight

snurrer sweetest taboos - sade
https://www.youtube.com/watch?v=kcPc18SG6uA
pis&løv
Anton <3

Skjult ID med pseudonym Z ti. 21 juni 2016 00:37

Noen drar jo over Atlanteren på date, så hvorfor ikke nord til sør? ;-)

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 21 juni 2016 00:39 Privat melding

Anton,melding her fra Dolly: Jeg holder meg til Donald:

SUTRING!

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 21 juni 2016 03:59

Dolly: https://www.youtube.com/watch?v=pPDS4pQEa2k

ha ha ha "looking at Gladstone in a very sexy way are we...?" ;D

(mann 29 år fra Akershus) ma. 27 juni 2016 23:05 Privat melding

Da snakker vi meldinger i innboksen ja. Har ingenting imot det, jeg bare lurer på hvorfor. Bare tanken på hvor mange flyturer det skal til før man flytter sammen er jo mindblowing :P

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 27 juni 2016 23:20 Privat melding

GIkk glipp av denne lenge Anton. Men du bare inbiler deg det. jeg flørter ja, men det er bare for å terge deg. Donald er fortsatt den eneste til å få stjerten min...

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 27 juni 2016 23:29 Privat melding

Ut på tur (Alltid sur). Pris deg lykkelig over at noen finner deg ettraktiv nok til å ville ta kontakt. Tenk også at de i den andre enden kan tregne litt egepåført ekstra motvasjon til å komme seg vekk fra bygdedyret. Det er ikke like lett å være singel med ønske om kjæreste i små landsbyer i Finnmark som på Jessheim eller Majorstuen. Ta et kompliment når du får det og gå videre.
Å klage på kvinnene er sjeldent et sjakktrekk her, så kanskje du skulle holdt deg til pseudonymet og ikke glemt deg og vist profilnavnet...

(mann 29 år fra Akershus) ma. 27 juni 2016 23:53 Privat melding

Jeg kom på at på forumet er det for det meste 40+, så har ingen grunn til å gjemme meg. Pluss at hvis noen fra nord som har kontaktet meg er her å blir furt, så får vell det bare bli sånn.
Men sant det du sier, er jo selvfølgelig bare smigrende. Men spurte for en grunn å har nå fått gode svar 😊

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 28 juni 2016 00:05 Privat melding

Lov å vise ansikt Utpåturalltidsur. Og forumet har meg bekjent ingne aldersbegrensninger utover eventuelle regler for medlemsskap i sukker. Bit fra deg som best du kan, det er nok av (oss) haier som spiser unge nykommere levende til frokost:-)

(mann 49 år fra Vestfold) ti. 28 juni 2016 00:17 Privat melding

Over ti mil er uaktuelt. Derfor faller desverre damene i Oslo ut for min del da det er ca 11 mil fra huset mitt til solo. Jeg mener Oslo. Synd egentlig for det er mange skikkelig søte damemennesker i hovedstaden. Men hva kan man gjøre...

Skjult ID med pseudonym Humbug ti. 28 juni 2016 07:44

@kafko

Er selv i en jobb som er kvinnedominert og vet fra hva jeg har hørt at mange kvinner fra telemark og vestfold søker menn helt inn mot Oslo når de bruker en datingtjeneste. Ofte får de til et møte også, men spørs jo hvordan det fungerer på sikt.

Ikke at det gjør det mer aktuelt for din del, nevner bare at det ikke hadde vært uvanlig.

Skjult ID med pseudonym Zodiac on. 6 juli 2016 22:19

Veldig mange av alle single damer på slike sider er fra Oslo/Akershus, og jeg som bor litt lenger opp i landet, får alltid til svar at, "nei, opp dit er det altfor langt", men har chattet med damer fra Nord som bor mye mye lenger unna, som ikke har lagt så mye vekt på det, så det er mulig at "Oslo- tøttene" tror at de bor i verdens navle:p Det er jo mulig at du er så ubeskrivelig heit at avstand med ett synes fullstendig irrelevant.

Siden så mange østlands- damer er her inne, må vel det bety at det er for for få menn å finne på gamlemåten der nede, så hvorfor flytter de ikke på seg? Et av verdens mest langstrakte, mangfoldige og naturskjønne land, så vil alle bo nede i den lille ukoselige betonggryta, som jeg bli svimmel bare av å tenke på. Det er jo ikke akkurat Roma eller Barcelona vi snakker om, så hvorfor bo i Oslo?

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 7 juli 2016 10:52 Privat melding

@Zodiac: Her måtte jeg faktisk lene meg tilbake et øyeblikk og beundre at det gikk an å få så mye forakt og bristende logikk inn i et eneste innlegg. Wow.

"Oslo-tøttene" som du så foraktfullt kaller dem tror jo ikke de er hottere enn de andre. De har bare mange flere å velge mellom. For at de skal si ja til noen som bor upraktisk langt unna så må de selvsagt derfor tenke at dette er den eneste i verden for meg! Og de fleste av oss faller jo ikke i den kategorien. Vi faller i kategorien 'med potensiale' ' kanskje interessant'. For de som ikke har så mange i nærheten er det mer naturlig å søke videre. De har jo ikke noe valg.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 7 juli 2016 10:55 Privat melding

Og det er også en naturlig årsak til at det er flere fra Oslo og omegn her. Det er her det er flest mennesker, og følgelig også flest single mennesker. Hvis det stedet som hadde flest jenter på sukker hadde vært Flisa, så hadde det jo vært direkte naturstridig.