Alle innlegg Sukkerforum

Sommerferie og singel

Vis siste innlegg
(kvinne 61 år fra Akershus) to. 7 juli 2016 13:50 Privat melding

Jeg lurer på om jeg er mot normalllttt . Jeg har leid meg en hytte på fjellet og er her alene. Jeg storkoser meg. Det må sies at jeg har familie og venner ikke så langt unna. Kanskje jeg har blitt skada på noe vis etter 6 år som singel?
Jeg ønsker dere alle en riktig fin sommer.

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 7 juli 2016 14:04 Privat melding

Mange som trives alene 😁😁 jeg personlig klarer ikke den biten . Og vi har nok som du sier blitt litt "skada " av å være singel så lenge ja. 😁😀 men kos deg og nyt så lenge du har muligheten. 👍

Skjult ID med pseudonym Sunshine to. 7 juli 2016 14:15

Det er forskjell på alene og ensom. :-) Fint du trives og koser deg. Om du trives med deg selv så er jo sjansen at andre gjør det også :-)
Er ikke skadet for at men ikke alltid trenger å ha noen brevid seg.
Kos deg masse og god sommer :-)

(mann 41 år fra Hordaland) to. 7 juli 2016 14:24 Privat melding

Du har vel bare funnet deg i det å være singel...

og sånn går no dagan..og årene :-p

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 7 juli 2016 18:25 Privat melding

Så deilig, sitter og kikker på hytter/leiligheter jeg også :)

Skjult ID med pseudonym - to. 7 juli 2016 19:56

Ja, du er passe skada! Det er bare å si opp medlemskapet asap! Du har gått deg til, og vil etter alle solemerker forbli singel livet ut. Det er ihvertfall IKKE på Sukker du finner din verre halvdel! Hadde du valgt noe annet enn eremitt tilværelse i skogen (det finnes gode alternativer som åpner for omgang med annet enn maur)...så kanskje det hadde vært håp... Når det er sagt, det er ikke noe gærent med det! Denne livslange kjærlighetskonstruksjonen er menneskeskapt på feile (religiøse-)premisser, og har blitt en del av den sosiale fasiten, uten at dette er forankret i biologien! Hadde feks mannen kunne velge, ville de alle vært Hugh Hefner, hva kvinnen ville valgt vet jeg ikke(?). Noen vil hevde vår tids likestilling er en av årsakene til økt skilsmissestatistikk, og det gir en pekepinn på at vi er ganske like, i denne konteksten, på tvers av tissen!

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) to. 7 juli 2016 20:08 Privat melding

Høres aldeles nydelig ut 😊 Hvis GRR Martin noensinne får finger'n ut og får utgitt Winds of Winter så booker jeg en helg muttens alene en eller annen vei og leser i ro og fred 😍

(kvinne 53 år fra Vest-Agder) to. 7 juli 2016 21:43 Privat melding

Syns det er inspirerende å høre, jeg :) Nyt det!