Alle innlegg Sukkerforum

Noen som får svar fra kvinner her?

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 16:24 Privat melding

Hei.

Vært aktiv medlem i noen måneder og syns selv jeg har en grei profil.

Jeg er innom daglig på profiler og legger inn hjerter på en del. Om jeg ikke får respons på hjerter så sender jeg en melding som nevner noe om interessene deres. F. Eks:

"Hei hei :) Likte profilen din godt og ser du liker å gå turer. Går selv en del. Tenkte det var dumt å ikke si hei." Eller noe sånt.

Sender vel 5 sånne om dagen og på flere måneder har jeg ennå ikke fått ett eneste svar.

Eller var ei som sa i første meldig at vi ikke passer sammen.

Noen tips?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 16:24 Privat melding

Glemte å si at jeg har det dyreste abonnementet.

Skjult ID med pseudonym Jordbæret fr. 8 juli 2016 16:34

Tror vi er mange her inne som sliter med samme problemene. Ikke lett dette. Har selv fått hjerter med folk,skrevet en melding,om man er heldig fått et svar og så stopper det opp. De slutter å svare. Sender også noen hjerter,får noen tilbake men det skjer ikke noe mer. Får ofte hjerter og meldinger fra folk man dessverre ikke er intr i,så det er en evig ond sirkel😞
Du gjør rett i å ta opp ting de skriver i profilen :) men om de ikke er intr,så svarer de skjelden dessverre.

Skjult ID med pseudonym Kjipt fr. 8 juli 2016 16:38

Hehe bra timing at du skrev dette har akkurat laget profil og skal i hvert fall ikke ta det dyreste abbonementet nå.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 16:39 Privat melding

Her kommer det nok mange fine svar, råd og kommentarer etterhvert:)

Hvis du sender 5 om dagen i flere mndr, kan du kanskje fremstå som litt utålmodig og desperat, hva tror du selv? Greit å jakte altså, men allikevel....;)
Bilder: litt for mye trening, svære armer og utringning kanskje, pluss at barna dine ikke har noe på en datingside å gjøre.

Hva mener du med at drømmepartner må være glad i kos? Er det en seksuell undertone der? "Kose på sofaen", holder det at hun koser seg med strikketøy og en kopp te da, mens du koser deg med sport på tvn, eller var det noe annet du tenkte på?

Og som alle som spør om råd her på Forumet, må jo du også få det obligatoriske svaret: kanskje feil gjeng å spørre, de aller fleste her har vært single leeenge!:D

(mann 36 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 17:01 Privat melding

Nen det er jo ingen andre som vet hvor mange andre jeg har sendt melding til. Om jeg skriver til deg så aner ikke du om jeg har skrevet til 100 eller 1 før deg så sant det ikke skinner igjennom min melding til deg. En kompis av meg sier han sender 50 om dagen og sier det er bare å spamme alt man ser. Og han dater ofte. Men jeg syns spamming er slitsomt og føler jeg ikke har tid til det.

Takk for tid svar :) Det hjalp

Jeg ble anbefalt å legge ut bilder som viser hva slags interesser jeg har. Men fjernet de bildene nå.

Tenkte kanskje at jeg har sunne og friske barn er et trekkplaster.

I kos så mener jeg en hånd på skulderen, en klem eller se film sammen. Synd mange jenter tydeligvis tolker det som noe seksuelt.

Vel jeg mente dette forumet er relevant for sukker så greit å spørre her.

Skjult ID med pseudonym Jordbæret fr. 8 juli 2016 17:43

@Bobbi Det er nok mange som bruker dette som tidsfordriv,og det er synd for de som er seriøse.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 18:12 Privat melding

Det jeg mente da jeg skrev det om antall mld du skriver daglig/månedlig, er at du nå har fortalt det åpent på et forum som alle på Sukker kan lese på:)

(mann 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 18:18 Privat melding

Dem sier på radio reklamen at 3 av 4 jenter finner seg kjæreste her inne. Har litt vanskeligheter for tru at det skjer på Sukker.

(mann 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 18:30 Privat melding

Det er jeg enig i Chillrosa. Men trur det er flere gutter enn jenter her inne virker det som etter å ha snakket med andre her inne i dag.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 18:33 Privat melding

Myrah70.

Jeg syns ikke å gå inn på 5 profiler om dagen er så mye når de gutta som anbefalte dette til meg ligger langt høyere. Kanskje jeg skal gå inn på 1 profil om dagen

(mann 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 18:35 Privat melding

Trur ikke antallet profiler pr dag utgjør hva som vil skje her inne

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 8 juli 2016 18:42 Privat melding

Proteinet. Det er ikke å gå inn på profilene som er problematisk med antallet. Det er heller ikke hvor mange du skriver til som er problemet. Problemet for trådstarter her er jo at han outer seg selv. Og problemet for alle andre er som Chillrosa sier, man velger bort, og legger ikke to fingre i kors for å se de man skriver med, og av de man faktsik ser gjør an lite for å treffe igjen. Men først må man som trådstarter sier få svar. Da må man se an målgruppen man skriver til. Man må skrive til noen som ikke ligger langt utenfor egen liga. Rent statistisk kan du tenke deg en skala fra en til ti på summen av kvaliteter. en gutt kan aldri oppnå noe særlig om han stiler mer enn en eller to oppover fra seg selv. En jent ekan oppnå en date eller fire om hun strekker seg tre, kanskje til og med fire, men hun vil egentlig bare bi lurt av en som vil leke litt om hun strekker seg for langt. Maner med andre ord tjent med å se forbi de som ligger for langt unna egen "status" og sikte etthakk nedover. De rettunder vil ikke være redd henvendelsen er falsk, og de vil føle seg bittelitt beæret over henvendelsen. Så gjelder neste runde, fra å får svar til å få gjentatt respons og eventuelt en date med oppfølging. Da er man helt på egenhånd, for da trer faktisk inntrykk av din skriving, formen på invitasjoner o.s.v. Det gjelder å skjønne signalene en får fra motparten og følge dem opp på en inviterende, og etterhvert mildt flørtende måte, men om en lykkes, se det vet ingen, for den andre kan ha helt andre forventninger enn det du ønsker kan eller skjønner du burde levere på. Som i livet ellers med andre ord...

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 18:42 Privat melding

Vel, de gutta er kanskje ikke på utkikk etter noe seriøst så, sånn som de holder på:) Ikke noe eksempel til etterfølgelse, som @Chillrosa skriver, det er ihvertfall ikke alle de damene som ikke svarer som gjør noe feil, etter 5 mld pr dag i flere mndr er det nok på tide å skifte taktikk;)

(mann 60 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 18:48 Privat melding

@Proteinet - Myrah70 har et viktig poeng. Jeg tror hovedproblemet er altfor mange meldinger. Ingen vil føle at de er spesielle når de bare er én av 30-40 mottakere du sender til i uken. Dette med å date etter pumpehagle metoden (og håpe at minst en kule treffer), har jeg inntrykk av at mange menn bruker. Jeg tror ikke den blir særlig godt mottatt i andre enden.

Så til det aller viktigste - du tar deg ikke tid til å føle at noen er spesielle for deg selv heller. Du kommer i beste fall bare til å ende opp med noen møter hvor du selv også blir skuffet, eller noen kortvarige affærer. Legg litt sjel i profilen (NB! jeg har ikke lest den, bare antar den trenger litt mer av deg, og den du er). Deretter, finn noen profiler du virkelig liker - les dem skikkelig, prøv å lese mellom linjene og reflekter litt over hva du synes om bildene. Deretter prøver du å skrive en velformulert melding som om det var den eneste meldingen du kom til å skrive.....

Få henne til å føle seg spesiell og utvalgt (for det vil hun jo faktisk også være om du bruker metoden over), og ikke minst føl deg spesiell selv også.

Jeg har selv prøvd et par korte meldinger, mest for å teste reaksjonene, men de funker ikke. Jeg får ikke svar en gang, selv etter å ha mottatt hjerter. Det må være noe substans. Det er de gjennomtenkte meldingen som gir interessante resultater, og de bør det ikke være mange av :-).

Lykke til :-)

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 juli 2016 18:48 Privat melding

Prøv med humor og gjerne skriv en litt lengre og interessant melding (ikkje avhandling), så kanskje de etterhvert går på limpinnen!? :-)

Sender veldig sjelden meldinger til damene her inne, så usikker om ovenstående hjelper.. Men skader vel ikkje å prøve? Utsette seriøsiteten litt!?

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 18:51 Privat melding

Nemlig, @Rune58, det handler ikke mest om hva de fire andre damene daglig ikke vet, men innstillingen og forventningene enkelte menn har....

(mann 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 18:51 Privat melding

Uansett så ordner det seg alltid en gang i livet og når du minst aner det

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 19:01 Privat melding

Jeg får dele en "solskinnshistorie" da, mens jeg står her med rosévinglasset mitt, lager middag og venter på min eldste datter:)
Igår snublet jeg over en profil, til en mann jeg skrev mye med for halvannet år siden. Vi spiste en lunsj sammen den gangen, men var ikke helt "der". Vel, jeg sendte ham en mld med "hei igjen", ikke noe annet, igår, og fikk sms idag (han har fremdeles nr mitt), med spm om å bli med på hytta hans i helgen. Hadde jeg vært alene, hadde jeg faktisk takket ja, til fjellturer, vin, båL, fiske og kanskje litt romantikk!:)

(mann 60 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 19:02 Privat melding

@Proteinet - høres ut som om de gutta som anbefalte metoden for deg er av typen som igjen har hørt noen påstå at om du spør 1000 kvinner om de vil ha sex med deg, så svarer antagelig et par av de ja. Altså et numbers game - tull. Vi snakker om å skaffe seg en kjæreste, og da stopper du ikke alle damer du ser og spør om de vil være sammen med deg :-).

Gå inn på så mange profiler du gidder, men skriv bare melding til de som du virkelig ikke klarer å glemme, og som du stadig må tilbake til (forhåpentligvis ikke bare fordi du synes de er pene, men fordi alt virket riktig). En viktig ting - dersom de ikke en gang går inn og ser på din profil, er det et signal du bør ta seriøst :-). Til slutt blir det kanskje bare noen veldig få meldinger, men jeg tror du vil bli overrasket over resultatet.

(mann 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 19:03 Privat melding

Kjempekoselig historie Myrah. Jeg fikk høre at jeg så kjempekoselig ut i dag. Det gjør noe med deg som person med sånne historier eller hva?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 19:08 Privat melding

Jeg har faktisk prøvd den strategien for veldig lenge siden. Men en annen ting er at det jo omtrent ingen som engang leser meldingene mine, altså merket "lest" eller besøker min profil tilbake.

Hmm... Men enig i hva du skriver.

(mann 30 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 19:15 Privat melding

Det må være Brynjar meling looken din;P men fra spøk til revolver så er det jo litt rart for du er jo ganske kjekk, fra et nøytralt ståsted.

(mann 60 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 19:22 Privat melding

@Proteinet - det kan være fordi de får altfor mange meldinger. Hvis alle sender 5 om dagen så kan du jo tenke deg hvordan det hoper seg opp.., hehe. Dette er bare en teori, men jeg lurer på om det etter hvert blir så mange at kvinnene blir mer nysgjerrig på de som er innom og ikke sender melding, enn de som gjør det.

Hvis du gir mer av deg selv i din egen profil, vil du også begynne å motta meldinger fordi de finner deg interessant og spennende. Om du da får besøk av noen du liker så begynner jo ting å se veldig lovende ut. Det krever litt tålmodighet selvsagt, og det er det ikke enkelt å ha i dagens hurtige mediesamfunn.

Og som Sonicor sier er det nok ikke utseende det står på :-)

(mann 48 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 19:24 Privat melding

Personligheten må vel telle den også tenker jeg ;)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 8 juli 2016 19:32 Privat melding

Kvinner, Finnes det kvinner her inne`?????
Da må det ha skjedd over natta.

Skjult ID med pseudonym Jordbæret fr. 8 juli 2016 20:02

@mundari hvem bestemmer hvem som er oppover fra seg eller nedover fra seg? Hvorfor skal man sikte til hakket under? Det betyr at man må ta til takke med "second best"? Synes det er tøv. Ser faktisk ofte pene mannfolk med mindre pene kvinnfolk, og pene kvinnfolk med ikke så fine mannfolk. Litt rart egentlig..

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 juli 2016 20:53 Privat melding

Har fått 2-3 hjerter siste månedene..noen har kontaktet meg traff på en her inne fra et par ganger og.. så det e ikkje heeelt umulig:-) klarer eg det, så klarer ihvertfall dokkar det :-p

(mann 60 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 21:31 Privat melding

@Hovmester - ja, det er egentlig litt trist. Noen profiler skiller seg vel ut mer positivt enn andre, selv for deg? Du er vel ikke på Sukker bare for å erte på deg damene på Forumet :-)

Du rådgir faktisk også, bortsett fra at rådene dine er av det litt mindre motiverende slaget..., hehe - slutt å sutre, kutt ut ditt og datt, innse at du er gammel og skrukkete, osv.

(mann 52 år fra Hedmark) fr. 8 juli 2016 21:32 Privat melding

Jordbæret: Skrev jeg ett eneste ord om utseendet til partene? Second best? Jeg henviser da kun til hvordan mannen skal ha håp om å få respons, ikke hvem han skal velge å bli sammen med for evig tid. Ditt svar indikerer sterkt at du ikke skjønte min kommentar:-)
Menn sender ufateligmange meldinger, kvinner velger og vraker. I og med den situasjonen kan en regne med å bli forbigått avmange i enkelitkvinnenes valgsituasjon om en skriver til de som ligger over sin egen liga. Utseende eren minimal faktor i denne sammenheng, og dine anekdotiske bevis er irrelevante. Jean Paul S. var stygg som juling med briler som kolbunner, og Simone B. var modellvakker. Og så, Jean Paul S. hadde ett av de viktige andre kriteriene kvinnervelger på. FOr uansett hvordan du snur og vender på det så er (i uprioritert rekkefølge) utseende, hjerne, mukler penger makt og status-symboler (bl.a.) elementer kvinner ser etter ved innledende faser av sjekkingen. At alt mulig annet kommer til syne og viktiggjøres senere er da noe en må anse som opplagt.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 23:07 Privat melding

@Hovmester: Da er mitt sommerønske for deg at du lar deg bergta av en profil i passende alder, vakker som en nordisk sommernatt og din intellektuelle match.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 8 juli 2016 23:10 Privat melding

.. Og der ble nok en dame stalket :-)

(mann 60 år fra Oslo) fr. 8 juli 2016 23:52 Privat melding

@Hovmester - jeg har fått med meg de hyggelige meldingene også :-)

Du får holde bedre fokus på de du liker, så får Sol kanskje sitt ønske oppfylt.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 23:57 Privat melding

Det ble nedstemt 😜

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 8 juli 2016 23:59 Privat melding

Slike forslag bør komme fra de det gjelder og ikke alle mulige andre. @Rune58 og jeg har saksbehandlet det i fellesskap 😊

(mann 48 år fra Oslo) lø. 9 juli 2016 00:06 Privat melding

Av og til svar, av og til (som oftest) ikke. Big deal.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 9 juli 2016 00:23 Privat melding

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde det, Butler, men erfaringsmessig er uansett responsen litt under 50 prosent.

(mann 60 år fra Oslo) lø. 9 juli 2016 00:55 Privat melding

@Hovmester - som Sol sier ble det behandlet og terminert. Når det er sagt så skal jeg likevel påpeke at jeg tror Sol ville vært en flott passasjer å ha med - underholdende og full av godt humør. Liker å kjøre fort også, noe som er sjelden vare :-). Bilen lengter tilbake til Autobahn, så en kjøretur må på agendaen igjen snart.

Skjult ID med pseudonym Humbug lø. 9 juli 2016 01:40

Du ser jo stor og sterk ut, ser seriøs ut på bildene i tillegg til at du har barbert hodet. Kan være du rett og slett ser litt for "hardcore" ut for en del kvinner?
Synes uansett det er merkelig om du ikke får noen svar.

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 9 juli 2016 09:15

Jeg synes jeg merker en tendens til desperasjon her. Det virker som om enkelte har som ønske å bare få en eller annen kjæreste så fort som mulig, og at det ikke er så nøye hvem/hva vedkommende er. -Det viktige blir at "kjæresteplassen" blir fylt opp.

Metoden med å sende ut flust med meldinger tror jeg ikke gagner noen, i lengden. Man skal jo fungere med dette mennesket, og man fungerer jo ikke med hvem som helst.

Jeg sitter ikke med fasitsvaret, men for meg er det viktig å finne en jeg virkelig vil ha, og som virkelig vil ha akkurat meg. Derfor er jeg ganske selektiv. Og da snakker jeg ikke bare om utseendet.

(kvinne 62 år fra Østfold) lø. 9 juli 2016 11:13 Privat melding

Ikke sender jeg mange meldinger ikke får jeg mange heller.
Jeg setter hjerter når jeg ser profiler av interesse.

Kunne godt tenkt meg høyere aktivitet og respons, jeg er ikke her som tidsfordriv men med et oppriktig håp om å finne et trivelig mann.

Jeg har vært inn og ut av datingsider i mange år, ser mange av de samme ansiktene som går igjen, er han fortsatt på let kan jeg tenke, det tenker sikkert noen om meg også.
Er ellers veldig enig med Vårsol, er mye heller uten en partner enn med feil partner.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 9 juli 2016 14:21 Privat melding

@Hakon: Der har du unektelig et poeng. Det kan jo vanskelig bli verre enn ingen respons overhodet. I beste fall kanskje noen ser det her, og tenker at han ønsker virkelig oppriktig en kjæreste, kanskje jeg skulle kontakte ham?

Skjult ID med pseudonym excusemoi lø. 9 juli 2016 14:36

Hvis jeg hadde sett på Forum, at en som hadde sendt meg en mld, også hadde sendt til fire andre samme dagen, fem dagen før og etter, og slik hadde han holdt det gående i flere måneder, hadde jeg nok vært glad for at jeg fulgte instinktene mine den gangen, og ikke svarte, det får da være måte på å søke bredt, høyt og lavt.... Jeg nekter å tro at det finnes 150 jenter hver måned, som vedkommende føler at han har en god match med.

Skjult ID med pseudonym Jordbæret lø. 9 juli 2016 14:47

@uforbehold Ser også mange av de samme ansikta man så når man var her sist i 2012 en liten tur. Har begynt å blokkere for å sortere og få fram nye ansikt.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 9 juli 2016 15:12

@Jordbæret: sortere er greit, men blokkering får ikke fram 'nye ansikt'. Nye ansikt er nye eller gamle medlemmer med (nytt) profilbilde. Prøv: Sett på sperre for match <70 og blokker i vei. Det går tørt inntil nye medlemmer kommer til..

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 9 juli 2016 15:43

@Chilirosa: kan være - eventuelt 'rykker opp' pga. 'ledig plass'. Den listen viser vel hele landet og da vil det jeg sa ta tid. Det jeg spesifiserte finner en ut ved å lete i utmarka på fylkesnivå - fort gjort sann..

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 9 juli 2016 15:59

Sitter her å leser og gjør meg mange tanker. Har vært her noen mnd nå, litt til og fra. Det er ufattelig mange profiler å gå gjennom når man først begynner. Å jeg har vanskelig for å tro at blandt alle disse kun er en håndfull som til slutt er verdt å sende melding til. Å hvem går gjennom "alle" før man begynner å sende meldinger? Ikke jeg I allefall. Å jeg tror at dess yngre man er dess enklere er det å akseptere forskjeller.
Mange av oss som har passert 40 er nok kanskje mer opptatt av likheter enn forskjeller.
De første månedene sendte jeg mange meldinger, det var stadig noen jeg fant interessante. Vil kanskje ikke si at jeg pøste ut meldinger, men jeg ventet ikke på svar før jeg sendt til andre, for det var ikke mange som svarte.
Etterhvert som man har vært gjennom x-antall profiler blir det færre å "velge blandt" og antall meldinger som sendes blir naturligvis færre.
Er ikke for spamming, men finner man noen interessante, skriver personlige meldinger, er det vel bare å kjøre på. Men da er det greit å følge opp om flere svarer og ikke blir en del av statestikken som ikke svarer.
Så @ts....har du selv mottatt noen førstemeldinger? Å I tilfelle...har du svart på de?

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 9 juli 2016 16:19 Privat melding

Endre bildene og profilteksten deres gutter/ menn! Får å sitere det en vis man sa engang " Galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat"..

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 9 juli 2016 18:29

Det lønner seg å ikke ha noe som kan tolkes som sex på noen som helst måte. Selv om det ikke har noe med det å gjøre. Av en eller annen grunn er jentene her inne ekstremt sexfikserte. Kan det tolkes som noe sexrelatert så gjør dem det, og tenker da at du er desperat.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 9 juli 2016 18:33 Privat melding

@CPU: Har det slått deg at det er en grunn til at alt tolkes i en bestemt retning? Det er selvsagt fordi man har erfaring for at når hvisse ting står i profilen så betyr det noe.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 9 juli 2016 19:17

Når man begynner å klandre andre for sin egen sexfiksering, da har man et problem, spør du meg.

(mann 54 år fra Finnmark) lø. 9 juli 2016 22:29 Privat melding

Om du overser de fleste som tar kontakt meddeg, så er sjansen stor for at drømmepartneren glipper :)
Jeg ser den at de som skriver "pule?" i første melding (ev. 3'dje) blir oversett.
MEN jeg har en liten følelse av at de fleste kun går etter et fjongt bilde og en profil som er tilpasset fangst og kanskje ikke er så veldig 100% ærlig som man skulle ønske.
Jeg personlig tror jo at de fleste (Farlig å si alle) som har en perfekt profil og ser flott ut på alle bildene. Er kommet dit etter årevis med jakting og prøv og feil metoden.
Og da snakker jeg ikke om jakten på kjærligheten, men mere jakten på mest mulig nedlagte av det andre kjønn.
Og det er da mulighet til å snakke med folk om dere ikke helt føler at det er et kjærestemateriale

(mann 54 år fra Finnmark) lø. 9 juli 2016 22:38 Privat melding

Nei dere :)
Nå fikk jeg plutselig mld om at det var noen som hadde besøkt profilen min :)
Men det viste seg at det kun var for å blokkere meg :D

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) sø. 10 juli 2016 19:33 Privat melding

Ser ikke problemet med å sende mange meldinger. Personlig er jeg en smule lei av "hei, du ser ut til å ha en vagina, har du lyst på litt moro?", men om en fyr skriver "hei, liker profil, lyst til å bli kjent?" til bare meg eller meg pluss 20 andre er likegyldig. Regner ikke med å være spesiell for noen *før* vi møtes (men etterpå bør du pinemæ forgude meg 😆)

Skjult ID med pseudonym frk.milla ma. 11 juli 2016 00:37

Hvordan er matchen din med disse damene da@proteinet? Og jeg tror jeg hadde byttet navn...

(kvinne 40 år fra Vest-Agder) ma. 11 juli 2016 00:56 Privat melding

@hovmester, du er som en hund med et bein... 😂

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 12:41 Privat melding

@Men @Chillrosa da! Når en mann skriver en så velformulert melding så er det jo bare å gå til innkjøp av massasjeolje og brudekjole 😎

Skjult ID med pseudonym WhiteLight on. 13 juli 2016 01:56

Desverre har folk mistet litt det vi kaller respekt for andre. I dagens samfunn søker folk desverre ting som er overfladiske, og dette gjelder også overfladiske folk. Kommunikasjon uteblir, og vi vil ikke ta ansvar for handlingene våre. Når noen gidder å bruke tid på å skrive en konstruktiv melding til en, så fortjener vedkommende å få evt. et høflig nei eller ja. Din tid er ikke verdt mer enn min tid. Ikke kast bort tiden til andre folk ved å først svare og så brått slutte å svare. Må neste si at om man skal komme noen vei her inne på sukker så må man sende noen meldinger om det er en eller ti om dagen. Det er jo fordi da har man en større hit-rate for å lykkes. Men til slutt skal jeg si at det er ikke noe oppskrift på livet, eller Sukker for den saks skyld ;) Lykke til med søken ;) Det finnes bra damer der ute, men det finnes mye dårlig også. Som dem sier; Du skal kysse noen frosker før du finner prinsen. Dette gjelder oss gutta også bare andre veien ;p Sugar in the morning.....

Skjult ID med pseudonym Humbug on. 13 juli 2016 04:33

@Whitelight

Bare fordi man skriver en "konstruktiv" melding betyr ikke det at man fortjener et høflig svar tilbake. Om de ikke svarer så har de gitt et svar, hvorfor skal de gidde å skrive et høflig svar tilbake til enda en uinteressant fyr som sender dem en melding, kanskje nr 5 den dagen for alt vi vet.

Det er veldig lite bra og dårlige damer, de fleste er nyanserte og er bra eller dårlig helt avhengig av personen som ser.

Skjult ID med pseudonym Klatremus on. 13 juli 2016 10:38

Jeg er så enig i det Humbug skriver. Hvorfor skal vi gidde å gi et høflig svar om at vi ikke er interessert? Kan dere ikke slutte å sutre om dette med manglende svar nå? Intet svar = ingen interesse. Enkelt og greit. Det hender jeg svarer noen jeg ikke er interessert i, men får av og til et snurt svar tilbake om hvorfor ikke. Blir rimelig oppgitt da. Får lyst til å svare "fordi jeg ikke syns du er pen, vel". Og nå ser jeg allerede kommentarene om overfladiskhet og fokus på utseende komme *himler med øynene*.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 13 juli 2016 10:48 Privat melding

Det kommer vel litt an på mengde man mottar. Normalt får jeg ikke flere enn at jeg helt fint klarer å svare alle seriøse henvendelser. Men ved nyttår tok jeg Expo samtidig som jeg la inn en masse bilder, og da plutselig flommet henvendelsene inn. Siden det var en engangsforeteelse var ikke det noe problem å håndtere - det var ferie og jeg hadde god tid, men det slo meg jo at for de unge virkelig attraktive jentene med spennende profiler som kanskje får 50 henvendelser hver eneste dag, så blir det uoverkommelig å svare på alt. Da ville de måttet ha det som heldagsjobb.

Så hvis man irriterer seg over manglende svar bør man kanskje vurdere å gå ned en divisjon, og kontakte de som fortsatt har en interessant profil men som kanskje ikke har et så blendende utseende eller ikke er så fotogene. Faktisk skjønnhet behøver ikke å være noe dårligere enn for de som på bilder ser flottest ut, og de får kanskje ikke flere henvendelser enn at de blir glade for de som kommer. Det er lett å la seg blende av utseende her, men vi vet jo alle at det er så mye mer som skal til for å få til et godt samliv.

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 17 juli 2016 00:39 Privat melding

Jeg har vært på sukker før, og er nå her igjen. Kjenner igjen mange fra min tid her for noen år siden...

Jeg får ikke svar fra de jeg har sendt til, men har nå ikke sendt mange meldinger heller. Man har vel like liten sjanse til å lykkes på sukker om en skriver melding eller ikke. Helt greit å ikke få svar altså, gidder ikke å stresse... Kjeder meg bare litt nå som jeg tar noen late dager etter mange travle uker og mnd.

Får vel se en episode til med NCIS

Føler sukker blir litt som Facebook :-P

Skjult ID med pseudonym Lurerpå sø. 17 juli 2016 01:44

@proteinet Det er ingen andre enn deg som vet hvor mange du sender, så send i vei. Bilder av deg, det du liker å drive med kan jo være der. "Kos på sofaen" javel:) Kan bety mye det og også helt greit at det står...hvis noen lurer og er virkelig interessert så spør de. Kan forsåvidt spesifisere med armkroken osv..gjør som du vil. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Lurerpå sø. 17 juli 2016 01:46

@proteinet PS. Glemte å si, en kollega av meg gikk hardt inn for dating en periode, dette skulle hun bruke tid og krefter på. Datet nye til lunsj og middag. Fant en hun :)