Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor være på sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skallet lø. 2 juli 2016 15:22

Det ser ikke lyst ut for muligheten til å finne seg kjæreste på sukker. Når en lester på forum så klager alle bare over det motsatte kjønn, alle dater er med gale personer som enten stalker deg etterpå, eller daten var helt på jordet. På forum er det bare drittkasting,mobbing og provosering.. Hadde jeg kommet på date med en hyggelig person, for så å finne ut at du under pseudonym bare kverulerer og kommer med beskyldninger og til tider mobbing hadde jeg ikke kommet på noen ny date. Alle sier at de ikke er slik i virkeligheten ikke er slik ser jeg, men det ligger jo i deg tydeligvis. Med unntak av noen få så klager alle på samarbeide m eksen som ikke vil samarbeide slik du ønsker. Det må to til for å få ting til å funke, og to for å få et dårlig samarbeide. All den driten som folk trykker ut her kpmmer nok også frem IRL. Eller har alle splittet personlighet?
Spør mine venner og jeg er verdens beste og hyggeligste... Men på nett kan jeg være en kverulant og mobber, og bare slenge drit.
På de mnd jeg har vært her har jeg knapt lest ett innlegg uten at en el annen protesterer i vilden sky. Dessuten trodde jeg folk var her for å finne kjærligheten, men de fleste gir jo utrykk for at de ikke er klare for noe nytt. Har det alt for perfekt som singel, og vil leve akkurat som en vil uten å måte tilpasse seg en partner.

Skjult ID med pseudonym Pinklady lø. 2 juli 2016 15:23

Jeg tror du har vært uheldig. Har ikke de samme opplevelsene som deg.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 2 juli 2016 15:40 Privat melding

Oj.@Skallet: Vet ikke om du er mann eller dame, men du trenger åpenbart en stor klem i dag. 😊 Siden jeg ikke finner en klemme-smiley skal du få en kyssesmiley - hvis den ikke vises så vit at den ble sendt fra meg. 😘

Jeg vet ikke om noen som bare har hatt dater med gale folk - men sjansen er selvfølgelig der. Tror de fleste har samme opplevelse som meg, at de er på koselige dater men at det dessverre ikke klaffer.

Menn er gjennomgående ålreite dyr, og jeg er dødsimponert over hvor mange kjekke og koselige menn som finnes på sukker. Tror de fleste tenker slik, selv om de kan beklage seg over enkeltindivider.

Og ekser er ekser. Noen ganger er det supert samarbeid, andre ganger har du lyst til å sende dem til Sahara. Helt normalt 😁

Mobbing og krangling på forum. Ja. Det finnes. Men jo flere som bidrar positivt jo hyggeligere får vi det jo.

Og hvis noen sier de ikke er klare så gjetter jeg at de bare ikke er interessert nok. Er du interessert nok så er du klar som et egg. 😎

Tenker jeg. 😊

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 2 juli 2016 16:05 Privat melding

Känner inte igen mig jag heller i din beskrivning. Sammarbetet med Exen fungerar och jag har varit på många bra dejter ( och några få dåliga) bara att det inte blitt full klaff.

(kvinne 53 år fra Vest-Agder) lø. 2 juli 2016 18:17 Privat melding

Hvorfor være på sukker? Fordi hvis vi lar håpet dø så blir alt så trist og leit. Og fordi jeg er den eneste som er ansvarlig for om jeg har det bra eller ikke, så hvis jeg tror jeg får det bedre med en kjæreste må jeg jo prøve å finne ham.
Og eksen min og jeg var håpløse til å bo sammen, men funker kjempefint sammen nå som vi ikke gjør det.
Og jeg lærte som liten at hvis du ikke har noe positivt å si om andre så trenger du ikke si noe.
Og det er jamen deilig med en lekrok i all denne vinden!

Skjult ID med pseudonym Livlaga lø. 2 juli 2016 18:35

Nå må jeg vel egentlig si meg enig med trådstarter.. leser man diverse tråder her, så blir det ofte beskrevet det trådstarter sier.
Man kommer ofte ikke så langt ut i en tråd før det klages på det motsatte kjønn. Veldig mange skriver ofte at de har det helt flott som singel osv osv..
Men som alltid er det jo ingen regel uten unntak. Det finnes mange her inne som ikke er ute etter å finne en ny partner for et seriøst forhold, et forhold på tradisjonelt vis. Det er mange, som kun er ute etter litt morro, dvs sex.
Men så finnes det helt sikkert en stor del som faktisk er ute etter å treffe den rette, men så er det jo det at det er så mange å velge imellom... at man får ikke valgt noen..
Så da blir man jo her.. i håp om at noen klarer å ta et valg, og at valget stemmer for begge. Tror ikke vi er ment å være alene, selv om vi klarer oss alene. Det er stort sett koseligere å være to.
Så derfor er jeg fortsatt her inne, selv om jeg ofte har hatt følelsen trådstarter har... med å være her på Sukker

Skjult ID med pseudonym klløna lø. 2 juli 2016 22:31

Selvfølgelig er det noen på sukker som ikke ser etter et varig forhold, men jeg opplever at veldig mange faktisk er det. Og, kanskje derfor er mange litt selektive i hva de ønsker seg?
Om du blir litt motløs så tenk bare på hvor mange du møter IRL som ikke intreserer deg. På nett møter man forholdsvis færre, så det er jo litt naturlig at det tar litt tid å finne den ene.

(mann 37 år fra Akershus) lø. 2 juli 2016 23:23 Privat melding

Hvis vi skal generalisere, så er vi nordmenn fæle til å klage og syte, og finner vi ikke noe annet å klage på, så klager vi pinadø på været. Enten er det for kaldt, eller for varmt, eller for lite sol, eller for mye sol, for lite regn eller for mye regn etc. Så kanskje ikke så rart at det er de med negative opplevelser med ekser og dater er de som skriker høyest.

Men vi skal ikke generalisere, for det er like mange forskjellige mennesker her på sukker, som antall medlemmer. Det er bare dessverre slik at de som er positive og fornøyde ofte ikke er de som skriker høyest.

Ta en titt på denne:
https://www.youtube.com/watch?v=6bWyhj7siEY

Og ha en fortsatt fortreffelig helg :)

(mann 29 år fra Buskerud) sø. 3 juli 2016 00:52 Privat melding

Hei hei ...😊

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 01:31 Privat melding

Mye sant i åpningsinnlegget. Mange som skriver under pseudonym ville automatisk diskvalifisert seg som partnere. Dessverre vet jeg ikke hvem de er, men setter min lit til at det før eller siden ville vist seg uansett. En bedriten personlighet er vanskelig å skjule i lengden.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 01:36 Privat melding

Det tviler jeg på, Hovmester. Jeg håper og tror at de fleste av oss er såpass oppegående at vi klarer å ekskludere hverandre utfra både profiler og hvordan vi ter oss her inne.

(mann 60 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 01:41 Privat melding

Løsningen for perfekte forhold er såre enkel - man må slutte å være så opptatt av seg selv. Hvis alle hadde fokusert på å gjøre partneren sin lykkelig, så ville alle vært lykkelige og vi ville ikke hatt Sukker, hehe. Problemet er også like enkelt - vi er egoister, så vi vil at andre skal gjøre oss lykkelig, men vil ikke bidra selv.

Er det ikke paradoksalt hvor enkelt alt kunne være løst om vi bare hadde vært bedre mennesker...., og litt mindre selvopptatt.

Bare en refleksjon, og ikke svar på verken tråd eller andre kommentarer.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 01:41 Privat melding

Slapp av, Hovmester, jeg elsker jo DEG! :-*

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 01:49 Privat melding

For å spesifisere: Jeg har null problem med at folk skriver under pseudonym, problemet er bare å ekskludere dem man ikke veit hvem er.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 01:52 Privat melding

Vel talt, bror Butler.

Skjult ID med pseudonym Humbug sø. 3 juli 2016 04:28

Informasjon fra forumet er ikke akkurat empiri. Det er en svært liten andel av oss på sukker som skriver på forumet, så jeg hadde vært forsiktig med å dra konklusjoner herfra. Spesielt om du ikke er 35+.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 3 juli 2016 11:24

Jeg kjenner meg (selvfølgelig 😜 ) ikke igjen i beskrivelsen til trådstarter. Har aldri i mitt liv klaget her inne, verken under profilnavn eller pseudonym.

Jeg vil ikke kommentere alt i hovedinnlegget, men jeg er jo enig i mye som står der. Det er endel syting og klaging her, og mange som kverulerer og krangler om ubetydelige ting her. Det er ofte grunnen til at jeg har mange pauser herfra, selv om jeg ikke er med på kranglene selv.

Men så kommer det en bedre periode her hvor folk er positive og humoristisk, og da får jeg lyst til å skrive litt igjen. Jeg har lært meg å være litt mere selektiv. Når en tråd utvikler seg i negativ retning så slutter jeg bare å lese den, og jeg unngår å svare direkte til enkelte her inne.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 3 juli 2016 11:32 Privat melding

Enig med deg frk Fryd 😉 og det er forskjell på klaging og KLAGING 😂😂😂 .. Er jo som kjent ikkeno sjakktrekk for populariteten å sutre for mye heller.. 😉😘

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 3 juli 2016 11:34

Jeg skriver også under pseudonym, og er akkurat like positiv og negativ som ellers :-) Forumet er det ekstra, som tidsfordriv og underholdning, ikke her jeg ser etter en parner :-) Tror neppe jeg er noe ufin eller frekk, selv om jeg er anonym. Endrer ikke personlighet av den grunn :-)

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 3 juli 2016 11:56

Ja, alle de usikre anonyme kjenner panikken komme nå :-)

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) sø. 3 juli 2016 15:12 Privat melding

Som den reserverte sørlendingen jeg er setter jeg veldig pris på at noen klager i mitt sted 😆
Synes det er forskjell på klaging. Gjøres det med snert og vidd kan det være et velkomment innslag. Sutring over at alle er slemme og dertilhørende ansvarsfraskrivelse er et helt annet dyr, men nyttig for å vite hvem man bør styre unna...
Mine dager på Sukker er talte - kommer ikke til å fornye abonnementet med det første. Men har møtt masse søte, kjekke, smarte og artige menn jeg ikke ville ha møtt ellers 😊 Satser nå på å begynne å henge på byggmakker en lørdags formiddag, har hørt det er der gutta vanker 😆

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 3 juli 2016 15:32 Privat melding

Lykke til der ute, Dudette :-)

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) sø. 3 juli 2016 15:32 Privat melding

Dere er ikke kvitt meg riktig enda, men tusen takk 😊 Forumet og dere galninger er største grunnen for å være på sukker, og det blir sabla kjipt å forlate det! Kommer tilbake hvis ikke jeg får noe "sukker" IRL og forlanger at dere er her hvorvidt dere er godt gift eller fremdeles søkende 😁

Skjult ID med pseudonym Lurerpå sø. 3 juli 2016 20:40

Kan forstå trådstarter, men skal sies jeg er ikke mye inne her i Forumet og tolker en del av "mobbingen" som noe med snert av humor, ironi. ..tror jeg da...Og at en får utløp for noe frustrasjon.

Skjult ID med pseudonym - sø. 3 juli 2016 22:58

Jeg skjønner ikke...det er vel få som klager så mye som deg TS!? Det er jo en eneste stor klagetråd du legger opp til, hvor du klager over hvordan andre mennesker klager!? I hvor mange nivå må man ha klaging? Nå klager jeg på at du klager på de som klager, noen bedre?

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 3 juli 2016 23:05

Er dette stedet for å si fnanen?

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 3 juli 2016 23:10 Privat melding

Hahaha for en tråd ....Kjærlighet har ingen pris , alle kan få den alle kan finne den , tror nå jeg :-D