Alle innlegg Sukkerforum

Litt mye sex nå

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 9 sep. 2007 01:38

Vi må komme med en liten oppfordring til å ta opp annet enn sex. Sex er veldig spennende når man har for lite av det, men ikke like morsomt når man får så mye man vil ha. Hvis man tenker tilbake til den gang da man hadde vært i forhold en stund, så husker vi at parforholdet var veldig mye mer enn sex. Det kjennes riktignok ikke slik ut første uken, og mange forhold tar også slutt der.
Sukker er imidlertid proppfull av både kvinner og menn som tenker lenger enn den første uken. De fleste vet at egenskaper som f.eks. evne til å inngå kompromisser, det å forstå og respektere den andres behov og ønsker, samt det å formidle behov og ønsker er vel så viktig som det å kunne pule veldig bra. Det kan det være en sammenheng der som går på å være var i forhold til den andre, men vi har alle pult og det interessante er hva som er igjen når man tar vekk denne pulingen. Hva har man felles? Hva kan man samle seg om? Hva bygger man? Hvorfor kjenner man at man har litt mer energi den dagen man våkner opp med partneren i sengen?

De fleste av oss søker å komme i sitt rette element der vi kan kjenne oss verdifulle og aktuelle. Partneren kan være den som sier at vi gjør noe godt med ham/henne i begynnelsen av forholdet og den som sier det motsatte på slutten. Partneren vil være den som holder opp et speil på godt og vondt. Selv om puling kan være det lite kick som får sparket det hele i gang, samt det som kan forhindre forholdet i å opphøre, så er det innholdet som avgjør om det blir et ordentlig forhold. Skal man varme damene på dette forumet må man gi dem innhold. Et innhold som de har lyst til å dele med sine barn. Det er ikke sikkert at spørsmål om hvor ofte kvinner onanerer inngår der.
Vi ønsker alle på Sukker en deilig høst, sammen :)

Skjult ID sø. 9 sep. 2007 03:15

Flott! & enig.

(mann 42 år fra Oslo) sø. 9 sep. 2007 04:04 Privat melding

Hmm, vet ikke helt om jeg skjønte denne, jente31. Du mener at du har problemer med å få et forhold pga at så mange kjekke gutter er ute etter deg, og dette fører til såpass mye usikkerhet blant guttene, at ingen vil binde seg?

(mann 67 år fra Oslo) sø. 9 sep. 2007 09:46 Privat melding

Takk Sukker det var nok på tide å komme med det innlegget! Det er gjerne slik at de som savner sex snakker mest om det,de som har det regelmessig er ikke så opptatt av å snakke om det. I et forhold som fungerer bra på de fleste områder kan vel sex
være prikken over i'en,bonusen for at man gjør noen riktige valg i forholdet,beviset på at man elsker og er elsket. Hva er vel skjønnere enn følelsen av samhørighet etter elskov med en partner man føler for og har masse felles med? Om det er på stranda,i skogen eller på kjøkkenbenken får være opp til den enkelte,men min oppfatning er at det er veldig behagelig i en stor seng med rene laken. Da slipper man alt ubehaget med sand,barnåler eller brødsmuler !

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 sep. 2007 13:59 Privat melding

HAHA Den var dagens!! Brødsmuler i stjerten!!! Dagen såg ut til å bli kjedelig med bare lesing til utsjekk, men du reddet den Slikkepott!! Ha en fin søndag! :-)

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 9 sep. 2007 14:42

Folk greier å vri og vende på alt, men budskapet fra Sukker bør ikke være vanskelig å forstå... ;)

(mann 47 år fra Rogaland) fr. 14 sep. 2007 23:44 Privat melding

Når du sier VI i sukker .. hvem er vi liksom ? Har dere bilder av Crew feks ?
Hvor mange er dere og hvor styrer dere fra egentlig ?

bare litt nysjerrig

Skjult ID med pseudonym Panzer lø. 15 sep. 2007 00:03

Oi! Konspirasjonsteorier om Sukker... Dette kan bli spennende... ;)