Alle innlegg Sukkerforum

Takker for meg

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Hordaland) sø. 3 juli 2016 03:15 Privat melding

Eg synes det er utrolig mange fine folk her. Samtidig så merker eg det er de samme folkene som tar opp de samme problemstillingene gang på gang, og det kan bli litt kjedelig etterhvert. Nå har eg ikkje vært innpå her på lang tid, og føler eg bør slette mitt medlemskap. Dette betyr ikkje at eg kanskje angrer og kommer tilbake på et senere tidspunkt, men at det holder for meg for nå. Eg har ikkje funnet min livsledsager her inne. Eg føler at eg fortsatt her litt igjen å gi til den som ønsker, men bør møte henne på en annen måte. Ønsker alle en lykkelig fremtid, og håper de gode folkene her inne finner noen ande her inne å dele sin tid med. Tid er noe vi ikkje har for masse av, og det å dele det med noen, er en vakker ting. Klem til alle :)

Skjult ID med pseudonym Himyaknow sø. 3 juli 2016 03:36

klem tilbake :)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 3 juli 2016 04:01

@runbas
Det var litt trist å høre. Jeg synes du har vært en positiv og morsom "stemme" her inne. Vi har hatt noen morsomme ordvekslinger innimellom. Men jeg er enig med deg. Det kan bli litt kjedelig her inne til tider, og jeg har hatt lange pauser herfra selv. Er en stund siden jeg var innom forumet nå. Det er jo der ute vi faktisk møter noen.
Samtidig kan vi være heldig og finne noen her inne som vi ellers ikke ville truffet. Jeg velger å tenke positivt om sukker og prøve en stund til så får jeg se hva som kommer ut av det.
Lykke til videre, så håper jeg du finner ei jente som fortjener deg. Klem 😊

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 3 juli 2016 04:35 Privat melding

Huff.. Ser tastaturet mitt fortsatt ikkje får med seg alt eg skriver (er fint å skylde på noe annet enn meg selv). Men bortsett fra noen manglende bokstaver, så digger eg dere :)

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 3 juli 2016 04:36 Privat melding

Og tusen takk til Himyaknow og Frk.Fryd :D Stor klem til dere begge :)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 3 juli 2016 10:40

@runbas
Våken tidlig i dag? Eller oppe sent? 😂

(kvinne 38 år fra Telemark) sø. 3 juli 2016 11:03 Privat melding

Viktig med pauser i blant. Jeg gidder bare ikke melde seg ut når jeg føler jeg trenger pause, for dette er en arena jeg faktisk kan treffe noen på. :) Jeg har vært på flere dater via Sukker enn jeg har klart å få til "der ute". Og jeg går ikke med skylappene på IRL.

Lykke til, rundbas.

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 3 juli 2016 11:36

@Moxie: så enig i din måte å tenke på 👍🏻

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 3 juli 2016 12:03 Privat melding

Lykke til @runbas: Du får gjøre byen utrygg for alle søte bergensjenter i stedet :-)

(mann 59 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 12:27 Privat melding

runbas er inne på noe jeg har tenkt på i det siste også. Han sier at "det er de samme folkene som tar opp de samme problemstillingene gang på gang".

Jeg har bare vært på Sukker en måneds tid, og har litt samme inntrykket. Det virker å være mellom 10-20 stykker som dominerer i mer eller mindre alle tråder som lages. Noen av disse er sterke uavhengige personer som klarer/tør stå alene med meningene sine, mens det også synes å være noen "gjenger", som av og til kaster seg over disse, og ikke minst nye forumdeltagere. Spesielt de som måtte våge seg frempå med en mening enkelte andre synes er noe skikkelig vas, eller har vært sagt før. De fleste er jo selvsagt hyggelige og imøtekommende mot de som bidrar, men det er jammen en del relativt crazy utbrudd og svar som nok kan skremme de fleste fra å mene noe som helst i forumet.

Tror det derfor kan bli ganske tøft (og kanskje ganske uinteressant) for flertallet av Sukkermedlemmene til å bidra med noe mangfold. Det er synd, for det kunne vel faktisk vært et godt bidrag til å bli bedre kjent enn det man kan bare via profilen - for de som måtte ønske det.

For nesten 15 år siden var jeg på Blink, og selv om det også var et datingnettsted fungerte det mye mer som en blogg (og mer lik Facebook faktisk, men før Facebook). Det hadde kanskje vært en tanke for Sukker å introdusere en blogg/gjestebok på profilen så hadde man kanskje hatt enda bedre muligheter til å ha en fruktbar kommunikasjon med andre. Meldingssystemet alene blir fort litt tungvint.

og lykke til i Bergen @runbas

(mann 59 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 12:53 Privat melding

@hovmester Ja, det er et interessant spørsmål. Tror nok trangen til å diskutere denne typen ting øker i takt med alderen. De er sikkert tøffe nok, men kanskje ikke interesserte nok.

Du er jo her og representerer dem - så du er tøff nok :-)

(mann 59 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 13:28 Privat melding

@Paulaner - det har du rett i. Man kan ikke bare lene seg tilbake og forvente at andre skal gjøre det interessant, men jeg er litt usikker på det med Sommerrevyen... :-). Tviler på om jeg hadde forventet å bli underholdt, men det avhenger selvsagt av hva slags revy det er snakk om.

(kvinne 38 år fra Telemark) sø. 3 juli 2016 13:35 Privat melding

OK, megatrådavsporing:
Tror rett og slett folk er forskjellige her, når det kommer til forumbruk. Noen liker å uttrykke seg via forum, via diskusjoner. Andre ser ikke nok nytteverdi i det, og deltar sjeldent. Noen ønsker ikke skrive i hele tatt, men føler godt med fra sidelinja. Det sitter garantert en liten haug på Sukkergjerdet og følger trofast med på diskusjonene. Det skinner igjennom nå og da, når det plutselig -ut av det blå- kan komme et eller annet frustrert innlegg fra en eller ei som MÅ si noe der og da- som man med stor sannsynlighet kan si at man aldri har hørt fra før. Og det er lett å se på svaret at personen har "fulgt med i timen". ;-) For all del, det er også en måte å bidra på... Men det skaper ikke bedre stemning her inne. Det har vel også vært prøvd et par ganger så lenge jeg har vært her (et par år), at de faste skribentene trekker seg tilbake for å gi rom for nye brukere, og brukere som ikke tør trå utpå når det er aktivitet her. Det som skjer er at ingenting skjer. Svært få nye kommer på banen, viser seg eller tar ansvar for å videreføre forumet. Det som derimot etterhvert skjer, er at folk begynner å klage over at det er så lite liv på forumet og at alt er så kjedelig. Go figure.

Når det er sagt så har alle et ansvar for å oppføre seg som anstendige folk- selv på et forum. Men jeg tenker at du gjør deg selv en bjørnetjeneste hvis du ikke klarer å ta inn over deg hvordan internettkommunikasjon kan være. Den kan være rå og du kan ikke gå inn i det med innsiden ut. Husk, du kommuniserer med folk du ikke kjenner, hvor dypt skal du gidde å la det stikke? Uansett, når det koker vil det også være noen som tar tak i det og prøver å rydde opp. Det ser jeg jo skjer gang på gang. Så kan du velge da, om de dumme ordene som blir ytret skal få makt over deg. For det er ene og alene ditt valg. Selv om han eller hun i den andre enden kunne spart seg for det som ble sagt.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 3 juli 2016 13:40 Privat melding

@Moxie og @Rune58: Vel talt.

(mann 59 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 14:03 Privat melding

@Moxie - godt skrevet, og gode poenger :-).

@Chillrosa - de fleste sovner, tipper bakover, og faller ned på den andre siden. De som følger med tipper plutselig fremover, og faller hodestups midt oppi noe slik Moxie sier :-)

Skjult ID med pseudonym Lurerpå sø. 3 juli 2016 20:48

@Rune58 Hørt noe om det var chattemuligheter på profilene før? Stemmer det? Vet ikke hvorfor det er blitt fjernet i tilfelle