Alle innlegg Sukkerforum

Profiler UTEN tekst /ikke betalende medlem

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 11 juli 2016 23:28

Det er alltid gøy å få hjerter, men må innrømme at jeg ikke helt klarer å engasjere meg når hjertene er fra en profil uten tekst. Ja, noen av de som sender hjertet har faktisk bilde, men iom at jeg ikke bare ser på utseende, men legger STOR vekt på kommunikasjon så ser jeg på en profiltekst som noe som er et essensielt grunnlag for å kommunisere.

Jeg syns ikke det er spesielt troverdig når jeg får hjerter av ikke betalende medlemmer - de kan nemlig ikke lese mun profiltekst. Lurer på om de ikke betalende medlemmene virkelig er klar for et kjæresteforhild? Viss de ikke er betalende medlemmer pga økonomiske problem så er de jo heller IKKE aktuelle for meg. Hva tenker dere?

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:30 Privat melding

"Ikke betalende pga økobomiske problem" var no heller et tåpelig utsagn :-p

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 11 juli 2016 23:32

@ Roken - hva mener du da er grunnen til at flere ikke er betalende medlemmer? Ikke klar eller ikke økonomi til å være medlem, men likevel KONSTANT pålogget og stadig innom profilen min.

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 11 juli 2016 23:34

Kanskje litt på kanten å anta de har økonomiske problemer selv om de ikke er betalende medlemmer....

Satt litt på spissen så er det sikkert mange du heller ikke er aktuell for når du i utgangspunktet dømmer noen uten at du faktisk vet. Det..tenker jeg.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:39 Privat melding

Hmm..kan ikkje helt si korfor de e innom profilen din..vet jo ikkje om du e pen eller stygg!? Eg ville no heller vurdert å bruke 99 kr på Viaplay i mnd enn å betale på Sukker for å følge med på noen tullinger som oss på Forum (for å sette det på spissen).. eller bruke pengene på treningssenter.. :-)

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 11 juli 2016 23:40

@ løve: det er klart jeg setter det på spissen! Men HVORFOR er noen ikke betalende medlemmer KONSTANT pålogget, ofte innom profilen min, men mangler selv profiltekst??

Skjult ID med pseudonym frk.milla ma. 11 juli 2016 23:40

Jeg har vært her lenge, uten å betale. Fordi det ikke var så mange flere her, enn det jeg opplever på andre "apper". Og mange var uansett både her og andre steder. Så flere har jeg heller tatt kontakt med på andre apper. Ja, her kan man potensielt gi ut mer info før man vurderer om noen er aktuelle, men om match tallet her er 75 eller 97 sier ikke så mye om kommunikasjonen flyter både skriftlig og når man møtes. Og i lengden kan jo dette bli dyrt, når det finnes så mange gratis apper, der veldig mange herfra også er. Men der kan nok det være litt forskjell på alder. Jeg er 27, og mange i min målgruppe er jo da også andre steder.

Men tenkte det kunne være gøy å prøve her også, ser interessen på profilen min har økt siden jeg ble vip+. Så får vi se hvor man treffer match først:)

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 11 juli 2016 23:42

@ Rosa - pause er nok lurt av og til, men vil tro at en da tar litt pause fra hele kikkingem og ikke er KONSTANT pålogget??

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 23:43

Begynte selv som ikke betalende, ville se det an litt. Har nå sett flere som har vært ikke betalende og uten bilde, som nå har betalt å lagt inn bilde.
Å så er det en ting jeg ikke har tenkt over.....å det er at ikke betalende ikke kan se min profiltekst..... Da er det i grunnen litt snodig med disse ❤️ som signaliserer at de liker profilen😳
De 💛 er greie....siden det er nysgjerrighet😁

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 11 juli 2016 23:45

Nå skal ikke jeg svare for noen andre enn meg selv @ Sunny.
Men jeg hadde en lang periode når jeg opprettet profilen min her som ikke betalende.
Det gjorde jeg fordi jeg ville se hva det var før jeg eventuelt ble betalende. Så utifra mitt ståsted så var det nysgjerrighet. Men jeg leste da profiler i massevis jeg, så de kunne jeg jo lese allikevel.
Og de kan jo ha interesse av deg, sende deg hjerter og besøke deg ofte for å hinte om at de er nysgjerrige på deg og håper du vil ta kontakt først sånn at de kan skrive til deg.
Og den interessen kan jo være genuin den selv om de er ikke betalende :)

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 11 juli 2016 23:46

Frk Milla - da forstår jeg - noen er kanskje pålogget flere steder samtidig?

Viss flere av disse ikke betalende medlemmene faktisk hadde en profiltekst så hadde jeg gjerne svart med melding om jeg fikk et hjerte.

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 11 juli 2016 23:47

Og det med å være konstant pålogget....Etter man har logget av så tror jeg det henger ganske bra. For jeg har fått høre at jeg har stått som pålogget flere timer etter at jeg har logget av.

Skjult ID med pseudonym frk.milla ma. 11 juli 2016 23:49

Ja, tenker det er en selvfølge å gi litt info, om man da skal få de betalende til å vise interesse tilbake. Men bilder får du vel bare lastet opp mens du er betalende, eller første uka som er gratis, så noen kan vel tenke de vil se ann første uka, og synes det er dyrt å betale 269 kr for en måned, om de gikk glipp av muligheten til å legge til bilde første uka.

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 11 juli 2016 23:49

@ løve : de er ikke bare konstant pålogget, men også innom profilen min opptil flere ganger per deg😉

Skjult ID med pseudonym frk.milla ma. 11 juli 2016 23:51

Fattige 27 år Hovmester?:p skal jeg ta det som en fornærmelse?;)

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:53 Privat melding

@ Vimsa- som deg var jeg også innom og kikket først, men hadde selv en utfyllende profiltekst. Tok meg lang tid jeg var klar - er kanskje likt for flere. Jeg er nok ikke klar for å ta kontakt med en profil uten tekst....

Skjult ID med pseudonym frk.milla ma. 11 juli 2016 23:53

Håper ikke det var oversharing;)

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 11 juli 2016 23:57 Privat melding

Eg har vel sjøl tatt meg i å se på profiler flere ganger... Det har vel vært sånn i forbindelse med: Hmm, var hon fin/ok eller var hon ikkje så bra allikevel ? Hhmm... La meg sjekke en gang til og studere bildene nøyere... Kanskje eg chatter litt med de og... Hmm.. Hon virket jo hyggelig... Var hon no egentlig så fin?! ... Eller Hmm hon virket jo helt blåst... La meg sjekke om hon e verdt det allikevel... Ja... Hon så no tagbar ut... Og sånn gikk no dagan ;-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 11 juli 2016 23:58

@Stjerner...skal jeg ta kontakt med profiler uten tekst og bilde skal jeg ha søkkanes mye tid til overs og alle andre profiler skal være oppbrukt😁

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 00:04 Privat melding

Hmmm... No gir jo egentlig blanke i ka eg skriver akkurat no... Men då blir vel den pripne garde kanskje litt grinete!? :-)

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 00:08 Privat melding

Rosa: var noe helt annet eg ropte etter deg for :-p

Skjult ID med pseudonym frk.milla ti. 12 juli 2016 00:09

Så synd at jeg failet totalt og ikke fikk sjansen til en runde to i quizkampen da @hovmester 😉 fikk aldri min revansje😔

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 00:11 Privat melding

@rosa: Eh, ja.. Nettopp :-p

Skjult ID med pseudonym frk.milla ti. 12 juli 2016 00:23

Var vel ung og uvitende som ikke visste det måtte til for å få lov å spille videre😔 Var vel også en av mine første kamper og kjente ikke til alle funksjonene. Ung og dum ja😉

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 12 juli 2016 00:27 Privat melding

Besøker selv stort sett tomme profiler, så da ble min også nå tom og fornying av medlemskapet tenker jeg nå å stoppe.

Suger i å skrive profil, men får vel frem litt om noen skriver melding til meg. Har vært betalende og seriøs medlem en stund nå, men nå ser jeg at det ikke blir så mye igjen for det så da kan jeg heller ta en pause.

Har aldri lakt så veldig mye i om noen har noe på profilen eller ei, man får jo vite det man vil om man får opprettet dialog.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 12 juli 2016 09:21 Privat melding

@Deshi: Jeg stakk innom for å se hva du mente med en tom profil, og du har virkelig en tom profil. Bare noen få interesser. Er det en bevisst strategi for ikke å få besøk? Ingen info og to morske bilder - du gir ikke jentene mye å jobbe med :-) Jeg ser jo at du er en pen mann, som flere andre jeg har sett her, men med lite info og morske eller uskarpe bilder virker det jo nesten som om dere ikke vil treffe noen. :-)

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 12 juli 2016 10:08 Privat melding

@Solecita

Kall det pause eller gitt opp :P

Jeg er også født med "resting bitch face", så da er det vel ikke håp, haha.

Nei, en får kanskje prøve seg på gamlemåten heller.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 12 juli 2016 10:20 Privat melding

@Deshi: Jeg ser også ut som ei mannevond bikkje når jeg tenker hardt på noe, eller er helt alene og bare slapper av, men når jeg treffer folk så skal det mye til at ikke munnvikene drar seg opp til et smil. Ellers er vel du så ung at du fortsatt kan gå ut på byen og treffe noen. Når man er blitt en gammel røy som meg er det simpelthen ikke noen steder å gå. Sist jeg var ute på byen ble jeg forsøkt sjekket opp av en 29-åring. Jeg ble så flau at jeg holdt på å dø, og torde ikke engang fortelle ham hvor gammel jeg var, for da regnet jeg med at han ville bli enda flauere.

Du får ha lykke til, og håper at du finner den rette :-)

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 12 juli 2016 11:26

Juhu - fikk tilbud å bli kjent med en med helt TOM profil som var i et forhold,😂😂😂

Det var liksom akkurat det jeg hadde tenkt meg - NOT!

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 12 juli 2016 11:34 Privat melding

Men @Sunny, da: STJERNESJANSE!!!

Du må jo gripe sjansen med begge hender kan du skjønne, aldri godt å vite når et slikt tilbud kommer igjen. 😂🌹

Jeg fikk tilbud om å motta - eh - bilde- som jeg akkurat så vidt klarte å avverge og da jeg fortalte på rolig, behersket vis hva jeg tenkte om det, så blokkerte han meg. Og her sitter jeg og har gått glipp av mitt livs sjanse 😂😂😂.

Heldigvis fikk jeg også noen supersøte og helskjønne meldinger. Man kan si mye om livet på sukker, men kjedelig er det definitivt ikke 😜

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 12 juli 2016 11:42

@sol - å er det slik det er? Burde kanskje ordne opp mht blokkering da?😂😂😂

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 12 juli 2016 12:02 Privat melding

kor ofte dater folk i løpet av en mnd egentlig? Virker jo som enkelte har 3-4 stk i løpet av en mnd.

Ka med å finne dokkar en hobby som ikkje har med mennesker å gjøre?

Fotball, løping, fjellturer, bowling, etc..

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 12 juli 2016 13:07 Privat melding

Det varierer vel. Ingen dater denne måneden så langt, ingen direkte planlagte heller, men en mulighet, 😎 august blir kjemisk (pun intended) fri for dating og i september kan det eventuelt bli nye sjanser 😊

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 12 juli 2016 21:57 Privat melding

Som @roken stiller jeg også spørsmålstegn ved datingtempoet til enkelte her inne. Jeg tenker, hvorfan får man til å være "seriøs" om man dater 3-4-5 på en måned ?

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 21 juli 2016 19:14 Privat melding

Teor nok det er en del der som håper at hjertet deres skal fakke interessen din slik at du selv tar kontakt med dem så de kan snakke med deg. :p penger spart er penger tjent vettu:p haha. Nei sorry det var ufint sagt av meg.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) to. 21 juli 2016 19:19 Privat melding

Men gud så kjedelig og irriterende å få hjerte fra en kjekk kar, men ikke noe brev.... Hva er vitsen liksom????

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 21 juli 2016 19:22 Privat melding

Ja, jeg Ser den:)
I tillegg synes kanskje en del jenter at det er triveligere å bli LITT jakta på. At mannen selv viser initiativ. Får deg til å føle at du er verdt arbeidet.... ett hjerte er kanskje ikke heeeeeelt det samme som å stille seg under vinduet ditt kl 2 på natta med en horribel selvkomponert sang. ;)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) to. 21 juli 2016 19:25 Privat melding

Har ingen problem med å ta kontakt selv om jeg ser noe spennende. Men ikke f.... om jeg sender brev til en som har sendt meg hjerte og ikke noe mer. Et hjerte betyr bare at jeg er et navn på en laaaaaang liste... Tar heller en serenade en sen natt 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Virrum fr. 22 juli 2016 00:19

Som min x her inne sier...han har ikke råd... men nok betalende dumme babes som lar seg lure til en enkel flørt og gjerne et ligg... Hvorfor betale når så mange liker bildet han sender på mail? Og hvorfor betale middag/brus ute når han har glemt "lommeboka" hjemme? Damene betaler gladelig for hans sjarmerende utseende... Jeg vet... Jeg var en av dem.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 00:22 Privat melding

@virrum
Han får vel neppe date nr 2 da 😂😂

Skjult ID med pseudonym Virrum fr. 22 juli 2016 00:40

Kjærlighet gjør blind, når jeg har datet samme fyr 2 ganger, begge ganger i ett år. Men med mindre du har fet lommebok eller har annet spenstig å tilby, så kjøres det dobbelt. Men...man lærer.. Heldigvis mange kjekke, oppegående og ærlige menn på nett. Om man ikke gidder å betale, så i det minste vis ditt ansikt. Ubetalende uten bilde styrer jeg glatt unna heretter 😉

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 00:42 Privat melding

De som ikke gidder å betale holder jeg meg langt unna.
Får heller kaste bort tid på de seriøse 😊👍