Alle innlegg Sukkerforum

Du skal ikke sove bort summarnatta

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fra nord sø. 10 juli 2016 04:57

Er det flere som "sliter" med å finne roen og rangler i natt?

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 10 juli 2016 05:19 Privat melding

Jepp, du er ikke alene om det 😉

(mann 46 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 07:52 Privat melding

Hva er det med denne natten og søvn?

(mann 49 år fra Oslo) sø. 10 juli 2016 08:17 Privat melding

Man skal jo ikke sove bort summarnatta, hu er for gjev til det..

Jeg er på sørlandet nå i huset mitt der, og i denne weekenden gikk skjærgårdsfestivalen av stabelen.. Og selv om det høres utrolig ut, så er jeg en meget privat person og liker veldig dårlig at det kommer fremmede folk ravende inn på terrassen min, og inn i haven.. så jeg har jaget vekk ungdommer i fra tomta mi i hele natt. (Jeg blir så sur av sånn)

Det er en kristen festival, så det er heldigvis ikke så mye fyll, med de pælmer flasker, papir, kaffebeger, mat rester så jeg har gått å plukket opp søppel og levert det til dem jeg har sett har kastet det, og bedt dem om å kaste dette på dertil egnede steder.

Noen ganger har jeg brukt NASAL stemme og forskynnet dem følgende budskap:

«Fadervår du som er i himmelen, hellig dit vordene navn, led oss ikke inn i fristelse og frels oss fra det ondet» samtidig som jeg har avlevert det skrote de har pælma rundt her.

Jeg er ikke bare sur heller da, for det var en ung gutt som spurte meg om jeg hadde noe å spise, for han hadde sukkersyke og hadde tegn til føling, så han fikk noen hjemmelagde hveteboller jeg hadde lagd litt tidligere på dagen med brunost.. så det var han veldig tilfreds med..

Heldigvis er det kun en gang i året det er sånn.. Men ellers en god natt. Men de er snille unge folk, men jeg forstår ikke at de må kaste søppel over alt.. Det ser jo ikke ut etter dem, så man må ta dem i nakken.. (Søppelbøtta er der kammeret, ikke i hagen min)

God morgen forresten forum.. :-)

(mann 46 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 08:45 Privat melding

Det finnes MYE bra ungdom men også noen som burde vært dratt i øra. Men sånn er det vel med oss voksne også tenker dem hvis dem blir spurt. Sommeren er en vakker tid på året uansett vær er min mening.

God morgen tilbake.

Skjult ID med pseudonym Fra nord sø. 10 juli 2016 09:17

God morgen.
Søvn man ikke om natta så blir det langt på dag før man våkner.
Nå er jeg klar for en ny vakker dag i tåka,
jaja jeg veit hvor jeg bor.

Skjult ID med pseudonym excusemoi sø. 10 juli 2016 09:59

Å dra ungdommen i ørene, det er nok beste måten ja, dersom man ønsker å miste all tillit og snu de mot seg. Så herlig å lese hvordan @Cache_Pop håndterer dem, de kan nok se på han som en grinebiter der og da, men på sikt er det mye mer læring i det. Voksne som blir fysiske i sin oppdragelse er redde, og tomme for positive virkemidler. Høres deilig ut med Sørlandshus nå, jeg håper solen skinner!!

(mann 49 år fra Oslo) sø. 10 juli 2016 10:02 Privat melding

I dag skal det regne..

(mann 46 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 10:19 Privat melding

Det jeg skrev var med ironi. Jeg er pappa til 2 barn og vet at det ikke hjelper å dra dem i øra. Er ikke helt dum heller da. Det å si at man skal dra dem i øra var noe våre foreldre og besteforeldre pleide å si.

Skjult ID med pseudonym Fra nord sø. 10 juli 2016 11:21

Søppel i hagen er ikke kjekt, og det er lovt å gi beskjed til de som "glemmer sånt igjen" når de går forbi. Det er en uting at folk ikke rydder opp etter seg.
Når det gjelder ungdom og oppdragelse så er det like mange meninger som det er foreldrepar (tanter, onkler og besteforeldrer) og som regel, så har de personene som ikke har dem i hus, de beste løsningen.
Ha en flott søndag, her skal ferieturen planlegges
Hærlig når man kan være impulsiv