Alle innlegg Sukkerforum

Kjære mann på ca. 45.....hva er greia ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Barbarella ma. 20 juni 2016 08:00

Hei alle dere menn på ca. 45 år med 1, 2 eller 3 barn som bare vil date damer mellom 26-40 år( men dere vil ikke ha flere barn ) ......Hva er greia ? Skjønner dere ikke selv at det ser litt patetisk ut ? Er dere såå å kule at damer må være minst 5 år yngre ? Eller er det så enkelt at dere tenker at vi kvinner på 45+ står på kanten av stupet ? Ufruktbarheten og hetetoktene er bare timer unna liksom ?
Jeg er 45 år og får forsovidt mange henvendelser her inne, men fra aldersgruppen 43-47år er det merkelig stille.....Mange er ca.40, men de fleste er ca. 50.... (og heldigvis er det er mange spreke 50 åringer her inne ;)
Men jeg ønsker meg egentlig en mann på ca. egen alder....Så jeg lurer på om det er noen andre med lignende erfaringer eller er det meg det er noe galt med ?
Jeg er er IKKE FFF ( feit, førti og ferdig) ! er normalt oppegående har normalt bra utseendet, er ikke stor ( veier 62 kg) og folk tipper stort sett at jeg er 10 år yngre enn det jeg er ( men jeg har jo 3 barn da og det er sikkert turn-off for noen)
Tror nok jeg hadde fått flere henvendelser fra "mann 45" hvis jeg hadde "slått av litt på alderen".....men har skjønt at det er teit å lyve på alderen ;)
Tips til andre ting jeg kan finne på mottas med takk ;)

(mann 50 år fra Vest-Agder) ma. 20 juni 2016 08:50 Privat melding

Det var godt med litt kjeft å få på morgen .... Man velger hva man velger nytter ikke å kjefte eller klage .. men søker ikke damer som er 20 år yngre .. Bryr meg ikke om de som er mye yngre eller mye eldre inne på profilen min .. Det beste er være den man er :-) ..

(mann 50 år fra Vest-Agder) ma. 20 juni 2016 09:19 Privat melding

@ Chillrosa .. Helt sant det :-) .. Ingen kan gjøre noe med det :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 20 juni 2016 12:56 Privat melding

Synes vel heller ikke at å søke 5-10 år yngre er patetisk ,- de vil vel kanskje ha flere barn da, egne..? Er en finurlig verden,dette, hvor en kan skrive ønskeliste på det man vil ha,- men man får ikke alltid alt som står der, sånn er det bare. Det har pappan min sagt 😁

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 20 juni 2016 13:15 Privat melding

Alt er mulig, det umulige tar bare litt lengre tid.Mange er jo flyttbare, så er interessen stor nok så får man det til. Det handler om prioritering :)

(mann 50 år fra Vest-Agder) ma. 20 juni 2016 13:24 Privat melding

Om de 5-10 år yngre eller eldre enn meg spiller det ingen rolle bare det er kjemi ;-)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 20 juni 2016 14:45 Privat melding

Snakka om "ønskelista" da C-Rosa! Den hadde dog en tendens til å være overfyllt, for liksom å treffe noe.. Det jeg ønsket meg aller mest stod jo øverst , og det jobbet jeg intenst for 👍🏼😍

Skjult ID med pseudonym Z ma. 20 juni 2016 15:26

Mulige årsaker:

Han vil ikke leve lengst! Han vil ha oddsene på sin side om å dø først.

Han vil ha alt det han ikke hadde i sitt forrige kone.
(Derfor det også står "hun må like nærhet og ha deilig kropp i profiler)

Han er endelig singel, og tror fremdeles at han kan få det han vil. Nye sjanser...

Han vil ha et smykke, en trofe å vise frem for gutteklubben.

Han vil føle seg ung, og tror oppriktig at en ung kvinne får ham ung.

Han har en slags beskyttergreie og har behov for å føle at han er mann.

Han synes, som de fleste, at unge, fyrrige kropper er diggest.

Han vil ikke ha ei kjærring, han skyr ordet, alderen og alt anne som minner om...

Han erkjenner ikke sin egen alder, og prøver å løpe fra fremfor å hvile i seg selv.

Han forelsker seg ikke i ufruktbare kvinner, for det er jo alle over 37!

Han digger pms og synes det er tioo topp med litt ekstra drama tidvis.

Tja....flere forslag mottas med takk ;-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 20 juni 2016 15:45

Signerer moralen din her @Paulaner!....som en uting😳
Smekk på fingrene til alle oss som til tider må finne andre å legge skylden på for at vi selv ikke finner det vi vil ha....å jeg tror vi er flere.
Men vi "lærer" så lenge vi lever, er det liv er det håp😊

(mann 48 år fra Oslo) ma. 20 juni 2016 17:19 Privat melding

Førtifem, småfeit OG innbilsk. Der har du meg, serru.

Skjult ID med pseudonym klodrik ma. 20 juni 2016 17:49

Mannens alder/2 + 7 og vips, så har du kvinnens maksimale alder! Enkelt og greit!

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ma. 20 juni 2016 17:52 Privat melding

Hadde ikke vært imot en på 45 sjøl, denne avlshoppa er pensjonert, nemlig... Dessuten liker jeg gamlisene. Kan mobbe dem for alderen 😆

Skjult ID med pseudonym klodrik ma. 20 juni 2016 17:56

Ja, det er nok der en del kvinner har misforstått! :-P

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 20 juni 2016 18:07 Privat melding

@Klodrik: Kan du forklare meg hvorfor jeg som er 54 skulle se etter en mann på 94, som er det jeg måtte gjort hvis jeg skulle fulgt den regelen?

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 20 juni 2016 18:09 Privat melding

Den formelen fikk jeg servert når jeg spurte guttungene jeg jobba m som bartender,- de så ikke problemet m alder uansett 😂😂

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) ma. 20 juni 2016 18:44 Privat melding

Alder er bare et tall, man faller for den man faller for, så får noen kalle det urettferdig om man vil 🙈

Skjult ID med pseudonym Blabla ma. 20 juni 2016 18:47

Enig med trådstarter i at det ser patetisk ut. Min erfaring er at de fleste menn på nettdating som er + 40 har dette søkemønsteret - altså gjerne søker en kvinne fra 10-20 år yngre enn seg, mens det lengste de vil strekke seg oppover i alder, er jevngammel med eller et par år eldre enn seg selv. Og dette er gjennomgående også hos de som har fylt ut at de ikke ønsker (flere) barn. Bare for å ha sagt det, jeg forstår godt hvis en mann på + 40 som gjerne vil ha barn, setter 35 eller yngre som maksalder.

Med det eksempelet trådstarter bruker her (mann på 45 søker kvinne 26-40 år) faller hun selv (45 år) utenfor kriteriene, noe enkelte her gjør et nummer ut av, men jeg oppfatter ikke at trådstarters hovedanliggende er at akkurat hun faller utenfor, men at hun gjør seg noen (ufordelaktige) tanker om menn med dette søkemønsteret. Og jeg kan bare si at jeg tenker det samme som trådstarter sier og som z (kl. 15.26) skriver når jeg ser slike profiler. For meg er det derfor totalt turn off når en mann har dette søkemønsteret. Og at *jeg" er innenfor den aldersgruppen han søker, hjelper da ingenting, det er irrelevant. Det er faktisk en god del jeg har avvist så å si utelukkende på grunn av dette. Faktisk er det slik at de fleste som kontakter meg, ekskuderes av denne grunn (fordi de fleste "er slik"), men det kan selvfølgelig være tilleggsgrunner også...

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 20 juni 2016 19:10

@Paulaner Så flott skrevet av deg!

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 20 juni 2016 19:17 Privat melding

Paulaner 👍🏼

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 20 juni 2016 19:21 Privat melding

@ Paulaner : Tommelen opp, noe av det bedre jeg har lest :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 20 juni 2016 20:00

Hadde egentlig tenkt å skrive noe om at jeg ikke bryr meg om hva andre søker, men så slo det meg at det blir litt selvmotsigende når jeg lurer på hvorfor i granskauen du ikke er villig til å gå mer enn 2 år unna din egen alder.

Hvorfor ikke 5-6 år? Du sier jo du får masse henvendelser fra de.
Oki, hvis du syns de på 50 er for gamle, så velg noen av de på 40 da.
Hvis det er som du sier at folk flest tror du er 10 år yngre enn du egentlig er så er det jo absolutt ingen i hele verden som i det hele tatt vil reagere om du har en kar som er 5-6 år yngre enn deg.

Min personlig mening, ut i fra hvordan du fremstiller deg selv, så høres du ut som ei som bare har godt av å ha en kar som er noe yngre enn deg, og da tenker jeg på mer enn 2 år. :P

Men oki, folk må få lov til å søke hva i granskauen de vil. De må bare være klar over at enkelte av disse tingene er vesentlig vanskeligere enn alternativene. :P

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 20 juni 2016 20:13 Privat melding

Nei, @Chillrosa. Det er koselig :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 20 juni 2016 20:18 Privat melding

Det er vel ingen som synes det er patetisk at folk i ulike aldre finner hverandre. Det enkelte hever øyenbrynet over er de som utelukker de som er omtrent på samme alder og kun vil date de som er mye, mye yngre.

Det blir som om jeg skulle ekskludere alle med et par kilo for mye, og insistere på kun menn med muskuløse lår og vaskebrettmage. Ikke galt, ikke ulovlig, kanskje ikke en gang patetisk, men garantert urealistisk. 😜

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 20 juni 2016 21:08

@Paulianer: det med rosa og blå var greit du nevnte - *note to self*: få inn i profilen at du vil ha en rosa-jente! (fordi blå er min sin farge!)

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 10 juli 2016 17:22 Privat melding

I haven't read the whole thread, so this may have been pointed out, but this is very common the other way around too. There are very many women in their forties looking for a man their age or 15 years younger.
I like to think I'm pretty young for my age, so I think it's annoying when a woman two years younger than me, who looks five years older, excludes my age from her search. I'm just as bad though 😀, I allow for far younger, but only about five years older.

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 10 juli 2016 17:48 Privat melding

I don't mind if a woman has her profile searching for a younger man. It tells me she is probably fit and active and wants a fit man who can keep up with her. She's probably experienced a lot of flabby men of her own age. So it's up to me to let her know I look after myself.

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 20:05 Privat melding

Ser nå ikke noe problemer med at menn på min alder søker yngre damer. Ser på det som ganske normalt og tar det med stor ro. Skulle jeg være for gammel er det helt greit men har fått en følelse at den alderen er satt som ett ønske ikke bestandig ett krav. Flere menn på min alder som har skrevet til meg som har dette på profilen og som ikke ønsker flere barn er åpen for ei på samme alder og eldre. Jeg selv har satt mer ned enn opp. Men har egentlig gjort det for å slippe de helt eldste og det har fungert . Jeg ønsker noen rundt min alder, men skulle HAN dukke opp er nok alder det siste jeg ville ha brydd meg om.