Alle innlegg Sukkerforum

Barna betyr alt for meg!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 29 juni 2016 22:48

Jeg er veldig glad i barn, men har ikke egne barn.

Ved å stille dette spørsmålet kan jeg komme til å tråkke noen på tærne, men jeg spør likevel:

Når noen i sin profiltekst skriver: "Barna betyr alt for meg!", har de da tid og plass til en kjæreste?

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 29 juni 2016 22:59

@Hovmester:
Som sagt er jeg veldig glad i barn, og jeg ser det som et pluss dersom min fremtidige kjæreste har barn. Jeg synes bare det er underlig når nesten hele profilteksten dreier seg om hvor mye barna betyr, og veldig lite om hva en kjæreste betyr.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 29 juni 2016 23:40 Privat melding

Barn vil jo alltid være en førsteprioritet , men kjæreste-tid er jo i første omgang lagt til den tiden barn er hos den andre forelderen, så fullt fokus fra min side i hvertfall .. Og jeg har IKKE bildet av barnet mitt i albumet .. Men for "longterm" må barnet inkluderes.

Skjult ID med pseudonym Humbug on. 29 juni 2016 23:47

Damer i 2016 må da klare å skifte dekk?

(mann 48 år fra Oslo) on. 29 juni 2016 23:59 Privat melding

Eller så kan de betale for tjenesten. Her i Oslo får man gjort det for 200,- og opp. Det er så lite at jeg som mann, og jeg vet veldig godt hvordan det gjøres, ikke orker å kjøre rundt etter egnet sted å stå (flatt område med solid underlag) og fryse fingrene av meg og bli skitten.

Uten at jeg kjenner hovmesterens situasjon, men selvsagt fint å kunne fungere "sammen" også etter et samværsbrudd. Der skulle jeg gjerne vært selv.

Men så spørs det hvor langt man skal la det gå. For noen så grenser det til hva en kan kalle utnytting, og vi menn (sett fra mitt ståsted) lar oss alt for lett utnytte. En eventuell ny partner klarer nok lettere å se hvor grensen burde gå, og ikke orker å se oss bruke "til barnas beste" som unnskyldning for å la seg utnytte.

Men som sagt, hvor grensen skal gå, må man nesten finne ut litt selv.

Som barnefar så mener og jeg at barna Har førsteprioritet. Men det bør ikke bety at en ny partner, som pri 2, skal føle at det er stort skulle mellom å være pri 1 og pri 2.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 30 juni 2016 00:04

Jeg har mange barn i livet mitt, selv om jeg ikke har mine egne. Jeg har aldri sagt at barna ikke skal prioriteres, for det skal de absolutt!

Jeg får bare inntrykk av at enkelte egentlig ikke trenger en partner i livet sitt, at de har nok med barna. -Og ja, jeg vet at jeg kan provosere ved å si det.

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 30 juni 2016 00:05

@ Hovmester : Vet du, det der er noe av det mest fornuftige jeg har sett du har sagt. Tommelen opp for deg der :)

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 30 juni 2016 00:08

@ Vårsol : Jeg skjønner ha du mener. Jeg har barn selv og selvfølgelig er de viktige i livet mitt og prioriteres.
Men de er ikke hele livet mitt. Har vært innom en del profiler og jeg syns enkelte drar det altfor langt.
Kanskje en måte de prøver å selge seg inn på ?

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 30 juni 2016 00:09

@ Hovmester : Kreden du fikk var for innlegget ditt 23.43

(mann 48 år fra Oslo) to. 30 juni 2016 00:12 Privat melding

@hovmester klar over at det var et eksempel, så jeg spant litt på det samme eksempelet, litt for å balansere det du skrev og kommentaren til @humbug.

Når det er sagt, har selv vært der hvor ens godhet blir utnyttet, så nå er jeg blitt langt mer kynisk i forhold til motivene som eventuelt ligger bak.

(mann 41 år fra Hordaland) to. 30 juni 2016 00:13 Privat melding

@Vårsol: Opplevd 3 på rad at de ikkje har behov for en mann i livet per dags dato. E nok ikkje nødvendigvis pga barna. Men de har nok sett for seg at har man barn, så har man ikkje tid til annet enn dem..Kanskje tenke over at det faktisk e mulig å ha tid til barn og en kjæreste...men de flykter ofte tilbake til den at ikkje har tid til forhold pga barn (og vanskelig eks)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 30 juni 2016 00:17

@løvetann:
Det er veldig fint å se foreldre som er flinke med barna sine, og som oppdrar dem på en slik måte at de blir fine, selvstendige mennesker.

Men enkelte tror jeg kan glemme å ta vare på sine egne, voksne behov. Kanskje lever de ut sine drømmer gjennom barna? Noen lar også barna vokse opp i den tro at de er verdens midtpunkt, og på lang sikt vil det være en bjørnetjeneste.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 30 juni 2016 00:21 Privat melding

Jeg betaler gjerne for dekkskift, men er takknemlig for at ex kan stille opp og hente, ta over v sykdom, ekstra overnatting . Nå er ungen min såpass stor , så lite som ikke lar seg løse praktisk uten ex, - du skal ha kred, Hovmester, for holdninger. Ungene dine vil nyte godt av det ! 😍

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 30 juni 2016 00:26

@Hovmester
Jeg bare spekulerer litt, men jeg ser jo hvordan noen single venner med barn lever, og lurer litt på om noen her inne på Sukker lever på samme måten.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 30 juni 2016 00:43

Jeg må si jeg villle blitt veldig skeptisk til en mann som ikke virkelig VIRKELIG prioriterte barna sine. Sett at hans barn er trist og lei seg, eller trenger omsorg, er syk eller hvasomhelst. Sett at jeg SAMTIDIG er trist og lei meg, eller trenger omsorg, er syk eller hvasomhelst.

Han må selvsagt prioritere barnet foran meg, i den grad det bare er mulig å ta seg av en ting av gangen. Jeg er voksen og klarer meg selv. Tror jeg ville respektere en mann mindre, om han lurte på dette eller tok seg av meg før barnet. Kanskje et søkt eksempel, men likevel. PS: Jeg har ikke barn :-)

Forøvrig er min erfaring at modne menn fikser begge deler, både tid til barna og til meg :-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 30 juni 2016 01:20 Privat melding

Jeg er så hjertens enig med deg Tinka.

Og Hovmester, din holdning er forbilledlig. Jeg er heldig og har det slik selv, dvs det går begge veier. Vi stiller opp for hverandre så godt vi kan. For meg er det en selvfølge, fordi det i det lange løp kommer barna til gode. (Men etter å ha snakket med mange bitre nysingle her, forstår jeg at det dessverre ikke er en selvfølge for alle)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 30 juni 2016 01:24

He he, Isabel
La jo merke til at du refererte "Pleasentville" her for en stund siden. Og knegger godt når jeg ser for meg William Macy i det han kommer hjem og sier; "hellloooou, I'm hoooo-ooome". Knis 😂 (kanskje litt intern humor der, ja)

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 30 juni 2016 01:30 Privat melding

"Where's my dinner?" 🤔

(@TS: beklager total avsporing. Nå skal jeg sove og holde munn 😴)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 30 juni 2016 01:32

Isabel
😂😂😂
ALLE (eh, i hvert fall mange) - ville ha glede av den filmperlen. Skal se den igjen til høsten, kjenner jeg)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 30 juni 2016 01:36

Bare for igjen gjenta meg selv igjen: Barn skal selvsagt prioriteres! Jeg ser bare tendensen til at noen foreldre glemmer å ta vare på seg selv, voksentiden og forholdet.

(mann 48 år fra Oslo) to. 30 juni 2016 01:36 Privat melding

@hovmester ja, selvsagt er det din avgjørelse, helt og holdent. Det skriver jeg jo og i innlegget mitt.

Dog er det lett å la seg utnytte, uten at man selv ser det før noen virkelig tar seg bryet med å åpne øynene til den som blir utnyttet.

Og dette går begge veier. Om noen ser at du blir utnyttet og påpeker det, men at du ikke tar det til deg og ser det selv, kan føre til at de selv ser seg best tjent med å trekke seg ut.

Som jeg og skrev, jeg ser opp til de som klarer å få til et vennskapelig forhold til eksen, til beste for barna. Klarer man det uten at noen blir utnyttet, så skal man ha skryt for det.

Selv er jeg der med min X at kommunikasjon er på et absolutt minimum, fordi det rett og slett ikke lar seg gjøre. Man må være to som bidrar positivt. I livet blir to negative, dobbelt så ille.

Skjult ID med pseudonym Synne to. 30 juni 2016 10:53

Barna går først, men det er ikke det samme som og ikke ha tid til en kjæreste. Jeg vil heller ikke gå foran barna til en mann, det hadde jeg sett på som et dårlig tegn. Et godt samarbeid med far til barna er også viktig, det som voksne sliter med seg imellom er ikke noe barna skal straffes for. Man kan ikke se på barn som noen konkurrent, eller en x som en konkurrent, for med barn så blir man bunnet sammen på et eller annet vis i mange år.
Ser ut som du har et fornuftig syn på dette Vårsol, og vil nok gå bra uansett om han har barn eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Balder to. 30 juni 2016 11:05

@ts Jeg har lagt merke til det samme selv.
Det er selvfølgelig helt naturlig og helt forståelig at foreldre setter barna først. Men når det utdypes så grundig og tydelig som mange gjør, sitter man som leser av profilen med en følelse av at "Denne dama trenger ikke/ har ikke plass til meg". Dessverre fører det til at de snille gutta (sånne som skriver på forum) holder seg borte, og drittsekkene som enten ikke leser profiltekster eller ikke bryr seg om hva som står der tar kontakt.

(mann 48 år fra Oslo) to. 30 juni 2016 11:10 Privat melding

@balder se mer på det som en klar melding til de menn og damer som tror de står over barna, at her er man "package deal". Finn din plass som en del av flokken, og ikke flokkens nye leder.

Dog, enkelte utbroderer nok den litt vel langt, så forstår tildels hva du mener.

Skjult ID med pseudonym Balder to. 30 juni 2016 11:21

@Adameus
Jeg tenker på de som utbroderer veldig ja, og det er endel av dem.
Det samme gjelder for så vidt de som skriver om sitt hektiske perfekte liv med flott jobb, masse venner, fester mm. Da sitter jeg som leser igjen med en følelse av at denne personen trenger ikke meg.
Nå er vel ingen her på sukker hvis de ikke ønsker seg noen i en eller annen form, men jeg tror at de kanskje "lokker" til seg feil type menn, altså de som ikke bryr seg om kvinnens grenser, med en slik profiltekst.

Skjult ID med pseudonym Synne to. 30 juni 2016 11:33

Hmmm, måtte lese igjennom profilen min nå :-) Er det bedre med en profil uten tiltak? Altså det motsatte, sitter i sofaen og aldri gjør noe, hjelpeløs og skal bli "reddet"? De aller fleste har vel et ganske balansert liv.
Både med og uten barna er jeg aktiv, sosial, usosial, sånn lever jeg nå, heldigvis. Jeg føler hvert fall for å fylle det "tomrommet" man har uten en partner med gjøremål, sitter ikke bare og venter. Har bedre tid, og det bruker jeg med verdens beste samvittighet. Blir man to, så tilpasser man seg.

Skjult ID med pseudonym Balder to. 30 juni 2016 11:47

Jeg kan ikke svare for andre menn, men jeg syns en profiltekst som kan gi en følelse av at personen har en ledig plass til meg er mest interessant. Nå måtte jeg tenke lit selv her, og kommer på at den mest interessante profilen jeg har sett på sukker beskrev et veldig aktivt liv, men som sammenfalt med slik jeg ønsker å leve (dessverre på feil kant av landet). Så det kan virke som jeg tok lit feil i forrige innlegg. Men jeg tror det er lurt å få frem at man har plass til (eller er villig til å gi plass til) en kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Ibi to. 30 juni 2016 13:34

Jeg har selv barn i tenårene som delvis bor hjemme.Jeg synes at det er en slitt klisje at barna alltid kommer i førsterekke. i mine forhold så kommer alle i første rekke både barna og partneren.
Partneren blir ikke satt til side pga barna mine. I spesielle tilfeller som sykdom etc så er det den som trenger meg mest som får min oppmerksomhet og omsorg.Det går fint an å balansere relasjonen slik at ingen føler seg satt til side.Barna mine må vende seg til at de ikke får all oppmerksomheten min lenger,men at de må dele den med en mann,det er naturlig. De er ellers trygge på at jeg vil være der for dem når de behøver meg.Barna blir voksne og skal utvikle seg til selvstendige individer,jeg skal leve mitt liv sammen med en jeg elsker.naturlig at våre veier skilles på et tidspunkt selv om kontakten opprettholdes for alltid.

(mann 51 år fra Østfold) to. 30 juni 2016 14:51 Privat melding

Når de skriver "barna betyr alt" så mener de det på samme måte som noen "elsker" å reise, shoppe eller whatever. Bare en skrivemåte. Det har gått inflasjon i superlativer og tabloid rosabloggersk penneføring.

Mvh
Sutrende gubbe.

Skjult ID med pseudonym - fr. 1 juli 2016 20:48

Selvfølgelig, men du må skjønne begrepet "ingen over, ingen ved siden"! Her kan man kjøre to-spann, selvfølgelig, men å komme dit er en laaaaaang prosess! Så, tja...kanskje vi ikke har tid og plass? Jeg kjenner på den som far! Uten at jeg skriver, eller verbalt, ordlegger meg på den måten, så betyr kidsa mer for meg enn noe annet! Inkludert mitt eget langsiktige kjærlighetsliv, og ihvertfall mer enn tidligstadie sukkerflørt både med og uten potensiale!