Alle innlegg Sukkerforum

Turvenninne, finnes du her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Turkamerat ti. 5 juli 2016 09:01

Jeg vet ikke om dette er rett sted å lete, men jeg er lei av vind og kjipt sommervær og kunne tenke meg å ta meg en tur sydover. Gjerne øyhopping i Kroatia eller Hellas. Men jeg har lyst til å gjøre det sammen med en turvenninne. Er det noen her som kunne tenke seg det samme?

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 5 juli 2016 09:09 Privat melding

Begynner å haste litt da? Man må jo bli kjent og like den man evt skal dra på tur med. Hvis du ønsker deg en turvenninne, må hun jo bla kunne stole på at du ikke har noen baktanker.

Skjult ID med pseudonym Turkamerat ti. 5 juli 2016 09:37

Det haster litt ja. 😊 Derfor prøver jeg meg her for å få kontakt med noen som i utgangspunktet kunne tenke seg det samme. Da kunne man hatt det som innfallsvinkel for en start i "bli-kjent-med-jobben". ☺️

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 5 juli 2016 09:57 Privat melding

Hvis det haster så må du vel vurdere åpen profil? Så damene ser at du er en likandes kar, førsteinntrykk vet du, viktig det.

Hovmester, er det der holdninger du overfører til barna dine, hvis det er sant at du har barn? Eller bare tuller du idag (igjen)?

Skjult ID med pseudonym Turkamerat ti. 5 juli 2016 10:45

Jeg tenkte liksom at jeg først ville se om noen kvinner sitter med samme tanken og så ta det derfra. Jeg er jo helt enig i at man må bli litt kjent før man kaster seg ut i det, men ønsket først å undersøke om det i det hele tatt finnes noen som er i samme situasjon.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ti. 5 juli 2016 10:50

Det er vanskelig å være impulsiv når man ikke vet noe om deg. Kanskje man risikerer å sitte alene på en sliten bar i et eller annet østblokkland mens turkamerat på 23 danser hiphop i andre enden av byen. Hmmmm? Kanskje det ikke var så dum ide i alle fall....?

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 5 juli 2016 10:54 Privat melding

Men, @ts, hvis damer svarer med pseudonym de også, at, jo, dette kunne de godt tenkt seg, hvordan får du kontakt med de da? Du vil at de skal vise seg her, men ikke du?

Skjult ID med pseudonym Turkamerat ti. 5 juli 2016 10:54

@Hovmester, fint for meg om du dropper spamen på denne tråden. Slitsomt i lengden....

(mann 59 år fra Vest-Agder) ti. 5 juli 2016 11:08 Privat melding

Sånn?

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 5 juli 2016 14:39 Privat melding

Det er så fint med hovmestere som vet hva rollen deres går ut på! Synes men ikke høres. Lystre det minste vink og følge opp behovene helst før de inntreffer. Det krever lang opplæringstid for enkelte mens andre tar det ganske kjapt.. 😊

Skjult ID med pseudonym Heidididei ti. 5 juli 2016 17:57

To dater og så avtale om en ukes bilferie i europa - kanskje helsprøtt, og jeg skal passe på å ha nok penger til togbilletten hjem hvis det skjærer seg - men kunne jo ikke falt meg inn å takke nei når jeg kjenner at jeg liker mannen :D Det fins altså de som er gale/ukritiske/spenningssøkende/desperate/sprø/hyggelige/gamle nok til både å invitere og å takke ja:)
Det er håp i hengende snøre, Musikanten:)

Skjult ID med pseudonym Ibi ti. 5 juli 2016 18:37

Flott mann du "Musikanten"!!
Modig som legger fram et ønske om reisevenninne på forumet.Kjente at jeg hadde lyst til å ta kontakt,men så kjenner jeg også på "vissomatte" og "tenkom" så kludrer det seg til.Tror ikke at du har skumle åsikter, du framstår som både ærlig og redelig..Skulle ønske jeg var litt tøffere:)

(mann 59 år fra Vest-Agder) on. 6 juli 2016 10:56 Privat melding

Hiv deg på Ibi. Meld meg gjerne. 😊

(mann 59 år fra Vest-Agder) to. 7 juli 2016 12:49 Privat melding

Det begynner for alvor å nærme seg ferietid. Noen som har lyst til å prøve å bli litt kjent for å se om tur kan være aktuelt en gang i løpet av sommeren? 😊

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 7 juli 2016 18:24 Privat melding

Lurer på å lage en sånn tråd jeg også, vil til Hellas eller Spania, men vil ikke reise alene.

Skjult ID med pseudonym rose to. 7 juli 2016 18:34

Ville kikke på profilen til Musikanten, jeg var blokkert uten noensinne å ha snakket et ord med deg.
Merkelig fremgangsmåte om spørsmålet ditt er ærlig ment.

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 7 juli 2016 18:37 Privat melding

@rose, da har han vært innom profilen din, kikket, funnet få eller ingen fellesnevnere, og blokkert fordi det ikke var noe poeng å vise at han hadde besøkt deg, ikke uvanlig det. Jeg tviler ikke på at tråden er ærlig ment.

Skjult ID med pseudonym rose to. 7 juli 2016 19:20

lite ok måte synes jeg, men ham om det

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 7 juli 2016 19:27 Privat melding

Og deg om det:) Funksjonen er der, og brukes som man ønsker :) Ville du evt dratt på tur med ham, så kanskje han ombestemmer seg etter å ha lest det du skriver her;) Jeg prøvde å gå inn på profilen til en her på forumet forleden, og var blokkert!:) Helt fint, der fikk jeg for nysgjerrigheten min, tenkte jeg bare da!:D

(mann 59 år fra Vest-Agder) to. 7 juli 2016 21:08 Privat melding

@rose, jeg beklager dersom det ble dumt at du er blokkert. Siden du bruker pseudonym her er det umulig for meg å si noe om hvorfor. Men uansett er det selvsagt ikke vondt ment, det kan jeg forsikre deg om.
Jeg leter fremdeles etter en turvenninne og reiser gjerne til Hellas eller Spania, Myrah. 😊