Alle innlegg Sukkerforum

hva sukker gjør med meg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym maryandthe to. 30 juni 2016 13:13

sukker gjør meg til en kyniker av rang.....hvorfor blir det sånn?

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 30 juni 2016 13:25 Privat melding

Jeg blir litt preget av måten det kommuniseres på, som jeg oppfatter som relativt overfladisk.. Litt for mange lovende "samtaler" som plutselig stopper opp... Da blir jeg litt reservert, ihvertfall 😜

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 30 juni 2016 13:27 Privat melding

Det kommer an på hvilke forventninger du hadde. Jeg hadde trodd jeg skulle finne en kjæreste mye fortere, men jeg regnet med at det var mange frosker, så det overrasket meg ikke,

Til gjengjeld har jeg hatt mye moro, og jeg har truffet utrolig hyggelige mennesker utenom datingprosessen som jeg betrakter som venner.

Alt i alt er jeg mer positivt overrasket enn negativt. :-)

(mann 49 år fra Oslo) to. 30 juni 2016 17:20 Privat melding

Sukker gjør ikke deg noen ting.. Alt det som skjer inne i hode ditt, har vært der hele tiden..

Man kan si at ditt talent for å bli kynisk får stimulans i at du må avvise folk som kontakter deg, og det har du litt dårlig samvittighet for også.. og når du ikke kan ta ansvaret for det du har i hode, så må du sette skylda på noen andre..

Den måten du tenker på er ganske vanlig, og enkelt sagt så handler det om at sånn du har det eller er, er noe som er utenfor ditt herredømme, og sånn er det ikke..

(mann 49 år fra Oslo) to. 30 juni 2016 21:28 Privat melding

Ja da burde du og forlate stedet og gå på fester og på byen, om du synes det er bedre i stedet for å gå på date her ute.. ..

HERREGUD..

(mann 49 år fra Oslo) to. 30 juni 2016 22:18 Privat melding

Ja @Musikk
Tolkning, tolkning, tolkning og atter tolkning..

For å henvise til min kjøre venn @Hovmetser, så er det ikke galt å gå til psykolog for der kan man lufte sine tanker i fra en person som ikke kjenner deg, men som har en verktøykasse bak seg, som gjør at man kan reflektere over tingene.

I USA, så er det helt vanlig at man har en terapeut.. og det er derfor er det også er ganske vanlig at men ser en «hjerne krymper» eller terapeut i amerikanske filmer.. fordi at det er en del av deres kultur.. Men det er oftes de ressursterke som går til en terapeut da..

Det er rart med det..

(mann 49 år fra Oslo) to. 30 juni 2016 22:34 Privat melding

@Musikk
Alle tolker det vi ser.. Det vi ser og tolker er ikke virkeligheten.

Jeg har hørt at de mest intelligente mennesker, er de som betrakter, men ikke tolker og gjør seg opp en mening på ensidige informasjon.. men det er ikke stadfestet av meg.. det er bare noe jeg har hørt altså …

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 30 juni 2016 23:55

Sukker gjør deg til kyniker fordi du selv velger det 😉

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 1 juli 2016 10:24 Privat melding

Vil ikke si jeg blir kynisk, liiiitt reservert, men står nå her likevel, full av godhet og masse kjærleik.. Nuvel .. Sukk 😘

(mann 51 år fra Østfold) fr. 1 juli 2016 11:52 Privat melding

Nesten ny? Som i "pent brukt"?

(kvinne 51 år fra Vest-Agder) fr. 1 juli 2016 12:03 Privat melding

Ikke bare her man kan bli kynisk, hele samfunnet blir bare mer og mer bruk og kast orientert, med mindre tålmodighet med alt og alle som ikke gir "instant gratification". Likevel er jeg helt enig i at det er opp til oss selv å ikke gå i fella. Ta en pause, ja. Prøve en ny strategi, ja. Finne gleden i de små ting i hverdagen, ja. Og så krumme nakken og tørre å satse enda en gang - absolutt, ja!!!
For min del er jeg den siste uka gått fra å være litt oppgitt og lei og på grensen til snart å bli litt kynisk, til å bli håpefull og optimistisk og tørre å kjenne litt på sommerfuglene. Vet godt at jeg kan krasjlande om en måned eller to, men det skal søren ikke hindre meg i å satse for fullt, det å bare gi opp og melde meg ut er for meg mye verre.
God sommerfuglfylt sommer:)

(kvinne 37 år fra Telemark) fr. 1 juli 2016 12:26 Privat melding

Ja, kjenn på sommerfuglene, Huldra60. Så får vi heller kræsjlande inntil videre. :)

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 1 juli 2016 14:19 Privat melding

Gullfisk-hukommelse, vettu, Hotlips 😂

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 1 juli 2016 21:29

til dere flotte damer: gille, solecita, chillrosa, huldra60 og moxie - takk for deres innspill - stå på - you go, girlfriends! Med tanke på noen av det mannfolka på dette forumet kommer med: er det rart en blir litt kynisk?? Nei da, jeg er ikke helt blottet for humor og ironisk snert, men dog...så pause er nok det beste rådet. Og pause blir det; jeg er snart på vei til New York. Jippi!

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 2 juli 2016 04:22 Privat melding

God tur! Det er pausa si det! 👍🏼😉 and you're welcome ! 😉

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 2 juli 2016 09:02 Privat melding

Riktig god tur, Maryandthe! Kos deg i New York!!