Alle innlegg Sukkerforum

Positivt eller negativt?

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 00:04 Privat melding

Har dere fått positiv eller negativ feedback per melding på det dere skriver på forumet, og har dere noen oppfatning av om det er et pluss eller et minus i datingprosessen?

Jeg har så langt bare fått positive tilbakemeldinger, folk som har hatt lyst til å kommentere ting jeg har skrevet, men som ikke kan skrive på forumet. Det har også vært folk som har kontaktet meg med tanke på dating, fordi de har sett det jeg skriver. Men det store flertall av mennesker jeg treffer har knapt peiling på at forumet finnes, så jeg tror ikke det spiller noen rolle. Det jeg selvsagt aldri vil få vite er hvor mange som styrer unna pga ting jeg skriver her. Men jeg tenker at i så fall er det antagelig like greit. Jeg er skravlete og impulsiv og har en del synspunkter her, og sånn er jeg IRL også, så hvis det plager noen er det til glede og nytte for begge at vi finner det ut før vi evt begynner å date.

Hva har dere av konkrete hendelser, og hvilke fornemmelser har dere når det gjelder hva deres aktiviteter på forumet fører til?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 10 juli 2016 00:10 Privat melding

Både fått skryt og kjeft for forumsvirksomheten min. Anser begge deler for positivt ettersom jeg mener at hensikten med både forumsskriblinga og profilen er å eliminere flest mulig uaktuelle.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 10 juli 2016 02:07 Privat melding

Jeg har fått beskjed på melding om at jeg burde revurdere det jeg skrev på forumet, og komme meg ned fra min høye hest eller noe sånt .. Fordi jeg mobbet.. Øh.. Uhm.. Ettersom jeg mener at jeg ikke mobber synes jeg dette var noe malplassert .. Og feigt. Hvorfor "angripe" noen der ingen ser..? Hadde glatt tatt den diskusjonen i åpent fora.. Men som jeg skrev i en tråd tidligere , synes heg sånt ikke hører NOEN steder hjemme her.. Nuvel.. 😉

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 10 juli 2016 02:13 Privat melding

Eg har vel fått en del fine meldinger (og en date) av å slenge inn et innlegg...men kan jo tenkes at noen blir litt lei av å se alt våset eg skriver i blant..men skitt au...eg har vel "fått litt igjen" for å vise meg uten pseudonym... .men så har eg vel ikkje vist den kverulerende siden min...enno :-)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 10 juli 2016 03:27 Privat melding

Aldri hørt noe negativt på privatmelding etter foruminnlegg. Skaffer bare flere besøkende selv om de færreste skriver noe. Det betyr kanskje at profilbildet er bedre enn profilteksten... Men taushet er gull... eller😬

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 10 juli 2016 04:21

Alt jeg hører er....

...Stillhet.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 04:25 Privat melding

Ingen over eller ved siden av Gille. Hun vil jeg kalle The Lady ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 09:01 Privat melding

@Pep: På utsikten? 😊

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 10 juli 2016 09:14 Privat melding

Får ros for kommentarene, men alltid ett tveegget sverd med kjeft for profilbildet. Kvinner er alltid værst på den fronten, mennene er vel glad for at jeg svekker min egen "konkuranseposisjon" med et dritstygt bilde?
Og jeg som trodde man gikk etter de "indre verdier":-)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 09:21 Privat melding

@Pep: Jeg har absolutt ikke glemt vår avtale. Jeg hadde bare ikke fått med meg sted, men det høres ut som om du har valgt den perfekte plassering 😊😎😘

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 10 juli 2016 09:34 Privat melding

Wonder why Hovis?