Alle innlegg Sukkerforum

Noen som liker hardrock/metal der ute jenter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym metalized sø. 14 des. 2008 00:51

Jeg er en kar som på min profil har svart under musikkvalg bl.a. black metal. Jeg har nesten begynt å lure på om det virker skremmende på mange damer? Dette er jo bare en musikkgenre, men lurer på om det støter bort mange?
Nesten alle jeg har høy match med er jenter som enten er født med snorkel i bunnen eller turstøvler på bena, jeg lurer på, rockejenter hovr er dere? Jeg skal reise til London i februar for å se 3 eller 5 berømte trashband og er ute etter reisefølge. Noen der som vil bli med?? Jeg tar hotellregninga.

(kvinne 39 år fra Møre og Romsdal) sø. 14 des. 2008 01:36 Privat melding

Heisann! Vi er her vi rockejenter også:-) Merkelig nok har jeg opplevd samme fenomenet, har høy match med overraskende mange skikjørere og ekstremsportutøvere! Jeg har ikke fått negativ respons på min musikksmak ennå, men kanskje folk anser min musikk som mykere fordi jeg er kvinne? Bare en teori selvsagt...
Den London-turen høres j....g fristende ut du...

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 14 des. 2008 02:02 Privat melding

noe kan jeg høre på .. men ikke det hardeste .. av den grunn at jeg ikke skjønner det :o)

Skjult ID med pseudonym Cline sø. 14 des. 2008 08:58

Det er mange der ute som liker sånn musikk:-) Jeg er en av dem!

(mann 31 år fra Buskerud) lø. 25 des. 2010 08:11 Privat melding

Trur nok det skremmer vekk en del ja, men det er jo bare fint det syns nå jeg, så slepper jeg å kaste bort tid på damer jeg ikke vil ha.. Nå skal jeg finne ei som kan bli med meg på konserter og metalfestivaler og den slags, for det har ikke vært no alternativ med eksene..

Er vel egentlig bare derfor jeg er her, fordi jeg SKAL ha ei dame med musikksmak, og de finns vel nesten ikke i Hallingdal.. Alle flytter jo til byen for å treffe likesinnede.. Det er masse hardrockere herfra, men problemet er at det ikke finns noe hardrock-miljø her for å si det sånn..

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 25 des. 2010 16:24 Privat melding

Jeg er en rocke jente :)))

Skjult ID med pseudonym Crassus lø. 25 des. 2010 16:35

Flygeekorn:

1: du har ikke tid til å fly på konserter
2: du vil bare ha den turen du :-)

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 25 des. 2010 16:37 Privat melding

hehe...

Nei vil ikke ha den turen.... :))) men jeg liker rock/metal...

Skjult ID med pseudonym Crassus lø. 25 des. 2010 16:44

Duchampion:

Identitet og tilhørighet. Ikke typisk for kun denne sjangeren,men de skiller seg kanskje litt mere ut. Dette finner man igjen i mange interesser/hobbyer og livsstiler.

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 25 des. 2010 16:45 Privat melding

@duchampion
^^^^^^ hvorfor vise hele omverden at man liker noe, herreguuud... er det gale å gå med feks t-shirt med et band du liker eller vise omverden at du feks er Brann supporter og går med en fotballdrakt.
Og om en har langt eller kort hår har ikke noe med musikksmak å gjøre......

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 25 des. 2010 16:51

Jeg ser ut som svigermors drøm, har ikke en typisk 'rockete' klesstil, men hører allikevel iblant på black metal (d.v.s. ihvertfall Immortal, Emperor og litt Satyricon), men det kommer av at jeg hører på musikk i alle sjangere; liker jeg en låt eller en plate så hører jeg på det, uansett. Jeg synes det er veldig logisk, men merker jo at det er mange som er fastlimt i en sjanger, og alt det som gjerne følger med sjangeren.
Så i noen av disse miljøene ville jeg ikke passe inn, men jeg bryr meg ikke så mye; jeg koser meg med musikken allikevel jeg. :)

Må allikevel innrømme at da jeg først innredet 'Leiligheten' her på Sukker så kryssa jeg også av for Black Metal, men valgte senere å krysse det vekk igjen, for jeg tror mange jenter/kvinner nok tror man da er Satan-tilbeder med svarte vegger og røde stearinlys over en hodeskalle og en dolk, og i tillegg skal jeg innrømme at det er en sjanger som krever tilvenning; jeg syntes ihvertfall det bare var bråk selv for noen år siden. Tar litt tid å 'skjønne' det. Men - når det er sagt snes jeg også nå at NOE av det er bråk, så... Jeg liker det jeg liker, for å si det sånn.

(mann 47 år fra Akershus) sø. 26 des. 2010 01:06 Privat melding

Pffffh....... Spiller du for høyt, så er dem for gamle ;) Let it Rock!

God aften

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra sø. 26 des. 2010 01:09

Jeg liker indie og sånt jeg. Men jeg ER ikke dette, og jeg tror det er det som kan skremme. At man liker sånn musikk er vel greit nok det, så lenge man ikke må leve som en "rocker". Det er ganske ekstrem musikk som er ukjent for mange, og mange vil ikke begi seg inn på ukjent terreng osv.

(mann 31 år fra Buskerud) ma. 27 des. 2010 13:35 Privat melding

Jeg kan godt ta på meg f.eks. dimmu genser og camobukse på byen jeg, hvis jeg føler meg litt ekstrem en kveld. Hvorfor?

1. fordi du ikke har no behov for å bli kjent med folk som ikke liker dimmu..
2. fordi du ikke vil ha kontakt med religiøse folk, what so ever.
3. fordi du ser skummel ut og kan snike i køen uten at folk tør å si no.
4. fordi du er sint og har lyst til å sloss med folk du ikke liker. (dere aner ikke hvor mange stygge blikk du får)
5. fordi du ønsker å få kontakt med jenter med samma musikksmak.

(kvinne 32 år fra Akershus) ma. 27 des. 2010 15:05 Privat melding

Hva slags musikksmak han har, er ikke veldig viktig for meg når jeg ser etter en partner.. men nå er jeg ganske allsidig selv! ..har sett f.eks. Michael Jackson, Elton John, AC/DC og Susperia (!) live.. Og syntes faktisk alle var bra :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 27 des. 2010 16:25

Synes det er flott med allsidighet, men hvis det eneste hun hører på er panfløyteversjoner av gamle slagere, så tror jeg at jeg tenker meg om én gang til...

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 27 des. 2010 16:26

Lol qwerty:) DER går grensen ja