Alle innlegg Sukkerforum

Raske meldinger....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ibi ti. 5 juli 2016 19:05

Av og til så mottar jeg "Raske meldinger" fra menn som taster i en fart fordi de er så opptatt akkurat nå.Enten pga at de er i en jobbsammenheng,på besøk hos venner,familie,på ferie etc. Når jeg mottar slike meldinger så faller interessen umiddelbart. Jeg føler stresset gjennom setningene som ofte kan bli litt enveis...jeg..jeg..jeg og bittelitt deg...Det hadde hatt en helt annen virkning om vedkommende hadde skrevet en melding når han hadde rimelig tid til å formidlet interesse på en måte som gjenspeiler at han har god tid og virkelig ønsker å bli kjent.. Dette lille ekstra kunne vært et utmerket utgangspunkt til å få et svar og muligens en date.
Er det andre som opplever noe av det samme,hva svarer dere på sånne meldinger?.Jeg sendte svar i starten,men orker ikke å gi så mye av meg selv lenger når ikke motparten gir inntrykk av å engasjere seg nevneverdig i annet enn å få til en rask date for å se hvordan vi måtte passe sammen.

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 juli 2016 19:11 Privat melding

Hadde ikkje giddet å bry meg etterhvert ... Mange damer som e sånn og.. Trøst deg med det

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 5 juli 2016 19:12 Privat melding

Hvis det baaaare er sånne meldinger, skjønner jeg at det kan virke uengasjert.. Har opplevd noen ganger at meldinger blir lest, men ikke svart på på lenge, og da kunne man jo ønske seg en liten "litt opptatt ,- skriver senere" -melding. Liker at det er flyt i meldingene, uten at det trenger å være laaaange avhandlinger. Da føler jeg ihvertfall at jeg "samtaler" m noen 😊 og det er jo hele poenget, for å komme videre 😊

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ti. 5 juli 2016 19:13 Privat melding

:) viktig å gi av seg selv.

Skjult ID med pseudonym Ibi ti. 5 juli 2016 19:33

"JustaMan" "Hovmester" og "gille" Enig med dere.utrolig viktig hvordan man ordlegger seg i første meldingen og eventuelt senere legger vekt på en grei flyt i meldingsutvekslingen.Gir du av deg selv og samtidig ikke nevner ordene "skriver bare kort nå"så selger det utrolig godt hos meg...Jeg blir helt oppslukt når motparten legger litt sjel i ordvalget slik at jeg senker skuldrene og leser mellom linjene at vedkommende har et oppriktig ønske om å bli kjent med hvem jeg virkelig er..da blir det som regel en date om jeg liker mannen.Så Stress ned og bruk litt tid..Det kan komme mye godt ut av det:)

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 5 juli 2016 19:33 Privat melding

Noen som slår denne her da ?😂 er på jobb. Sitter I møte .bla bla bla.
Ok 😁 hvorfor sender du meg meld da ? Og en annen ting.....hvorfor er du på en dating side om du ikke Har tid til å svare ?

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 juli 2016 19:43 Privat melding

Noen jobber kanskje innenfor normal arbeidstid ? :-p

Skjult ID med pseudonym Ibi ti. 5 juli 2016 19:45

Jeg tenker på det siste eksempelet ditt "Paulaner" Der han egentlig er opptatt tidsmessig,men velger å svare ved å formidle at tiden er knapp,men sender allikevel en melding.Om han hadde formulert seg litt annerledes,utelatt at han "egentlig ikke har tid" så ville det sendt andre signaler.Ofte etter slike knappe meldinger så avsluttes det med "skriver mer siden" og så hører jeg ikke mer. har litt følelse på at stresset som formidles gjennom ordene viser at han kanskje ikke er så interessert i et seriøst forhold,men bare er ute etter å sanke noen raske kontakter.

Skjult ID med pseudonym Ibi ti. 5 juli 2016 19:48

Helt enig "Snuppis" Velg heller å skrive når du har tid så gir man et helt annet førsteinntrykk..Noen har knapt tid til å være her..Ja hva er vitsen da!

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 5 juli 2016 19:48 Privat melding

Noen skal på død og liv jobbe 24/7.
Da er min mening den at ikke si du ikke Har tid. For det er en prioritering sak .😄

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 5 juli 2016 19:50 Privat melding

@ibi. Nettopp det skjønner ikke jeg heller.
Da kanskje de ikke har så stor interesse av å finne noen ?

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 5 juli 2016 19:53 Privat melding

Hm. Interessant hvor ulikt vi ser på enkelte ting. Jeg synes det viktigste er å holde flyten, så korte meldinger fordi det er hektisk er bare koselig så lenge det er en del lengre hvor han byr mer på seg selv.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 5 juli 2016 19:55

Jeg kan noen ganger "svare raskt", hvis jeg f.eks er på besøk hos noen.

Årsaken er at jeg selv foretrekker et raskt svar med forklaring av tempoet framover å se at meldingen er lest, men at det ikke svares.

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 juli 2016 19:58 Privat melding

Hvis man skal svare raskt fordi man e busy, så e det jo greit å si feks at "e på besøk hos foreldre/kamerat, håper vi snakkes senere" klem... Feks... Kor vanskelig e det?

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 5 juli 2016 20:40 Privat melding

En annen ting er jo å bli grinete for at man sender meld og blir hudfletta for at man må da skjønne at han har ikke tid å svare ????? Han er jo på jobb må vite. 😜
Skjønner ikke helt den oppførselen der jeg altså 😇

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 juli 2016 20:53 Privat melding

@rosa: Har man litt vett, så forstår man jo at jobb og unger kan gjøre det litt vanskelig å være "aktiv" på meldingsfronten :-)
Det verste e vel de som begynner "diskusjonen" og så bare forsvinner i "intet" på flere timer..:-p

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 5 juli 2016 20:58 Privat melding

Eller. "Ikkje begynn en diskusjon du ikkje klarer å avslutte" :-)

Skjult ID med pseudonym Ibi ti. 5 juli 2016 21:05

Solcita..Det er greit med korte meldinger innimellom,men det var første kontakt jeg tenkte på.Når vedkommende gir inntrykk at han har så dårlig tid at det bare blir en knapp melding så appellerer det så dårlig til meg.Blir nesten stresset av å lese noe som er skrevet i hastverk.Noen ganger blir meldingen sendt for tidlig slik at det kommer en oppfølger på noen ord som ikke kom med.Om kontakten opprettes via en positiv og balansert første melding så er det ingen problem å vente litt på eventuelle meldinger i ettertid (dog ikke for lenge) :). Fordi første inntrykket var positivt og interessant og jeg antar at mannen da er mer seriøst interessert.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 5 juli 2016 21:14

@Ibi:
Den type hastende førstemeldinger har ikke jeg opplevd. Mottar du ofte sånne?

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 5 juli 2016 21:44 Privat melding

Enig Vårsol😊,- Synes også det er greit m et kjapt svar når det står lest, enn ingenting.. Spesielt hvis jeg har stilt spørsmål 😜 det m flyt er vesentlig , men må ha substans , selv om, som sagt det ikke trenger å være milelange avhandlinger 😋😳

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 6 juli 2016 00:37 Privat melding

@Ibi: Ulempen når vi svarer på ting her, er at vi har en oppfatning i vårt hode som ikke nødvendigvis passer med den oppfatningen en @ts har i hodet, og at vi da svarer litt forbi hverandre. Jeg hadde nok også syntes det var kjipt å få noe sånt som førstemelding.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 6 juli 2016 07:44 Privat melding

Som første melding funker ikke sånt nei,- da er det bedre m bare "Hei!" 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Ibi on. 6 juli 2016 13:30

@Vårsol.Jeg opplever endel av disse raske meldingene.Savner de som har god tid og får med "litt kjøtt på beinet" slik at en interesse har en mulighet for å oppstå.

Ellers flott å få mulighet til å Ytre sine meninger her på forumet .Man ser at mange har vært innom samme problemstillinger eller har meninger som gjør at man reflekterer over sitt eget ståsted.
Dere er en flott gjeng:):)

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 6 juli 2016 14:06

@Ibi:
Helt enig!
Det er fint å få luftet ting, og når folk utveksler erfaringer kan man plutselig skjønne andres reaksjonsmønstre bedre. 😊

(mann 41 år fra Hordaland) on. 6 juli 2016 14:53 Privat melding

@lbi: "Problemet" e vel at de som ytrer en mening her på Forum ikkje nødvendigvis e representativ for alle på Sukker.

Og siden en promille (maks) av de som e på Sukker benytter seg av Forum, så kan man ikkje si for sikkert ka som e "normalt" eller "unormalt". Men man får i det minste innblikk i andres erfaringer, ja. :-)

Ellers så har vel som oftest magefølelsen rett :-)