Alle innlegg Sukkerforum

Utroskap på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 20 juni 2016 07:51

Det er første gang jeg opplever på Sukker: En mann som åpenlyst søker noen på si vært innom min profil. "Jeg søker sex og kos, og ber om diskresjon fordi jeg allerede er i et annet forhold".

Vanvittig usmakelig, synes jeg.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 20 juni 2016 11:45 Privat melding

Jeg tror faktisk jeg heller vil beskrive det som befriende ærlig.

Jeg har fått henvendelse fra en del som jeg raskt har forstått er gift, men hadde syntes det var fint om de sa fra med en gang, så kan man foreta sine disposisjoner deretter. Du kan jo nå øyeblikkelig bestemme deg for å avvise, blokkere eller evt. skjelle ham ut for hans lave moral hvis du føler for det. 😜

I begynnelsen ble jeg også fornærmet hvis jeg fikk melding fra tenåringer, par, sextullinger, gifte menn eller folk med sære fetisjer. Nå bare ignorerer eller sender jeg et høflig svar.

Det finnes alt mulig i denne verden, og det skal litt til å sjokkere meg etter noen måneder på sukker. 😊

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 20 juni 2016 12:30 Privat melding

Signerer @ sol her.

Befriende at de kan si det som det er i utgangspunktet for da har jo alle et reelt valg.
Sier de det ikke, men går på med brask og bram så er jo valget tatt bort.

Tommelen opp for ærlighet ! :)

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 20 juni 2016 13:59

Heit ok med disse som kommer innom å søker en elskerinne selv om det ikke er det jeg selv søker. Har fått flere av disse henvendelsene men har ikke opplevd at noen har forsøkt å skjule det. For meg virker du litt naiv ts. Verden er ikke lykke og evig kjærlighet for alle. Mange holder sammen pga barna og andre viktige grunner. Noen vil ikke miste hverandre selv om de savner lidenskapen og pasjonen. Du kan ikke dømme før du kjenner historien bak. Og selv om han ønsker at det skal foregå diskret trenger det ikke bety at kona ikke vet. Mange varianter her men best å hyle først når du kjenner historien.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 20 juni 2016 14:43 Privat melding

Oss soler imellom har jeg ikke noe problem med å forstå at det virker provoserende å få en sånn henvendelse, men man blir som sagt litt lutret etter å ha vært her en stund. :-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 20 juni 2016 15:23

Nå kom det veldig tydelig fram i profilteksten at kona ikke vet om dette, og at han bare er lei av hverdagslivet.

Å kalle meg naiv synes jeg er en smule naivt, @blond og... For hva vet vel du om min bagasje?

Og når det gjelder for unge menn som søker erfarne kvinner, for gamle og for fjerne menn som ønsker kontakt, tar jeg alltid det med et smil. -Jeg synes faktisk at slike henvendelser kan være litt smigrende.

Men at en mann ønsker spenning utenfor ekteskapet, bak konas rygg, bare fordi han har gått lei av hverdagslivet, synes jeg fremdeles usmakelig. Feigt er der også!

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 20 juni 2016 17:21

Takk, Hovmester!

Jeg er ingen moralens vokter, og mye rart og uventet skjer igjennom livet, men utroskap fordi man trenger spenning i hverdagen og ikke orker å jobbe med forholdet man er i har jeg ikke sansen for.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 20 juni 2016 17:43

Tror uansett man skal tenke seg før før man kaller et annet menneske vanvittig usmakelig. Alle har sin historie og vad vet vel vi om grunnen? Kanskje konen har vært sengeliggende i mange år, kanskje det er en avtale som ikke er uttalt mellom dem. Det er greit at man har sine meninger om andres valg og liv men ingen her på forum kan bestemme hvem som har plass på sukker. Og etter mange meninger ovenfor tror jeg at jeg legger til.... takk og lov. La mennesker som tar andre valg enn dine egne bare gå videre i sine liv uten å hisse deg opp av noe som aldri kommer å berøre deg.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 20 juni 2016 18:45

@Chillrosa Det har du rett i men noen ganger er det ikke skadelig å stoppe opp å tenke på at alle har sin historie. Vi kjenner ikke noen av dem. Og ønske å ekskludere grupper, få dem til å føle seg utenfor på sukker er jo ikke akkurat et nytt fenomen. Så lenge man vet vem man selv er, ønsker seg og mener trenger man ikke å rope høyt om andre grupperinger og behov. Steder som dette blir jo bare mer fargerikt med utro ektemenn/ koner, homofile, fetisj- jegere og andre som ikke passer i A4 arket det fleste har behov for å holde seg innenfor.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 20 juni 2016 18:55 Privat melding

Har vært bort noen sånne, og synes det er mye greiere at de er ærlige på det.. Det gjør det ikke mer attraktivt for meg, jeg vil aldri bidra til ugreie,sånn, man vet jo absolutt ingenting om forholdet, og kan jo plutselig ha en kanin-slaktede "Glenn close" på døra i tillegg 😜

(mann 40 år fra Oslo) ma. 20 juni 2016 20:45 Privat melding

Her er også kvinnelige profiler der det står tydelig at vedkommende kun søker menn som allerede er i et forhold....
Just sayin'..

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ma. 20 juni 2016 21:03

Har fått sånne spørsmål og..men avslår høflig...

(mann 29 år fra Hordaland) on. 22 juni 2016 00:05 Privat melding

@Blond og... Synes ikke homofile og fetish-jegere skal slenges inn med dem som er ute etter å være utro mot partneren sin bak deres rygg. De førstnevnte skader ingen, de sistnevnte skader både sin partner og tvinner ofte uskyldige personer inn i deres drama.

Å treffe noen på Sukker i håp om forhold for så å finne ut at du har hatt sex med noen i et forhold som kun brukte deg som et sidesprang ville vært ganske lite hyggelig, og det er ikke her snakk om å "ikke passe inn i A4 arket", men å gjøre noe jeg tror de fleste er enig i er galt.

Å ikke dømme bør ikke være synonymt med å akseptete alt.

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 22 juni 2016 08:33

Der er jeg enig med deg, @Bjørn89 - å ikke dømme burde ikke være synonymt med aksept. Av og til får jeg inntrykk av at man er smålig og lite tilgivende dersom man ikke vil fortsette et forhold der partneren har vært utro.
Jeg kunne aldri fortsatt. Jeg kunne nok tilgitt, om jeg forsto tankegangen som førte til handlingen, men aldri glemt - derfor aldri kunne fortsette. For meg ville det være et svik mot meg og mot forholdet, og tilliten ville aldri blitt den samme igjen.

Jeg kjenner personer som har vært utro, og hvor jeg har forstått hvorfor det skjedde. Jeg dømmer dem ikke, men jeg synes heller ikke det er akseptabelt. Utroskap er et valg, og for meg vil det alltid være et galt valg.

I de tilfellene der begge er blitt enige i at det er greit at man har noen på si, så er vel ikke det utroskap. Eller?

Skjult ID med pseudonym Liv on. 22 juni 2016 10:39

Er så enig ang utroskap.
Har vært borti det selv men ikke lett heller,kan bli lurt av disse menn,
det jeg oppdaget var når dem hadde problemer ang og møte igjen mange svar frem og tilbake fra mannen,plutselig forsnakket han seg.
Har lyst og si noe stygt.
Og det er ikke bare 1.

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 22 juni 2016 13:17

Det tror jeg også, Hovmester. De jeg vet om som har hatt forhold som har gått over år bak partnerens rygg, har nesten bare vært kvinner. Og de mennene de var utro med, var ikke alle i et forhold selv. Så kvinner er nok ikke hakket bedre enn menn på det området.

(mann 46 år fra Oslo) on. 22 juni 2016 13:29 Privat melding

Kvinner er jo generelt mere interessert i å prate om sosiale situasjoner m/ harmoni og intriger enn menn, og sladder er vel intet unntak :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 22 juni 2016 15:40

Greit nok at man ikke skal dømme dem som er utro, finnes mange grunner. Men jammen er det nok av dem som er utro ene og alene for sexen og spenningen sin skyld og. Lurer på om mange av dem som unnskylder utroskap kan ha en eller annen form for erfaring med det selv? Men greit, man skal ikke dømme før man har gått i andres sko osv.. Og verden er ikke svart/hvit. Om de involverte partene er enige, så er det vel greit, og da er det vel ikke direkte utroskap heller, om man er enige om at forholdet er åpent. Utro betyr jo at du ikke er tro. Er du tro, så har du vel egentlig "lovet" noe? Er du utro, så bryter du det..
Men da det kommer til sånne beskjedne profiler som skriver til meg, så blir jeg provosert. For jeg har jo en profil som indikerer at jeg ønsker å bli kontaktet av de som er seriøse. Så hvis man skal være så rund at man skal respekterer disse på sukker, så må jo de også respektere at andre kan bli lei av å bli kontaktet av folk som ønsker full diskresjon? Det finnes jo andre forum for denslags.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 15:44

Hovmester:
Hvorfor mener du at menn føler mer skam?

@Hoppetussa:
Du kommer med kloke tanker!

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 15:50

@Hovmester:
Hvordan måler du stolthet? Og hva vet du om det å være kvinne, og i det hele tatt å være andre enn deg selv?

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 16:08

@Chillrosa:
Hva med kvinnehelse? Den er også sterk. -Jeg vet hva jeg snakker om!

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 16:10

*Kvinneheten

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 16:18

Plutselig ble alle så overbeviste om at det er klare ulikheter mellom kvinner og menn på følelsenfeltet. Jeg er faktisk uenig i at man kan klassifisere kvinner og menn så bastant.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 16:33

Voldsomme historier og synspunkter! Jeg sier da virkelig aldri sagt at menn er svin. Jeg sier bare at reaksjonsmønstre ikke alltid kan deles inn i kjønn.

(mann 46 år fra Oslo) on. 22 juni 2016 16:36 Privat melding

Jeg har ikke i egne vennskapskretser den erfaringen at kvinner snakker mere åpent enn menn men det har nok mest å gjøre med hvem jeg har kontakt med, og at noen sier de forteller meg ting på tomannshånd som de ikke har fortalt andre. Siden jeg kødder mye med meg selv og (i følge meg selv :P) ikke fremstår som selvhøytidelig i betydning pompøs så tiltrekker jeg meg dem som har noe på hjertet å meddele. Ikke sikkert det kommer så tydelig frem på forum :)

(mann 46 år fra Oslo) on. 22 juni 2016 16:40 Privat melding

Vårsol
Paper_Cuts & St Pepper og alt annet han har kalt seg :) kommer alltid med litt ekstreme eksempler.

(mann 46 år fra Oslo) on. 22 juni 2016 16:49 Privat melding

Jeg tror deg.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 16:59

@Paper_Cuts:
Nå roter du det t litt til her, synes jeg. Vi snakket da ikke om vold og krig, men om tiltrekning, utroskap og samspillet mellom mann og kvinne i et forhold.

Folk er ulike. -Og heldigvis for det! Hvis alle kvinner var like og alle menn var like kunne vi jo bare valgt hvem som helst.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 17:18

@Papir_Cuts:
Næmmen, da tror jeg at vi nærmest er enige, skjønner du.

Jeg sier jo at handlingsmønster ikke kan deles inn i kjønn. Dermed sier jeg jo at kvinner også kan være utro, absolutt! Men jeg sier også en kvinners reaksjoner på utroskap ikke trenger å være noe svakere enn en manns reaksjoner.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 22 juni 2016 17:34

@Hovmester:
Det kan helt klart være mye sannhet i statistikk og teorier om arv og miljø. Men hvis alt det du skriver er korrekt, er mitt liv og mine erfaringer unntaket som bekrefter regelen.

(mann 52 år fra Oslo) on. 22 juni 2016 18:20 Privat melding

En dag vil det gå opp for mennskeheten at det bare finnes en måte å bli kvitt utroskap: Det er bare å aldri love troskap, så kan man heller ikke være utro....

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 22 juni 2016 18:29

Ja, der var vi litt inne på det samme, Mundari! :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 18:34

Eg tror også menn og kvinner som grupper vurderer utroskap litt ulikt og opplever det litt ulikt avhengig av hvilken type utroskap det er snakk om.
Seksuell utroskap, intimitets/emosjonell utroskap, eller mer en utroskap som går på fantasier.
Tror menn og kvinner vurderer litt ulikt både ift hva som kategoriserer eller defineres som utroskap og hvor grensene for disse typene utroskap går. Kvinne definerer jevnt over flere handlinger som utroskap enn det menn gjør ser det ut som..noe eg også kan tenke meg stemmer basert på egne oppfatninger av kjønnene.

Eg tror det er beskrevet en del om at kvinner vurderer utroskap med karrakter av intimitet/emosjonell nærhet som verst, mens menn sliter mest med seksuell utroskap.
Som noen er inne på har det vel å gjøre med stolthet og at penis er liksom kjernen,utgangspunktet og symbolet på både mandig seksualitet, men også på manndom og maskulinitet generelt. Den historiske bruken av fallossymboler sier sitt om hvor sentralt selve penis (og da en erigert penis altså en seksuelt ladet fremstilling av penis.. ) står i definisjonen av mannen i de fleste kulturer og tider.
Så da truer det vel rett og slett selve maskuliniteten og manndomsfølelsen å bli utsatt for ren utroskap av mer ren seksuell karrakter. Det kan gi et "bilde" av utilstrekkelighet på det seksuelle området, noe de færreste menn tar sjansen på å oute.
Tror også at når menn blir utsatt for utroskap knyttes det i større grad automatisk til hans utilstrekkelighet i senga enn når damer blir utsatt for det... da skyldes det ikke nødvendigvis damas utilstrekkelighet i senga, men like gjerne hennes (legitime sådan ha ha ;D) motvilje eller krangling/uenigheter eller hans umettelige appetitt osv... noe som er mindre truende for selvet og dermed "mindre" skamfullt for kvinner.

Det er ikke nødvendigvis rasjonelt eller rimelig, men det er hva det er... en følelse/oppfatning mye som er en konsekvens av miljø osv.. som hovis var inne på.
En liten minipenis er jo også generelt krise for selvtilliten/selvfølelsen langt ut over den seksuelle selvtilliten..

Så er det seff individuelle forskjeller og situasjoner som alltid... :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 18:38

og ja, eg kan si rett ut at skulle eg velge mellom pest og kolera hadde eg i et slikt tilfelle valgt å bli utsatt for ren seksuell utroskap fremfor utroskap av (også) mer kognitiv og følelsesmessig intim art.. og skulle eg anslå hvilken type utroskap eg i en gitt situasjon overhodet kunne vært i stand til å tilgi, så er svaret enkelt og det samme der også.

Mulig det er vanskeligere for menn å besvare det spørsmålet, nettopp av grunnene over?
Kanskje er det "lettere" for dem å snakke om de gangene partneren også bygde en ny intim relasjon med en annen...for det tar fokus bort fra tvil om hans seksuelle prestasjoner?
Hva som er "lettest å leve" med trenger jo kanskje ikke være det samme som det er lettest å å prate med andre om..
-eller hva sier dere mannfolk? ..eg bare spør og lurer eg? :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 19:01

@papercuts..

eh..ok..!? he he ....ikke mye å være uenig i der :-) ....litt usikker på hvorfor den var adressert til akkurat meg da, men men samma det... ;P

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 19:05

ha ha ;D klart vi skal!

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 19:37

he he.. ja det vil du vel ;-) Køen begynner....eh..ska vi se.. litt usikker hvor den begynner og slutter om dagen faktisk, men det roer seg nok etterhvert ... he he ;P
kan du ikke i mellomtiden bare se meg for deg da? ha ha :-)

er du slik som meg som danner meg indre bilder av pseudonymene eller?

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 22 juni 2016 19:43

Jeg danner meg bilder av de forskjellige peudonymene. Regner med at jeg hadde fått hakaslepp av å se hvor feil jeg kan ta av enkelte :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 20:36

ikke interessant? kan du utdype hvorfor?
for følelser er tydelig en faktor... og burde naturlig være det...med mindre vi er følelsesløse?

eg er helt uenig.. eg tror det er nettopp det med følelser eller ikke som ofte gjør om par klarer å evt komme videre etter utroskap.. kunne som sagt tålt bedre et øyeblikks tankeløs kåthet enn et langvarig mer hensynsløst, kynisk og utspekulert bedrag som inkluderte følelser.

Klart følelser er en faktor ved seksuelt utroskap også... unaturlig å bare ta den varianten ut av ligningen.... som om selve sexen ikke spiller noen rolle for oss damer, seksuelt utroskap med følelser er nok den tøffeste kamelen for de fleste damer iallefall.
Men sier du at for menn så blir det hipps om happs...utroskap med og uten følelser er likestilt?.. at så lenge det er seksuelt utroskap så er det uvesentlig om det er følelser og intimitet inni bildet?

Da er det jo nettopp det eg var inne på om at selve sexen er verst for dere.. men dersom følelser ikke gjør noe som helst til eller fra så fremstår det jo i tillegg rimelig avstumpet og "kaldt" da..

Eg tror det finnes menn også som kan uroe seg for at dama skal føle noe for andre...og derigjennom miste henne... absolutt... noe annet vil eg helst ikke vite om i tilfelle... "fryser på ryggen" ..

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:03

@paper, klart vi hadde hatt det fint! ha ha, det hadde vært dritartig hadde det, tviler ikke på det :-) du er dessverre ett-to år for gammel for meg...ha ha ha ;D (å disse kravene!!).. og eg er nok akkurat litt for lite atletisk for deg..he he ;-)
men pass på...plutselig sitter Anton foran deg uten at du aner det..dersom vi begge dukker opp på et eller annet... det har skjedd før.. ;D det blir gøy, det blir fint! ha ha

..og da forventer eg at "folk" har behandlet seg for plapresyke og sånt!! *kremt* ..

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:07

om den følelsen kan settes i vanry?...litt usikker der paper...

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:18

så du hadde håpet på det verste da hovis...hvis eg forstår deg rett...og det ville du fordi at det verste på et vis er lettere å håndtere (forstå/forsone seg med?)... men... er det da det verste? sånn egentlig? filosofisk...

kanskje mer "meningsløst" utroskap som ødelegger forholdet egentlig er mye verre....mye bitrere? eller annerledes bittert? for skal man først kaste noe på båten bør det liksom være verdt det (for den som er utro) tanken..ellers blir det man hadde sammen liksom så lite verdt/hellig? Det kan være like ille for mange det tror eg..

Nei, tror ikke det er et enkelt fasitsvar på hva som er verst egentlig... det vil oppleves ulikt hos hver enkelt...men ille er jaffal stort sett okke som! :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:29

ha ha paper, eg ler ekstra mye fordi eg ser det for meg..og da ler eg ;D Du er en karakter som det uansett hadde vært artig å møte, slik ser eg på det...du har utviklet deg (karakteren du fremviser her) og vist veldig mange ulike sider her på forum, og du har noen tankesprang som er helt ville..men også på en bra måte det altså, du våger å tenke utenfor boksen, det er litt fascinerende, eg skulle glatt tilbrakt noen timer med deg eg..hadde vært morsomt å oppleve deg IRL :-) ..men uansett, takk for invitten altså! :-*

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:35

drømmedate fra forums: eg, deg og hovis... og bling?... muahahaha!

klarer du å få til den paper..så kommer eg!!

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:40

sa eg nei hovis? ..eg sa eg hadde køordning.. med prioritert rekkefølge :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:43

uten Mr. Chickenshit himself? nei, ville ikke vært det samme.. :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:45

det er både lov og fair det paper :) Ønsker det beste for deg og vet du :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:46

haha ..dust ;P eg snakker seff ikke om forumskø.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:50

and on that note....gotta go, got business to attend to :) ha en fin kveld!

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:56

nei, eg vil jo bare se deg totalt avkledd.... det vet du jo. Gjerne mens du spiser ei svele... :O
Så tenkte kun å kle av deg med blikket IRL hovis, thats it...ikke flere baktanker enn det :-)

nei du er pyse! nei du er! nei duuuuu ha ha ha

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 22 juni 2016 21:59

hva hendte med å gjenkjenne hos andre kun det man ser i seg selv paper? ;D

om du ikke har "sett" hvor eg befinner meg ift "boksen" enda så ligger begrensningen i deg...og du bør heller frykte den.. :-)

todelooo...
pis&løvnow
Anton<3

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 22 juni 2016 22:36

Her går det for seg...😅

Skulle tro dere drev med kommunesammenslåing i lokalavisa eller ved det digitale hagegjerdet (FB visstnok) - ikke fredfull datingdialog.

😂