Alle innlegg Sukkerforum

Til alle sammen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Edoli fr. 24 juni 2016 07:27

Vil bare si først til mannfolk: det finnes mange damer her med utenlandisk opprinnelse. Det betyr ikke at vi er domme, svake og nedverdig i samfunnet!
Vi kan også skjempig for rettene sine på samme nivå som etniske norske kvinner.

Til dere kjære kvinner m/utenladsk opprinnelse: var forsiktig med nye kjenskaper! Finnes mange ustabile folk her som vil gjerne misbruke dere. Ikke bli redde! Anmeld de som bryter loven v/ alvorlige tilfeler! Vi har de samme rettighetter!

Ha en fin dag alle sammen!

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 24 juni 2016 09:45 Privat melding

Hei @Edoli, og velkommen til forumet.

Jeg går ut i fra at du skriver det du gjør fordi du har hatt dårlige erfaringer, og det beklager jeg, men vi får huske på at de aller fleste faktisk er kjempehyggelige, flotte menn som genuint ønsker seg en kjæreste. Vi må ikke skjære alle over en kam. :-)

Du mente sikkert ikke å gjøre det heller, men når man bruker et språk som ikke er ens morsmål så høres man ofte mye hardere og mer bastant ut enn man mener, fordi man ikke kan alle nyansene godt nok. Jeg er veldig glad i fremmede språk, men har ofte vært fortvilet over at nyansene blir borte, fordi ordforrådet mitt ikke var stort nok.

Jeg har vært ute med flere fra sukker både på date og som venner og absolutt alle var hyggelige, absolutt ingen har hatt onde hensikter. Jeg vet selvsagt at utenlandske kvinner er i en mer sårbar situasjon, og at det er enkelte som tenker at de er et lettere 'bytte' men prøv å gå inn i det med et åpent sinn. Flertallet er tross alt kjempesøte :-) Lovbrudd skal selvsagt anmeldes, men det gjelder alle, uavhengig av kjønn og nasjonalitet.

Og så håper jeg du får mange positive opplevelser her som veier opp for de negative. Det er sommer og varmt, og høysesong for flørting :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 24 juni 2016 15:12

@Edoli

Det er jo ikke uten grunn at damer av utenlandsk opprinnelse som kommer til Norge blir sammen med menn fra samme land som også har kommet til Norge.

Like barn leker best og alt det der. Jeg tror at i all den tid en ikke er født og oppvokst i Norge, så vil en alltid føle at en har mer til felles med noen fra sitt eget hjemland.

Det finnes mange menn der ute som ikke er helt gode, hverken for norske eller utenlandske damer for å si det sånn.
Så menns dårlig oppførsel mot deg trenger ikke nødvendigvis være på grunn av din etnisitet, men snarere at mennene har dårlig holdninger mot kvinner generelt.

(mann 41 år fra Oslo) fr. 24 juni 2016 22:23 Privat melding

I bakover kronologisk rekkefølge, her er de siste jeg har vært sammen med, de siste 15 år.

Iran
Polen
Ukrainsk
Italiensk
Norsk
Italiensk
Italiensk

Vet ikke hvilke søppelmenn du har møtt, men bra du har funnet ut at de ikke er verdt å bruke mer tid på.

Skjult ID med pseudonym c fr. 24 juni 2016 22:50

Edoli
Jeg vil påstå at norske menn er stort sett bedre enn menn fra andre land. Hvis du merker noen ikke er gode mot deg burde du stoppe med en gang. Det er en måte du kan kjempe mot menn med dårlig oppførsel. Ellers respekt må vinnes, selv om noen ganger det krever litt mer innsats for de fra andre kultur som er litt svakere i språk og kjenner ikke så godt sosialkode.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 24 juni 2016 22:51 Privat melding

Tror jeg skal nøye meg med hvilke land. Husker ikke så godt langt tilbake i tid. 😎

Norge
Polen
Italia
Spania
Storbritannia
Frankrike

Du har godt og vondt i alle land. Det er mulig jeg er naiv, men jeg innbiller meg at når det gjelder utnytting av kvinner fra andre land så er ikke nordmenn blant de verste.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) fr. 24 juni 2016 22:53 Privat melding

Dårlige menn og dårlige kvinner kommer vel fra alle land og har ingenting med etnisitet og gjøre...
Og til deg @ c : Respekt må ikke vinnes.... Respekt er noe du gjør deg fortjent til..

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) fr. 24 juni 2016 23:17 Privat melding

Bestilt ferie @ Hovmester ?

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) fr. 24 juni 2016 23:21 Privat melding

Foretrekker Isberg...så nei :D