Alle innlegg Sukkerforum

Gjentatte besøk - ingen melding

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 10:39 Privat melding

Noen ganger ser jeg jo at folk kommer igjen og igjen innom profilen min, men uten å legge igjen melding. Det hender jo at jeg gjør det samme. Innimellom setter jeg opp søk basert på geografi og personlige egenskaper, og da titter jeg på en og annen profil, og det hender jeg titter på nye bilder jeg ser.

Men jeg stusser jo litt over folk som kommer ofte, uten å si noe.

Det hadde jo vært hyggelig om de sendte en melding. Hvis jeg ser profiler som er morsomme hender det jeg legger igjen en beskjed, bare for å si hei, selv om de er uaktuelle. Har dere noen teorier om hvorfor folk kommer ofte uten å legge igjen beskjed, og gjør dere det selv, og hvorfor?

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 11:05 Privat melding

Jeg ser jo ikke så ulik ut fra bilde til bilde da, og det er jo ikke bare meg dette gjelder. Det er jo flere som har nevnt det samme:-)

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 11:10 Privat melding

Kompliment: Du har et behagelig utseende, så det er ikke så rart, synes jeg!:)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 11 juli 2016 11:18 Privat melding

Noen bare kikker, har også noen sånne,- sendte melding til et par, og prøvde å få igang en samtale, men neeh.. Ville bare kikke gitt.. 😂😁

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 11:33 Privat melding

@Hovmester: Det har hendt jeg har gjort det, men da får jeg jo bare svar på hvorfor de kommer til akkurat meg, jeg var mer nysgjerrig på fenomenet generelt. Det har jo som sagt vært nevnt av flere.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 12:06 Privat melding

@Solecita: De nyter vel bare utsikten? ;-) Greit å ha noe fint å hvile øynene på i en tøff og travel hverdag.

Eller kanskje de lurer på hvilken skrulle som hele tiden kommer innom og kikker på deres profilbilder? :-p

Noen prøver vel å vise interesse av å kikke innom ofte, i påvente av at den andre tar kontakt?!

Evt noen syns du e pen og/eller har en fin profil, men føler at de ikkje e god nok for deg, eller at dokkar har samme interesser!?

Eg unngår no å klikke kikkere hvis de ikkje e "noe for meg", samme kor mye de klikker. Men de "pene" kan jo godt sende meg en melding hvis interessen e der! :-p

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 12:16 Privat melding

@Myrah70: Tusen takk for komplimentet. Å få det fra kvinner varmer litt ekstra. 😊

@Pep: Takk skal du ha for invitasjonen. Jeg trenger ikke et besøk på onkologisk avdeling for å lære om livets realiteter. Min mor fikk kreft med spredning til skjelettet og lå og døde i ti og et halvt år etter det. Vi ble tilkalt til hennes dødsleie 14 ganger før hun faktisk døde, jeg har skrapt størknet blod av gulvet etter at hun fallt og knuste deler av ansiktet og hun ble liggende hjelpeløs i sitt eget blod i 9 timer, og jeg har sett så mye uverdig behandling av kreftpasienter at jeg tilslutt i fortvilelse og sorg gikk på Facebook og sa at hvis jeg fikk kreft så ville jeg skyte meg.

Fordi jeg alltid smiler og ler og sprudler og tøyser, lider folk av den vrangforestilling at mitt liv bokstavelig talt har vært en dans på roser. Jeg kan forsikre deg om at jeg har hatt nok smerte og sorg i mitt liv til å fylle en bok, og hvis du trenger konkrete eksempler så er du velkommen til en samtale.

Men jeg regner med at din invitasjon gjelder alle andre som starter tråder her som du synes ikke er viktige nok, så det kan jo tenkes at det er noen andre som bare har levd lykkelige liv som du kan oppdra ved å ta dem med dit.

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 12:23 Privat melding

@Sol - tror pep-pop er inne på det. Jeg har nevnt det før jeg også - det er rett og slett ikke så mye annet man kan gjøre? Man kan selvsagt være på Forumet, men deltagelsen er jo svært begrenset. Og forsøk på flørting her blir overvåket med haukeblikk, og raskt "slått ned på" - hehe.

Profilteksten har begrensning på lengde, og det er ingen gjestebok der man kan legge en hyggelig hilsen (som er mer uforpliktende enn en melding, og gir mulighet for å "fiske" litt på gjensidig interesse). Da står man igjen med å sjekke albumet :-). Holdninger og meldingsopplegget er jo til tider litt absurd, og jeg savner i alle fall en gjestebokfunksjon, som gjør at det skjer mer på profilen.

Til slutt er det jo det å si om din profil @Sol, at man lett kan bli i godt humør av å gå inn og se på bildene dine - kanskje du er i ferd med å bli den daglige happy-pillen for noen :-). Som Myrah70 sier - ta det som en kompliment.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 12:26 Privat melding

@Rune: Takk :-) Å være noens happy-pille hørtes ut som en koselig funksjon å ha :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 12:39 Privat melding

@Pep: Jeg har prøvd gjennom hele tråden å ta det fra det personlige til det generelle.

@ Roken: Takk for pene ord. 😊

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 12:53 Privat melding

@pep - godt at du er objektiv og ikke prøver å få oppmerksomhet :-).

Selv om dette er en datingside skjønner jeg selvsagt at det ikke innebærer at man kanskje kan prøve å være hyggelig med hverandre. Alt er jo snudd på hodet uansett ift IRL, så hvorfor ikke bare starte konfliktene allerede før man treffes. Hurra :-)

For øvrig trenger Sol sikkert ikke "avertere" på Forumet for å få besøk....

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 13:15 Privat melding

@rosa: Skal litt til for å IKKE gjenta noe som har blitt diskutert tidligere...
E jo folk som kommer og går. Nytt for andre, og gammel nytt for "de evighengende Sukker-chatterne" her inne ;-)

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 13:15 Privat melding

@Pep - nei, og det er jo interessant i seg selv.

Om du selv ikke klarer å se det, har det nok liten hensikt å prøve å forklare det :-)

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 13:21 Privat melding

Enkelte kan jo ha demens? Fort gjort at ting blir repetert då!? Dessuten så e jo mødre veldig flinke til å gjenta seg :-p

Bra vi har onkel politi som kan arrestere oss hvis det blir hakk i platen då :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 13:35 Privat melding

@Pep: Når du besvarer mitt lille spørsmål om besøk på profilen med oppfordring til å besøke et kreftsykehus er det neppe for å være hyggelig. Det er åpenbart for å fortelle meg at det er et latterlig spørsmål å stille når det finnes så mye vondt i verden. Du har prøvd å latterliggjøre meg mange ganger nå, og min tålmodighet er slutt. Derfor svarte jeg som jeg gjorde. Enten får du betrakte alle 'overfladiske' spørsmålsstillere på samme måte, eller så får du sende dine kommentarer til meg direkte.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 13:37 Privat melding

Jeg ser nå at du ber om unnskyldning, og jeg godtar den. No hard feelings. Men vær så snill og tenk deg om neste gang du får lyst til noe lignende. Du gjør meg lei meg.

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 13:40 Privat melding

@Pep, ok - siden du spør, men jeg tviler sterkt på at det vil skape noen refleksjon. Jeg tipper du bare er ute etter en liten "diskusjon", og Hovmester har luktet blod i vannet så da dukker han også opp..., hehe.

Jeg synes man må være småtett i bihulene for å ikke oppfatte de litt småspydige "om du ikke har noe viktigere i livet å tenke på" og "oppmerksomhetssøker" tilleggskommentarene, ganske enkelt. Og så synes du jeg er nedlatende?

Hvorfor skulle jeg behøve å vite hvem du er for å synes at det er litt ufint? Du vet ikke hvem jeg er heller....

Man må gjerne mene at ting har vært diskutert før, og om man ikke liker det kan man faktisk starte en bedre tråd selv. Du foreslo jo selv Brasiliansk voksing :-)

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 13:44 Privat melding

@Pep - der tok jeg feil - det kom tydeligvis en refleksjon. Det var jo bra. Tydelig at det ikke går an å skrive raskt nok her.

Dette med at ting har vært diskutert før blir stadig kommentert, og det minner meg litt om et fenomen på en statlig arbeidsplass som skal være unevnt - der var det ingen som meldte seg når man trengte hjelp til å gjøre noe, men alle hadde en mening om resultatet (og som oftest kunne de gjort det bedre selv :-)).

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 13:47 Privat melding

@Hovmester - jeg er en forumdeltager, ikke riksmekleren :-).

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 14:00 Privat melding

Eg e vant med en annen tilbakemelding på jobb:

"Det som er gjort er gjort, ikkje la oss rote bort i historie"

eller (fra samme person)

"Det e jo det vi alltid har gjort"

eller..

"Det er ikke grønnere på den andre siden"

Det e viktig å reflektere ja. Gjerne ta opp igjen ting som tidligere har vært disuktert. Kanskje man har endret syn på en sak, nye mennesker er kommet til, eller at man rett og slett ser om det er kommet noen endringer eller om man fortsatt e "stucked" der man var..

Men dette var jo kanskje et stykke utenfor "temaet" :-)

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 14:10 Privat melding

@Pep - hehe..., dette er litt gøyalt. Jeg har ikke sagt at du er uten refleksjon. Jeg sa at jeg trodde min forklaring ikke ville føre til noen refleksjon.

Fin forklaring ellers, men det hadde vært mer imponerende om du kunne sagt at "hhmm, det var kanskje ikke noen passende hentydning, når jeg tenker meg om".

Dessuten tok jeg jo feil - du sa unnskyld. Kredit til deg :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 14:11 Privat melding

@Pep: Prøv å gå gjennom en del tilbakemeldinger du har gitt meg opp gjennom tidene, og send meg så en melding privat og fortell meg med hånden på hjertet at du ikke ser det selv.

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 14:39 Privat melding

Da er alt klart til å starte en ny og interessant tråd. Tør du prøve deg på Brasiliansk voksing Pep? :-)

Hovmester har gjort en innsats allerede. "Oversharing" - en perfekt tråd for innrømmelser og selvransakelser :-).

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 15:12 Privat melding

@Hovmester - tenk å høre deg si at "alder er bare et tall". Hehe..., så hyggelig.

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 11 juli 2016 16:13 Privat melding

Besøker profiler gjentatte ganger til enkelte jeg liker godt for å se om det er blitt lakt ut nye bilder, eller bare for å myse litt.

Skriver svært skjelden meldinger da svar stort sett uteblir og jeg er en veldig passiv bruker.

Jeg ser svarprosenten stiger betraktelig om personer har besøkt min profil.

Skjult ID med pseudonym Jordbæret ma. 11 juli 2016 16:37

Har også enkelte som snoker ofte,men ikke skriver noe. Ikke har man skiftet bilder heller på lenge.

@Cache_Pop Synes du er litt kvass og frekk til tider😳

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 17:36 Privat melding

@Hovmester - de 11 du sikter til er et mareritt uansett hvor de kommer fra eller hvilken farge det er på draktene :-)

(mann 60 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 18:55 Privat melding

Vel @Rosa, jeg tenkte nok på fotball generelt...... :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 11 juli 2016 19:55

Sikkert bare meg. Enten på grunn av gullfiskhukommelse eller på grunn av 10 tommeltotter når jeg sitter på telefon og er på forumet. :P

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 20:36 Privat melding

Tilbake til tråden...
Jeg har også lagt merke til at noen har vært innom flere ganger. Ikke nok med det, men jeg får også kryptiske meldinger som "Håper du har en fin dag". Det i seg selv er ikke kryptisk, men når du forsøker å starte en kommunikasjon, blir vedkommende borte en uke for så å komme tilbake med noe liknende som over. En enkelt setning som i seg selv ikke gir noe annet enn "Jeg er her - og jeg ser deg når det passer meg?" Jeg kan se at vedkommende har besøkt siden min flere ganger i mellomtiden, men svarer ikke på melding. Det bare forvirrer meg og jeg har begynt å blokkere den typen brukere. Jeg ønsker å finne en som er der. Ikke et surrehue som "ikke våger", "bare kikker", "kommer og går" eller noe i den duren. Jeg har blitt gammel nok til å se hva og hvem man skal ta vare på videre :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 11 juli 2016 20:37 Privat melding

Og forresten er det Sarpsborg 08 som råder i Østfold for tiden....

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 20:46

Jeg har hatt en tendens til å besøke profiler flere ganger.....den såkalte gullfiskhukommelsen som @Pow også nevner:-D
Å jeg har også sendt mld til noen av de selv om de ikke har vært aktuelle sånn bare for å ha gjort det siden jeg føler meg som en "stalker"(feil definisjon har jeg hørt, og følelsen sitter kun i mitt hode har jeg også fått høre)
Stort sett er jeg overbærende med de som titter innom fra tid til annen og de har vel den samme hukommelsen som meg, men innimellom blir det litt vel mye fra enkelte.....og da ender det med blokkering fra min side......

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 22:04 Privat melding

Jeg har vel ennå ikke blokkert noen for å stikke innom - jeg synes jo det er hyggelig at folk gjør det - det er jo derfor vi er her. Jeg bare stusset litt over at en del gjorde det så ofte uten å si noe. Som sagt hender det jeg selv legger igjen en vennlig beskjed når jeg har besøkt noen som på grunn av alder eller geografi er uaktuelle. Tror ikke noen har blokkert meg heller.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 22:25

Blokkerer da kun de som overhode ikke er aktuelle....er han aktuell eller noe pirrer min nysgjerrighet sender jeg mld😊

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:00 Privat melding

Korfor har du ikkje sendt til meg då, vimsa? ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 11 juli 2016 23:14 Privat melding

@Vimsa: Neida, mente heller ikke å antyde noe slikt. 😃

Jeg gikk inn og sjekket, og oppdaget at jeg har faktisk blokkert to som stadig var innom og som så så skumle ut at de skremte livet av meg hver gang de var innom. De er til gjengjeld de eneste to jeg har blokkert 😊

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 23:15

....fordi du ikke har besøkt profilen min @roken:-)
Sitter bare på gjerdet å dingler med beina, jeg:-D

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 23:19

De har vel ikke vært direkte skumle de jeg har blokkert @Sol....men når en som er 20 år eldre enn meg er innom profilen minimum en gang pr dag, ikke sier et kvidder og i tillegg er totalt uaktuell....da er det bare en utvei.....Det samme gleder alder andre veien når jeg nå først var inne på alder.....:-D

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:20 Privat melding

Hææ? Kordan har eg ikkje det då? E du over 40? Under 1.6 meter? E du sexfreak? Kanskje derfor

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 23:21

😱😱😱 @rosa, aner jeg en viss desperasjon nå😂

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:26 Privat melding

Hvis desperate mannfolk tenner deg, så e kanskje eg rett mann, vimsa :-p

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 23:26

Hmmm....du har liksom ikke fulgte helt med du @roken......
Er over 40 ja(er vel ikke vits å begynne å lyve på alderen nå), er ikke under 1,6m(å jeg bærer min høyde med stolthet, som alt annet) å jeg er skikkelig blond....hva er sexfreak???

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:28 Privat melding

Hmm..sexfreak? Se deg sjøl i speilet :-p det e vel de som e galen etter sex og det som måtte medfølge!? Hmm.ja, du e nok for gammal for meg...synd

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 23:28

Vennedate er noe annet ja @rosa😊
Får ta en kaffe neste gang jeg er i plankebyen😊

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 23:32

Desperate mannfolk....ikke bli desperate @roken.....tror ikke det vil kle deg:-D
Husker du ikke.....ser meg selv i speilet hver dag....med lukkede øyne og er alltid like fornøyd med det jeg ser....hahaha:-D
Vet jeg er for gammel.....så jeg ville ikke tatt kontakt med deg....respekt for øvre aldersønske:-D
Men jeg bor også for langt unna.....

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:41 Privat melding

Vimsa: så desperat kler ikkje meg? :-) Takk! Det var jo fint sagt! Aha..greit å ha lukkede øyne... ka med one nights då? ;-)

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 12 juli 2016 00:00

Hvilken by snakker vi om da @ Hovmester.... :)
Den sånn nesten midt i, eller den langt ned

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 12 juli 2016 00:02

Åååå, var det den byen ja. Hmm, synd det blir så langt å reise ;)

Skjult ID med pseudonym løvetann ti. 12 juli 2016 00:08

hehehe, mange koslige kupeer der. Kunne jo blitt spennende :D

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 12 juli 2016 00:10

Nei jeg synes ikke desperate kler deg @roken......Å takk men nei takk...hahaha:-D ONS kler ingen av oss.

Kjører stadig nesten rett forbid @rosa:-D......Å lysluggen ser vi nok ikke noe til nei....hahaha:-D Vi er way to old.....selv om alder BARE er et tall for han:-D

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 00:15 Privat melding

@vimsa: fælt kor kjedelig du fikk oss til å høre ut! :-(

Syns du skal sende meg en melding etterhvert... No har du vanket litt vel mye inne på profilen min den siste tiden :-p

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 12 juli 2016 00:24

Hehe @rosa.....Ja vi får sende en felles invitasjon hvor vi inviterer oss selv på middag:-D

Vi er da ikke kjedelige @roken.....Men hvis du synes ONS er spennende så sleng deg rundt(men pssst....ikke skriv om det her da...det blir oversharing)
Ja da, jeg har vært inne på profilen din, skjønner du.....:-D

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 00:28 Privat melding

@vimsa: ikkje lett å finne deg når de fleste som kommer innom e over 40... Aaargh .. Ser eg virkelig sååå gammal ut?

Vet ikkje om ons e spennende eg... Eg e så dum at eg vil mer være enda mer seriøs eg.... Men forstår jo at de som har mulighet til ons kjører på.. E ikkje alle som e like heldige :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 12 juli 2016 00:35

Du ser ikke gammel ut @roken....men noen av oss over 40 søker begge veier i alder....litt opp og litt ned:-D
Tror nok de som vi ha og er åpen for ons enkelt kan få det...jeg anser meg ikke som uheldig som ikke har det.....burde ikke du heller gjøre:-D
Hvis du da ikke veldig gjerne VIL ha det....haha:-D

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 00:38 Privat melding

Vimsa: eg e åpen for variasjon ;-)

Hmm... Ingen kommentar til den siste setningen din :-p

Neida ... Eg vil ha en oppegående dame med fine verdier... Men de skal man jo lete lenge etter.. Så i mellomtiden så bare chiller eg 'an mens eg kikker på de som kikker på meg... Hverken mer eller mindre :-)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 00:39 Privat melding

@ rosa: e visst på freddan det skjer.. Du e helt på bærtu du!!

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 12 juli 2016 00:44

Hahaha @rosa.....ons er jo lille lør midt i uka og dagen før tors og dagen etter tirs......Så ons er liksom kosen i midten:-D

Nei de er ikke enkle å finne de vi leter etter @roken......så jeg sitter som sagt litt på gjerdet og dingler med beina....plutselig står det vel en nedenfor å tar meg i mot når stompen har dovnet bort:-D

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 00:46 Privat melding

@vimsa: beina blir visne etterhvert... Då har du dinglet så pass lenge på Sukker at du e klar for gamlehjemmet ;-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 12 juli 2016 00:55

Hahaha.....får satse på at noen står å tar meg i mot når stompen er vissen.....den pleier å visne før beina:-D
Har ingen planer om å være her om 40 år måtte vite. Da finner jeg meg heller en tekst og billedløs profil å slår meg sammen med:-D