Alle innlegg Sukkerforum

Presidenten i EU kommisjonen sier..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date ma. 4 juli 2016 23:58

Hva tenker dere om at EU president Jean-Claude Juncker sier at han har kommunisert med ledere fra andre planeter som engster seg over utviklingen i EU. Kan man kalle dette for " ailean disclosure"?

De som er frankofile kan jo selv høre hva han sier foran Europaparlamentet 28.6.2016

https://www.youtube.com/watch?v=x9pby3pyxuE

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 5 juli 2016 00:07 Privat melding

En utalelse han vil angre resten av livet. En youtubevideo av det kaliber dør aldri:-)

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 00:17

Kanskje han synes tiden var inne for å offentliggjøre hvem han kommuniserer med. Folk har blitt ført bak lyset lenge nok. Synes det var kult jeg da. Tror ikke det var en impuls, men en godt gjennomtenkt tale. Han er tross alt president i EU kommisjonen. Ikke noe å angre på. Folk like ikke å bli holdt for narr i det uendelige heller. Her må en og annen gå i seg selv og revurdere sin virkelighetsoppfatning.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 5 juli 2016 00:22 Privat melding

Noen ganger er pseudonym greit. F.eks når man berører personsensitive opplysninger og når man innrømmer å være fullstendig gal:-)

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 00:25

Mener du at presidenten i EU kommisjonen er fullstendig gal??? Litt arrogant eller?

Skjult ID med pseudonym Mr T ti. 5 juli 2016 00:29

Synes det var påtide og flott at han gikk ut med det! Takk for delingen :-)

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 00:32

Bare hyggelig:-) Synes den var vel verdt å dele:-) Jo flere som ser det desto bedre er det. Kanskje det får en og annen til å våkne opp.

Skjult ID med pseudonym Mr T ti. 5 juli 2016 00:39

Ja kommer mer og mer av det framover nå, så de som vil har mulighet til å våkne opp..og ikke bare godta alt en blir fortalt.
følg med på Phoenix i Arizona i tiden framover er mitt stalltips... Var flere offentlige ledere som gikk ut å innrømte det som skjedde der tilbake i 1997, også kalt the Phoenix lights

(mann 48 år fra Oslo) ti. 5 juli 2016 00:41 Privat melding

Og plutselig ble chemtrails og illuminati for barnemat å regne.

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 00:43

Synes du også det var kult HerrFekt? Må ikke svare om du ikke vil altså:-)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 5 juli 2016 00:46 Privat melding

Det hadde vært kulere om han hadde fortsatt med å gå inn på analprobeseansene, DA hadde det blitt stille i salen.

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 00:49

Forresten takk for stalltips om Phoenix lights innrømmelse. Så/leste om hendelsen allerede for flere år siden, men kult at det nå blir bekreftet av offentlige ledere. Blir vanskeligere og vanskeligere å holde sannheten skjult for folk. Det er bra.

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 00:51

Seriøst HerrFekt? Var det en måte å omgå spørsmålet på, så er det helt greit altså;-)

(mann 60 år fra Oslo) ti. 5 juli 2016 02:21 Privat melding

Utrolig at dere har ignorert det som er viktig her - er vi enige med lederne fra andre planeter eller ikke? Nå kan de sikkert reise fritt rundt i EU uten å måtte legitimere seg, og Brexit kan jo etter hvert føre til at de må skaffe seg interplanetarisk innreisevisum hele gjengen.

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 10:56

Ja, hva er det de engster seg mest over? Engster de seg for at EU oppfører seg på en måte som gjør at EU går i oppløsning?

Men spørsmålet mitt var først og fremst om dere tenker dette er en form for " Ailean disclosure"?

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 18:40

Mye dau-fisk på Forumet eller? Skulle trodd det ble litt liv i leiren når EU presidenten letter på sløret....er ikke folk mer engasjerte? Forunderlig. Men samfunnet har blitt mer og mer dummet ned. Sombier hele gjengen snart. Våkn opp, please.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 5 juli 2016 18:49 Privat melding

EU-presidenten har bare avslørt at han ikke har beina på bakken, intet annet. og det visste vel de fleste fra før. For å ville ha slike stillinger spå må man stort sett enten være maktsyk eller blåst...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 5 juli 2016 19:22 Privat melding

Altså: Våkne opp og innse at små, grønne menn bekymrer seg over Brexit? Vel, opplever man noe sånt så tror jeg faktisk det ER på tide å våkne opp, strekke seg, tusle bort på kjøkkenet, fikse en kopp kaffe og smile av alt man faktisk kan finne på å drømme om.

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 19:47

De bekymrer seg over utviklingen ja, det burde jo alle gjøre. Hva er det som gjør at noen velger Brexit? Noe har ikke gått som ønsket. Men jeg skjønner de som trenger håndfaste bevis for å bli overbevist om deres eksistens. Se dem selv, utenfor kjøkkenvinduet sitt. Men slik verden er tør de ikke å komme. Hele verden må først være enige om at vi ønsker dem her. Først må offentlige personer fortelle oss at de eksisterer. Det skjer nå. En etter en vil stå frem og fortelle om våre venner og vår familie i verdensrommet. Tenker nok Mr. Juncker har sin porsjon med maktbegjær, men han kan godt være ved sine fulle fem og ha bakkekontakt likevel. Ingen likhetstegn der nødvendigvis. Hva skulle han vinne på å komme med slikt om det ikke var sant?

Skjult ID med pseudonym på date ti. 5 juli 2016 19:53

Så kult Chillrosa. Jeg var på speiderleir i 1982, Flisa i Solør, da vi var på haik og sov ute i skogen. Min venninne som lå side av meg så en UFO rett over tretoppene midt på natten, men vekket meg ikke. Dumt. Dagen etter stod det om det i lokal avisen at mange hadde sett UFO i området vi var.