Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Bolla sø. 10 juli 2016 20:43

Skal man velge noe som føles riktig, med tanke på tiltrekning, kjemi og følelse av at denne personen vil jeg tilbringe tid med. Men som er feil med tanke på interesser, ønsker og avstand. Eller den som har og er alt du ser etter men tiltrekningen og kjemien er ikke helt på samme nivå.
Hva vektlegger du mest? Og er det mulig å få begge deler?

Skjult ID med pseudonym excusemoi sø. 10 juli 2016 21:11

Det første alternativet er fysisk titrekning og sex frem til en ikke vil lenger eller en vil noe mer? Gøy så lenge det er gøy.... Om det er mulig å få begge deler, i en og samme person? Selvfølgelig!:)

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 22:26 Privat melding

Kjemien ruler. Alltid.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 10 juli 2016 23:41 Privat melding

Det funker dårlig uten kjemi. Men begge deler hadde jo vært kjekt.

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 10 juli 2016 23:57

Kjemi - Kjemi - Kjemi

Tror likevel det er viktig med felles interesser - vil så gjerne oppleve livet med en jeg digger, dvs vil ikke leve et parallelt liv med en kjærest...

Skjult ID med pseudonym Bolla ma. 11 juli 2016 09:23

Ja! Det funker dårlig uten kjemi. Så hvor mye skal man la stå i veien når man først har funnet det da? Avstand kan jo endres, og interesser tilpasses jo. De fleste her på Sukker vet vel at det å treffe noen man har det slik med ikke skjer hver dag. Har vi "råd" til å kaste det bort eller burde vi satse litt mer?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 12 juli 2016 01:44

Skjønner ikke problemet? Alt du nevner er like viktig.
Fra kjemi til interesser og avstand. Matcher det ikke, så er det bare å lete videre.
En kan ikke bli helt blendet av god kjemi og tro at ikke noe annet betyr noe.

Det er ikke SÅ sjeldent en finner en god kjemi med noen.
Det som derimot er sjeldent å finne, er en god kjæresterier kjemi.

Skjult ID med pseudonym på date ti. 12 juli 2016 07:50

Har aldri opplevd at kjemi, interesser og normer har sammenfalt. Jeg er 50 år. Kanskje jeg har vært uvanlig uheldig, har ofte gått for kjemi. De gangene jeg har gått for fornuft har det jo ikke vart særlig lenge. Med kjemi kan det gå opptil 5 år, men med mange humper i veien vel å merke.

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 12 juli 2016 10:56

Det er jo helt opplagt at du ikke velger pga. interesser og ønsker, med mindre man er dum. Avstand kan jo være en årsak, men kommer an på hvor stor avstand. Over 1t kjøring med bil, er for stor avstand etter min bok.

Gå alltid for tiltrekning, følelse, ellers så er dette en saga blott føre det har startet. Samme interesser og ønsker pleier å komme etterhvert i et forhold med gode følelser.

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 12 juli 2016 11:47

Mange snakker om kjemi. Det er feil, det handler om følelser. Kjemi er for venner, så ikke la deg lure av det. Det du ser etter er noe som er større enn kjemi.

(mann 60 år fra Oslo) ti. 12 juli 2016 12:06 Privat melding

Ja, kjemi er viktig, men pass på at det er naturlig kjemi og ikke amfetamin i forkant og paracet i etterkant :-)

Avstand er derimot noe herk, og vanskelig for de fleste vil jeg tror. Det spørs vel hvor ofte man ønsker å treffe vedkommende, og hvor nært forhold man vil ha.

@CPU - et lite obs til det med at "samme interesser og ønsker" kommer etter hvert. Det kan fort bli en liten felle, og ting kan skjære seg i forhold med god kjemi dersom begge ønsker at den andre skal tilpasse seg sine interesser. Finn noen som er åpne for å engasjere seg i det den andre er interessert i - ikke bare henger med på det, men faktisk kan involvere og engasjere seg i det. Alternativt er begge bare lykkelig i utfoldelse av egne interesser, som hverdagslige pauser i forholdet. En blanding tror jeg er best.