Alle innlegg Sukkerforum

Takker for meg

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Hordaland) sø. 3 juli 2016 03:15 Privat melding

Eg synes det er utrolig mange fine folk her. Samtidig så merker eg det er de samme folkene som tar opp de samme problemstillingene gang på gang, og det kan bli litt kjedelig etterhvert. Nå har eg ikkje vært innpå her på lang tid, og føler eg bør slette mitt medlemskap. Dette betyr ikkje at eg kanskje angrer og kommer tilbake på et senere tidspunkt, men at det holder for meg for nå. Eg har ikkje funnet min livsledsager her inne. Eg føler at eg fortsatt her litt igjen å gi til den som ønsker, men bør møte henne på en annen måte. Ønsker alle en lykkelig fremtid, og håper de gode folkene her inne finner noen ande her inne å dele sin tid med. Tid er noe vi ikkje har for masse av, og det å dele det med noen, er en vakker ting. Klem til alle :)

Skjult ID med pseudonym Himyaknow sø. 3 juli 2016 03:36

klem tilbake :)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 3 juli 2016 04:01

@runbas
Det var litt trist å høre. Jeg synes du har vært en positiv og morsom "stemme" her inne. Vi har hatt noen morsomme ordvekslinger innimellom. Men jeg er enig med deg. Det kan bli litt kjedelig her inne til tider, og jeg har hatt lange pauser herfra selv. Er en stund siden jeg var innom forumet nå. Det er jo der ute vi faktisk møter noen.
Samtidig kan vi være heldig og finne noen her inne som vi ellers ikke ville truffet. Jeg velger å tenke positivt om sukker og prøve en stund til så får jeg se hva som kommer ut av det.
Lykke til videre, så håper jeg du finner ei jente som fortjener deg. Klem 😊

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 3 juli 2016 04:35 Privat melding

Huff.. Ser tastaturet mitt fortsatt ikkje får med seg alt eg skriver (er fint å skylde på noe annet enn meg selv). Men bortsett fra noen manglende bokstaver, så digger eg dere :)

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 3 juli 2016 04:36 Privat melding

Og tusen takk til Himyaknow og Frk.Fryd :D Stor klem til dere begge :)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 3 juli 2016 10:40

@runbas
Våken tidlig i dag? Eller oppe sent? 😂

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 3 juli 2016 11:36

@Moxie: så enig i din måte å tenke på 👍🏻

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 3 juli 2016 12:03 Privat melding

Lykke til @runbas: Du får gjøre byen utrygg for alle søte bergensjenter i stedet :-)

(mann 60 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 12:27 Privat melding

runbas er inne på noe jeg har tenkt på i det siste også. Han sier at "det er de samme folkene som tar opp de samme problemstillingene gang på gang".

Jeg har bare vært på Sukker en måneds tid, og har litt samme inntrykket. Det virker å være mellom 10-20 stykker som dominerer i mer eller mindre alle tråder som lages. Noen av disse er sterke uavhengige personer som klarer/tør stå alene med meningene sine, mens det også synes å være noen "gjenger", som av og til kaster seg over disse, og ikke minst nye forumdeltagere. Spesielt de som måtte våge seg frempå med en mening enkelte andre synes er noe skikkelig vas, eller har vært sagt før. De fleste er jo selvsagt hyggelige og imøtekommende mot de som bidrar, men det er jammen en del relativt crazy utbrudd og svar som nok kan skremme de fleste fra å mene noe som helst i forumet.

Tror det derfor kan bli ganske tøft (og kanskje ganske uinteressant) for flertallet av Sukkermedlemmene til å bidra med noe mangfold. Det er synd, for det kunne vel faktisk vært et godt bidrag til å bli bedre kjent enn det man kan bare via profilen - for de som måtte ønske det.

For nesten 15 år siden var jeg på Blink, og selv om det også var et datingnettsted fungerte det mye mer som en blogg (og mer lik Facebook faktisk, men før Facebook). Det hadde kanskje vært en tanke for Sukker å introdusere en blogg/gjestebok på profilen så hadde man kanskje hatt enda bedre muligheter til å ha en fruktbar kommunikasjon med andre. Meldingssystemet alene blir fort litt tungvint.

og lykke til i Bergen @runbas

(mann 60 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 12:53 Privat melding

@hovmester Ja, det er et interessant spørsmål. Tror nok trangen til å diskutere denne typen ting øker i takt med alderen. De er sikkert tøffe nok, men kanskje ikke interesserte nok.

Du er jo her og representerer dem - så du er tøff nok :-)

(mann 60 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 13:28 Privat melding

@Paulaner - det har du rett i. Man kan ikke bare lene seg tilbake og forvente at andre skal gjøre det interessant, men jeg er litt usikker på det med Sommerrevyen... :-). Tviler på om jeg hadde forventet å bli underholdt, men det avhenger selvsagt av hva slags revy det er snakk om.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 3 juli 2016 13:40 Privat melding

@Moxie og @Rune58: Vel talt.

(mann 60 år fra Oslo) sø. 3 juli 2016 14:03 Privat melding

@Moxie - godt skrevet, og gode poenger :-).

@Chillrosa - de fleste sovner, tipper bakover, og faller ned på den andre siden. De som følger med tipper plutselig fremover, og faller hodestups midt oppi noe slik Moxie sier :-)

Skjult ID med pseudonym Lurerpå sø. 3 juli 2016 20:48

@Rune58 Hørt noe om det var chattemuligheter på profilene før? Stemmer det? Vet ikke hvorfor det er blitt fjernet i tilfelle